Arkiv måned: august 2011

I LOVE HOMEWORK

... or not ...
Før skolen startet fant jeg ut at jeg skulle ta med meg bøker for et fag hver dag og gjøre ferdig leksene i det faget den dagen. Så idag tok jeg engelskleksen - som jeg ikke gadd å gjøre ferdig. Noen av oppgavene måtte vi tydeligvis få av læreren. Kanskje litt smart å gi de til oss?


Har aldri hatet engelsk så sykt mye. Vi har utrolig mye lekser i engelsk denne uken... Men det må vel bli gjort det også. Er bare en lettelse at jeg allerede er ferdig med matteleksen da, så da er det ikke så mange lekser igjen denne uken!

 Q. Har du masse lekser?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; MY BEAUTIFUL
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 13

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DAY 17 - NOE DU IKKE FORLATER HUSET UTEN

Jeg vet jeg er veldig sløv med denne Day to Day - challange greien, men jeg skal gjennomføre den, om det så tar meg et år, men jeg er snart ferdig da. 

Noe jeg ikke forlater huset uten - det er veldig fristende å si klær nå. Altså hvem går ut av huset naken? Man må nok ha på seg klær for å gå ut av huset, men det er så obvious at jeg må nok si mobilen min. Jeg må ha den hvis jeg må ringe noen, eller sjekke klokken eller hva som helst. Jeg kan gjøre det meste med mobilen min og derfor må jo den selvfølgelig være med overalt!

Min nydelige,knuste, gamle mobil. Den har vel vært gjennom litt av hvert, men den funker fint fremdeles. Bortsett fra at den av og til slår seg av uten grunn og henger seg ofte opp når jeg virkelig trenger den. Heh - gleder meg til jeg skal få ny, whenever that is...

Q. Noe du ikke forlater huset uten?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

IDOL 2011

Da var Idol i gang og jeg gleder meg som en liten unge! Idol har alltid vært favoritt programmet mitt. Savnet det veldig de årene det ikke gikk - selv om x factor også kom, det var liksom ikke like gøy. Men nå er det tilbake! Og jeg skal sitte klistret foran TV'en hver kveld det går - eller nesten hver. 

Men en ting irriterte meg litt - Hvor er Jan Fredrik? Det er ikke noe Idol uten han desverre, han er halve grunnen til at jeg ser på programmet! Men jeg overlever nok, I hope.


Q. Skal du se Idol?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; CUTENESS


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 12

Q. Syns om bildet?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

LASANGE OG VD

I skrivende stund venter jeg på at lasangen skal kjøles ned og enda en Vampire Diaries episode skal bufre ferdig så jeg kan nyte litt god mat og en spennende episode!

Siklet litt etter denne når jeg og mamma var på butikken i stad, så jeg måtte jo selvfølgelig bare ha den! Er ikke første gang den bare har stått der i kjøledisken og fristet meg... Så nå var det på tide å kjøpe!

Men nå blir jeg bare mer og mer sulten, så får satse på at lasangen ikke er for varm nå og så stikker jeg å ser Vampire Diaries.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; SHOW ME THE ROPES


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 11

Q. Syns om bildet?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BIG BROTHER 2011

Da var Big Brother 2011 i gang! Har gledet meg veldig! Har faktisk aldri sett det før, men tenker meg at det er noenlunde sånn som Paradise. 20 år gamle fjortiser? Da blir det i hvert fall gøy å se på. Regner med at jeg kommer til å bli helt avhenig av det. 

Så nå koser jeg meg med iste med øynene limt fast i TV-skjermen. Big Brother koos! <3

 

 Q. Skal du se Big Brohter?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

UKENS BLOGG #5

Denne ukens blogg (Ukens blogg #5) er Kristine, Isabell og Mari fra www.amigos3.blogg.no. GRATULERER!

"Tre amigos fra Østfold. Vi heter Kristine, Isabelle og Mari og er 15, 17 og 17 år. På denne bloggen vil du få innblikk i vår hverdag, så stay tuned!"

INNHOLD:
Disse tre herlige jentene blogger for det meste om hverdagen sin. Men nå og da kommer de med mer "tankefylte" innlegg, gjerne om aktuelle temaer eller deres egne tanker og følelser. De har også massevis av nydelige bilder på bloggen.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
De skriver på bokmål, alle tre. De har jo ikke noen spesiell dialekt så ser ikke hvorfor de skulle skrevet noen annen måte. Men å skrive bokmål er alltid et pluss! Det eneste jeg ikke liker er at de av og til skriver med midtstilt tekst, men det er jo selvfølgelig smak og behag, så det skal jeg ikke trekke på.

DESIGN:
L-O-V-E it! Det er absolutt ingenting å trekke på med det nydelige designet de har, helt perfekt! Og headeren er utrolig søt også.

BILDER: 
Jeg er ikke helt sikker på hvilket kamera, eller hvilke kameraer, de bruker, men det står sikkert et eller annet sted. Men jeg kan i hvertfall fortelle dere det at de har utrolig nydelige bilder! Og de har en hel del bilder også - og som noen kanskje har fått med seg så elsker jeg en blogg med masse bilder!

SLUTTVURDERING:
Denne bloggen er altså en av mine favorittblogger. Jeg er fast leser og titter innom flere ganger for dagen. Denne bloggen vil jeg absolutt anbefale til alle, på det sterkeste. De har også liveshow av og til, utrolig moro! Elsker bloggen deres! Det er ikke en eneste liten ting å trekke på, på denne fantastiske bloggen.

TERNINGKAST: 6


VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

"BITCH STOLE MY LOOK" #12

"Bitch stole my look" #12 er Olivia Palermo og Elle Fanning som går med samme kjole. Kjolen er ganske søt med blonder helt oppe på kjolen.


Kjolen er da ikke helt min stil, ikke noe jeg ville gått med. Men så handler det jo ikke om meg heller. Olivia Palermo bruker noen nydelige røde og svarte høyhælte sko og en liten håndveske som ser ut til å være sølvglittrende. Elle Fanning derimot har bare noen svarte høyhælte sko til kjolen.


Aldersforskjellen på Olivia Palermo og Elle Fanning er 12 år. Syns på en måte det er litt rart at en 25 åring og en 13 åring går med samme kjole, men den var søt på begge.


Men til hvem som kledde den best. Jeg syns nok Olivia Palermo kledde den best. Grunnen er bare at Olivia ser skikkelig bra ut i den kjolen, mens det heller ser ut som kjolen har på seg Elle, den ser litt for stor ut. Og jeg vet at det er meningen at den skal være litt romslig og luftig, men den så litt for stor ut. Det er bare min mening da.


Men hva mener du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?
 
 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

DAY 16 - EN SANG DU ER VIRKELIG LEI

BLAME IT ON THE ALCOHOL

At jeg er virkelig lei den sangen er en underdrivelse. Jeg har aldri likt den! Alltid hatet den. Får vondt i hodet av å høre på den. Den er helt grusom! Jeg gadd ikke å høre gjennom sangen for å sjekke at videoen var riktig, så hvis den ikke er det - ikke fortvil - har dere ikke hørt den har dere ikke gått glipp av noe heller. 

Q. En sang DU er virkelig lei?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

HANDY WOMAN

Nå har jeg endelig begynt å rive tapeten på den ene veggen. Det er altså bare den som skal rives. Så skal vi flytte døren inn til klesskapet mitt til andre siden av veggen og så legge ny tapet og så male den veggen rød. Masse arbeid, men da kan jeg endelig innrede rommet mitt sånn som jeg vil ha det.

Yeah, jeg er flink! Den bossekken du ser på det øveste bildet er full av tapet. Det er faktisk ganske slitsomt å rive av tapeten, spesielt siden jeg aldri klarer å nå helt til det øverste på veggen... Men, men. Det må gjøres. 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

Ikke glem å melde deg på UKENS BLOGG!

FOTO; FUN AND GAMES

Beklager for at jeg ikke har blogget tidligere i dag, men med det samme jeg sto opp ba mamma meg om å gjøre meg klar så vi kunne kjøre å kjøpe sengen min. Ganske lang kjøre tur, vi måtte helt nord i Nordhordaland, og for de som ikke vet det - det er veldig langt herfra.

Men så noen bilder jeg tok i dag:

Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 10

Vet at noen av bildene er litt uklare, men måtte bare ha de med! Og om noen lurer - Nei, de slåss ikke, de bare leker. Vet at det ser litt ut som de slåss, trodde faktisk nesten det selv når jeg så på bildene. 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

Ikke glem å melde deg på UKENS BLOGG!

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG


Jeg vet at jeg skulle postet dette innlegget i går, men helt ærlig visste jeg ikke om jeg orket å ha noe ukens blogg denne uken, var jo syk og trøtt og sliten hele uken så tenkte jeg kom til å bli for slapp til å skrive bloggvurdering og sånn, men nå kommer altså innlegget dere sikkert ikke har ventet på, hehe. 

Så nå er det tid for den femte ukens blogg! I dette innlegget kan du melde deg på. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet og skrive at du er med. Easy peasy! Premien er ikke noe stort, bare en bloggvurdering som blir postet på mandag og en link i bloggen min frem til og med neste fredag.

Så nå er det bare å melde seg på. Siste frist er søndagkveld. Da skal Ukens Blogg kåres, og de som melder seg på etter 00:00 på søndag får ikke være med i trekningen. 

