Arkiv måned: september 2011

FOTO; LATE BLOOMER

I skrivende stund sitter jeg oppe hos min bror og passer mine to søte tantebarn. Niesen min har allerede lagt seg og det er bare en time til nevøen min skal legge seg, så det er null stress å passe de syns jeg.
Nå tenkte jeg å se den nyeste Vampire Diaries episoden. Som dere kan finne HER om dere ønsker å se den gratis og i god kvalitet.  


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 43

Utenfor huset vårt har det nå begynt å gro noen pene, lilla blomster. Syns jo det er litt sent å begynne å gro først nå. Men når solen endelig tittet fram i går, så trodde vel disse små, søte blomstene at det var blitt sommer igjen. Haha! Nei, når jeg gikk forbi tanten min sitt hus på vei opp til broren min for litt siden så så jeg at hun hadde en del nydelige blomster i hagen fremdeles, så alt har ikke visnet helt enda. 

Bildet er veldig redigert. Det var så lyst at jeg egentlig ikke hadde lyst å bruke det, derfor har jeg bare redigert så mye jeg kunne for å få det så fint jeg klarte det uten å ødelegge det helt.

Q. Syns om bildet?
Q. Ser du Vampire Diaries? 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

Heisann!
Dette innlegget skriver jeg egentlig bare for å oppdatere. Jeg har ikke noe spesielt å fortelle. Jeg har vært på skolen, og vi fikk en engelsk oppgave i dag som vi skal levere i dag, egentlig. Men vi fikk det utsatt da. Så nå skal jeg spise litt gelé og så skal jeg sove en liten time og så skal jeg sitte barnevakt et par timer og se Beat For Beat fordi Atle Pettersen skal være med i kveld. Og så skal jeg se siste episode av Teen Wolf og den nyeste Vampire Diaries episoden som kom ut i dag.


slenger med et gammelt bilde

Q. Hva er dine planer for dagen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; AUTUMN LEAVES


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 42

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

VIL DU HA EN KOMMENTAR?

Om du ønsker å få én kommentar av meg er alt du trenger å gjøre å gå inn på DENNE linken og stemme! Etter du har gjort dette skriver du "Har stemt" i kommentarfeltet. Det er også viktig at du faktisk stemmer. Hvis jeg har 10 kommentarer der det står "Har stem" og 5 stemmer på collagen skjønner jeg jo at ikke alle har stemt. 

Det betyr kjempe masse om dere stemmer! Så jeg vil bare si tusen takk på forhånd til de som stemmer, setter kjempestor pris på det!

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

LITTLE RED LADYBUG


Redigeringsprogram: Lightroom & Picasa

Redigeringsprogram: Lightroom & Picasa & Photoshop
Kamera: Canon EOS 1100D // Zoomobkjetiv: EF-S 18-55mm

Det var faktisk mamma som tok disse bildene. Hun ba meg om å ta bilde av marihønen, men jeg er faktisk livreddfor marihøner... *flaut* ... pleide ikke å være det når jeg var liten. Men jeg syns de er ekle og skumle! Men fine bilder ble det! 

Q. Hvilken redigering likte du best?
Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

I KVELD ER MO PÅ MIGRAPOLIS

God kveld!
Som mange vet mistet x-factor Mo bestevennen sin på Utøya i sommer. Og har siden det ikke latt seg intervjue. Så vidt jeg forstod det skal Mo snakke om Utøya og hvordan det var å miste sin bestevenn på Migrapolis på NRK kl. 22:25.

Mo var jo selv tilstede på Utøya, og jeg kan ikke forestille meg hvor fælt det må ha vært for Mo å komme seg likehel fra Utøya, men miste sin bestevenn. Det skjedde sikkert med flere som var der, og jeg sender mine tanker til alle som mistet noen hver dag!

Jeg syns det er utrolig tøft av Mo å gjøre dette! Det må være så vanskelig å stille opp på TV og snakke om at han mistet sin aller bestevenn.  


Mo og Isma

EDIT: Jeg trodde altså at Mo skulle snakke ut om Utøya og å miste sin bestevenn. Men jeg skjønner veldig godt at han ikke gjorde det! HER kan dere lese litt om det som ble vist på Migrapolis. 

Q. Skal du se Migrapolis?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

FOTO; LONELY LEAF


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 41

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BERNHOFT - LIKE OR DISLIKE

God ettermiddag!
De fleste har vel hørt om Bernhoft, sett han på reklame eller noe. Jeg har ihvertfall sett han masse på reklame på TV. Jeg syns han har en helt utrolig stemme. Så endelig fant jeg ut at jeg skulle søke på han på youtube og høre et par sanger. Han er rett og slett helt fantastisk! Noe annet er det ikke å si om han! Tror jeg kommer til å høre masse på han fremover! Stay With Me


Good Intentions


Control

Stay With Me og Good Intentions er helt klart mine favoritter av han! De sangene er sykt bra! Jeg vil anbefale alle å høre på Bernhoft! Han er amazing!

Q. Like og Dislike?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

NEED INSPIRATION

Ciao!
I dag har jeg ikke blogget i det hele tatt. Jeg har bare lagt i sengen å vært syk. Men jeg har absolutt ingenting å blogge om. Jeg trenger inspirasjon fra andre blogger om hva jeg kan blogge om. Så jeg har veldig lyst at alle som leser dette innlegget legger igjen bloggadressen sin i kommentarfeltet - og gjerne andre blogger dere syns er bra! Jeg kommer til å ta en tur innom alle bloggene og kanskje legge igjen en kommentar eller to. Q. Hva er din blogg?
Q. Har du noen blogger du vil anbefale?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; THE ROSE


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom, Picasa & Photoshop
365 days - Day 40

Q. Syns om bildet?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

BILDEDRYSS - PURPLE


bilder fra weheartit

Q. U like?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SJUUK

Hallo!
Da har jeg også blitt syk. På skolen i går var det mange som gikk rundt med forkjølelse og sikkert influensa, og nå fortiden blir jeg visst veldig fort smittet. Kan ikke se på folk som er forkjølet uten å bli smittet. Ikke gøy... I tillegg har jeg den sykeste hodepinen. Hver gang jeg reiser meg kjennes det ut som noen stikker en kniv inn i pannen på meg og vrir den rundt...


har ikke noe annet bilde

Men, men.. Når jeg da er syk får jeg sløse vekk dagen med å se ferdig de 3 eller 4 siste episodene av Teen Wolf. Har ikke lyst å se de egentlig. Sesong 2 kommer jo ikke ut før til neste år en gang. Men klarer ikke å vente...

Q. Flere som er syk?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

I KVELD MED YLVIS

Heisann! 
Da var jeg godt plantet i sengen foran TV'en og skal sitte i vel en time å se på I Kveld Med Ylvis. Hva er vel morsommere enn tre bergensere i ett talkshow? Jeg bare elsker det programmet! Jeg ler så jeg griner hver gang! Og det er ingen tvil om at Kalle er den morsomste!

Lille gullungen min kom inn i sted, men så gikk hun ut igjen ganske fort. Hun ville ikke sitte å se på TV med meg. Men det er jo forståelig, hun har fått seg en ganske så søt, liten, lodden venn som hun alltid tar med seg når hun skal inn, men han tør ikke å komme inn selv da. 
Er ikke pusen min søt?

Q. Ser du på I Kveld Med Ylvis?
Q. Hvem syns du er morsomst? 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; TREES

Jeg er blitt veldig glad i å ta høstlige bilder nå for tiden. Det blir ikke høstlige farger på bildene når jeg tar de, men det fikser jeg med redigerinsprogram. Jeg syns det er veldig pent med sånne høst farger. Det er vel det beste med høsten.


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom, Picasa & Photoshop
365 days - Day 39

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

UKENS BLOGG #7

Vinneren av denne ukens blogg er Anniken S. Gulbrandsen fra annikensg.blogg.no


"Anniken S. Gulbrandsen, 19 år og mamma til en liten prins f. 10.11.10, og har en liten prinsesse i magen som ventes ca 22.11.11. Denne bloggen er for det meste en mammablogg, som omhandler livet mitt som alenemor til en, snart to små. Her kommer anbefalinger, kanskje noen konkurranser, litt om hverdagen vår, og litt forskjellige tema nå og da."

INNHOLD:
Anniken blogger hovedsaklig om sin hverdag som alenemor til en, snart to, små unger. Hun er mamma til en søt gutt på snart et år ved navn Scott-André - Jeg falt litt for det navnet! Utrolig søtt! Itillegg til sin hverdag som alenemor, blogger Anniken om en del andre ting. Det er vel masse forskjellig. Jeg har bare lest alle innleggene man kan se på forsiden av bloggen hennes, det var ikke så mange, men jeg syns hun har en veldig bra blogg! 

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Hun skriver veldig bra! Og hun skriver på bokmål, som jeg selvfølgelig syns er bra! Nynorsk eller dialekt er bare forstyrrende når man skal lese blogger - syns jeg. Så det er virkelig bra hun skriver på bokmål. Jeg har ikke sett så nøye etter skrivefeil, men jeg har ikke kommer over noen enda.

DESIGN:
Jeg ELSKER designet hennes. Det er utrolig fint. Det er ikke masse dilldall her og der, så egentlig ser det veldig enkelt ut, men det er så utrolig fint! Jeg absolutt elsker designet hennes!

BILDER:
Jeg vet ikke hvilket kamera hun bruker, men jeg syns hun tar veldig bra bilder. Og det er ikke mangel på bilder heller. Hvert eneste innlegg jeg har sett på bloggen hennes har bilder, og det er jo selvfølgelig bra! Jeg syns bildene hennes er kjempe søte.

SLUTTVUERDERING:
Alt i alt liker jeg denne bloggen veldig godt. Jeg er ikke den som er størst fan av mammablogger, men det er ofte de som er best, faktisk. Og denne bloggen er intet unntak! Så langt er den nok den beste mammabloggen jeg har vært innom, og du skal ikke se bort i fra at jeg blir fast leser. Jeg syns Anniken skriver veldig bra, hun har veldig fine bilder og har et oversiktlig og veldig pent design. 

