Kategori: Ukens blogg

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Da er det tid for den niende ukens blogg! Alt du trenger for å melde deg på er å legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet, og så er du med i trekningen om å bli ukens blogg. Jeg trekker ut vinneren ved hjelp av random.org.

Premien er jo ikke noe spesielt da. Det er en bloggvurdering som jeg poster i løpet av uken, jeg skal prøve å få det til på mandag, men jeg kan ikke love noen ting. I tillegg får du en link på bloggen min, men på grunn av designet blir linken ganske langt nede.

Q. Er du med?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

UKENS BLOGG #8

Ukens blogg ble Andréa Dybvik fra andreadybvik.blogg.no! Gratulerer!


Andréa Dybvik, 14 år, Oslo

INNHOLD:
Andréa skriver nok for det meste om sin hverdag og litt andre ting inni mellom, slik jeg fikk det med meg. Syns det er koselig å lese om andres hverdag, så det er absolutt en god ting! Og det er jo selvfølgelig alltid greit med litt variasjon, så det er jo et pluss det også! Jeg har bare lest gjennom innleggene på forsiden hennes, og det var ikke så mange, så kan hende hun har litt mer variasjon enn det jeg fikk med meg.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Hun skriver veldig bra og på bokmål - veldig viktig! Det er ikke noe å trekke for her egentlig. Det eneste jeg ikke liker er at hun skriver midtstilt, men det er smak og behag, så det er egentlig ikke noe jeg kan trekke for.

DESIGN:
Jeg syns desginet er veldig enkelt og fint! Headeren er utrolig pent! Designet er kanskje litt vanlig, syns jeg. Med sånn helt vanlig skrift, men det er jo veldig fint selvom!

BILDER:
Vet dessverre ikke hvilket kamera hun bruker, men jeg syns bildene hun tar er ganske fine! Som jeg har sett har hun bilder i hvert eneste innlegg, veldig bra! Og hun har i tillegg ganske masse bilder i noen av innleggene, det liker jeg!

SLUTTVURDERING:
Jeg liker denne bloggen! Hun har fine bilder og enkelt, men fint design. En blogg som skriver om hverdag er aldri en negativ ting, og det er jo absolutt bra at hun innimellom skriver om litt andre ting også! Hun tar veldig fine bilder, og hun skriver som sagt på bokmål, gotta love it! Så det er ikke en så verst blogg dette her!

TERNINGKAST: 4


Q. Har du lest bloggen hennes?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Da er det tid for den åttendukens blogg! Alt du trenger for å melde deg på er å legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet, og så er du med i trekningen om å bli ukens blogg. Jeg trekker ut vinneren ved hjelp av random.org.

Premien er jo ikke noe spesielt da. Det er en bloggvurdering som jeg poster i løpet av uken, jeg skal prøve å få det til på mandag, men jeg kan ikke love noen ting. I tillegg får du en link på bloggen min, men på grunn av designet blir linken ganske langt nede.

Q. Er du med?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

UKENS BLOGG #7

Vinneren av denne ukens blogg er Anniken S. Gulbrandsen fra annikensg.blogg.no


"Anniken S. Gulbrandsen, 19 år og mamma til en liten prins f. 10.11.10, og har en liten prinsesse i magen som ventes ca 22.11.11. Denne bloggen er for det meste en mammablogg, som omhandler livet mitt som alenemor til en, snart to små. Her kommer anbefalinger, kanskje noen konkurranser, litt om hverdagen vår, og litt forskjellige tema nå og da."

INNHOLD:
Anniken blogger hovedsaklig om sin hverdag som alenemor til en, snart to, små unger. Hun er mamma til en søt gutt på snart et år ved navn Scott-André - Jeg falt litt for det navnet! Utrolig søtt! Itillegg til sin hverdag som alenemor, blogger Anniken om en del andre ting. Det er vel masse forskjellig. Jeg har bare lest alle innleggene man kan se på forsiden av bloggen hennes, det var ikke så mange, men jeg syns hun har en veldig bra blogg! 

