Kategori: Vurderinger

BLOGG VURDERINGER

Det er ikke stygt ment om jeg sier noe negativt om bloggen. Alt som kan kalles "negativt" er ment som konstruktiv kritikk, håper ikke dere blir såret av noe!
OBS! Jeg valgte de 3 beste bloggene som meldte seg på, etter min mening. Ikke alle kunne bli vurdert, håper ingen blir sur fordi det ikke var deres blogg som ble vurdert. Kanskje en annen gang?


www.hegeokland.blogg.no

DESIGN:
Designet hennes er helt ok. Jeg savner en litt bedre header, men ellers er designet ganske fint. Jeg liker at det er veldig enkelt, med få farger og tekst som er leselig. Jeg føler at om det hadde vært en header som var lagt litt med tid og arbeid i så hadde designet vært komplett og gått fra helt ok til kjempe fint!

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Hun skriver bra, uten skrivefeil. Hun skriver også på bokmål, og ikke på dialekt, noe som jeg syns er ganske viktig. Det er ikke så masse tekst, noe jeg i hvert fall syns er greit ettersom jeg ikke liker å lese. Har ikke så mye å si, det er ikke noe å klage på her.

INNHOLD:
Jeg liker innholdet hennes spesielt godt. Hun blogger mye om sminke. Og ikke bare hverdagslig sminke men hun tar inspirasjon fra karakterer i filmer og andre ting. F.eks Joker i Bat Man og Avatar, og hun er kjempe flink! Jeg har blitt hekta på bloggen hennes. Man lærer veldig mye! Hun blogger også litt om hår og legger ut hårvideoer. Tidligere har hun blogget en del om hverdagen sin, noe jeg savner litt i de nyere innleggene. Jeg ønsker også at hun skriver hvor man får kjøpt produktene og sminken hun bruker. 


BILDER:
Hun har med mye bilder - og ganske bra bilder også! Jeg liker en blogg med masse bilder. Hovedsakelig så er bildene av trinn-for-trinn sminke eller hår, og resultat bilder. Men bilder er bilder, og disse bildene er veldig bra.

SLUTT VURDERING:
 Hege er en nydelig jente! Bloggen hennes passer bra for folk som er interessert i hår og sminke og ønsker å lære mer. Den er absolutt verdt å lese om dette er innen for dine interesser. Jeg liker veldig godt at hun ikke har for mye tekst og ganske masse bilder. Hun skriver bra og har gode forklaringer. Men som sagt, jeg ønsker at hun skal skrive hvor man får kjøpt produktene og sminken hun bruker.

TERNINGKAST: 5


www.amigos3.blogg.no

DESIGN:
Jeg liker designet deres veldig godt faktisk. Det er enkelt med få og fine farger. Headeren er enkel, men veldig fin, og den funker! De bruker en leselig skrift, alltid bra det. 

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Disse jentene har en bra skrive måte. De skriver på bokmål - alltid positivt. Og de skriver rett! Jeg liker altså ikke en blogg med masse skrivefeil. Derfor er det positivt at de ikke har skrivefeil. Jeg liker at innleggene ikke har så masse tekst, mye kjekkere å lese da.

INNHOLD: 
De blogger vel hovedsaklig om hverdagen deres. De har med outfit nå og da, som alltid er like kjekt. Jeg har altså ingenting å klage på når det kommer til innholdet, jeg syns deres innhold er veldig bra. Spesielt om man liker å lese om hverdagen til folk, istedenfor å lese milesvis lange innlegg om aktuelle tema hverdag. (ikke at det er negativt, men ikke min smak). Alt i alt, innholdet er kjempe bra!

BILDER:
Jeg liker at de bruker masse bilder! Det er MINST ett bilde i hvert innlegg, og de fleste innleggene har ganske masse bilder. Ikke så mange bilder at det blir kjedelig å se på, men akkurat nok. Jeg syns også at bildene kjempe fine! 

SLUTTVURDERING:
Jeg er altså fast leser av denne bloggen, derfor valgte jeg å vurdere den, så flere kan få gleden av bloggen deres. Dette er en av de beste bloggene jeg vet om. Jeg liker å lese om hverdagen deres, at de ikke blogger om så mye annet enn hverdagen og outfit - itillegg til nydelige bilder da - gjør ikke meg noe, for jeg liker bloggen deres sånn som den er. Jeg savner faktisk ingenting på bloggen deres. Den er absolutt verdt å lese, jeg vil anbefale denne bloggen på det sterkeste!

TERNINGKAST: 6


www.lisella.blogg.no

DESIGN:
Jeg syns det er veldig fint og enkelt. Men, jeg savner farger. Svart/hvitt blir kjedelig i lengden. Om hun bare hadde hatt farge på teksten på headeren, eller en dus farge på bakgrunnen hadde designet blitt noe helt annet. Det hadde vært mye finere, etter min mening.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Hun skriver også - som de andre - på bokmål, og hun har ikke skrivefeil (som jeg har lagt merke til). Men det eneste jeg vil kommentere på er at hun skriver ofte med flere punktum bak en setning, istedenfor bare et. Jeg vet det er en liten ting, men det er det eneste jeg kan si noe på.

INNHOLD:
Hun blogger om hennes interesser og hverdagen sin. Det er mye om fashion, foto, redigering og cheerleading. Det er også masse vakre bilder av henne, siden hun er modell for Team Models. Jeg liker veldig godt innholdet hennes. Jeg liker en blogg der man blogger om sine interesser og hverdagen sin, det gjør en blogg verdt å lese for min del. Veldig bra innhold!

BILDER:
Hun har veldig bra bilder! Masse fine bilder. Det liker jeg. Som sagt, jeg liker en blogg med masse bilder! Det er veldig viktig for at jeg skal like en blogg, etter som jeg ikke liker å lese. Hun tar altså helt nydelige bilder. Ingenting å klage på her.

SLUTTVURDERING:
 Madelene Lisella (nydelig navn btw), har en kjempe bra blogg. Jeg elsker stilen hennes, hun har spesiell stil, sin egen. Det er virkelig positivt. Bloggen hennes vil jeg gjerne anbefale! Som sagt, jeg syns innholdet hennes er veldig bra. Hun skriver rett og har med masse bilder. En blogg som er verdt å lese!

TERNINGKAST: 5+ 


 

hits