TERNINGKAST: 6


VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

DESPERATE HOUSEWIVES SEASON 8

Hei søte lesere!
I dag på skolen fortalte Anne meg at hun hadde sett sånn sneak peak på sesong 8 av Frustrerte Fruer og da hadde det stått at det kom ut 25. september i USA. Det vil si at hver mandag får vi ny episode på internett! Så når jeg nå kom hjem gikk jeg selvfølgelig rett for å sjekke om det var kommet ny episode, og gjett om det var! Så nå skal jeg kose meg i 40 minutter med sesong premieren av en av verdens beste serier. 

Desverre er sesong 8 også den siste sesongen av Frustrerte Fruer... Det syns jeg faktisk er sykt trist! Kommer nok til å savne denne herlige serien kjempe masse når sesong 8 er ferdig. Får bare håpe at de ukene til det er ferdig går veldig sakte! Vil ikke at det skal ta slutt...

Q. Skal du se Frustrerte Fruer?

Følger du DENNE linken kan du se Frustrerte Fruer helt gratis! 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

LESE DIN BLOGG?

Good evening!
Tenkte jeg skulle gjøre som mange andre bloggere, lese din blogg! Jeg trenger masse inspirasjon til hva jeg kan blogge om, så da er det bare å kommentere på dette innlegget så skal jeg ta turen innom din blogg! Jeg skal prøve å ta turen innom og kommentere på alle bloggene i løpet av morgen dagen, men lover ingenting. Jeg kommer i hvert fall til å se innom alle bloggene, men noen kommentar kan jeg nok ikke love til alle, skal prøve da!Skal jeg lese din blogg? Da er det bare å kommentere på dette innlegget!
Du må gjerne også anbefale andre blogger! Jeg er alltid ute etter nye blogger å lese.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; LITTLE RED BERRY
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 38

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

I WANT TO SEE


Los Angeles, California


Vancouver, BC, Canada


London, England


New York, New York


Venice, Italy


Barcelona, Spain


Paris, France

Q. Hvor vil du reise?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

HEAVY LIFTING

Heisann!
I dag har jeg desverre ikke fått blogget. Har vært våken mange timer. Men jeg hadde ikke noe å blogge om, så jeg satt på en episode av Teen Wolf. Litt etter kom mamma og spurte om jeg kunne være med henne til Landås å hente noe skifer (eller hvordan det skrives), sånne store stein greier i hvert fall. Så var vi vel vekke i nesten to timer for vi måtte innom Askøy og. Så nå er jeg ny dusja og godt sliten, og helt ør i knærne etter å ha gått opp og ned trapper med tunge stein greier.. Men det var da god trim!  Nå sitter jeg å drikker te og spiser litt digg mens jeg skal se ferdig Teen Wolf episoden jeg begynte på tidligere i dag.

Q. Hva har du gjort i dag?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; AUTUMN
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom, Picasa, Photoshop
365 days - Day 36

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

ENGELEN GABRIEL

Hei kjære lesere!
For en liten stund siden kom søsteren min nedom en tur med sønnen sin, Gabriel, han er altså min nevø, om noen ikke skjønte det. Han er så utrolig søt! Og har han ikke bare verdens herligste navn? Gabriel! Og jeg var allerede ute med kameraet mitt for å ta bilder, så jeg måtte jo knipse et par av han også. 
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 37

Nok en gang har jeg så klart glemt å legge ut bilder i 365 days, glemte det i går. Så dette innleggt blir Day 37 og så litt senere kommer Day 36. Må bare få redigert et par bilder. Tok dessverre ingen bilder i går - glemte jo alt helt vekk, så det blir bilder fra idag, men sånn kan det gå.

Q. Er han ikke herlig?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

INSPIRASJON


foto_lookbook

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SKRILLEX - HOT OR NOT?

God kveld!
I skrivende stund sitter jeg å følger med på Idol. Jeg kom over et innlegg for litt siden med en sang fra Skrillex. Må ærlig innrømme at det var den første sangen jeg hadde hørt fra Skrillex. 

Jeg vet da egentlig ikke hva Skrillex skal forestille, en person? Et band? Et dataprogram? Sorry altså, men jeg skjønner nok ikke at folk kaller Skrillex for musikk. Det er det verste jeg noen sinne har hørt! Verre enn Rebecca Black! Verre enn Blame It On The Alcohol, og de som kjenner meg godt vet at jeg hater den sangen over alt! Dette er selvfølgelig bare min mening. Alt som har med techno (og lignende) å gjøre syns jeg er helt fryktelig, så det kan jo være litt derfor jeg ikke liker Skrillex. 

Men nå var det ikke min mening jeg var ute etter, det var deres, så jeg spør - Er Skrillex hot or not? 

Jeg vurderte faktisk å ikke legge dette innlegget inn under kategorien "musikk" fordi jeg absolutt ikke vil kalle Skrillex musikk. Sorry! Må bare få utrykke meg om hvor forferdelig jeg syns det er!

Q. Er Skrillex hot or not?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

Ikke glem å melde deg på Ukens Blogg!

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Da er det tid for den syvende ukens blogg! Alt du trenger for å melde deg på er å legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet, og så er du med i trekningen om å bli ukens blogg. Jeg trekker ut vinneren ved hjelp av random.org.

Premien er jo ikke noe spesielt da. Det er en bloggvurdering som jeg poster i løpet av uken, jeg skal prøve å få det til på mandag, men jeg kan ikke love noen ting. I tillegg får du en link på bloggen min, men på grunn av designet blir linken ganske langt nede. (Glemte linken forrige gang, desverre... Skal prøve å ikke være så glemsk denne gangen)

Q. Er du med?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

LOOK AT THIS

God kveld!
For en liten stund siden kom det en koselig mann på besøk. Han kom fra Polen, han hadde faktisk gått hele veien fra Polen til Norge og var skikkelig dårlig i knærne. Han hadde ingen jobb og barn som led av allergi og astma.

En i familien hans, vet ikke om det var han eller noen andre, hadde tegnet masse fine tegninger som han solgte. Når jeg spurte han om han hadde tegnet de så sa han bare: "Familia". 

Han var ikke særlig god i engelsk, og heller ikke norsk. Men jeg forstod da litt. 

Da jeg så tegningene og fikk med meg at han ikke hadde jobb og ungene led av allergi og astma fant jeg ut at jeg måtte kjøpe en tegning av han. 

Så jeg fant en hundrelapp og kjøpte denne nydelige tegningen du ser her!

Dere skulle sett tegningene. De var helt nydelige, alle sammen. Den som hadde tegnet hadde tegnet masse bilder av hester, katter og hunder og et bilde av Kracow (vet ikke hvordan det skrives) og et av Venezia. Alle bildene var jo helt nydelige. Hadde jeg hatt nok penger hadde jeg kjøpt så mange som mulig, han trenger de nok mer enn jeg gjør. 

 

Q. Syns om tegningen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

ONE DAYVI BLOGGES!
Silje Morlandstø

GEEK

Hei kjære lesere!
Nå har jeg vel vært hjemme i nesten en time. Skal snart lage meg noe å spise og så se en ny episode av Vampire Diaries.

Siden jeg overhode ikke har noe å blogge om disse dagene tenkte jeg enkelt og greit å fortelle dere om karakteren jeg fikk på samfunnsfagprøven. Jeg fikk 5-, sykt stolt! Det er lenge siden jeg fikk en så god karakter i samfunnsfag, så jeg er veldig fornøyd! Vi har ny prøve neste uke, som jeg skal pugge masse til, går for 6'er denne gangen!  

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

TO MÅNEDER SIDEN

Heisann!
I dag er det altså den 22. september, det betyr at i dager det akkurat to måneder siden bombeeksplosjonen i Oslo og massakren på Utøya skjedde. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg syns fremdeles det er grusomt å tenke på. Og nå for tiden har jeg sett Anders Behring Breivik en del i media. Jeg har for det meste prøvd å overse det, men når jeg ser trynet hans med en gang jeg går inn på tv2.no eller vg.no klarer jeg selvsagt ikke å la vær å tenke tilbake på 22. juli. Jeg syns fremdeles det er like uvirkelig i dag som det var for to måneder siden. Tanken på at nærmere 100 uskyldige mennersker ble drept på en så kald er helt forferdelig, har ikke ord...

Og jeg sender fremdeles mine tanker til omkomne, sårede og pårørende etter denne tragedien!

 


Q. Tenker du fremdeles på det?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; LEAVES


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 35

Q. Syns om bildet?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

MY FAVOIRTE

God ettermiddag!
I skrivende stund sitter jeg å nyter en god Pasta di Parma, en av favoritt rettene mine og ser en episode av Teen Wolf, en av favoritt seriene mine. Begynte på episode 1 i dag, siden jeg bare har sett to episoder av det og har veldig lyst å få med meg begynnelsen. 

Jeg har skrevet det i et innlegg før, men jeg vil absolutt anbefale denne serien for alle! Den er utrolig spennende, jeg ble hekta etter 5 minutter første gang jeg så det. 

Men nå får jeg virkelig logge ut av bloggen en liten stund og sette på igjen episoden, så jeg får sett den ferdig før dagen er over! 


bilde fra noen dager siden, hadde ikke noe nyere

Q. Ser du på Teen Wolf?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; RAIN AND NATURE
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 34

Vet at det blir masse blomster bilder og sånn nå, men må jo ta bilder av de før de forsvinner helt, så det er det jeg tar mest bilder av akkurat nå, men når høsten kommer for fullt og det går mot vinter, kommer det sikkert mange andre bilder.