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Hun skriver veldig bra! Og hun skriver på bokmål, som jeg selvfølgelig syns er bra! Nynorsk eller dialekt er bare forstyrrende når man skal lese blogger - syns jeg. Så det er virkelig bra hun skriver på bokmål. Jeg har ikke sett så nøye etter skrivefeil, men jeg har ikke kommer over noen enda.

DESIGN:
Jeg ELSKER designet hennes. Det er utrolig fint. Det er ikke masse dilldall her og der, så egentlig ser det veldig enkelt ut, men det er så utrolig fint! Jeg absolutt elsker designet hennes!

BILDER:
Jeg vet ikke hvilket kamera hun bruker, men jeg syns hun tar veldig bra bilder. Og det er ikke mangel på bilder heller. Hvert eneste innlegg jeg har sett på bloggen hennes har bilder, og det er jo selvfølgelig bra! Jeg syns bildene hennes er kjempe søte.

SLUTTVUERDERING:
Alt i alt liker jeg denne bloggen veldig godt. Jeg er ikke den som er størst fan av mammablogger, men det er ofte de som er best, faktisk. Og denne bloggen er intet unntak! Så langt er den nok den beste mammabloggen jeg har vært innom, og du skal ikke se bort i fra at jeg blir fast leser. Jeg syns Anniken skriver veldig bra, hun har veldig fine bilder og har et oversiktlig og veldig pent design. 

TERNINGKAST: 6


VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Da er det tid for den syvende ukens blogg! Alt du trenger for å melde deg på er å legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet, og så er du med i trekningen om å bli ukens blogg. Jeg trekker ut vinneren ved hjelp av random.org.

Premien er jo ikke noe spesielt da. Det er en bloggvurdering som jeg poster i løpet av uken, jeg skal prøve å få det til på mandag, men jeg kan ikke love noen ting. I tillegg får du en link på bloggen min, men på grunn av designet blir linken ganske langt nede. (Glemte linken forrige gang, desverre... Skal prøve å ikke være så glemsk denne gangen)

Q. Er du med?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

UKENS BLOGG #6

Denne ukens blogg ble enesioo.blogg.no

"Hei, jeg er en jente på 15 som elsker å danse og bur i Gloppen. Jeg kommer til å blogge om hva som helst så det er bare å glede dere. Innleggene mine kommer til å bli på bokmål siden de fleste på blogg skjønner mest det, men egentlig så snakker jeg nynorsk.."

INNHOLD:
Denne jenta blogger om det meste. Etter det jeg har sett på bloggen hennes har hun en del om musikk, mote (eller gjerne ting hun ønsker seg), litt hverdag, kanskje litt om film og det aller meste - veldig variert, og det er det absolutt ikke noe gale i det! 

INNLEGG/SKRIVEMÅTE:
Hun skriver faktisk ikke så mye i innleggene, noe som til tider kan være litt kjedelig. Jeg er av den typen som liker masse bilder og lite tekst, men det er noe som heter for lite tekst også, desverre. Men når hun skriver så skriver hun på bokmål og hun skriver veldig bra. Av og til så kommer det sånne skrivefeil vi alle har og noen ganger blander hun inn nynorsk, men der er sånne småting som de fleste har.

DESIGN:
Jeg ser at hun har et gratis design, men det er absolutt ikke noe gale med det. Jeg elsker designet! Og ofte er det bedre å ha et gratis design enn et design som ikke er noe særlig fint - ikke det at jeg tror det hadde vært det om hun ikke hadde hatt gratis design. Jeg syns designet er nydelig!

BILDER:
Jeg er ikke helt sikker på hvilket kamera hun bruker. Men jeg tror ikke det er speilrefleks, ikke at jeg er eksperten! Men noen ganger er bildene litt uklare, så jeg tror det er et vanlig digitalkamera. Men hun har da en god del fine bilder. Og som jeg har sagt mange ganger før, jeg elsker en blogg med masse bilder!