Q. Er du med?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

FOTO; FLOWER BEAUTY


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 9

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BILDER - VI HAR FÅTT BESØK

Av en nydelig hund!
Kjæresten til min bror og familien hennes har reist til syden så vi skal passe hunden deres en liten stund. Han er helt nydelig. Tror den var Finsk Lapphund og blanding av noe annet, siden han ikke er så langhåret som en vanlig Finsk Lapphund. Men han er helt nydelig.Så kom nabohunden, Nikita, opp også.


Fordi som ikke skjønte det er altså den brune og hvite hunden den vi passer, Pelle heter han. Den svart-brun-grå-aktige høye, tynne hunden er Nikki, vår hund, og den siste hunden, den lubne, brune og svarte hunden er Nikita, nabohunden. 

Q. Er ikke hundene søte?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DAY 15 - NOE JEG GLEDER MEG TIL OG HVORFOR

Å bli ferdig med 10. klasse - helt klart! 
Why? Fordi jeg går på den styggeste, ekleste, dårligste, mest sugne og elendige skolen som finnes. Vi fikk ny skole da jeg begynte i 9. klasse, helt ny. Vår ungdomsskole, Ågotnes, og en annen ungdomsskole, Ulveset, ble slått sammen til en ungdomsskole, Tranevågen, som ligger omtrent på samme plass som Ågotnes gjør. 
foto_google

I 8. klasse på Ågotnes syntes jeg det bare var gøy å gå på ungdomsskolen. Jeg fikk lett 5 i snitt uten å gjøre en insats. Vi hadde én time på 90 minutter og resten var 45 minutter og vi slutta klokken 14.00 hver dag - og dette syntes jeg var greit. Nå har vi ikke én eneste time på under 60 minutter. Den første og siste timen er 90 minutter og den andre og tredje timen er på 60 minutter og vi har bare tre friminutt og går på skole fra 09:45 til 14:45 hverdag, utenom tirsdag da vi slutter klokken 12:15 med et lite friminutt.


foto_google

Tranevågen er tortur. De stapper på oss alt vi skal lære og bruker 10 min på å gå igjennom hver av tingene - for vi har jo liksom ikke tid til å gå nøye gjennom noe så vi faktisk kan oppnå de karakterene vi ønsker.

Og de jager oss ut i det første og det siste friminuttet fordi vi liksom ikke får nok luft. Så da bare lurer jeg litt... Hvorfor får vi ikke flere friminutt? Det burde faktisk ikke vært lov å holde elevene inne så lenge av gangen. Stolene vi har skulle liksom være god for ryggen, men nei! Jeg har hatt så insane vondt i ryggen siden den nye skolen kom.  foto_google

Ja - det ble et litt langt innlegg... Litt frustrasjon å få ut kanskje, haha. Men poenget er jo at jeg gleder meg til å bli ferdig med 10. klasse fordi jeg hater den håpløse skolen jeg går på. 

Q. Noe du gleder deg til?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; HANDLE ME

Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogam: Lightroom
365 days - Day 8

Q. Syns om bildet?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

JUSTIN BIEBER TIME!

Mamma var så utrolig grei i dag at hun faktisk kjøpte Justin Bieber - Never Say Never til meg da jeg så den inne på butikken og sa: "Åh! Den filmen skal jeg ha!" Tenkte egentlig at jeg skulle kjøpe den selv en gang jeg hadde penger med meg, men så la mamma den i handle kurven å kjøpte den til meg! Happy face!

Jeg har sett den en gang før. Men det var i dårlig kvalitet på internett. Blir litt digg å få sett den i skikkelig kvalitet da. Og har ikke noe i mot å se den igjen - den er jo insane bra!

Q. Har du sett den?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

NY SOFA

I dag har vi fått ny sofa! Eller egentlig i går, men vi tok den inn i dag. Var vel på tide med en ny. Den gamle var jo omtrent like gammel som meg, men den var ikke stygg da, bare litt slitt. 

Vi blir vel nødt til å støvsuge sofaen litt. Den er bittelittegranne støvete. Men jeg syns den var fin jeg. Litt blå-lilla, og den passer mye bedre til salongbordet enn den gamle sofaen - så jeg er fornøyd.

Har ingen bilder av den gamle sofaen desverre. Den står ute på terrassen, men nå gidder jeg ikke å gå ut å ta bilder - hehe. 

Beklager for litt dårlige bilder. Skulle bare ta noen bilder litt kjapt, så jeg gadd ikke å finne de beste innstillingene og sånn.

Q. Do you like?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

"BITCH STOLE MY LOOK" #11

"Bitch stole my look" #12 er Gwen Stefani og Iman som går med lik jumpsuit. Den eneste forskjellen er fargen.


Gwen Stefani sin jumpsuit er svart med litt paljetter og gjennomsiktige armer. Iman sin jumpsuit derimot er gull-brun med paljetter. Iman har et svart magebelte med en gull-beltespenne, mens Gwen Stefani bare har et helt vanlig svart belte. 


Selv syns jeg Gwen Stefani kledde den best. Det var et mye bedre farge valg enn Iman sin gull-brune jumpsuit. Iman sin kjole matcher hudfargen hennes nesten. Misforstå meg rett! Det er ikke frekt ment! Det var bare ikke særlig pent. 


Så Gwen Stefani er helt klart en vinner i "Bitch stole my look" #11


Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?

 

 

 


VI BLO
GGES!
Silje Morlandstø

FOTO; I'M HOOKED

Er det en ting jeg elsker er det tørr humor! Det er det morsomste jeg vet! Herlighet som jeg ler hver gang jeg hører en knusk tørr vits, så tenkte jeg skulle vise disse bildene med en litt "tørr-humor-overskrivft".
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 7

I'm hooked - Get it? Haha! Jeg har så dårlig humor! Får skylde det på at jeg er overtrøtt siden jeg kom så sent hjem i dag fordi jeg og mamma måtte ut å henge opp noen plakater rett etter skolen. Så jeg har ikke fått sovet etter skolen i dag - og det er noe jeg gjør hver dag nesten.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SNART HELG!

Bare én dag igjen på skolen og så er det helg! Fy så deilig! Hver dag denne uken har jeg angret på at jeg gikk på skolen - fordi jeg er syk. Ender opp med hodepine, tett nese, sårhals osv osv. hver dag på skolen. Og smart som jeg er tar jeg ikke med meg smertestillende, selv om det er noe av det første jeg sier til meg selv at jeg må huske. Men, men... Sånn kan det gå!


Imorgen har vi enten utrolig mye matte, eller utrolig mye naturfag - de har visst ikke bestemt seg helt, men vi har også to hele klokke timer med Kunst & Håndverk! OPPSIG! Elsker K&H, tentke å være hjemme fra skolen i dag hvis jeg følte meg like syk, bare for å spare opp energien til i morgen, men jeg gikk jo på skolen, for jeg følte meg SÅ pigg... Ehe... Følte meg ikke like pigg etter en time på skolen. Men nå er det jo snart helg, to hele dager med slasking og tid til å bli frisk. Så på mandag skal jeg være frisk som en fisk! 

Endelig ferdig å legge bokbind på den siste boken!

Q. Hvordan har din uke vært?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; JUNIPERUS COMMUNIS
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 6

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

PRETTY LITTLE LIARS KOS!


I skrivende stund skal jeg til å se Pretty Little Liars mens jeg koser meg med brus og vannmelon og is og sjokolade! Hadde en plan om å bli sunn, men nå som jeg er syk så skal jeg nyte et par late dager til! 

Omnomnom!

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; RAIN
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Ligthroom
365 days - Day 5

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

"BITCH STOLE MY LOOK" #10

"Bitch stole my look" #10 er Freida Pinto og Helena Bonham Carter som går med lik blonde kjole. 


Freida Pinto har noen søte, svarte, høyhælte sko til kjolen, mens Helena Bonham Carter har valgt å bruke svarte pumps til kjolen. 


Jeg vet ikke helt hva jeg syns om kjolen. Den var ikke helt min smak, men det var på en måte fin også. Disse to kledde kjolen ganske bra begge to faktisk. 

Etter min mening kledde Helena Bonham Carter kjolen best. Fordi den satt bedre på henne. På Freida Pinto var den så formløs. 


Men hva syns du? 
Who dressed better? Left bitch or right bitch?

 

 

 

 

 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

JEG ER BLITT BRUN!

... eller ikke.. 

Var kanskje litt heldig med lyset akkurat der, for det er mer skille på bildet en i virkeligheten. Menmen...
Var å tok sol med Christine i dag. Vi satt på bussen som nettopp hadde begynt å kjøre så spør hun: "Blir du med å ta sol?" Men jeg svarte at jeg ikke hadde penger, men det hadde hun, så jeg fikk låne. Vi har to solsentre ute på Ågotnes, det er Brun og Blid, og Whap Solsenter (tror jeg det het). Det er halv pris på Whap, så vi får 8 minutter sol for 10 kroner. Og solariumene der er faktisk ikke så dårlig, og man blir bra brun for prisen! 

Vi tok sol i 24, altså 30 kr, og jeg fikk faktisk ganske mye skille! Så der skal jeg fortsette å ta sol, istedenfor den elendigheten av et solarium jeg har hjemme.

