Kategori: Makeup

FOUNDATION TEST

God morgen!
Nå har jeg vel vært våken et par timer, men har ikke hatt noe å blogge om. Så jeg testet den nye foundationen jeg kjøpte i går. Jeg tenkte at den kanskje var hakket bedre enn den jeg vanligvis bruker - for den gjør av og til huden min veldig tørr, det går masse fuktihetskrem da.

Det virket som om det var veldig lite foundation i den så jeg tok ikke på så mye siden jeg ikke skal noe i dag. Så da må jeg si at jeg ble litt skuffet... 

Denne foundationen fra Maybeline er ikke helt flytende, som det står på den - den er creamy. Vanligvis bruker jeg Dream Matte Mousse fra Maybeline. Den liker jeg veldig godt. Men siden huden min ofte blir litt tørr av den så tenkte jeg å prøve noe litt mer flytende. Vil ikke bruke noe som er helt flytende for jeg syns ikke det dekker like bra. 

Jeg syns desverre ikke denne nye foundationen var så bra. Den dekte ikke så veldig bra. Men nå brukte jeg ikke så mye, og vanligvis så bruker jeg også ID foundation over også, så jeg vet ikke om det blir bedre da, men får håpe. Hvis ikek sløste jeg vekk 118 kr. 

Q. Har du prøvd denne foundationen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DAY 4 - HVA HAR DU I SMINKEPUNGEN?

Som jeg har sagt i flere innlegg tidligere, jeg har et sugekamera! Så jeg vet at bildene mine ikke har noe spesielt bra kvalitet. Men vi skal kjøpe nytt kamera. Snart, forhåpentligvis.


Mineralpudder, kjøpt på frisørsalongen. 


ID bareMinerals koster, kjøpt hos Marianns Hudpleie, Sotra. Følgte med i en startpakke til 998 kr


Foundations. Dream Matte Mousse i fargen Golden fra H&M til rundt 100 kr, tror jeg.
To foundations fra ID bareMinerals i fargen Medium og Medium Beige kjøpt hos Marianns Hudpleie, Sotra. Fulgte med i samme startpakke som kostene.


The Falsies Volume Express Mascara kjøpt på H&M, husker ikke pris.
GOSH Amazing Length'n Build, vannfast, fra Vita til 89 kr
Volume Million Lashes - mamma kjøpte den, så aner ikke hvor den er kjøpt, men du får den overalt. Eyebrow liner fra H&M i fargen Blond, husker ikke pris.
Eyeliner kjøpt på frisørsalonger, husker ikke pris.

Dett er altså det som er å finne i sminkepungen min. Jeg har en del andre småting, men det er bare svamper og øyenbrynskoster og sånn. Har mer sminke på badet også. Så dette er langt i fra alt.
 

Q. Har du noen av de samme tingene?

hits