SLUTTVURDERING:
Alt i alt liker jeg egentlig denne bloggen ganske godt. Det er en del småting å pirke på her og der og en del som mangler etter min mening. Jeg syns gjerne hun kunne hatt litt mer hverdag, eller mer bilder av seg selv på bloggen - men det må jo hun selvfølgelig velge selv! Men etter min mening så blir det litt lite om henne.

TERNINGKAST: 4


 
Q. Vært innom bloggen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Jeg vet at det er veldig lenge siden jeg hadde ukens blogg sist. Men jeg har vært opptatt med masse skole. Vi har jo tusen prøver i uken - føles det som da, og ikke noe mindre lekser... Så jeg blir helt utslitt. Jeg har rett og slett ikke orket. 

Så nå er det tid for den sjette ukens blogg! I dette innlegget kan du melde deg på. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet og skrive at du er med. Easy peasy! Premien er en bloggvurdering som blir postet en gang i løpet av uken, skal prøve å få skrevet den på mandag, du får også en link. Men på grunn av designet mitt blir den ganske langt nede da.

Så nå er det bare å melde seg på. Siste frist er søndagkveld. Da skal Ukens Blogg kåres, og de som melder seg på etter 00:00 på søndag får ikke være med i trekningen. 

Q. Er du med?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

UKENS BLOGG #5

Denne ukens blogg (Ukens blogg #5) er Kristine, Isabell og Mari fra www.amigos3.blogg.no. GRATULERER!

"Tre amigos fra Østfold. Vi heter Kristine, Isabelle og Mari og er 15, 17 og 17 år. På denne bloggen vil du få innblikk i vår hverdag, så stay tuned!"

INNHOLD:
Disse tre herlige jentene blogger for det meste om hverdagen sin. Men nå og da kommer de med mer "tankefylte" innlegg, gjerne om aktuelle temaer eller deres egne tanker og følelser. De har også massevis av nydelige bilder på bloggen.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
De skriver på bokmål, alle tre. De har jo ikke noen spesiell dialekt så ser ikke hvorfor de skulle skrevet noen annen måte. Men å skrive bokmål er alltid et pluss! Det eneste jeg ikke liker er at de av og til skriver med midtstilt tekst, men det er jo selvfølgelig smak og behag, så det skal jeg ikke trekke på.

DESIGN:
L-O-V-E it! Det er absolutt ingenting å trekke på med det nydelige designet de har, helt perfekt! Og headeren er utrolig søt også.

BILDER: 
Jeg er ikke helt sikker på hvilket kamera, eller hvilke kameraer, de bruker, men det står sikkert et eller annet sted. Men jeg kan i hvertfall fortelle dere det at de har utrolig nydelige bilder! Og de har en hel del bilder også - og som noen kanskje har fått med seg så elsker jeg en blogg med masse bilder!

SLUTTVURDERING:
Denne bloggen er altså en av mine favorittblogger. Jeg er fast leser og titter innom flere ganger for dagen. Denne bloggen vil jeg absolutt anbefale til alle, på det sterkeste. De har også liveshow av og til, utrolig moro! Elsker bloggen deres! Det er ikke en eneste liten ting å trekke på, på denne fantastiske bloggen.

TERNINGKAST: 6


VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG


Jeg vet at jeg skulle postet dette innlegget i går, men helt ærlig visste jeg ikke om jeg orket å ha noe ukens blogg denne uken, var jo syk og trøtt og sliten hele uken så tenkte jeg kom til å bli for slapp til å skrive bloggvurdering og sånn, men nå kommer altså innlegget dere sikkert ikke har ventet på, hehe. 

Så nå er det tid for den femte ukens blogg! I dette innlegget kan du melde deg på. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet og skrive at du er med. Easy peasy! Premien er ikke noe stort, bare en bloggvurdering som blir postet på mandag og en link i bloggen min frem til og med neste fredag.

Så nå er det bare å melde seg på. Siste frist er søndagkveld. Da skal Ukens Blogg kåres, og de som melder seg på etter 00:00 på søndag får ikke være med i trekningen. 