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BARNEVAKT

Heisann!
Da sitter jeg barnevakt nok en gang. Vet ikke helt hvor lenge jeg skal sitte barnevakt, men regner med at det blir frem til rundt klokken 10. Men det er jo ikke noe stress å sitte barnevakt, minste man er alltid lagt seg før jeg kommer opp, og eldste man på 6 år klarer fint å legge seg når han får beskjed. Så det er jo en gangske grei måte å tjene penger på, syns jeg da.

Q. Hva gjør du i kveld?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FILM ANBEFALING

Hallo!
Siden jeg ikke har noe annet å blogge om, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne anbefale en film jeg virkelig elsker. Mange av dere har sikkert sett den før. 

Filmen jeg vil anbefale er Source Code. Det handler om et program hvor de sender en person tilbake i tid for å finne ut hvem det er som legger bomber på togene. Det er lenge siden jeg har sett filmen, men jeg mener at han som blir sendt tilbake i tid bare får 8 minutter på seg, og må gjøre det om og om igjen til han klarer det. Litt senere i filmen får han vite noe som sjokkerer både han og seerne veldig. Jeg kan ikke si så mye, for det avslører alt det spennende i filmen, men jeg vil virkelig anbefale denne filmen!

Q. Har du sett den? Likte du den?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

HEADACHE

God morgen lesere!
Nå sitter jeg da i sengen med Rachel Ray på TV'en med hodepine! Har ikke så mye hodepine nå da, var mye verre i dag tidlig, så jeg gikk ikke på skolen. Får håpe det går over til i kveld, da skal jeg sitte barnevakt et par timer, og det blir ikke så deilig hvis niesen min er i et skikkelig grinete humør når hun skal sove. Men hun er jo som regel grei da, så det går vel fint. 


bilde fra i går

Vet at dette innlegget egentlig var veldig uinteressant. Men jeg har rett og slett ingenting å blogge om for tiden. Har skikkelig bloggsperre, så hadde satt veldig stor pris på tips til noe jeg kan blogge om.

Q. Noen flere som er hjemme fra skolen i dag?
Q. Tips til hva jeg kan blogge om?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

FOTO; PLANTS


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 33

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

LOVE THIS SONG

God morgen!
Nå har jeg nettopp våknet. Har sovet i nesten to timer nå. Er skikkelig trøtt... Men, men! Tenkte jeg skulle fortelle dere om en sang jeg har elsket i mange år. Mange av dere har sikkert hørt den før. 


When Love Found a Voice - Alejandro Fuentnes

Første gang jeg hørte denne sangen var vel under Idol 2005 da Alejandro var med. Vi kjøpte Idol CD-en senere og sangen hans var favoritten min lenge! Jeg fikken MP3-spiller til jul det året, eller kanskje året etter, husker ikke. Og da la jeg alle de sangene inn på MP3-spilleren min, og der er de fremdeles. Jeg bruker bare MP3-spilleren min når jeg ikke finner IPoden eller den er tom for strøm og jeg ikke har tid til å lade den. 

Men nå har jeg begynt å høre den igjen. Var litt nysgjerrig på hvem som hadde skrevet den, eller hvem som sang orginallåten, men tror faktisk det er Alejandro sin sang. Så nå har jeg lastet den ned og lagt den inn på IPoden også.

Q. Hørt den før?
Q. Syns om sangen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

KORT DAG

Heisann!
Jeg elsker tirsdager, sånn egentlig. Da slutter vi 12.15 og jeg kan gå tidlig hjem å sove! Eller jeg legger meg sjeldent til å sove før et par timer etter jeg har kommet hjem da. Men jeg våkner i det minste før klokken er åtte... 

Så nå sitter jeg her og er skrubbsulten, men vi har jo ingenting godt. Brødmat bare... Så jeg får vel snart gå inn på kjøkkenet for å stå å glo inn i kjøleskapet i en evighet før jeg finner et eller annet usunt som er spiselig. Standar! 
Vet ikke hva jeg skal senere i dag, sikkert ingenting. Er så slapp for tiden - orker ikke å gjøre noe!

Q. Hva skal du i dag?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BROWNIES BAKING

God kveld!
Nå har jeg nettopp satt brownies inn i ovnen og venter på at de skal bli ferdig. Er vel 20 minutter igjen nå. Når de er ferdig så skal jeg la de kjøle til det er premiere på det nye programmet I Kveld Med Ylvis som går på TV Norge kl. 22.00. Gleder meg insane til det begynner. Ingenting kan vel være morsommere enn tre Bregensere på et Talk Show. Ja, fordi han ene fra Raske Menn, som jeg aldri husker navnet på (Kalle eller noe), skal jo også være med. Jeg kommer til å vri meg i latterkrappe!

Tumblr_lqiwtn5tkr1qcsu3eo1_500_large
foto_weheartit

Q. Skal du se I Kveld Med Ylvis?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

FOTO; PINK FLOWERS

Sorry, for dårlig blogging i dag. Men jeg har ikke hatt noe som helst å blogge om... Skikkelig bloggsperre! Det er vel kanskje ikke så veldig interessant å lese om at jeg kom hjem og la meg til å sove nesten med en gang og så hadde jeg vekkerklokken på 17:20 og våknet 18:00. Ikke akkurat det som er mest interessant å lese om?

Så jeg trenger veldig gjerne tips til noe dere savner på bloggen, noe dere vil ha mer av, noe dere gjerne vil lese om, eller rett og slett bare tips til noe jeg kan blogge om.
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 32

Q. Syns om bildene?
Q. Har du noe du vil lese om eller noe jeg kanskje kunne blogget om?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

UKENS BLOGG #6

Denne ukens blogg ble enesioo.blogg.no

"Hei, jeg er en jente på 15 som elsker å danse og bur i Gloppen. Jeg kommer til å blogge om hva som helst så det er bare å glede dere. Innleggene mine kommer til å bli på bokmål siden de fleste på blogg skjønner mest det, men egentlig så snakker jeg nynorsk.."

INNHOLD:
Denne jenta blogger om det meste. Etter det jeg har sett på bloggen hennes har hun en del om musikk, mote (eller gjerne ting hun ønsker seg), litt hverdag, kanskje litt om film og det aller meste - veldig variert, og det er det absolutt ikke noe gale i det! 

INNLEGG/SKRIVEMÅTE:
Hun skriver faktisk ikke så mye i innleggene, noe som til tider kan være litt kjedelig. Jeg er av den typen som liker masse bilder og lite tekst, men det er noe som heter for lite tekst også, desverre. Men når hun skriver så skriver hun på bokmål og hun skriver veldig bra. Av og til så kommer det sånne skrivefeil vi alle har og noen ganger blander hun inn nynorsk, men der er sånne småting som de fleste har.

DESIGN:
Jeg ser at hun har et gratis design, men det er absolutt ikke noe gale med det. Jeg elsker designet! Og ofte er det bedre å ha et gratis design enn et design som ikke er noe særlig fint - ikke det at jeg tror det hadde vært det om hun ikke hadde hatt gratis design. Jeg syns designet er nydelig!

BILDER:
Jeg er ikke helt sikker på hvilket kamera hun bruker. Men jeg tror ikke det er speilrefleks, ikke at jeg er eksperten! Men noen ganger er bildene litt uklare, så jeg tror det er et vanlig digitalkamera. Men hun har da en god del fine bilder. Og som jeg har sagt mange ganger før, jeg elsker en blogg med masse bilder!

SLUTTVURDERING:
Alt i alt liker jeg egentlig denne bloggen ganske godt. Det er en del småting å pirke på her og der og en del som mangler etter min mening. Jeg syns gjerne hun kunne hatt litt mer hverdag, eller mer bilder av seg selv på bloggen - men det må jo hun selvfølgelig velge selv! Men etter min mening så blir det litt lite om henne.

TERNINGKAST: 4


 
Q. Vært innom bloggen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

TEEN WOLF

God kveld!
Jeg vet jeg ikke har blogget noe spesielt. Bare to innlegg med bildet og et om en foundation som jeg måtte skrive fordi jeg absolutt ikke hadde noe annet å skrive om.

Jeg har ikke gjort noe spesielt i dag. Søndager er vanligvis slappe dager for meg. En dag for å lade opp energi til resten av uken. Så litt tidligere i kveld lagde jeg meg taco og så på Teen Wolf som jeg har blitt helt bitt av! Må være noe med meg og sånne Vampyr og Varulv serier. Nei - jeg ser ikke på Twilight, det suger! Men Teen Wolf er sykt bra! Har bare sett to episoder av det da og nå vurderer jeg å finne det på internett og se mer!  Har ikke satt meg helt inn i handlingen i filmen, men det er vel hovedsakelig om varulver. Har fått med meg at en av varulvene er sammen med datteren til en familie som prøver å utrydde de. Syns i hvert fall det er utrolig spennende. Det går søndager kl. 20.00 på TV Zebra. Vil anbefale alle som ikke har sett denne serien om å se den! 

Q. Hva har du gjort denne søndagen da?
Q. Ser du på Teen Wolf?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; BLÅKLOKKER


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 31

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

Husk å melde deg på ukens blogg! 

FOTO; BEST FRIEND

Glemte helt 365 days i går... Men jeg tok jo noen få bilder på Peppes med Rebecca, så legger ut de samme bildene som jeg gjorde i går, så sier vi at det blir Day 30. Kommer Day 31 senere i dag også. Har nettopp vært ute å tatt litt bilder, så det skal jeg love at kommer litt senere.
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 30

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

Husk å melde deg på ukens blogg! 

FOUNDATION TEST

God morgen!
Nå har jeg vel vært våken et par timer, men har ikke hatt noe å blogge om. Så jeg testet den nye foundationen jeg kjøpte i går. Jeg tenkte at den kanskje var hakket bedre enn den jeg vanligvis bruker - for den gjør av og til huden min veldig tørr, det går masse fuktihetskrem da.

Det virket som om det var veldig lite foundation i den så jeg tok ikke på så mye siden jeg ikke skal noe i dag. Så da må jeg si at jeg ble litt skuffet... 