Q. Tar du sol?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

DAY 14 - NOE DU GRUER DEG TIL

Resten av 10. klasse enkelt og greit. Jeg slet meg gjennom 9. klasse og kan ikke forestille at 10. skal være noe enklere. Jeg gruer meg også kjempe mye til å få vite hva jeg kommer opp i i eksamen. Jeg håper på engelsk! Det er det eneste jge kan garantere at jeg kommer til å få god karakter i. Kommer jeg opp i tysk eller matte sliter jeg så sykt! Det er selvfølgelig lenge til, men det var det eneste jeg kom på i farten.
Q. Noe du gruer deg til?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FOTO; COLLAR


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 4 

Gamle halsbåndet til katten min. Vi har festet det på bordet på bakterrassen, tydeligvis. Aner ikke hvorfor. Det er ikke vits i at han går med halsbånd, han mister det bare. Så han har fått en chip i øret istedenfor. 
Og ja - katten min heter Johnny, og vi har en til som heter Johanna. Syns det er søtt jeg. :-3

Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FIKSET PÅ DESIGNET


Var litt lei av designet mitt. Syns det var for smalt og ble litt lei av fargene. Så fikset litt på det. Fant ut at jeg skal ha rosa en stund. Det er så fint og lyst syns jeg. 

DESIGNET FØR:

(Klikk på bilde for større)

Headeren er midlertidig. Når jeg får tatt flere bilder så skal jeg lage ny. Det kan nok bli en stund til, men jeg lover at det kommer en ny en gang. 

Q. Hva syns du?


VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

UKENS BLOGG #4

Vinneren av ukens blogg er Charlotte og Maria fra ckms.blogg.no! Gratulerer!
"Vi er to jenter fra Bærum. Maria og Charlotte heter vi. Vi legger desverre ikke ut bilder av oss selv. Vi er anonyme ;)Vennligst legg merke til at ALLE bilder på denne bloggen, som Maria har redigert eller laget er copyright. Unntak er når dere ser at jeg ikke har redigert/mixa på det. Tusen tak kfor at du kikker innom bloggen vår <3"

INNHOLD:
Maria og Charlotte sin blogg har veldig mye av tegninger og bilder, noe som jeg liker veldig godt. De har en del lengre innlegg også (som jeg ikke gadd å lese, haha), men fordi som liker å lese litt lengre innlegg så har de ihvertfall noen av de også. Som jeg har fått med meg er det Charlotte som tegner tegningene de har, og jeg må få si at tegningene hennes er helt nydelige! 

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
De skriver på bokmål - som jeg har sagt før, det er positivt! Men det jeg ikke liker er at de bruker så masse smilyer og noen ganger skriver midtstilt. Det er selvfølgelig smak og behag, men jeg liker det ikke, det må jeg desverre trekke på.

DESIGN: 
Jeg syns designet deres er ganske fint. Det er veldig enkelt, men jeg syns det ser bra ut sånn som det er. Det eneste jeg syns kunne vært annerledes er sidemenyen, jeg ville hatt den litt smalere - men det er også smak og behag.

BILDER:
Jeg vet ikke hvilket kamera de bruker, men bildene er kjempe fine! Jeg elsker en blogg med masse bilder, så det er definitivt et pluss!

SLUTT VURDERING:  
Jeg liker bloggen ganske godt egentlig. Det er bare småting å pirke på, som trekker litt ned. Det er litt synd at de ikke vil legge ut bilder av seg selv og holde seg anonyme, for jeg skulle likt å visst hvem disse to bak denne bloggen er, Charlotte er jo kjempe flink å tegne, og begge to tar veldig fine bilder. Men det er ikke noe å trekke på at de er anonyme, det er deres valg. Så denne bloggen er å anbefale!

TERNINGKAST: 4+

Vi blogges!

SYK SA DU?

Herlighet, jeg er så elendig idag... Tror jeg ble syk på lørdag, for da begynte jeg å bli litt sår i halsen og tett i nesen. Men i natt fikk jeg ikke sove i det hele tatt, men var lys våken når det var på tide å stå opp. Jeg hadde så sykt vondt i halsen og var tett i nesen, og det svir i nesen! Kjennes ut som jeg brenner...

Men jeg gikk på skolen da, tenkte at jeg bare var litt forkjølet og at det sikkert ble bedre utover dagen. FEIL! Ble bare verre, fikk skikkelig hodepine, og halsen var så vond! Så jeg fant ut at jeg bare måtte stikke hjem, så for vel en halvtime siden kom jeg hjem fra skolen. Så nå sitter jeg og drikker te og ser på The Talk.

Ble et syteinnlegg, men det må til. Jeg er syk, vær grei!

Q. Noen flere som er syk i dag?

Vi blogges!

"BITCH STOLE MY LOOK" #9

"Bitch stole my look" #9 er de David Beckham og Adam Levine, de første mennene jeg har med i "Bitch stole my look".

Her går David Beckham og Adam Levine med samme jakke. Den jakken syns jeg selv var helt grusom! Skjønner ikke at de faktisk går med den...

Men om jeg må velge en som kledde den best syns jeg faktisk Adam Levine kledde den best. Vet ikke helt hvorfor, men den så vel bare mindre grusom ut på han.

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?

Vi blogges!

FOTO; GRAPES


Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 3

Q. Syns om bildet?

Vi blogges! 

DAY 9 - ROMMET MITT

Nå har jeg utsatt Day 9 for lenge, så i dag ryddet jeg faktisk rommet mitt og fant ut at det var på tide å ta noen bilder og vise dere det. Det er ikke noe spesielt, men vi skal pusse det opp litt, eller ganske masse!


Stygge gardiner - jeg vet! Skal kjøpe nye.


Gammel og stygg TV, men den funker!
Lampen skal ut! Må bare få byttet lyspære i taklampen først.


Bamsen min! Kan ikke sove uten den. <3

Der har dere rommet mitt. Ikke noe spesielt, men jeg skal male den ene veggen purpurrød, røde gardiner, ny seng, ut med solariumet! Male det meste av møblene, få ut den stygge kisten, male de hvite veggene på nytt, male døren (som dere ikke fikk se) siden den er beige. Skal kjøpe masse nytt sengetøy og alt skal rett og slett pusses opp, må bare få flyttet den teite skapdøren til andre siden - mye arbeid! Må mase på mamma, hehe...

Vi blogges!

DAY 13 - ET STED DU VIL NÅ


CALIFORNIA! Det er drømme reisemålet! En gang i livet mitt skal jeg bo der. Elsker California, men har desverre aldri vært der. Syns det er helt nydelig der. Og det er så mange steder jeg har lyst å se - spesielt Walk of Fame

Q. Hvor vil du akkurat nå?

Vi blogges!

BILDEDRYSS

Var ute og tok litt bilder av helt random ting som jeg har lekt meg litt med i Lightroom og tenkte å dele med dere.
Kamera: Canon EOS 1100D // Redigeringsprogram: Lightroom

Q. Hva syns du om bildene?

Vi blogges!

OUTFIT 20.08.10Bukse - Spar Kjøp // Genser - Vero Moda 99 ,- // Hvit singlet - Julegave

Har faktisk vært flink og lagt på bokbind på 4 av bøkene mine, gadd ikke å ta flere med meg hjem i helgen. Vanligvis legger jeg på bokbind på sånn 3 bøker, men vi får premier for finest hylle og da må vi ha bokbind. Også den som har finest hylle til jul får 2 kinobilletter - så jeg skal ha ryddig hylle! 


Er jeg ikke flink? Hihi! Bare drit i den stygge skriften min...

Vi blogges!

FOTO; PUT A RING ON IT

Kamra: Canon EOS 1100D Redigeringsprogram: Lightroom
365 days - Day 2

Q. Syns om bildet?
 

Vi blogges!

"BITCH STOLE MY LOOK" #8

"Bitch stole my look" #8 er Katharine McPhee og Anne Hathaway som går med lik kjole.

Jeg ser litt forskjell i kjolene da. Fargen kan være pga lyset, men jeg syns Katharine sin er mye mer "fjærete" enn Anne Hathaway sin, men den er jo nesten prikk lik, og kjempe pen etter min mening.


Katharine McPhee har valgt noen pene høyhælte sko å ha med kjolen, mens Anne Hathaway bruker noen svarte pumps med kjolen. 

Jeg syns begge kledde kjolen på hver sin måte, og det er vanskelig å velge en favoritt, men det må nok bli Anne Hathaway bare fordi jeg syns kjolen sitter mye finere på henne. 


Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch? 

 

 

Ikke glem å melde deg på Ukens blogg!

Vi blogges!

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Nå er det tid for den fjerde ukens blogg! I dette innlegget kan du melde deg på. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet og skrive at du er med. Easy peasy! 

Premien er ikke noe stort, bare en bloggvurdering som blir postet på mandag og en link i bloggen min frem til og med neste fredag.

Så nå er det bare å melde seg på. Siste frist er søndagkveld. Da skal Ukens Blogg kåres, og de som melder seg på etter 00:00 på søndag får ikke være med i trekningen. 

Q. Er du med?

Vi blogges!

FOTO; LOVE DON'T COME EASY
Kamera: Canon EOS 1100D Redigering: Lightroom
365 days - Day 1

Det første innlegget av 365 innlegg! Har nå begynt med kategorien "365 days", som går ut på at jeg tar minst 1 bilde hver dag i 365 dager. 

Q. Syns om bildene?

Vi blogges!