Q. Er du med?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

UKENS BLOGG #4

Vinneren av ukens blogg er Charlotte og Maria fra ckms.blogg.no! Gratulerer!
"Vi er to jenter fra Bærum. Maria og Charlotte heter vi. Vi legger desverre ikke ut bilder av oss selv. Vi er anonyme ;)Vennligst legg merke til at ALLE bilder på denne bloggen, som Maria har redigert eller laget er copyright. Unntak er når dere ser at jeg ikke har redigert/mixa på det. Tusen tak kfor at du kikker innom bloggen vår <3"

INNHOLD:
Maria og Charlotte sin blogg har veldig mye av tegninger og bilder, noe som jeg liker veldig godt. De har en del lengre innlegg også (som jeg ikke gadd å lese, haha), men fordi som liker å lese litt lengre innlegg så har de ihvertfall noen av de også. Som jeg har fått med meg er det Charlotte som tegner tegningene de har, og jeg må få si at tegningene hennes er helt nydelige! 

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
De skriver på bokmål - som jeg har sagt før, det er positivt! Men det jeg ikke liker er at de bruker så masse smilyer og noen ganger skriver midtstilt. Det er selvfølgelig smak og behag, men jeg liker det ikke, det må jeg desverre trekke på.

DESIGN: 
Jeg syns designet deres er ganske fint. Det er veldig enkelt, men jeg syns det ser bra ut sånn som det er. Det eneste jeg syns kunne vært annerledes er sidemenyen, jeg ville hatt den litt smalere - men det er også smak og behag.

BILDER:
Jeg vet ikke hvilket kamera de bruker, men bildene er kjempe fine! Jeg elsker en blogg med masse bilder, så det er definitivt et pluss!

SLUTT VURDERING:  
Jeg liker bloggen ganske godt egentlig. Det er bare småting å pirke på, som trekker litt ned. Det er litt synd at de ikke vil legge ut bilder av seg selv og holde seg anonyme, for jeg skulle likt å visst hvem disse to bak denne bloggen er, Charlotte er jo kjempe flink å tegne, og begge to tar veldig fine bilder. Men det er ikke noe å trekke på at de er anonyme, det er deres valg. Så denne bloggen er å anbefale!

TERNINGKAST: 4+

Vi blogges!

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Nå er det tid for den fjerde ukens blogg! I dette innlegget kan du melde deg på. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet og skrive at du er med. Easy peasy! 

Premien er ikke noe stort, bare en bloggvurdering som blir postet på mandag og en link i bloggen min frem til og med neste fredag.

Så nå er det bare å melde seg på. Siste frist er søndagkveld. Da skal Ukens Blogg kåres, og de som melder seg på etter 00:00 på søndag får ikke være med i trekningen. 

Q. Er du med?

Vi blogges!

UKENS BLOGG #3

Ukens blogg ble Anette K. Sørheim fra anybanany.com

"Anette K. Sørheim
17 år gammel jente fra Voss som skal begynne på sitt andre år på Media og Kommunikasjon til høsten. Blogger om hverdag, tanker og meninger."

INNHOLD:
Anette blogger for det meste om hverdagen sin, outfit og sånn. Men nå og da kommer hun gjerne med et innlegg om andre ting. Jeg liker egentlig innholdet hennes veldig godt. Det er sånn jeg liker å lese om. Hverdag, outfit, og diverse andre ting innimellom så klart.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen - en blogg må skrive bokmål for at jeg skal like den! Og det gjør Anette. Hun skriver også rett, noen småfeil innimellom, men det er sånn som alle har. 

DESIGN: 
Jeg ELSKER designet hennes! Det er veldig enkelt. Men FY så fint det er! Jeg har ingenting å trekke på. Det er enkelt og utrolig fint!

BILDER:
Jeg klarte ikke å finne ut hvilket kamera hun bruker. Ikke at jeg letet så utrolig mye heller da, men bildene hennes er ihvertfall nydelige! Jeg elsker en blogg med masse og fine bilder - det er et must!