Denne foundationen fra Maybeline er ikke helt flytende, som det står på den - den er creamy. Vanligvis bruker jeg Dream Matte Mousse fra Maybeline. Den liker jeg veldig godt. Men siden huden min ofte blir litt tørr av den så tenkte jeg å prøve noe litt mer flytende. Vil ikke bruke noe som er helt flytende for jeg syns ikke det dekker like bra. 

Jeg syns desverre ikke denne nye foundationen var så bra. Den dekte ikke så veldig bra. Men nå brukte jeg ikke så mye, og vanligvis så bruker jeg også ID foundation over også, så jeg vet ikke om det blir bedre da, men får håpe. Hvis ikek sløste jeg vekk 118 kr. 

Q. Har du prøvd denne foundationen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

TRØTTITRYNE.COM

Hola!
I skrivende stund ligger jeg i sengen og er trøtt til tusen! Så tenkte bare at jeg skulle skrive et siste innlegg for dagen mens jeg vurderer om jeg skal gidde å gå hele veien inn på badet for å pusse tenner eller om jeg bare skal legge meg til å sove med en gang. Nei, jeg får vel pusse tenner. Skal ikke ha noen hull nå nei!


random bilde fra tidligere i dag

Så da får jeg ta turen inn på badet og pusse tenner, så er det rett i loppekassa å legge meg. Vi blogges i morgen, god natt!

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

KING OF PASO DOUBLE

Good evening readers!
Nå har jeg nettopp sett på resultatene til Skal Vi Danse og jeg er så utrolig fornøyd med at Rachel røk ut. Jeg har sagt det hele tiden; Hun skulle ut først! - Og jeg får alltid viljen min! Syns rett og slett ikke Rachel hadde noe som helst i Skal Vi Danse å gjøre. Hun ble kjent fordi hun var sammen med Petter Northug, da skal man virkelig ikke i Skal Vi Danse! 

Når det er sagt så er jeg storfornøyd med Atle sin dans! Paso Double er favoritt dansen min i Skal Vi Danse og da passet det kjempe bra at han skulle danse den. Jeg har aldri sett noen danse Paso Double så bra i Skal Vi Danse - noen sinne! Han var helt konge! Neste gang blir det fire tiere, det må det bli!


bildet er fra første sending

Q. Hva syns du om Atle sin dans?
Q. Hva syns du om at Rachel røk ut?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

Husk å melde deg på ukens blogg! 

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Jeg vet at det er veldig lenge siden jeg hadde ukens blogg sist. Men jeg har vært opptatt med masse skole. Vi har jo tusen prøver i uken - føles det som da, og ikke noe mindre lekser... Så jeg blir helt utslitt. Jeg har rett og slett ikke orket. 

Så nå er det tid for den sjette ukens blogg! I dette innlegget kan du melde deg på. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet og skrive at du er med. Easy peasy! Premien er en bloggvurdering som blir postet en gang i løpet av uken, skal prøve å få skrevet den på mandag, du får også en link. Men på grunn av designet mitt blir den ganske langt nede da.

Så nå er det bare å melde seg på. Siste frist er søndagkveld. Da skal Ukens Blogg kåres, og de som melder seg på etter 00:00 på søndag får ikke være med i trekningen. 

Q. Er du med?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

NEW JACKET

God kveld!
Som jeg sa i forrige innlegg skulle jeg skrive et innlegg og den nye jakken jeg kjøpte - eller vise den til dere da. Jeg elsker den jakken. Kjøpte den på Vero Moda i dag for 300 kr.  Den er utrolig deilig og varm! Den finnes i flere forskjellige farger. I brun, slik som jeg har, og grønn og rød og blå. Husker ikke om det var flere farger, men tror det bare var de. Rebecca har faktisk også tenkt å kjøpe en slik - bare i grønn. Men hun hadde ikke nok penger i dag. 

Nå er det 10 minutter til Skal Vi Danse begynner. Heia Atle!

Q. Syns om jakken? Har du slik?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DAGENS OUTFIT


Topp Vero Moda // Bukse Cubus

Nydelige Rebecca!


Og meg..

Kjøpte også meg en ny jakke og en foundation, men skal ha det i et eget innlgg litt senere, nå skal jeg bytte klær til noe med behagelig, så skal jeg rive litt tapet og så skal jeg lage mat og se på Skal Vi Danse - heia Atle! Innimellom det kommer det nok et innlegg.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

PEPPES MED REBECCA

Heisann!
Nå sitter jeg å venter på å bli hentet av Rebecca og moren, som skal kjøre oss inn på Sartor. Vi skal nemlig på "date" på Peppes vi. Nå er det lenge siden jeg har vært med Rebecca. Syns faktisk det er veldig synd at vi ikke er så ofte med hverandre lengre, vi er jo begge opptatt med hver vårt, pluss skole og alt sånn - så det blir lite tid, desverre. 

Jeg har så masse å fortelle henne! Men hver gang jeg har masse å fortelle henne så glemmer jeg halvparten, haha. Men hun har sikkert enda mer å fortelle meg, så dette kommer til å bli utrolig koselig! Håper det ikke er så masse folk på Peppes, da er det enda koseligere!

Tar kanskje bilder når jeg kommer hjem av hva jeg går med og sånn, men gidder ikke nå. Har vel ikke tid uansett, Rebecca og de kommer snart så.

Q. Hva skal du gjøre i dag da?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

NY SPONSOR

God morgen alle sammen!
Jeg som veldig mange andre har fått en mail der jeg fikk en ny sponsor; Miinto.no. Jeg tok en titt innom siden deres da for å se om det var fine klær. Og det var det massevis av! 

Under her ser dere noen få eksempler på noe av det jeg syns var veldig fint der:

Blazer i ull og kashmir fra Marc CainKortbukse fra Designers Remix

GummistøvelPumps

 

De har avtaler med over 100 motebutikker i Norge. Og du betaler kun én frakt om du handler fra flere forskjellige butikker på Miinto. 

Jeg syns kanskje det var litt dyrt der, men de hadde en del litt rimelige ting også der, så det er nok et sted jeg kommer til å shoppe en gang. Det er også salg på ganske masse der nå, og veldig masse fint! Så vil anbefale å ta turen inn.

Q. Hørt om Miinto.no før?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

"BITCH STOLE MY LOOK" #15

"Bitch stole my look" #15 er Heidi Klum og Esperanza Spalding som går med lik genser, men har brukt den på to ganske forskjellige måter.

Heidi Klum har en søt hvit topp med noe mønster på og en grå bukse og brune støvletter til. Esperanza Spalding har en hvit topp under genseren og en svart bukse og noen ganske vanlige sko til. 
 

Jeg må få sagt at jeg elsket den genseren! Syns den var utrolig stilig. De har brukt genseren på to veldig forskjellige måter og jeg syns begge kledde den, på hver sin måte. 


Når det er sagt så er det på tide å velge en favoritt. Som sagt - begge kledde den på hver sin måte. Men jeg tror nok Heidi Klum blir favoritten her. Jeg syns den var mye finere på den måten hun brukte den. Det var litt mer laidback, syns jeg da. 


Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

EARPORN

Som dere sikkert har merket så elsker jeg Kate Voegele! Jeg syns hun er en av de beste artistene i verden! Jeg har enda ikke hørt én eneste sang jeg ikke liker fra henne, hun er helt utrolig!

IPoden min er ganske så tom for tiden, så jeg hadde satt stor pris på masse musikktips! 

Q. Hvilke sanger hører du på for tiden?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; NATURE

Jeg må først få si at jeg er overlykkelig for at Vegard kom videre i Idol. Tvilte ikke, men nivået var jo utrolig høyt, så å komme videre må ha vært vanskelig. Men nå skal Vegard til topps og vinne hele Idol!
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 29

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

IDOL TIME

God kveld!
Da har jeg plantet meg foran TV-en og er klar for første live sending i Idol i år! Så nå gleder jeg meg veldig til å se Vegard! Han kommer til å vinne hele Idol med den stemmen. Tror ikke jeg kommer til å stemme i kveld, men jeg tviler ikke et sekund på at han kommer videre.

Jeg syns også Isak er veldig flink da, men ingen slår Vegard, han er jo nesten like flink som Atle Pettersen - som forresten skrev på Twitter at han også mener at Vegard kommer til å vinne Idol!

Q. Hvem heier du på?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SAVE ME

Heisann!
Noen av dere vet sikkert allerede at Atle Pettersen kom ut med ny singel og musikkvideo idag. Jeg er helt forelsket i sangen, syns den var drit bra!
Musikk videoen er jo helt konge også da! Syns heller jeg skulle vært hun jenta i musikkvideoen - haha! Det hadde vært digg det.  

Q. Hva syns du?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; LAST LEAVES


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 28

Q. Syns om bildet?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

LET'S TWIST AGAIN

Hola!
Nå har jeg da sittet en stund med gitaren på fanget og lært meg nye sanger. Mens jeg satt og lærte meg Rolling in the Deep kom jeg på at vi har fremføring i musikk på mandag, så jeg måtte lære meg to sanger. Heldigvis var de veldig enkle. Den ene begynte jeg på for ti minutter siden, og den var faktisk mye gøyere enn jeg hadde trodd, fikk den på hjernen. 

De to sangene vi skal fremføre er Let's Twist Again og Always On My Mind. Er ikke sikker på hvem som synger den første, men Always On My Mind er det mange artister som har synget, bl.a. Elvis og Michael Bublé. Den var ikke like gøy å spille som Let's Twist Again da. Jeg hadde faktisk overhode ikke lyst å spille gitar på de fremføringene, men siden jeg var den eneste som kunne gitar på gruppen min så ble det sånn - klager ikke nå da, det var jo litt gøy når jeg endelig lærte meg de sangene.

Plekteret mitt har blitt skikkelig slitt nå, det har snart gått fra å være gult og fint til å være grått og stygt, stakkars plekteret mitt...