I AM NUMBER 11

Teit overskrift, I know.
I dag var første skoledag, stappfull med allslags mulig informasjon om friminutt, timer, lærere, anmerkninger, regler osv. Kan tenke meg at dette blir enda et uutholdelig år. De som styrer med timene og friminuttene og alt sånn har visst enda ikke skjønt at 3 friminutt på 7 - 8 skoletimer ikke er nok... Men, men... Ikke noe vi kan gjøre med det.

Vi har fått 4 nye elever i klassen, 3 av de er utenlandske. En fra Island, en fra Polen og en fra Thailand - utrolig gøy! Selv om de ikke kommer til å være så mye i timene med oss da.

Og jeg hater plassen jeg har fått. Vi har fått et nummer, jeg er 11, og så skal vi sitte ved den pulten der det står 11, uansett hvilket klasserom vi har. Det suger! Jeg vet at i ihvertfall 2 av klasserommene så er pulten min helt fremst - jeg kan ikke sitte helt fremst - det går ikke. 

Men dette er det siste året på ungdomsskolen, jeg får bare drite i alt det negative og fokusere på arbeidet. Jeg må ha gode karakterer.

Anyways, alt dette driter dere sikkert i så tenkte jeg skulle vise dere hva jeg gikk med i dag.
Blå singlet: Cubus 2 for 99 ,- Bukse: Cubus 3 for 2 (398,-)
Husker desverre ikke hvor det andre er kjøpt. 

Vi blogges!

FÅ MEG PÅ FOR FAEN - BILLETTER

Blogg.no deler ut 20 kino billetter til "Få meg på, for faen". Følg DENNE linken for å komme til konkurransen. 

Dette innlegget er hovedsaklig bare så jeg kan være med i konkurransen.

Denne koden skal du skrive inn:

Og så må du gå inn på DETTE innlegget og fylle ut et skjema. 

Vi blogges!
SILJE MORLANDSTØ 

Trykk "Play" under for å se traileren til "Få meg på, for faen"!

Klikk her for konkurransen om kinobilletter du også!

Stikkord: kinovinn

DAGENS BILDE


Kamera: Canon EOS 1100D Redigeringsprogram: Lightroom

Jeg har forresten tenkt å begynne med 365 days. For de som ikke vet hva det er så er det altså sånn at man tar minst et bilde hver dag i et år. Av hva som helst altså. Tror det kan bli litt gøy, eller hva?
Q. What do you think? 

Vi blogges!

MÅL TIL SKOLESTART

Tusen takk for alle søte kommentarer til mitt forrige innlegg, betyr utrolig mye!

I morgen begynner skolen igjen og jeg begynner endelig på mitt siste år på ungdomsskolen. Gleder meg til å bli ferdig! Ikke fordi jeg gleder meg sånn å begynne på videregående - det gruer jeg meg sykt til! Men fordi jeg vil vekk fra den helvettes skolen...
Anyways... tenkte jeg skulle gjøre som veldig mange andre og skrive en liste over mine mål til skolestart. Det er vel sikkert mye det samme som de fleste andre.  
- PRØVE Å FÅ 6'ER I ALLE PUGGEFAG, ENGELSK OG K&H - Samfunnsfag og RLE, og kanskje litt naturfag er puggefag! Lett å få 6'er i om man bare gidder å pugge - det skal jeg klare! Engelsk skriftlig har jeg 6'er i og den skal jeg beholde, men jeg skal også være mer aktiv i timen og skaffe meg den etterlengtede 6'eren i engelsk muntlig. Jeg har 5'er i K&H, favoritt faget mitt, og jeg vet ikke hvordan det er på andre skoler - men på vår skole er det veldig vanskelig å få 6'er i K&H. Men lærerne har sagt at jeg kan få 6'er i 10ende, om jeg bare jobber litthardere - det skal jeg klare!

- FØLGE GODT MED I TIMENE OG GJØRE LEKSER - Jeg har en tendens til å sette meg bakerst og mase medfolk rundt meg i timene. Det gjør jo selvfølgelig at jeg ikke får med meg det som blir sagt, ehe... Det skal det blislutt på! Om jeg ikke sitter å skriver ned alt som blir sagt så skal jeg ihvertfall følge med og kanskje få inn enting eller to! Og når det kommer til lekser.. hehe.. etter jeg fant ut at det var kanskje to fag leksene ble sjekket igjorde jeg aldri lekser. Skrev av andre før timen begynte om de faktisk sjekket leksene, men nå skal jegbegynne å gjøre de!

- ØVE - PUGGE TIL PRØVER, SPESIELT TENTAMEN - Det har jeg aldri vært flink til. Sitter kanskje 10 min med en bok og skumleser litt før jeg finner ut at facebook er så mye mer interessant. Nå skal jeg legge fra meg dataenog ta opp bøkene og pugge til det sitter!

- SMISKE MED LÆRERNE - Det funker! Synd jeg ikke liker så mange av lærerne, men jeg kan prøve å smiske litt og få de til å like meg, det skader ikke!

- HOLDE MEG UNNA ANMERKNINGER - Jeg hadde vel ganske masse av de første halvår av 9. klasse, men jeg hadde nesten ingen til sommeren! Og nå skal jeg få så lite som mulig, helst ingen - men hey, vær litt realistisk!

- MINST MULIG FRAVÆR - Jeg har alltid vært litt sånn at jeg absolutt skal drøye det så mye som mulig når jeg går til timer eller når jeg er på do i timene. Tusle litt rundt i gangene og se om jeg finner noen å bable med i 5 minutter. Jeg har faktisk veldig lite fravær på karakterkortet, men det er jo fordi man kan ha 2 uker gyldig fraværuten at det kommer på karakterkortet, men jeg bør vel få med meg mest mulig i timene, så ingen drøying. Ihvert fall ikke i matte og tysk timene - det MÅ jeg få med meg alt jeg kan!

Jeg er litt spent på hvordan den siste skal funke, matte og tysk timene har vært de sløveste for meg det siste året. Spesielt på slutten av 9. klasse. Om noen trengte meg til noe i de timen - I'm there! Men det må det nok bli en slutt på. Ta meg heller ut i engelsk timen, eller norsk timen - der sliter jeg faktisk ikke! Såeh, får se hvordan det går da! 

Vi blogges!

TRIST DAG

Det har vært lite blogging i dag, og det er det en grunn for. 

For en uke siden døde min kjære onkel av kreft, og i dag var det begravelse, så jeg kom hjem for vel en time siden, og blogging har rett og slett ikke vært første prioritet.

Det har vært ekstremt trist i dag, og veldig fine taler! Har ikke ord for hvor forferdelig det er å miste en så fantastisk onkel... <'3

Vi blogges!

ET LITE BILDEDRYSS

Kamera: Canon EOS 1100D
Redigeringsprogam: Lightroom 3 

Det er faktisk mamma som har tatt de fleste bildene, jeg har bare redigert litt, og lånt de, eheh. Jeg har kun tatt de to av den *kremt* tjukke hunden.

Vi blogges!

DAGENS BLINKSKUDD

Tha killer look!

Kamera: Canon EOS 1100D
Redigeringsprogram: Picasa og Photofiltre

Vi blogges!


SHOUTBOX I BLOGGEN

For å skaffe din egen shoutbox i sidemenyen må du gjøre følgende:

- Gå inn på DENNE linken og klikk på "Create Shoutbox", så lager du en bruker og blir vist videre til en side hvor du finner koden. 

- På samme side som du finner koden står det "Shoutbox size" med grønn skrift. Under er det to bokser med height og width der kan du endre høyden og bredden.

- For å finne ut bredden  i sidemenyen din går du på "Design - Rediger - Stilsett" og så klikker du CTRL+F og skriver inn Side. Under Side skal det stå width et sted, hvis du for eksempel har 200px så ville jeg tatt shoutboxen på 195px bred.

- Når du skal lime inn shoutboxen går du på "Design - Rediger - Maler" og kliker CTRL+F og skriver inn sidebar, da skal du se en kode som ser slik ut: <tag:include module="sidebar"></tag:include> under den skal du lime inn koden til shoutboxen. 

- Husk at shoutboxen skal limes inn i alle malene!

I'm tha geek!

Vi blogges!

DAY 12 - DET DU KJØPTE DEG SIST

I går var jeg på MonAmi og kjøpte en Shampoo som gjør at fargen skal holde lenger. Har bare brukt den en gang, så kan ikke si noe om hvor bra eller dårlig den er enda.


System Professional Color Save Shampoo. Husker ikke nøyaktig pris, men såvidt over 200 kr. Jeg håper det er verdt det. Det er jo mye bedre å bruke 200 kr på en shampoo som holder fargen enn å gå annen hver måned og farge håret på nytt til rundt 1000 kr. 
Etter jeg har brukt denne en stund så tenkte jeg at jeg skulle skrive en vurdering om den.

Vi blogges!

"BITCH STOLE MY LOOK" #7

"Bitch stole my look" #7 er Sofia Coppola og Rihanna med samme grusomme eh .. gardin?  

 
Sofia Coppola har også en svart tights/strømpebukse under og svarte sko med den. Rihanna har en beige veske og hvite sko på.
 

Jo altså... Den der, saken, var grusom! Den hadde vel kanskje sett en smule bedre ut om de hadde tatt med på et magebelte også eller noe, men fy! Den var grusom!


Men Rihanna kan gå med alt og kle alt, uansett! Selv om denne gardinen var helt grusom så er det absolutt ingen tvil om at Rihanna kledde den best! Når det kommer til stygge klær så kler Rihanna de alltid best - det er altså ikke ment frekt, hehe!


Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?Vi blogges!

VAMPIRE DIARIES KOS

I skrivende stund sitter jeg å koser meg med sesong 2 av Vampire Diaries med brus og Smash og Superchips, yeeh! Slapp kveld, men det er sånn som må til. Fremdeles to dager, utenom idag, til skolen begynner, så har et par sene kvelder med digg og Vampire Diaries foran meg!

Q. Hva gjør du i kveld?

Vi blogges!

1 BILDE - 4 REDIGERINGER

Kamera: Canon EOS 1100D
Redigeringsprogram: Picasa og Lightroom 3 

Q. Hvilken redigering likte du best?

Vi blogges!

DAY 11 - TI TING OM DEG SELV


#1 - Jeg spiser mye heller en hel agurk enn en hel sjokoladeplate - eller noe annet snop. Agurk er det beste jeg vet!

#2 - Det ekleste insektet jeg vet om er gresshopper. Jeg er mer redd for de enn for edderkopper! 

#3 - Jeg elsker Disney Channel. Det er den første kanalen jeg sjekker når jeg slår på TV-en, med mindre jeg skal se noe annet. 

#4 - Harry Potter filmene er mine favoritter! Jeg ELSKER Harry Potter og blir aldri lei noen av filmene, selv om jeg syns 5'eren er ganske dårlig, og har sett 4'eren så mange ganger at jeg nesten kan hele filmen i hodet.

#5 - Jeg foretrekker å se Harry Potter filmene på engelsk med engelsk tekst fordi den norske oversettelsen er frustrerende. Jeg hater at de endrer navnene på karakterene...

#6 - Jeg syns faktisk COD er drit gøy! Bare synd jeg ikke har det selv...

#7 - Jeg er avhengig av lime og sitron iste - kan ikke leve uten!

#8 - Paranormal Activity 1 og 2 er de dårligste filmene jeg noensinne har sett - finnes ingenting skummelt med de!

#8 - Jeg elsker skrekkfilmer og pleier aldri å bli redd av de, men tør sjelden å se skrekkfilmer alene. Og jeg ser ALDRI skrekkfilmer som har med speil å gjøre.

#10 - Den skumleste filmen jeg har sett er I am a Legend - hadde mareritt om den filmen i flere måneder etter jeg hadde sett den. 

Skrev bare ned helt random ting om meg etter hvert som jeg kom på det.


Ehehe, yeeh ...

Vi blogges! ^^

EARPORN


Maddi Jane - Rolling in the Deep - & - Maddi Jane - Jar of Hearts.
Nico Sereba, Lido Lido & Dreamon - Turning Tables - & - Eminem - Without Me
The Script - Break Even - & - The Script - For the First Time

Atle Pettersen - Shine - & - Bon Jovi - Bed of Roses


 Litt forskjellige sanger, men jeg er helt avhengig av disse. Har de på hjernen hele tiden! Spesielt Turning Tables, som ikke egentlig er helt min type musikk. Rap funker for det meste bare med Eminem, men jeg har den på hjernen 24/7 og må høre den om og om og om igjen! Takk Takin... 

Vi blogges!

"BITCH STOLE MY LOOK" #6


"Bitch stole my look" #6 er Katy Perry og Dita von Teese som har veldig, veldig lik look. Den eneste forskjellen er kjolen, men der er fargen veldig lik og da. 
 

Jeg vil kalle dette en mer "typisk Katy Perry"-look. Jeg syns begge kledde den, og det er faktisk vanskelig å velge hvem som kledde den best. Men fordi det er "typisk Katy Perry" så må jeg gå for henne.

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?

Vi blogges!

FAST ELLER RANDOM?

Postet dette innlegget for nesten to måneder siden, men tenkte å reposte det, bare for å se om jeg har fått flere lesere nå. 


Det jeg vil at du skal gjøre er å skrive dette i kommentarfeltet:
Navnet ditt:
Alderen din:
Bosted:
Fast eller random:

For eksempel om jeg skulle kommentert. (Nå sier vi at jeg er fast leser av min egen blogg, ok?)
Navnet ditt: Silje Morlandstø
Alderen din: 15 år
Bosted: Sotra
Fast eller random: Fast

Om du ikke ønker å dele navnet ditt, alderen din, eller hvor du bor er det fritt for. Hadde bare vært litt kjekt å vite hvem leserne mine var også.

slenger med et gammelt bilde.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

UKENS BLOGG #3

Ukens blogg ble Anette K. Sørheim fra anybanany.com

"Anette K. Sørheim
17 år gammel jente fra Voss som skal begynne på sitt andre år på Media og Kommunikasjon til høsten. Blogger om hverdag, tanker og meninger."

INNHOLD:
Anette blogger for det meste om hverdagen sin, outfit og sånn. Men nå og da kommer hun gjerne med et innlegg om andre ting. Jeg liker egentlig innholdet hennes veldig godt. Det er sånn jeg liker å lese om. Hverdag, outfit, og diverse andre ting innimellom så klart.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen - en blogg må skrive bokmål for at jeg skal like den! Og det gjør Anette. Hun skriver også rett, noen småfeil innimellom, men det er sånn som alle har. 

DESIGN: 
Jeg ELSKER designet hennes! Det er veldig enkelt. Men FY så fint det er! Jeg har ingenting å trekke på. Det er enkelt og utrolig fint!

BILDER:
Jeg klarte ikke å finne ut hvilket kamera hun bruker. Ikke at jeg letet så utrolig mye heller da, men bildene hennes er ihvertfall nydelige! Jeg elsker en blogg med masse og fine bilder - det er et must!

SLUTT VURDERING:
Alt i alt elsker jeg denne bloggen! Jeg husker faktisk for et par år tilbake på en gammel, gammel blogg jeg hadde så vant hun en blogg vurdering av meg. Vet ikke om hun husker det da. Jeg var helt avhengig av bloggen hennes da. Og jeg ser at den bare har blitt bedre. Dette er en blogg jeg absolutt vil anbefale! Jeg har absolutt ingenting jeg kan trekke på, helt perfekt blogg!

TERNINGKAST:
6

Nå må jeg stikke å gjøre meg klar til å dra på Peppes med MOT! ^^

Vi blogges!

 

I LOVE MY RED HAIR!

Jeg har farget håret - rødt! 
Okei - ikke helt rødt. Det er litt mer sånn brun-lilla-rødt, men det er ganske rødt. Og jeg må si det selv - JEG ELSKER DET!  
For å være helt ærlig trodde jeg ikke jeg kom til å kle det, men det gjorde jeg faktisk. I'm so happy!

FØR:

Ja, jeg vet - stygge bilder, men det er bare for å vise forskjell, ikke mobb!

ETTER:Q. Do you love? ♥

Vi blogges!
PHOTOSHOP: HVORDAN JEG LAGDE HEADEREN

Jeg fikk et spørsmål om hvordan jeg hadde fått til stjernene og det på headeren min og om jeg kunne lage et innlegg om hvordan jeg gjorde det. Så nå når jeg sitter oppe og ikke får sove skal jeg vise dere trinn for trinn hvordan jeg lagde headeren min.

OBS!  Headeren jeg lager nå blir ikke helt lik som den jeg har på designet, enkelt og greit fordi jeg prøvde å repetere det samme som jeg hadde gjort da jeg lagde headeren på designet, men jeg husket ikke nøyaktig alt jeg hadde gjort og sånn, men det blir noenlunde det samme. Dere kan jo gjøre deres egen vri på det også.

Slik ser headeren min ut:
Nederst finner dere link til hvor dere kan laste ned brushes'ene jeg har brukt.
NOTICE: Jeg gjorde en kjempe tabbe da jeg lastet ned Photoshop, jeg valgte Norsk på språket, så om du har engelsk kalles selvsagt ikke tingene det samme. Men dette er veldig grunnleggende, så uansett språk skal det være enkelt å forstå.


Det første du skal gjøre er å åpne det bildet du vil ha på headeren. Om det ikke er høyt nok eller bredt nok kan det justeres om du går inn på "Bilde/Image" > "Bildestørrelse/Imagesize(?)" eller klikker Alt+CTRL+I og legger inn høyden eller bredden du ønsker.


Så skal du åpne en ny med bredden og høyden du ønsker å ha på headeren. Min er 905x400.
Det er ikke viktig at bakgrunnen er gjennomsiktig. Jeg har det bare slik fordi det er typisk meg å starte med sånt. Mye enklere å fikse på alt da, syns jeg. 


RØD SIRKEL!
Du skal bruke et rektangelverktøy og lage en "boks" over hele bildet. Valgfritt hvilken farge. Nå i begynnelsen er det meningen at den skal dekke hele bildet, det fikser vi etter på.


RØD SIRKEL!
Så velger du en brushes du vil bruke. Jeg valgte den som er markert på bildet. Det er altså en stjerne brushes som jeg bare drar over området og så kommer det masse stjerner utover.
OBS! Husk å klikke OK i den boksen som kommer opp. Det gjør at du kan bruke brushesen din på en slik layer. 


RØDE SIRKLER!
Jeg merker at det ikke er så lett å se hva som står i den røde sirkelen helt oppe. Men det er altså tettheten. Den hadde jeg på 30%, men du får prøve deg fram å se hvordan du vil ha den. Brushesen du vil bruke her er også helt valgfritt. Jeg valgte noe krystall lignende mønster greier bare for å få mer detaljer. Jeg ser også at tettheten gjerne skulle vært 10% lavere, men jeg husket ikke hva jeg hadde brukt på headeren min. Men som sagt, det får dere styre med selv, finn det dere liker. 