SLUTT VURDERING:
Alt i alt elsker jeg denne bloggen! Jeg husker faktisk for et par år tilbake på en gammel, gammel blogg jeg hadde så vant hun en blogg vurdering av meg. Vet ikke om hun husker det da. Jeg var helt avhengig av bloggen hennes da. Og jeg ser at den bare har blitt bedre. Dette er en blogg jeg absolutt vil anbefale! Jeg har absolutt ingenting jeg kan trekke på, helt perfekt blogg!

TERNINGKAST:
6

Nå må jeg stikke å gjøre meg klar til å dra på Peppes med MOT! ^^

Vi blogges!

 

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Nå er det tid for den tredje ukens blogg! I dette innlegget kan du melde deg på. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet og skrive at du er med. Easy peasy! 

Premien er ikke noe stort, bare en bloggvurdering som blir postet på mandag og en link i bloggen min frem til og med neste fredag.

Så nå er det bare å melde seg på. Siste frist er søndagkveld. Da skal Ukens Blogg kåres, og de som melder seg på etter 00:00 på søndag får ikke være med i trekningen. 

Q. Er du med?

UKENS BLOGG #2

Den som vant ukens blogg er en herlig jente som jeg kjenner på ekte, hun er utrolig pen og grei, og jeg liker bloggen hennes ganske godt. Vinneren er ... *drum roll* ... SILJE DALLAND!
"Name: Silje Dalland
Eyes: blågrønn
Hair: blondt
Me: høylytt. gal. litt plagsom. glad. lat. morsom. entusiastisk. beliber. latterfull. smilende.
Obsessions: Justin Bieber. Turn. Venner. Frustrerte Fruer. Klær&Sko. Sminke. Laughing. Mobil. Photography. Mat. Pc. Sommer. Gutter. Musikk. Shopping. Cheerleading. Blogg. Glitter&Diamanter. Rosa. Selena Gomez."
- fra innlegget Om meg.

INNHOLD:
Silje skriver hovedsaklig om hverdagen sin. Hun har også lagt ut noen tips, som jeg likte veldig godt. Blant annet DETTE innlegget som handler om hvordan få sunnere hår. Jeg liker veldig godt blogger som hennes, som skriver om ting som hverdagen sin, tips og sånn, så denne bloggen er virkelig å anbefale.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Jeg liker at hun skriver på bokmål. Det har jeg sagt mange ganger før at er veldig viktig for meg. Hun skriver rett - men jeg ønsker at hun skal skrive med storbokstav etter punktum, utropstegn osv, og jeg liker ikke helt at hun skriver midtstilt - det er en smakssak altså. Det er bare småting, men det er det eneste jeg har å trekke på.

DESIGN:
Jeg digger designet! Det er enkelt og oversiktlig. Hun har ingen header, men altså, med det rette designet så passer det uten header, og det funker med det designer hun har. 

BILDER:
Silje tar sine bilder med et Canon EOS 550D. Bildene hennes er veldig bra, og jeg liker at hun har masse bilder. Som noen av dere kanskje har fått med dere så spiller den en stor rolle for at jeg skal gidde å lese en blogg, så det er absolutt et pluss! 

SLUTT VURDERING:
Silje er en nydelig jente, og jeg liker bloggen hennes veldig godt. Det eneste jeg har å trekke på er sånne bitte små ting. Jeg vil absolutt anbefale denne bloggen for de som liker å lese om hverdagen til folk og se masse bilder. Veldig bra blogg!

TERNINGKAST:

 

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Nå har verdens beste Rebecca, nettopp gått hjem. Hun kom hjem fra Spania idag. Savnet henne! Var godt å se henne igjen. Så fikk jeg en kjempefin vekse av henne, og et armbånd med! Wii! Hun lurte meg med at hun ikke hadde penger til noe veske, og kom hjem med sokker til meg. Haha! Hun er så herlig <3

Men til poenget. Nå er altså den andre "Ukens Blogg" i gang. Så om du ønsker å bli med, så er det bare å skrive i kommentarfeltet at du er med. Og husk å legg igjen bloggadressen din også. Premien er ikke noe spesielt, bare en bloggvurdering jeg kommer til å poste på mandag og en link i bloggen min fra mandag til fredag.

Så, er du med?