Jeg hater forresten kapoen min. Den holder ikke skikkelig på der jeg vil ha den. Jeg må ha den på femte bånd bare for at den skal festes skikkelig... Trenger virkelig ny!

Q. Hva har du gjort denne torsdagskvelden da?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

LÆRE Å SPILLE GITAR?

Good evening!
Som noen veldig få av dere kanskje vet er jeg newbie på gitar. Jeg fikk gitar i sommer og har desverre vært litt sløv med å spille på den, blitt ganske sjeldent nå, og det er ikke fordi jeg ikke syns det er gøy lengre - jeg syns fremdeles det er utrolig gøy! Men det er rett og slett fordi når jeg setter meg ned i sengen med dataen og tenker på å ta fram gitaren og lære meg litt mer gidder jeg ikke å reise meg for å gå helt bort i hjørnet i andre enden av rommet for å hente den - ren latskap! Så nå har jeg endelig tatt fram gitaren og driver å lærer meg slutten på Grenade - Bruno Mars, og etter det skal jeg lære meg Rolling In The Deep - Adele.

Anyways - stedet jeg lærer meg å spille gitar er faktisk på youtube! De fleste visste sikkert fra før at det er mange bra videoer hvor de lærer deg å spille gitar. Og Grenade - Bruno Mars er en super enkel nybegynner sang som jeg anbefaler alle newbies å lære seg!  

Han her fyren, Marty, er skikkelig genial! Han er kjempeflink å lære vekk, i motsetning til veldig mange andre på youtube som bare spiller gjennom sangen og sier akkordene mens de spiller, nothing else liksom. Så sangen over er den jeg lærer meg nå, jeg kan den egentlig, men bridgen og slutten av refrenget sliter jeg enda litt med.

Og her er sangen jeg skal lære meg etter på! Elsker den sangen, så nå må jeg lære meg å spille den også. Virker ikke så vanskelig heller. 

Og så vil jeg anbefale å alltid spille med kapo, spesielt nybegynnere. Du slipper å holde så hardt på strengene og lyden er mye tydeligere, etter min mening. Det funker med alle sanger, den eneste forskjellen er at lyden er en smule lysere.

Jeg trenger forresten ny kapo, noen som har lyst å kjøpe til meg? (A)

Q. Spiller du gitar?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

KLØNETE

Heisann!
I skrivende stund sitter jeg å nyter en herlig Big One pizza! Haha, jeg klarte å miste halve pizzaen på gulvet, jeg er skikkelig klønete. Og det er ikke første gangen jeg har mistet en pizza på gulvet, jeg er ikke så heldig med pizzaer tydeligvis. Det er ikke det eneste jeg mister på gulvet, jeg griser med ting hele tiden. Nesten litt frustrerende... 

hissig...

Q. Er du klønete også?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; TEDDYBEARS

Ja, jeg er litt glad i bamser nå for tiden, pluss at det var det eneste jeg hadde å ta bilde av.
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom & Photoshop
365 days - Day 27

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BARNEVAKT

Hola chicas y chicos!
Ja, er ikke særlig god i spansk...
Men nå sitter jeg barnevakt oppe hos min bror som er på fotball trening. Her skal jeg sitte i en og en halv time til, ikke så ille det.

Koser meg litt med webcameraet mitt. Er ikke så mye annet å gjøre på, haha. Får gidde å strekke meg etter kontrollen og finne noe på TV-en kanskje, hvis jeg gidder, haha!


howdy partner!
ja, sånn kan det gå..

Så utrolig kjekt er det å sitte barnevakt! Tjener jo penger på det, og det er ikke så lenge siden jeg klagde på at jeg trengte penger - sårt!

Q. Hva gjør du i kveld?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

TRØTT I TRYNE

God morgen!
Nå har jeg lagt å halvsovet i litt over en time. For en gang skyld har ikke jeg sovnet og sovet i flere timer, faktisk litt deilig. Så nå må jeg bare få det tunge rompa mi opp av sengen og gå å lage meg litt mat før jeg skal sitte barnevakt hos min bror om en halvtime.

 

trøtt i tryne...

Q. Hva skal du i kveld? 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

JEG TWITRER


Góðan daginn!
Er litt opphengt i islandsk for tiden, vi fikk en ny i klassen i år som kommer fra Island, syns det er utrolig morsomt når han sier hva ting er på islansk, så måtte bare skrive en av to ting jeg kan på islandsk, haha! 

Men til poenget! Jeg twitrer - faktisk! Har aldri skjønt meg på Twitter, har hatt Twitter lenge nå og før i går hadde jeg bare én tweet! Har ikke så mange flere enda da, men har begynt å skjønne meg litt på det. Syns det er utrolig gøy faktisk!  

Jeg hadde satt veldig stor pris på om dere hadde followet meg! Hvis dere follower meg så lover jeg at jeg skal followe dere også, men da må dere skrive i kommentarfeltet hva dere heter på Twitter, så klart! 

Klikk på fuglen for å followe meg! 

Q. Har du Twitter?
Q. Follower du meg?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Hvem er dine beste venner?
Rebecca Algrøy, Anne Vindenes Hughes og Camilla Holm Berg

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Være med venner, drive med musikk, ta bilder og blogge.

Har du noen i kikkerten atm?
Nja, har vel egentlig ikke det.

Kunne du blitt sammen med noen nå?
Nei, jeg fordrar ikke å være i forhold. Skulle jeg blitt sammen med noen nå måtte han virkelig vært spesiell!

Hva er ditt høyeste ønske?
Å gifte meg med Atle Pettersen (A) Haha! Nei, jeg vet egentlig ikke...

Si en ting du skulle ønske at du hadde rett foran deg nå!
Atle Pettersen, hvis han kan regnes som en ting, hihi! Er litt betatt...

Hva er ditt yndlings klesplagg?
Hvis sko telles, så må det være Converse. Jeg er helt forelsket!

foto_google

Har du noen gang spist banan med nugatti?
Nei, men det høres nesten litt fristende ut. Tror jeg skal prøve det en gang.

Blitt sett naken av noen du kjenner?
Ja

Ville du vært gutt om du kunne bli det?
Om jeg kunne så hadde jeg i hvert fall hatt lyst å teste å være gutt for en dag, men tror ikke det er noe jeg ville vært sånn permanent.

Drømme utseende?
På meg eller gutter? På gutter så har Atle Pettersen drømme utseende. På meg selv... Hm... Altså jeg syns Demi Lovato er helt utrolig pen! Så om jeg kunne sett ut som henne hadde jeg ikke klaget!

Hva er det fineste du eier eller har?
Jeg vet ikke... Jeg har jo verdens beste venner, så det kan vel være det fineste jeg har.

Hvem er din første forelskelse? Eller den beste forelskelsen du har hatt?
Nei si det... Tror egentlig aldri jeg har vært sånn skikkelig forkelsket.

Mannlige favoritt skuespillere?
Steven R. McQueen, Ian Somerhalder og Paul Wesley

Hva er det sprøeste du har gjort? 
Aner ikke... Gjør ikke så mye sprøtt egneltig. Liten engelunge jeg.

Hvor høy er du ?
Omtrent 1.65 m.

Hvilke blogger leser du?
Det er mange det. Jeg kan prøve å skrive alle, men noen kommer sikkert til å bli glemt uansett.
glennhenriksen.com - larstangen.com - tcmn.blogg.no - tuvaw.blogg.no - carolinemaria.blogg.no - cawoline.com - wellendorf.blogg.no / danielogmarius.com - takinkroop.blogg.no - amigos3.blogg.no - leluca.nu - torarnenjaamo.net - og et par andre blogger, vennene mine sine blogger også. 

Hva syns du om min blogg?
Søt den ^^ 

Har du klappet til en gutt i ansiktet før? Hva skjedde?
Opp til flere ganger! Aldri skjedd noe spesielt, det meste er at han har slått tilbake liksom.

Har du lange eller korte negler?
For tiden har jeg ganske korte, umulig å spille gitar med lange negler. Men har alltid pleid å ha ganske lange.

Hvilke smykker bruker du?
Bruker ikke så masse smykker egentlig, pleier aldri å bruke øredobber heller. Det jeg bruker mest er et charmarmbånd jeg fikk av søsteren min til konfirmasjonen.

Har du fått en gutt til å grine før?
Har vel det. 

Har du tannlegeskrekk?
Aldri hatt det! Elsker faktisk å gå til tannlegen, de er så koselige. Men jeg har heller aldri hatt hull da. Venter veldig utålmodig på en tannlege time nå, har veldig lyst å få be om nattplate, siden jeg ikke liker tennene mine. 

Har du sprøyteskrekk?
Nei, kom over det rett før vi skulle ta stivkrampe sprøyten. Og nå skal vi snart ta poliovaksinen, noe jeg bare gleder meg til å få overstått.

Hvor kjøper du mest klær?
Vero Moda

Hvor blir du inspirert til stilen din?
Kan ikke akkurat si at jeg har noe særlig stil. Bare kaster på meg noe. Men blir veldig inspirert på lookbook.nu, men jeg hater å bruke mine egne penger på klær så noe så fint kommer det til å bli lenge til jeg har på meg sikkert.

foto_lookbook

Hva syns du om at tcmn er på 1. plass?
Jeg digger den jenta! Hun fortjener 1. plassen. Noen ganger er hun sløv med blogging, men når hun blogger skikkelig - da blogger hun sykt bra! Leser bloggen hennes fast. Første inntrykket jeg fikk av henne var at hun var veldig fjortis, men nå merker jeg jo at hun er utrolig moden. Som sagt, jeg digger den jenta! 

Hva er din favoritt is?
Lion Gigant tror jeg den heter.

Hvilken skole skal du søke på til neste år?
Bergens Private Gymnas

Kan du lage flere gratis design?
Kanskje en dag, tar veldig lang tid så vi får se.