RØDE SIRKLER!
Den siste brushesen jeg brukte er diagonale striper. Her er tettheten 10%. 
Jeg vil bare nevne at en større brushes er enklere å jobbe med. Så du kan godt endre fra 100px til f.eks 500px, det påvirker ikke utseendet på brushesen. 


RØD SIRKEL!
Her har jeg tatt på den siste brushesen og. Og der du ser den røde sirkelen skal du endre tettheten/synligheten til 40%, eller det du ønsker. Men jeg brukte 40%. 


Så legger du til den teksten du ønsker. 
Skriftene jeg har brukt heter Windsong og Visitor, begge kan lastes ned på dafont.com
Effekten jeg har brukt er bare en helt enkel skygge. Men du får styre med det du ønsker selv. 


RØDE SIRKLER!
Vinkelen / angle har jeg på 90 grader. Avstanden er 0px og det samme er spredningen. Størrelsen er 5px.


RØDE SIRKLER!
Etter det åpner du en ny layer. Det er det ikonet merket med rød sirkel nederst i høyre hjørne. Så må du sørge for at du er på den nye layeren. Derretter tar du den vanlige rektangulære markerings-greien og markerer det området du ønsker. Det er kanskje litt lurt å gjøre slik som jeg gjorde å ta det fra ene siden helt over til den andre, men du kan prøve deg fram slik du vil. 


RØDE SIRKLER!
Så velger du garderingsverktøyet / gardian tool og velger den som er markert på bildet. Den går fra hvit til transparent, om du ikke så det. Så har jeg valgt å ha tettheten på 40%.
Fremdeles viktig at den nye layeren er valgt. 


Så ser det slik ut. Du legger gjerne merke til at denne garderings-greien har gått rett over haken min. Ikke særlig pent sant? Da gjør du slik:


RØDE SIRKLER!
Sørg fremdeles for at den nye layeren er valgt, hvis ikke går det gale. Så velger du lasso verktøyet - ikke noe annet, det er kun den som funker - etter mine erfaringer. 
Så markerer du det du vil fjerne. Jeg har valgt fra der haken min begynner og helt bort til enden. Når du har markert det du ønsker å fjerne klikker du delete. Gjerne to ganger om det fremdeles er noe smått du ønsker å fjerne. 


Og slik blir resultatet. På headeren min har jeg hvite kanter rundt. Men det må du gjøre som du vil. Det er bare til å pynte og prøve seg fram - det er slik man lærer.

BRUSHES:
KLIKK HER
for stripene og den diamant-mønster-aktige-greien.
KLIKK HER for stjerne brushesen.

Funker ikke linkene går du inn på www.deviantart.com og søker på Patterned Brushes for stripene og den diamant-greie-saken. Og Stars Brushes for stjernene, og så ser  du etter disse bildene:


Jeg håper dette hjalp! Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt. Send gjerne spørsmål angående photoshop via mail: siljemorlandsto@hotmail.com eller skriv i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å hjelpe så godt som jeg kan.

Men nå bør jeg legge meg. Opp tidlig i morgen for å farge håret hos frisøren 11:45. God natt!

Vi blogges!

DAY 10 - SMINKEN DU BRUKER

Ja - Day 9 mangler, lurer du på hvorfor så står det i et par innlegg under. 

Når jeg leser "Sminken du bruker" så tenker jeg altså hverdags sminke. Det varierer litt. Jeg elsker å "eksperimentere med øyenskygge og sånn, men om vi ser vekk i fra øyenskygge så er det dette jeg bruker: ID bareMinerals foundation i fargene Medium og Medium Beige, Bronzer og Mineral Veil.
Foundation koster fra ID bareMinerals
Når jeg ikke har tid eller ikke gidder å bruke ID foundationen så bruker jeg denne Dream Matte Mousse fra H&M i fargen Golden
Mineral pudder. Kjøpt på frisørsalong.
Volume Million Lashes Mascara
Øyenbrynspenn fra H&M.
Øyenskygge koster. Jeg bruker den svarte til å påføre eyeliner. Bruker svart øyenskygge og litt vann på tuppen av kosten - syns det er mye bedre.

Vi blogges!
 

DAGENS BLINKSKUDD

Kamera: Canon EOS 1100D
Redigeringsprogram: Picasa, Photofiltre og Photoshop

Vi blogges!


FILMKOS

I skrivende stund sitter jeg å koser meg med iskrem og iste og ser på "Dum og Dummere" på TV3. Har sett filmen et par ganger før, men den blir aldri dårlig. Elsker Jim Carrey, han er så morsom!

Mmmm... Kæppis is med Oboy pulver!
Jeg lever for iste. Beste som finnes!

Nåw - Nevøen min ligger innpå nabo rommet og synger på We Will Rock You og Ølbriller. ^^

Siste sjanse til å melde seg på Ukens Blogg!

NYTT DESIGN

Da har jeg rotet sammen et nytt design. Ble litt lei det gamle. 
Jeg vet - at jeg ikke er proff. Men det er i hvertfall et design, ikke sant?


Det gamle designet. (Klikk for større)


Det nye designet. (Klikk for større)


Q. Tycks?
Q. Hvilket var finest? Det gamle eller det nye?
GOD MORGEN!

Kom hjem fra Rebecca veldig sent i går. Fikk min bror til å hente meg klokken 3, så jeg slengte bare inn et "Bitch stole my look" innlegg og så gikk jeg å la meg. Men her er litt bilder fra i går. 


Er ikke sikker på om hun ville at jeg skulle legge ut det bilde så...

Skulle sy inn extentionsene

Gult hår sa du? (A) Haha!

Søta! ♥

Stygt tryne...

Jeg elsker alt i huset til Rebecca. De har så utrolig mye fint pynt!


Kamera: Canon EOS 1100D
Redigeringsprogram: Picasa og Photofiltre 

"BITCH STOLE MY LOOK" #5

"Bitch stole my look" #5 er Halle Berry og Jennifer Garner som går med veldig lik kjole, selv om fargen er annerledes. 

Jeg syns at begge kledde kjolene på hver sin måte. Jeg tror om begge hadde hatt blå kjole at Jennifer Garner hadde kledd den best. Og om begge hadde hatt rød-rosa kjole at Halle Berry hadde kledd den best. Men om jeg må velge en som kledde den best må det være Halle Berry fordi at fasongen passer bedre og ser bedre ut. 

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?
 

OBS! 
Dette "bitch" greiene er på ingen måte ment stygt, det er - helt ærlig - kopiert fra "Bitch stole my look" fra programmet "Fashion Police".
(kommer til å nevne dette i mange av disse innleggene fremover etter som det kanskje ikke er det samme som leser alle innleggene) 

IKKE GLEM Å MEDLE DEG PÅ UKENS BLOGG

 

ME TALAST!

Jeg er nå på vei ut døren for å stikke bort til min kjære Rebecca. ♥ Vet ikke helt hva vi skal gjøre, men vi finner vel på noe. 
I dag er det Day 9 av min "Day to day challange" hvor jeg skal vise rommet mitt. Men nå er rommet mitt så rotete og støvete at det rett og slett er flaut. Så jeg utsetter Day 9 et par dager / uker, til jeg får ryddet og vasket og støvsugd. I morgen skal jeg fortsette med Day 10, også kommer Day 9 tilslutt.
Hadde ikke noen andre bilder, så dere får nøye dere med dette.

DAGENS BILDE

Kamera: Canon EOS 1100D
Redigeringsprogram: Picasa og Photofiltre"BITCH STOLE MY LOOK" #4

"Bitch stole my look" #4 er Eva Mendes og Jenny McCarthy som går med lik kjole. Eva Mendes har valgt å bruke sølvsko med kjolen, mens Jenny McCarthy har svarte pumps.


Jeg likte best kjolen på Jenny McCarthy, selv om begge kledde den ganske godt. Jeg liker også hvordan Jenny har valgt å klippe av ermet på kjolen.  

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch? 
 

OBS! 
Dette "bitch" greiene er på ingen måte ment stygt, det er - helt ærlig - kopiert fra "Bitch stole my look" fra programmet "Fashion Police".
(kommer til å nevne dette i mange av disse innleggene fremover etter som det kanskje ikke er det samme som leser alle innleggene) 

 

IKKE GLEM Å MEDLE DEG PÅ UKENS BLOGG


MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Nå er det tid for den tredje ukens blogg! I dette innlegget kan du melde deg på. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet og skrive at du er med. Easy peasy! 

Premien er ikke noe stort, bare en bloggvurdering som blir postet på mandag og en link i bloggen min frem til og med neste fredag.

Så nå er det bare å melde seg på. Siste frist er søndagkveld. Da skal Ukens Blogg kåres, og de som melder seg på etter 00:00 på søndag får ikke være med i trekningen. 

Q. Er du med?

WAFFLES

Nå sitter jeg god og mett etter å ha spist kjempe gode vafler - som jeg lagde! Noen må jo si det, så: Jeg er god! Trodde vaflene skulle bli et fiasko, men jeg må si jeg syns jeg begynner å bli god. Kanskje jeg skal bli kokk? Eller baker? 