UKENS BLOGG

Da er det tid for vurderingen av den første ukens blogg. Ukens blogg ble *trommevirvel* Julie i Michigan

"Jeg heter Julie Simonette, er 16 år og kommer fra Bodø som ligger i Nordland. Jeg har bodd i Bodø hele livet mitt, og ble akkurat ferdig med første året på videregående skole, studiespesialisering. Ellers er jeg en helt ordinær jente som liker å reise, slappe av med en god bok, være med venner og shoppe. Det som skiller meg fra størsteparten av befolkningen er at jeg reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingsstudent. Dette er noe som jeg virkelig ser fram til!"
- fra innlegget About Me.

VURDERING:
Julie meldte seg også på å bli en av bloggene jeg skulle vurdere tidligere. Jeg hadde veldig lyst å velge bloggen hennes, men ettersom hun ikke hadde så mange innlegg ble det litt vanskelig. Men denne gangen måtte jeg bare velge bloggen hennes.

INNHOLD:
Julie blogger om sitt liv som utvekslingsstudent året 2011/2012. Hun skal bo hos en vertsfamilie i byen New Boston, Michigan. Jeg gleder meg til å følge bloggen hennes gjennom dette året. En av mine drømmer er nemlig også å være utvekslingsstudent andreåret av videregående. Jeg tror det kommer til å bli kjempe spennende å lese bloggen hennes gjennom dette året. Lese om alle opplevelsene hennes der, hvordan hun har det der og alt!
Jeg tror Julie sin blogg kommer til å bli kjempe bra! Jeg vet at mange andre også blogger om når de skal være utvekslingsstudenter, men denne gangen falt jeg på Julie sin blogg.
Alt i alt liker jeg innholdet hennes veldig godt, selv om hun ikke har blogget så mye enda. Jeg har en følelse av at hun kommer til å få en kjempe bra blogg!

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Som dere kanskje har fått med dere er en viktig del av en blogg for meg at man skriver på bokmål eller nynorsk, jeg foretrekker bokmål siden jeg knapt forstår nynorsk. Julie skriver altså på bokmål. Og hun har ingen skrivefeil som jeg har lagt merke til. Jeg har absolutt ikke noe å klage på her. 

DESIGN: 
Designet hennes er vel ganske enkelt, men det er fint. Det eneste jeg kunne ønske at hun hadde var en header det var lagt litt mer tid i. Men jeg liker egentlig designet hennes fordi det er veldig enkelt.

BILDER:
Hun har ikke blogget så mye, derfor er det enda ikke så mange bilder. Men de bildene jeg har sett på bloggen hennes er veldig bra! Jeg håper hun fortsetter å bruke masse bilder i innleggene hennes fremover.

TERNINGKAST: 5

VIL DU VÆRE UKENS BLOGG?

Jeg føler selv at bloggen min begynner å bli kjedelig. Og jeg har bare hatt den i en uke. Så jeg tenke å gjøre noe som ikke bare er gøy for meg, men for leserne også! En gang i uken skal jeg avgjøre hvem som blir ukas blogg.

Hver fredag skal jeg poste et innlegg som dette, hvor du kan melde deg på. Det er en liten mulighet for at jeg plukker ut fra uka før også, men om du vil bli ukas blogg så vil jeg anbefale å melde deg på den som blir lagt ut hver fredag. 

Jeg vet at det er søndag i dag, men dette er den første. Ukas blogg får en kort vurdering av meg - som blir postet på mandag, og blir linket i sidemenyen fra mandag til og med fredag. Jeg bruker da resten av helgen på å vurdere og finne neste ukes blogg. Jeg vet at premien ikke er noe stor, men er det ikke alltid litt gøy å bli vurdert?

Denne gangen blir det litt kort tid. Men jeg skal nok få til å finne og vurdere en blogg på den tiden, no worries. 

Så om du ønsker å være med i trekningen av denne ukas blogg er det bare å skrive det i kommentarfeltet. Husk at du må ha med bloggadressen, så jeg finner bloggen din.


Q. Er du med?

 

hits