Hva syntes du om Henriette Ørjansen?
(Endret litt på spørsmålet, for det var litt frekt!) Jeg digger Henriette, hun er herlig!

Hvordan kjenner du Camilla Holm Berg?
Ble kjent med henne under Å Være Ung i 8. klasse, men vi ble ikke så gode venner før vi begynte i 9. klasse. Da ble jeg vel så god venn med henne siden jeg begynte å være med Anne og de var utrolig gode venner fra før.

Hvem i 9.klasse syntes du er penest?
 

Synest du de i 8.klasse er barnselige?
Kjenner nesten ingen i 8. klasse, men de jeg kjenner er ikke så veldig barnslige. Er mange i både 9. og 10. klasse jeg syns er mye mer barnslig.

Hvorfor er du begynt å vere med Celine Kartfjord?
(Endret litt på det også, noen klarer visst ikke å si fine ting..) Jeg er ikke så mye med Celine, det er bare litt i friminuttene, men er med henne fordi hun er grei og jeg liker å være med henne.

Kan du ha flere sånne ukens blogg?
Jeg skal ha flere. Men det er så masse stress med skole og sånn, så jeg orker ikke det hver eneste uke. Men jeg kan love at det kommer flere!

Hvordan ser drømmemannen din ut?

Hvem er ditt forbilde?
Det er mange av vennene mine og mange i familien jeg ser litt opp til på enkelte ting, men jeg har ikke én spesiell person jeg vil kalle forbildet mitt. 

Favoritt kjendis?
Teller Atle Pettersen (A) Haha, neida. Det må nok bli Eminem, Kate Voegele eller Lady Gaga.

Favoritt skuespiller?
Amanda Seyfried - hun er fantastisk! Og Steven R. McQueen, Ian Somerhalder og Paul Wesley da.

Favoritt mat?
Det aller meste som har med kylling å gjøre.

Verdens beste venn?
Rebecca Algrøy er nok den beste av de beste.

Chips vs popkorn?
Chips

Er du forelska?
Nei.

Favoritt program?
Pretty Little Liars, Frustrerte Fruer og Vampire Diaries - klarer ikke å velge.

Går du på sport?
Nei.

Fotball vs Håndball?
Håndball!

Snop vs brus?

Brus.

Hvor mange par sko har du?
Rundt 10 par sikkert, ikke så mange egentlig.

Hvor lenge siden er det du begynte å blogge, og hvorfor gjorde du det?
Har blogget i nesten to måneder på denne bloggen. Fordi jeg savnet litt å blogge, husker liksom hvor gøy jeg syntes det var før så tenkte jeg kunne prøve igjen.

Favorittkjole?
Jeg har faktisk ingen favoritt kjole. 

Hva er den fineste byen i Norge?
Kristiandsand.

Velg en ting ut av sminkepungen din, du ikke klarer deg uten?
Åjda... Det må enten bli foundationen eller mascaraen, vanskelig å velge!

Hvis det er noe du kunne ha forandret på i livet ditt, eller gått tilbake og gjort anderledes?
Det var et litt forvirrende spørsmål... Men det er en god del ting jeg gjerne ville forandret og masse jeg ville gått tilbake og gjort annerledes.

Hva er det fineste plagget du eier?
Vet ikke, har en del pene kjoler da!

Hvem liker du?
Ingen! Nesten litt kjedelig faktisk...

Hva vil du bli når du blir voksen?
Stripper... Neida! Jeg vet ikke... Vil bli det meste! Men har en ting jeg vil mer enn de andre tingene da, men jeg er sikker på at det kommer til å bety ulykke hvis jeg skriver det på bloggen.

Hva er du mest avhengig av?
Iste!

Hvis du kunne fått ett ønske oppfylt, uansett hva det ville vært, hva skulle det vært?
Gifte meg med Atle Pettersen - seriøst!

Tar du sol, og evt. hvor ofte?
Ikke så ofte, varierer veldig, men nå er det sikkert nesten en måned siden jeg tok sol sist.

Hvor mye tid bruker du på blogg om dagen?
Varierer veldig, men ikke så masse til vanlig faktisk.

Har du søsken?
Ja, fem! Men alle uten om én er halvsøsken og flyttet ut da.

Beste sang?
California Kingbed - Rihanna

Hvem savner du mest akk nå?
Vet ikke, mange jeg savner.

Hvordan hår har du?
Langt?

Har du dyr?
Ja, to katter og en hund.

Johanna, 1 år

Johnny, 3 år

Nikki (Nikita), 1 år


Har du mye klær?
Nei, faktisk ikke.

Beste film?
I am Number Four og alle Harry Potter filmene.

Fineste farge?
Mintgrønn, rød og lilla.

Banner du mye?
Ikke så veldig mye...

Er det noen du stoler 110% på?
Nei. Men jeg stoler 99,9 % på Rebecca da.

Hva er ditt favoritt blad?
Topp.

Har du bra selvtillit, hva tenker du når du ser deg i speilet om morgenen?
Har helt ok selvtilitt. Tenker "Å, herregud!"

Hvor mange anmerkninger har du?
Ingen! :'D

Hva var det siste du sa til moren din?
Ja,ok. Eller noe sånn..

Hvordan kamera har du?
Canon EOS 1100D

Er du allergisk mot noe?
Ikke noe jeg vet om.

Hva var din første kommentar?
PFN! Pray for Norway!


Har du blitt mer "populær" etter du begynte å blogge?
Nei?

Bruker du å besøke de som kommenterer hos deg?
Ja, de aller fleste faktisk! Selv om jeg er veldig sløv på å kommentere tilbake.

Hvilken skostørrelse bruker du?
37 og 38

Favoritt butikk?
Vero Moda

Liker du å ta bilder?
 
Elsker det! 


Q. Fikk du svar på noe du lurte på?

Tusen takk til alle dere som stilte spørsmål til meg! Setter virkelig stor pris på det! Jeg måtte velge vekk noen av spørsmålene for innlegget ble for langt, gikk ikke an å lagre det, desverre. 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; LITTLE TEDDY


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom  & Photoshop
365 days - Day 26

Snart legger jeg ut svarene til spørsmålsrunden. Har svart på alle, men måtte desverre velge vekk noen spørsmål, for innlegget ble alt for langt, gikk ikke an å lagre det. Men har svart på alle spørsmålene det var plass til.

Q. Syns om bildet?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SPØRSMÅLSRUNDE

 Senere idag kommer jeg til å legge ut svarene på spørsmålsrunden. Har allerede fått masse bra spørsmål, men skader ikke med flere. Og husk at rare spørsmål er de som er morsomst å svare på! Q. Noe du lurer på?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

TIDLIG FERDIG

Heisann!
I dag sluttet vi klokken 12.15 på skolen, det gjør vi hver tirsdag, syns det er herlig å starte uken med kort dag på skolen. Vi hadde jo fri i går. Men i morgen er det jo på'an med 6 timer skole, ikke ferdig før 14:45. Men, men... Overlever sikkert. 

Nå tror jeg bare jeg skal sove en liten stund, eller i hvert fall slappe av og så får jeg gjøre litt lekser og kanskje rive resten av tapeten på rommet, kanskje. Fy så slapp jeg er! Burde vært ferdig med det for lenge siden! Shame on me...

Høyre vant forresten kommune valget her jeg bor. Ikke fornøyd! Vi har jo akkurat samme styre her som før da, så jeg overlever sikkert. Men syns Arbeiderpartiet skulle vunnet. Det kom ikke som noe sjokk at Høyre vant da, de er veldig populærer her ute på Sotra - desverre. Ja, ja, bare fire år til neste fylke- og kommune valg og da kan jeg velge! Wohoo!
I know, I know -
ikke interessant!
 

Q. Hva er dine planer for dagen?
Q. Er det dritt vær der du bor også? 
Q. Hvem vant kommune valget der du bor? 
 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

FOTO; PLAYING GUITAR


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 25

Jeg hadde faktisk laget en animasjon, men så kjip som enten blogg.no er eller bloggen min er eller dataen min er så teit at det absolutt ikke gikk an å laste det opp... Så nå blir jeg nødt å lære meg hvordan jeg kan lage animasjoner som funker på bloggen. Men men, bilde ble det da.

Ikke glem å stille masse spørsmål til spørsmålsrunden min! 

Q. Tycks?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

HEALTHY SNACK

I skrivende stund sitter jeg å knasker på oppskjærte gullrøtter og agurker. Det er så utrolig godt, og sunt! Det er ikke så mange grønnsaker jeg liker - jeg er veldig kresen - men agurk og gulrot er noe av det beste jeg vet om! 


Dette her sitter jeg nå og knasker på mens jeg koser med med Disney Channel. Jeg vet, jeg er litt barnslig, men Disney Channel er faktisk favoritt kanalen min, love it!

Ikke glem å stille masse spørsmål til spørsmålsrunden min!

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SPØRSMÅLSRUNDE

Da setter jeg i gang min andre spørsmålsrunde her på bloggen. Er vel en liten stund siden jeg hadde en sist, syns det er litt gøy å svare på spørsmål jeg. Så det er bare å stille så masse spørsmål som mulig! Og rare spørsmål er de morsomste å svare på. Jeg svarer på det aller meste, men ikke veldig private ting. Q. Noe du lurer på?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SELGE BILDENE MINE?

Jeg trenger sårt en jobb, eller pengene da. Men det er ikke mange jobber jeg kunne hatt som jeg også hadde trivest med, i tillegg har jeg masse skole, 10. klasse er ett stressende år og jeg har ingen planer om å la noen jobb komme i veien for at jeg skal få komme inn på den skolen jeg vil inn på. 

Men i går fant jeg ut at jeg kunne jo kanskje selge bildene mine. Skrive de ut på fotopapir, ramme de inn og selge de. Jeg kommer vel sikkert til å selge de på Finn.no o.l da, men jeg får håpe folk vil kjøpe de. 