Mmm, yum yum! Want some? :-3

DAGENS BILDE

Får frysninger bare av å se på bildet. Ekleste edderkoppen jeg har sett på lenge! Men bilder må man ha.

Kamera: Canon EOS 1100D
Redigeringsprogram: Picasa og Photofiltre


Q. Tycks?

"BITCH STOLE MY LOOK" #3

"Bitch stole my look" #3 er Diane Kruger og Kate Bosworth i ganske lik kjole. 
 

Jeg liker ikke at Kate Boshworth har satt en så stygg jakke sammen med den kjolen, det ødelegger hele looken! Diane Kruger derimot har satt sammen kjolen med noen beige/hudfargede pumps, noe som passer meget godt! Etter min mening må det bli Diane Kruger som kledde dette best.
 

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch? 
 

OBS! 
Dette "bitch" greiene er på ingen måte ment stygt, det er - helt ærlig - kopiert fra "Bitch stole my look" fra programmet "Fashion Police".
(kommer til å nevne dette i mange av disse innleggene fremover etter som det kanskje ikke er det samme som leser alle innleggene) 

 

DAY 8 - MOBILEN MIN

Jeg er litt sløv med denne Day to Day challange greien, men jeg skal komme meg gjennom den, om det så skal ta meg et år. I promise!
Ja - mobilen min er ripete, skitten, stygg, gammel og har sprekk i skjermen. Men den funker, og til jeg skaffer meg ny mobil så får vel denne saken holde. BLINKSKUDD

Det har vært lite blogging i dag pga. noe familiegreier jeg ikke har lyst å dele på bloggen enda.


Var ute og tok masse bilder i går, fikk noen skikkelige blinkskudd jeg ville dele med dere. ENJOY!  


Hun lignet sånn på segselv som valp her. :') 

Ikke det ultimate blinkskudd, men se så søt!

Kamera: Canon EOS 1100D
Redigeringsprogram: Picasa og Photofiltre 

Q. Tycks?

DAGENS INNKJØP

Eller gårsdagen om noen ønsker å se på det slik.
Har helt glemt å blogge noe om det. Først glemte jeg å ta bilder, så tok jeg bilder og glemte å legge de innpå, så lå jeg de innpå og glemte å redigere de (bare lys å farger ofc) og så redigerte jeg de og glemte å blogge om det. Så nå blogger jeg om det og glemmer at jeg har glemt det. ^^


3 high waist bukser fra Cubus. 3 for 2, 199 ,- per stykk.

Favoritten min! Elsker den spesielt fordi den passet perfekt i strl 34. HAPPYFACE!


Ble overlykkelig da jeg helt fint fikk til å dra på meg den svarte buksen i størrelse 34. Jeg var jo så redd for at jeg hadde lagt på meg og ikke kom oppi størrelse 36 en gang. Så det var en lettelse. Men gleden forsvant litt når de andre bare passet i 36. Men jeg hadde i hvertfall ikke lagt på meg, så det er positivt anyway! 


Q. Tycks?
Q. Liker du high waist bukser? 

WHICH TEA CAN I TAKE?

Jeg sitter nå å drikker iskald te etter det umulige dilemmaet mellom å velge Four Red Fruits Tea og Earls Grey Tea. Men Rebecca Black hjalp meg. ♥

I see my tea. Four red fruits tea, earls grey tea. Which tea can I take? 

Men takket være helten min, Rebecca Black, så fant jeg ut hvilken te jeg skulle ta. TUSEN TAKK REBECCA BLACK, du er helten over alle helter!  


 Jeg er i ekstremt-dårlig-humor hjørnet i dag, så dere får unnskylde min ille lite morsomme "parodi". 

"BITCH STOLE MY LOOK" #2

"Bitch stole my look" #2 er Blake Lively vs. Taylor Swift. Kjolen er ikke helt lik, men ganske. 
 

Jeg likte ikke fargen på Taylor Swift sin kjole like godt som fargen på Blake Lively sin. Begge kjolene var veldig pene, men jeg må si at Blake Lively kledde den best! Fasongen var mye finere også. 


Men hva mener du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch? 


OBS! 
Dette "bitch" greiene er på ingen måte ment stygt, det er - helt ærlig - kopiert fra "Bitch stole my look" fra programmet "Fashion Police".
(kommer til å nevne dette i mange av disse innleggene fremover etter som det kanskje ikke er det samme som leser alle innleggene) 

 1 BILDE - 3 REDIGERINGER

Jeg er ikke noe geni med det nye kameraet mitt enda. Jeg har hørt at det er mye bedre med manuelle innstillinger enn auto, men jeg har ikke helt skjønt alt, så bildene mine er ikke akkurat proffe.
LES! Om du har noen erfaringer med Canon EOS 1100D eller noe lignene (regner med at det er litt forskjellig fra kamera til kamera, eller?) som kan lære meg noe med manuelle innstillinger så kan du bare skrive en kommentar eller gjerne sende mail til siljemorlandsto@hotmail.com.  Takk!

1 BILDE - 3 REDIGERINGERKamera: Canon EOS 1100D
Redigeringsprogrammer: Photoshop, Photofiltre og Picasa

Jeg likte best bilde nr. 1 selv. 
Men hva syns du? Bilde nr. 1, 2 eller 3?


JEG FIKK NOE SPENNENDE I DAG

Jeg sto opp litt tidlig i dag, i forhold til vanlig, fordi jeg skulle på Sartor og bestille time hos frisøren og lete etter noen bukser som jeg MÅTTE ha. Jeg hadde bare en time på meg før jeg måtte gå til bussen. Så når mamma ringte opp til meg og ba meg komme ut for jeg skulle "se noe luddig" ble jeg litt sånn små irritert, for å være ærlig. Jeg hadde dårlig nok tid som det var og tenkte at hun bare skulle vise meg at det eddik greien funket på ugresset eller noe. Og enda mer irritert ble jeg når hun begynte med "tampen brenner". Men når endelig så hva det var så var jeg plutselig ikke så veldig irrirt lenger, heller mer overlykkelig! 

Kan du gjette hva det er?Ser du hva det er? Nei?Nå da? Usikker?

Nå ser du det? Ikke sant?

Oh yeah...

Mitt eget Canon EOS 1100D! :'D


JEG ER FORELSKET...

... i Vampire Diaries ♥
I skrivende stund sitter jeg å venter på at en episode skal bufre litt, så jeg kan kose meg uavbrutt med den episoden. Jeg koser meg med isbiter, pepsi max og noe digg mens jeg skal se episode 13, sesong 1 av Vampire Diaries

Hadde seriøst aldri trodd at det var så bra. De fleste episodene opp til episode 5 eller 6 hadde jeg sett 2 - 3 ganger fra før, så det var jo altså dø-kjedelig, men siden det var så mange som sa at det var så bra, og jeg trengte noe å se på etter som Pretty Little Liars bare kommer ut en gang i uken, så bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Og nå er jeg helt forelsket! ♥

Og vi må ikke glemme disse skam digge guttene da! Ehehe (A)
Må si at Steven R. McQueen (Jeremy) er desidert finest, men altså, se på de! N-A-M! - Jeg måtte bare! Haha, jeg er ikke sånn fjortiss som ser på Vampire Diaries bare for å sikle etter disse guttene, men kan ikke akkurat si at det skader å ha med fine gutter da.


Q. Ser du på Vampire Diaries?


 

DAY 7 - NOE SOM IRRITERER MEG

Jeg glemte hele denne "Day-to-day challange" greien i går. Var jo med Camilla et par timer, så var jeg opptatt med å få Ukens Blogg vurderingen ferdig. Men no worries - jeg får gjort den. 

Noe som irriterer meg? - Å ikke bli tatt seriøst / bli sett på som en drittunge!
Vi har vel alle opplevd dette på et eller flere tidspunkt. Jeg skal fortelle dere om tre forskjellige ganger dette har skjedd med meg. Det har skjedd flere ganger, men det er disse tre gangene jeg husker best og som irriterer meg mest. Først og fremst, jeg er ikke akkurat den som ser ut som en liten drittunge - det har jeg aldri vært. En gang når jeg var 11 - 12 år var det en som trodde jeg var 19 år - true story! Det er det eldste noen har trodd jeg har vært, som jeg har fått høre. Så at jeg har blitt tatt useriøst har vist rett og slett bare med at jeg åpenbart er en tenåring. 

Jeg vet at det er mye å lese, og det er vel få som gidder å lese alt. Men om dere skal lese noe av dette, og ikke gidder å lese alt vil jeg anbefale å lese #2 Bankbesøk. Det er den som irriterer meg aller mest!


Ja, filmleiing faktisk! Jeg ble tatt useriøst når jeg skulle leie film! Hvor teit er ikke det? 
Det skjedde på Fagernes i sommer. Jeg og Rebecca skulle leie film, for vi hadde sett ferdig alle filmene jeg hadde tatt med.  Vi endte opp med å leie Megahjerne - ja, vi er litt barnslig, who cares? Men når jeg da gikk bort i kassen med filmen og litt annet vi kjøpte så var det en grei, ung mann som slo alt inn og ga DVD'en til en dame. Hun spurte om navnet mitt som jeg måtte gjenta sånn 5 ganger. Så ba hun meg om å komme å stave navnet mitt. Så sier hun, ganske irritert: "Jeg finner deg ikke! Er du medlem?" Og jeg visste jo ikke at vi måtte være medlem i noe greier for å leie film. Så jeg svarte nei. Så sier hun hissig og høylytt: "Men da finner jeg deg aldri! Har du legitimasjon?" Jeg tror både jeg og Rebecca reagerte veldig på tonen hun brukte. Det er faktisk lov å si ting på en fin måte, man trenger ikke å være hissig! Men jeg sa bare at jeg hadde kun mamma sitt bankkort og spurte om et gikk fint om jeg gikk ut å hentet henne så hun kunne bli sånn medlem greie. Det første svaret jeg fikk var: "Men du må være medlem! Har du legitimasjon?" - hun var ikke noe mindre hissig nå. Så jeg gjentok spørsmålet mitt, så sukket hun tydelig og sa at det var greit. Når mamma da kom inn var hun helt annerledes, smilte og var høflig. Det var helt utrolig å se hvor mye hun forandret oppførselen bare fordi mamma kom inn. 

