Kategori: Music 365

CALIFORNIA KING BED

God kveld!
Nå har jeg plantet meg foran TV'en og ser på Big Brother, som jeg fortiden er helt hekta på! Men nå skal jeg legge ut sangen jeg har kåret til dagens låt.

Syns denne sangen er utrolig fin. Jeg er ikke spesielt stor fan av Rihanna, men denne sangen - love it! Det er den beste sangen Rihanna noensinne har sunget, etter min mening selvfølgelig.

RIHANNA - CALIFORNIA KING BED

Music 365 - 7

Q. Syns om sangen? Liker du Rihanna?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

LIKE A ROSE

Hei kjære lesere!
Jeg vet jeg er elendig til å blogge for tiden. Men for å være helt ærlig er jeg litt lei, og da blir jeg ikke så veldig lett inspirert av ting. Og så er jeg så sliten av all skole og sånn, så jeg sover et par timer midt på dagen og sånn. Men jeg lover dere at jeg kommer uansett minst til å ha 2 innlegg for dagen. Det er jo da "365 days" og "Music 365".  

Når det er sagt så er det jo på tide å legge ut dagens sang. Jeg elsker denne sangen! Første gang jeg hørte den syntes jeg ikke noe spesielt om den, så hørte jeg den enda en gang, og siden det har jeg ikke vært lei den et sekund. Har hørt den hundrevis av ganger og den er vel en av de eneste sangene jeg aldri har vært lei, som jeg har hørt på lenge. Dessuten så elsker jeg bandet også! De splittet opp for en del år siden, men siden det har de vært med i MGP og spilt sammen mange andre steder.

A1 - LIKE A ROSE

Music 365 - 6

Nå får jeg da returnere til skolearbeidet. Må skrive en laaang semester oppgave om Den Kalde Krigen, som skal leveres inn neste uke, I think. På tide å begynne skikkelig, har ikke skrevet en hel side en gang...

Q. Syns om sangen? Liker du A1?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SAVE ME

God kveld!
Beklager for at jeg ikke har blogget mer i dag. Men jeg var på mitt første AUF møte, wey! Så jeg måtte ta bussen inn kl 17, og det begynte kl 18, så dro vi vel hjem rundt 20, og da hadde internettet vårt klikket helt. Kom meg nettopp på igjen. Men nå blogger jeg i det minste!

Den låten jeg hadde tenkt å velge til dagens låt var 500 miles av The Proclaimers, fordi vi nettopp har begynt på den i musikken, og jeg syns den er litt awesome! Men - det er ikke en sang som er typisk meg. Det er forsåvidt ikke de tre første sangene jeg valgte heller. Ikke at jeg ikke liker de, men de er ikke på iPoden min akkurat. Der er bare den beste musikken. 

Så dagens låt er en sang jeg virkelig ELSKER! Hver gang jeg hører på den har jeg den på hjernen flere dager etter på. Jeg har ikke ord for hvor bra den sangen er! 

ATLE PETTERSEN - SAVE ME

Music 365 - 5

Ja, en låt fra Atle Pettersen måtte komme uansett. Snart gir han ut sitt første soloalbum, så du skal ikke se bort i fra at det blir mange sanger fra han fremover. Eller kanskje han blir dagens artist. Kommer jo an på hvor mange av sangene jeg liker da.

Q. Liker du denne sangen? Liker du Atle Pettersen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DAGENS ARTISTER/GRUPPE

God kveld!

I dag har jeg sett en del episoder av Glee. Det er søndag og absolutt ingenting å gjøre. Jeg har sett ferdig alle seriene jeg liker. Så fant ut at jeg skulle begynne å se Glee. Har sett hele sesong en og nesten hele sesong to da, men jeg begynt på sesong to. Jeg syns ikke det er eneste sang Glee ikke har gjort like bra eller bedre enn orginalen. 

Dette er grunnen til at jeg har valgt at "the Glee cast" er dagens artister/gruppe. Jeg vet ikke hva dere vil kalle de, en gruppe, mange individuelle artister eller bare skuespillere. Men uansett, så syns jeg de er imponerende gode, alle sammen! 

 

GLEE - FRIDAY

Jeg er mektig imponert over hvor bra de har gjort en så dårlig sang som Friday! Det som er enda mer imponerende det er at alle i Glee synger sangene selv. Jeg trodde at det i hvert fall måtte være noen av de som ikke gjorde det, at de heller hadde spilt inn noen andre sin stemme, men nei - alle synger selv. Og de er så utrolig flinke!

KURT (CHRIS COLFER) & RACHEL (LEA MICHELE) - DEFYING GRAVITY

 GLEE - DON'T STOP BELIVEIN'

THE WARBLERS - RAISE YOUR GLASS

THE WARBLERS - TEENAGE DREAM

Måtte slenge med to sanger fra The Warblers også, de er jo en del av Glee liksom, selvom de ikke er New Directions. 

Q. Liker du Glee? 
Q. Syns om sangene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

IN THE ARMY NOW

God kveld!
Nå har jeg nettopp sett Alt For Norge og venter på at Skal Vi Danse skal begynne igjen. Jeg er stor fornøyd med Atle sine fire 10'ere og fire 9'ere i felles dansen! 

Og apropos det, så er dagens sang en av sangene det ble danset til i Skal Vi Danse for et par uker siden. Mener at det var Noman som danset til den. Det er langt i fra den beste sangen jeg har hørt. Men jeg har hatt den på hjernen i ukesvis. 

STATUS QUO - IN THE ARMY NOW
Music 365 - 3

Q. Liker du sangen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

Ikke glem å melde deg på Ukens Blogg!

IT'S FRIDAY I'M IN LOVE

God kveld!
Da er det tid for det andre innlegget mitt i min nye kategori "Music 365". Dagens låt har jeg valgt rett og slett fordi det er fredag. Har tenkt på denne låta hele uken, og spart den til i dag. Jeg syns jo selvfølgelig denne låta er utrolig bra, ellers ville jeg ikke lagt den ut. Hadde K&H læreren min lest bloggen min nå hadde hun sikkert vært veldig fornøyd, hun liker veldig godt denne sangen!

THE CURE - FRIDAY I'M IN LOVE

Music 365 - 2

Q. Liker du låta?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

Ikke glem å melde deg på Ukens Blogg!

MUSIC 365

Heisann!
I et tidligere innlegg nevnte jeg at jeg hadde tenkt å begynne med  noe nytt og spennende på bloggen. Og det er nemlig "Music 365". De fleste vet hva 365 days er, hvor man tar minst et bilde hver dag i 365 dager og poster det på bloggen. Det samme har jeg tenkt å gjøre med musikk. Jeg skal velge minst en sang eller en artist hver dag i 365 dager som skal bli dagens sang(er) eller dagens artist. 

Dagens låt valgte jeg for den gikk på Big Brother i går. Jeg vil kalle den en deppe sang, men jeg syns den er utrolig fin. De fleste har nok hørt denne sangen mange ganger før, den er litt gammel. Jeg syns også musikkvideoen er kjempe fin! 

R.E.M. - EVERYBODY HURTS

Music 365 - 1

Q. Liker du sangen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

hits