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom

Dette er noen eksempler på bildene mine. Jeg kommer selvsagt til å fjerne der det står navnet mitt og bloggadressen, tenkte jeg i hvertfall skulle skrive navnet mitt med en annen skrift og mindre bokstaver helt nede i hjørnet da, men det trenger ikke å stå sånn midt på bildet. 

Q. Tror dere jeg hadde fått solgt bildene mine?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BILDEOPPLASTNING?

Jeg får ikke til å laste opp bildene mine i dag. Det kommer bare opp:
Beklager men det skjedde en feil, bildet kunne ikke lastes opp.
Feilmelding:
file upload error: 553 str: 553 Could not create file.

Sykt irriterende! Noen flere som sliter med å laste opp bildene i dag? Noen som vet hvordan jeg kan få lagt inn bildene mine uten å laste de opp på bloggen først? Og helst slik at de ikke blir bredere enn bredden på bloggen, må ha de nøyaktig 700px.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; JEWELRY


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 24

Innlegget kom litt sent idag, men jeg hadde helt glemt det og kom på det i sted etter jeg hadde lagt ut bildet av antrekket mitt, så tenkte jeg at det ville vært litt for dumt om jeg hadde hatt to innlegg rett etterhverandre, men jeg fikk da postet dette innlegget før klokka 00.00. Bedre sent enn aldri!

Q. Syns om bildet?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

KVELDENS ANTREKK

Da har jeg kommet hjem fra bursdagsbesøket til Sara. Eller er vel over en time siden jeg kom hjem. Det var ikke noe stort besøk, bare et lite familiebesøk. Moren til Sara er altså kusinen min, men på grunn av aldersforskjellen så regner jeg med Sara som kusinen min da, der er det jo bare 5 måneder i mellom. Noe som minner meg på at i dag er det faktisk nøyaktig 5 måneder til jeg fyller 16, ikke lenge til! 

Men så sa jeg jo at jeg kanskje skulle vise dere antrekket jeg gikk med, og snill som jeg er gadd jeg faktisk å ta bilder av det når jeg kom hjem. 
Topp Vet ikke // Singlet Bik Bok // Bukse KappAhl // Perlesmykke Vet ikke // Ring Glitter (?) // Øredobber H&M

Ble en del detaljer her ja, men fikk litt kick og fant ut at jeg skulle ta bilde av alt! Glemte desverre å ta bilde av armbåndet jeg gikk med. Det er et charmarmbånd jeg fikk av søsteren min til konfirmasjonen. Det er vel det tilbehøret jeg bruker mest, elsker det! Bruker det nesten hver dag! Har også et gullsmykke jeg fikk av mamma til konfirmasjonen, men det ligger ikke på et veldig synlig sted, så jeg glemmer å ta det på. Pluss at jeg for alt i verden ikke vil miste det!

Q. Tycks?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BURSDAGSBESØK

Nå skal jeg straks i bursdagsbesøk til Sara som fylte 16 år i går. Venter bare på at broren min skal gjøre seg klar, besøket begynte for et kvarter siden... Får gå ned å mase litt mer på han.


Kan hende jeg gidder å ta bilder av antrekket mitt når jeg kommer hjem, vi får se. Gidder i hvertfall ikke å stresse med å ta bilder og legge de inn på dataen og redigere og alt sånn, alt for masse styr.

Q. Hva skal du i kveld?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FIKSET PÅ DESIGNET

Var litt lei det rosa designet mitt nå, så jeg har endret litt på designet. Har fått brunt designt - noe jeg egentlig aldri hadde vurdert å hatt. Men det var jo ikke så gale, syns jeg da. Passer jo til høst da, så det får vel være slik en liten stund nå. Har også fjernet menyen jeg hadde under headeren, følte at den var så unødvendig. Headeren min er bare midlertidig. Ja - jeg vet at jeg sier det om hver eneste header jeg har, men jeg skal få meg en skikkelig header en eller annen dag, må bare gidde å ta litt bilder og sette sammen en skikkelig header.  
Bildet på headeren er tatt av meg, hvis noen lurte. Bruker Canon EOS 1100D og vanlig 18mm - 55mm zoom.

Q. Hva syns du om det nye designet?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

09/11

I dag er det ti år siden terrorangrepet på World Trade Center skjedde. Selv om jeg bare var 5 år på den tiden så husker jeg det faktisk veldig godt. Det er ikke akkurat slikt man glemmer. Jeg har ikke så mye å skrive om det, som femåring gikk det ikke noe særlig inn på meg, men når jeg ble litt eldre og fattet litt mer hva som hadde skjedd må jeg innrømme at jeg var passe sjokkert - og fremdeles er det.

Så i dag har jeg tent lys for den tragiske hendelsen for ti år siden.Bildene er tatt med Canon EOS 1100D og redigert i Lightroom 3

Q. Har du tent lys i dag, eller skal du?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

"BITCH STOLE MY LOOK" #14

"Bitch stole my look" #14 er Kate Middleton vs. Kerry Washington som går med samme kjole.
 

Forskjellen på kjolene er vel egentlig bare fargen. Kate Middleton sin kjole er helt hvit, mens Kerry Washington sin er litt med beige-aktig. 


Kate Middleton har valgt å ha en svart blazer, svart strømpebukse og noen svarte sko til kjolen. Kerry Washington har bare en svart håndveske og noen svarte pumps med kjolen.
 

Jeg syns denne kjolen var utrolig søt! Den ser også veldig komfortabel ut, noe som aldri er et minus. og den er veldig pen på begge. De kler den på to helt forskjellige måter. 


Vanskelig valg er det, men jeg må velge en favoritt og det må nok bli Kerry Washington. Syns bare det så mye mindre formelt ut, veldig avslappet, men også kjempe fint! Men det er ingen tvil om at Kate Middleton også kledde kjolen da.
 

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?
 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

MATLAGING OG SKAL VI DANSE

I skrivende stund sitter jeg på kjøkkenet og steker koteletter som meg og mamma skal ha til middag / kvelds mens vi ser på premieren av Skal Vi Danse 2011! Gleder meg som en liten unge. Har ventet på at klokken skal bli 19.00 i hele dag. Eller har egentlig ventet på det siden jeg fikk vite at Atle Pettersen skulle være med, hehe!


Jeg er mesterkokken i familien, så derfor er det jeg som lager maten her i huset. Og fordi ingen andre gidder da. Mamma har jo funnet ut at siden jeg har lært meg å lage koteletter, så trenger ikke hun å gjøre det lengre, kjeekt for meg ..

Q. Hva skal du i kveld?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; PAWS

Tok disse bildene i går hos Camilla da, men jeg hadde ingenting å ta bilde av idag. Eller jeg gadd ikke å finne noe for å være ærlig. Så jeg bare tok disse to søte bildene.


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 23

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

GOD MORGEN

God morgen kjære lesere!
Nå har jeg vært våken en stund. Vært ute med hunden, hengt klær til tørk (er jeg ikke flink?), dusjet og spist frokost. Og nå venter jeg bare på at det skal bli kveld!

Ja - for i kveld er det nemlig premiere på Skal Vi Danse - som jeg aldri har gått glipp av en eneste sesong av, elsker det programmet! Og som dere sikkert vet så er Atle Pettersen en av deltakerne og selvfølgelig heier jeg på han. Skal stemme uansett om han er god eller dårlig! Så satser jeg på at mamma og heier på han, da får han mer stemmer. Hehe!

Vinneren av Skal Vi Danse eller?

HER kan dere lese hva danserne skal danse på premieren.
 

Q. Skal du se Skal Vi Danse i kveld?
Q. Hvem heier du på?
 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

JUSTIN BIEBER OG KATTUNGER

Da er det vel nesten en time siden jeg kom hjem fra Camilla etter en kjempe koselig kveld med masse digg og Justin Bieber: Never Say Never. Blir aldri lei den filmen, nå har jeg sett den tre ganger og det er vel snart på tide å se den en gang til. Visste du at - jeg likte ikke Justin Bieber i det hele tatt før jeg så filmen? Så se filmen! Enten du liker han eller ikke!

Camilla har også noen herlige kattunger hjemme! Så jeg tok en del bilder. Men har bare av to av kattungene (de har 3), vi tok ikke den siste med ned. 


Min lille favoritt, "Alien", som har fått Hitler bart fordi han snuser borti skitne ting!


Camilla og hennes navnløse kjekkas! Kunne jo kalt han No Name (A)


Heil Hitler! Mangler jo bare sleiken nå så...


Ahahah! Heerlig!


Haha! Jeg døde!
Helt oppslukt i Justin BieberDo you wanna have some Schweppes, just you and me?

Camilla <3

 Hvis dere la merke til det så kalte jeg den ene katten Alien, på det første bildet. 


<- Dette er grunnen. Når han var nyfødt så han ut som en alien i trynet - fordi de ikke hadde åpnet øynene enda og den hvite flekken midt i ansiktet fikk hodet til å se mye større ut. Så jeg syntes han lignet på en alien (noe han ikke gjør nå) så jeg døpte han Alien. 


Q.
Har du sett Never Say Never? Likte du den?

Q. Syns om bildene? Herlige katter, ikke sant?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SEE YAH

Nå stikker jeg straks til bussen! Som jeg nevnte i forrige innlegg skal jeg til Camilla og så skal vi se Justin Bieber: Never Say Never. Tredje gang jeg ser den, men blir aldri lei! Den er så utorlig bra! Syns bare det er synd at DVD versjonen er litt annerledes enn den som gikk på kino og den jeg så på nettet første gang, men den er døds bra anyways.

Q. Hva skal du i kveld?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; RANDOM


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 22

Senere i kveld, eller om 2 timer for å være mer nøyaktig, skal jeg til Camilla og se Justin Bieber: Never Say Never. Vet ikke om jeg får blogget noe før jeg kommer hjem igjen, men vi får se, kan hende jeg lurer inn et lite innlegg før jeg stikker.

Q. Syns om bildet? 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; LEAVE THE LIGHTS UP ALL YEAR


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 21

Ja - vi er for sløv til å ta ned julelysene fra i fjor, men nå er det nok ikke vits i å ta de ned, er jo snart jul igjen! God jul! 

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

I NEED YOUR HELP!

Jeg har blitt trekt ut til Blogg vs. Blogg på JLYL.BLOGG.NO. Utrolig gøy! Hadde satt utrolig stor pris på om dere bare hadde gått inn på DETTE innlegget og stemt på meg! 

Tusen takk uansett! :-D 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

INSPIRASJON

inspirasjon fra lookbook.nu

Jeg elsket disse antrekkene. Det øverste er nok noe jeg kunne gått med, men det nederste tror jeg nok ikke jeg hadde følt meg komfortabel i. Men fy så fint det var! 

Q. Likte du antrekkene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

JEG DØR!!

 

MØDRE OG ALDRING:
"Det e tyveårsgrense her ja, visst faen e det det!" 
Elsker Dagfinn Lyngbø! Han må jo være verdens morsomste mann! Bergensere altså, vi e morsomme vi!

 

Hadde faktisk aldri sett disse videoene fra Dagfinn Lyngbø Show (Den ene er fra Ka e Vitsen) fra 10 år tilbake. Trodde jeg hadde sett alt det var å se av Dagfinn Lyngbø, men nå har jeg i hvert fall noe å kose meg med i kveld da!

Q. Liker du Dagfinn Lyngbø?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

FOTO; LITTLE FLUFFY THING
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 20 

Ja - babyen min har sår på nesen, stakkar ... 

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

TATTOOS

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker alt som har med kunst å gjøre. Enten det er et arkitekthus eller en stor tatovering over hele kroppen. Jeg skal få tatovering til 16 årsdagen av moren og broren min. Skulle egentlig få det til 15 årsdagen. Men ingen tatoveringsstudio i Bergen tillater at folk under 16 tar tatovering, uansett om de har foreldres tillatelse. Håper bare de gir 16 åringer med foreldres tillatelse lov å ta tatovering på Leading Light, vil ikke ta noe annet sted. Tror desverre ikke man får lov å ta før man er 18 på Leadin Light.

Og bla, bla, bla... Dere bryr dere lite. Så skal legge ut noen bilder av tatoveringer jeg falt litt for.


bilder_weheartit.com

Q. Liker du tatoveringer?
Q. Et sted du vil anbefale å ta tatovering (der du kan være 16 med foreldres tillatelse)? 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BERGENS BESTE AUDITION?

Hadde tenkt å skrive dette innlegget i går, men fant ikke video.

Når jeg hørte at han ville synge på bar og ha musikken litt på siden, så tenkte jeg akkurat det samme som Gunnar, jeg ville faktisk at de skulle sende han ut med det samme. Men herlighet! For en stemme! Han burde ikke hatt musikken på siden, han burde heller hatt det industrimekaniker greiene på siden. Jeg tror han kommer til å nå langt!

BERGENS BESTE AUDITION spør du meg.

Q. Hva syns du om Vegard?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

K&H LEKSE - DONE!

Så vidt jeg vet er den eneste leksen vi hadde i Kunst & Håndverk å gjøre ferdig framsiden til mappen vår. Det er den første oppgaven vi får hvert år. Tror faktisk aldri jeg har fått noe bedre enn 4 på den før, så nå er det på tide med en 5'er, eller helst 6'er selvfølgelig! 

Oppgaven i år var å tegne våre attributter. For de som ikke vet hva det betyr, så er det noe som beskriver deg eller gjerne noe du interesserer deg for. Jeg kom ikke på noe annet enn musikk. Har nok ikke så masse interesser. Kunne vel like så godt tegnet et kamera, etter som jeg elsker å ta bilder, men det er nok mest musikk jeg interesserer meg for. Det kan hende det ikke er så fint å høre på når jeg synger, jeg vet ikke, men jeg gjør det likevel. Syng med den stemmen du har! Jeg elsker musikk.

Q. Tycks?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DAY 20 - NOE DU ER REDD FOR

Jeg vet jeg har vært sløv med denne "Day to Day - challange" greien. Men dette er altså den 20ende og siste dagen, så jeg kom i mål!

Noe jeg er redd for - eheh... det kan være veldig, veldig masse. Jeg kan nevne i fleng alt jeg er redd for. Bl.a. edderkopper (insekter i det hele tatt), mørket, høyder, nesten alt som har med sjø å gjøre osv.

Men min aller største frykt er ikke noe insekt eller mørket, jeg har heller ikke så sykt med klaustrofobi. Det er nemmelig "vannskrekken" min som er verst. Jeg har ikke direkte vannskrekk, for jeg tørr å bade, og vannet er ikke problemet. Det er alt som befinner seg i vannet. Fra den minste lille sardinen til Loch Ness monsteret. Jeg får helt panikk om jeg skal bade i dyp sjø. Jeg liker ikke å bade der jeg ikke kan se bunnen, men jeg liker heller ikke å bade der jeg kan se bunnen - jeg blir ikke fornøyd!

 
foto_google - skal forestille loch ness monsteret...

Noe som egentlig er ganske flaut med denne fobien min er at jeg ikke liker å se på bilder av hav en gang. Jeg er redd for å få øye på noe freaky sånn helt plutselig. Om jeg hadde vært innpå Google Maps og skulle f.eks dratt kartet fra Norge til USA (om du skjønner hva jeg babler om) hadde jeg ikke nok ikke gjort det, jeg hadde zoomet så langt ut som mulig og så zoomet inn igjen på USA isteden (dårlig forklart, i know...). Det er faktisk sykt flaut. Jeg kan ikke bla i et Atlas en gang, for jeg er redd for å komme over en side med mye hav på... FLAUT!


utsikt fra sotrabroen - print screen av google maps

Q. Har du noen fobier eller noe du er veldig redd for?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DERE ER BEST

Jeg vet at jeg ikke er verdens flinkeste til å kommentere tilbake. Jeg pleier som regel alltid å titte innom bloggen til de som kommenterer på min, men jeg er ikke alltid like flink til å kommentere tilbake. Jeg ser gjerne på det siste innlegget og leser gjennom det. Noen ganger tenker jeg å kommentere, men føler at det er så stress å bla opp igjen og trykke på "kommenter her" eller hva det står (om du ikke har det nederst på innlegget). Jeg vet at jeg er lat, og det er kjipt at jeg er for lat til å gidde å kommentere tilbake hele tiden. 


kommentarer fra innlegget "foto; be mine"

Men siden dere er så flinke å kommentere på min blogg fant jeg ut at jeg skulle lage et innlegg bare til dere, alle faste lesere, alle de som titter innom av og til og alle som bare tilfeldigvis er innpå bloggen min. Dere er best. Jeg har fått noen få teite kommentarer, og jeg bryr meg ikke. For alle de utrolig herlige kommentarene jeg får fra dere gjør opp for det, gange 1000! 


kommetarer fra innlegget "foto; cuteness"

Jeg husker en gang jeg fikk en så utrolig herlig kommentar, men det er en stund siden og jeg husker ikke hva det sto på den eller hvem den var fra, desverre. Men jeg husker at jeg ble så utrolig glad!

Og ofte i virkeligheten får jeg kommentarer om at bloggen min er så bra, fra folk jeg kjenner. Og det betyr utrolig mye det også. Det er jo alltid litt stas å vite at folk liker bloggen din, og ikke bare er inne å kommenterer i håp om å få en kommentar tilbake. 

Så jeg vil bare takke alle dere som gidder å ta dere tid til å kommentere på bloggen min! Dere er best! Og jeg lover at jeg skal prøve å skjerpe meg når det kommer til å kommentere tilbake.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

FOTO; NATURE'S OWN BEAUTY
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 19

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

VIL DU VÆRE MED Å FORANDRE VERDEN?

Endelig har jeg fått et etterlengtet medlemskort fra AUF i posten. Så nå er jeg offisielt AUF medlem. Syns politikk er utrolig spennende jeg, og jeg har alltid holdt med Arbeiderpartiet, uansett. Har tatt utallige tester for å se hvilket parti jeg burde stemme på og har fått Arbeiderpartiet hver gang. Så når jeg skulle melde meg inn i sånn ungdomsorganisasjon så måtte det bli AUF.

I kveld er det også noe sånn skolevalgvake med AUF på Folkets Hus i Bergen. Men jeg vet ikke om jeg gidder å gå da, dessverre. Hadde det vært i helgen eller noe så hadde jeg lett gått. Men det begynner kl. 19.00 og vi har skole i morgen, så hadde ikke fått vært der så lenge.

Q. Er du med i AUF eller en annen ungdomsorganisasjon?
Q. Skal du på skolevalgvake i dag?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; BE MINE


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 18 

Fikk faktisk den bamsen og den lille Be Mine såpebjørnen til jul av min kjære Camilla, elsker den! Har ikke badekar så såpen blir ikke brukt, men fin pynt er den. Syns den er utrolig søt! 

Q. Syns om bildet?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

DAY 19 - DIN VERSTE UVANE

Å knekke på fingrer - jeg gjør det hele tiden uten å tenke over det. Jeg legger faktisk ikke merke til at jeg gjør det. Jeg kan ikke huske om jeg har knekt på fingrene i dag, men jeg regner med at jeg har det. Jeg pleier alltid å gjøre det hvis jeg er nervøs, da gjør jeg det veldig mye. 

Jeg knekker faktisk ikke bare på fingrene, men alle ledd jeg får til å knekke! Det er utrolig irriterende, men jeg klarer bare ikke å slutte. Jeg er livredd for å ende opp med leddgikt.


random bilde av meg og anne fra diskoteket på lørdag

Q. Din verste uvane?
Q. Tips til å slutte å knekke på fingrene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

hits