Det virker kanskje ikke som noen big deal når jeg skriver det sånn, men tro meg - og spør Rebecca om du vil - hun behandlet meg som en drittunge! Jeg leier aldri film av henne flere ganger. 


Det er vel sikkert litt i underkant av 2 år siden, mener jeg. Jeg var på Sartor (kjøpesenteret her jeg bor) sammen med Rebecca, i think. Er ganske sikker på at det var Rebecca. Anyways, jeg skulle kjøpe noe på H&M og da jeg skulle betale var det ikke dekning på bankkortet. Og jeg var sikker på at jeg hadde penger, for det hadde jeg sjekket - kjøper aldri noe med bankkortet med mindre jeg er sikker på at jeg har nok penger. Så jeg spurte om hun kunne henge det jeg skulle kjøpe av så jeg kunne gå ut å prøve å ta ut penger. Men det funket heller ikke. Så jeg ringte til mamma og spurte om hun kunne fikse det. Men hun fikk ikke opp internett, så hun ba meg gå bort i banken og spørre om de kunne gjøre noe. Så det gjorde jeg.
Jeg trakk en kølapp og satt å ventet i vel 10 - 15 minutter før det var min tur. Så jeg satt meg ned ved pulten til en dame og fortalte alt om hvordan jeg hadde prøvd å kjøpe noe på H&M og bankkortet funket ikke der inne, og heller ikke når jeg prøvde å ta ut penger, og jeg hadde ringt til mamma, men hun fikk ikke opp internett og ba meg komme bort der. Så sa hun damen noe sånn som: "Beklager, men når du er under 18 må du ha med deg foreldre for sånt, jeg kan ikke hjelpe deg." Jeg syns da det var litt underlig, hvorfor måtte jeg ha med meg foreldre fordi jeg ikke hadde dekning på bankkortet? Så jeg sa at jeg hadde snakket med mamma og det var hun som hadde bedt meg gå bort. Men damen bare gjentok at jeg måtte ha med meg foreldre. Så da gikk jeg ut fra banken igjen og ringte til mamma som ringte videre til banken.
Hun snakket med en dame og forklarte alt jeg hadde fortalt til mamma og damen i banken. Så sa hun at jeg måtte gå bort igjen i banken og spørre etter en viss dame (jeg sier ikke navnet, åpenbart). Så forklarte jeg denne hyggelige damen alt jeg hadde fortalt mamma og hun andre damen i banken. Så spurte hun meg om hvem det var som hadde hjulpet meg, så jeg pekte på hun jeg hadde snakket med tidligere. Så gikk hun bort og forklarte alt til henne og sa til meg at nå kunne jeg bare gå bort og få hjelp.
Den samme damen som jeg tidligere hadde snakket med sa: "Jeg beklager for det før, jeg trodde du sa at du ville ha et bankkort..." osv osv. Det var jo tydlig at hun ikke hadde hørt etter og fra det sekundet jeg satt meg ned i stolen og nevnte ordet bankkort hadde hun allerede bestemt seg for hva hun trodde jeg kom til å si. Det var åpenbart at hun ikke hørte etter, siden hun stirret inn i en dataskjerm hele tiden. Jeg ble mektig irritert, men hun ga meg hjelp og tok ut penger fra bankkortet til meg og sa at de skulle sende et nytt et til meg i posten siden mitt var avmagnitisert. 
LES! Jeg vet at det er mye å lese, men det er altså denne jeg vil at dere skal lese om dere ikke gidder å lese alt.


Ja - jeg blir til og med tatt useriøst på legekontoret!
Skolen vår er ikke så langt fra legekontoret, så det tar ikke noe lang tid å gå ned fra bussen og bare bestille en time. Så mamma hadde bedt meg om å gjøre det da jeg hadde klaget lenge over noe greier. Så jeg gjorde jo det. Før skolen gikk jeg ned til legekontoret og fortalte damen i luken akkurat hva det var det gjaldt og hvor lenge dette hadde pågått osv. Denne damen viste tydelig at hun absolutt ikke kunne brydd seg mindre, og det så ut til at hun liksom hadde så utrolig mye bedre ting å ta seg til enn å hjelpe en liten drittunge med noe såkalte "problemer". Men jeg fikk da en time og takket for meg. Jeg ble faktisk veldig irritert. For det første - det er lov å se på meg når jeg snakker til deg! Hvordan skal jeg ellers vite om du hører etter? Jeg vil ikke akkurat ende opp på Haukeland med en amputert arm. (I know, overdrevent!) Og for det andre - FAKE A SMILE BITCH! - Det klarte du tydelig når du snakket med hun som sto foran meg i køen, du lo og smilte og var veldig hyggelig. Hva skjedde når jeg kom inn? 
Jeg fortalte dette til mamma, og hun spurte om hvem det var, hvordan hun så ut og sa at det var underlig, for hun pleide å være veldig hyggelig hun i luken. Og jeg mente det samme. Hver gang jeg tidligere hadde dratt dit sammen med mamma hadde hun alltid vært smilende og blid. Altså, man ville vel trodd at en ungdom som tok med seg moren sin over alt ville blitt tatt mer useriøst enn en som faktisk ikke trenger mamma til å følge henne over alt - men neida! 

Alt dette har resultert i at jeg ALDRI ringer å bestiller timer noen steder selv. Om det er frisør, hudpleie, legetimer, tannlegetimer - hva som helst. Mamma må gjøre det. Spiller ingen rolle om jeg må snakke med de etter mamma har ringt inn, men det hjelper at mamma har snakket først, for da tar de meg plutselig seriøst. 


Q. Har noe lignenede hendt deg noen gang? - fortell gjerne om det.

 

"BITCH STOLE MY LOOK" #1

"Bitch stole my look" er en ny kategori jeg har laget. Det er rett og slett en kategori jeg skal fylle med "hvem kledde den best?" Overskriften er tatt fra et program - Fashion Police - som går i USA, hvor de har noe der de viser to eller flere stjerner som har lik, eller nesten lik, look - tenker ikke bare på kjoler da, men  hår, sminke osv. Tenkte det var litt mer kreativt en "VS" eller "Hvem kledde den best?" eller "Who dressed better?" osv osv. 

"Bitch stole my look" #1 er Rihanna og Kyile Minogue som går med samme kjole.

Jeg syns selv denne kjolen var helt grusom, den kan ikke beskrives på noen annen måte! Men, om noen ser bra ut i den så må det være Rihanna. Kyile Minogue så ikke bra ut i den - at all, spør du meg.


Men hva mener du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch? 


OBS!
Dette "bitch" greiene er på ingen måte ment stygt, det er - helt ærlig - kopiert fra "Bitch stole my look" fra programmet "Fashion Police".

 

 

 
 
 

UKENS BLOGG #2

Den som vant ukens blogg er en herlig jente som jeg kjenner på ekte, hun er utrolig pen og grei, og jeg liker bloggen hennes ganske godt. Vinneren er ... *drum roll* ... SILJE DALLAND!
"Name: Silje Dalland
Eyes: blågrønn
Hair: blondt
Me: høylytt. gal. litt plagsom. glad. lat. morsom. entusiastisk. beliber. latterfull. smilende.
Obsessions: Justin Bieber. Turn. Venner. Frustrerte Fruer. Klær&Sko. Sminke. Laughing. Mobil. Photography. Mat. Pc. Sommer. Gutter. Musikk. Shopping. Cheerleading. Blogg. Glitter&Diamanter. Rosa. Selena Gomez."
- fra innlegget Om meg.

INNHOLD:
Silje skriver hovedsaklig om hverdagen sin. Hun har også lagt ut noen tips, som jeg likte veldig godt. Blant annet DETTE innlegget som handler om hvordan få sunnere hår. Jeg liker veldig godt blogger som hennes, som skriver om ting som hverdagen sin, tips og sånn, så denne bloggen er virkelig å anbefale.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Jeg liker at hun skriver på bokmål. Det har jeg sagt mange ganger før at er veldig viktig for meg. Hun skriver rett - men jeg ønsker at hun skal skrive med storbokstav etter punktum, utropstegn osv, og jeg liker ikke helt at hun skriver midtstilt - det er en smakssak altså. Det er bare småting, men det er det eneste jeg har å trekke på.

DESIGN:
Jeg digger designet! Det er enkelt og oversiktlig. Hun har ingen header, men altså, med det rette designet så passer det uten header, og det funker med det designer hun har. 

BILDER:
Silje tar sine bilder med et Canon EOS 550D. Bildene hennes er veldig bra, og jeg liker at hun har masse bilder. Som noen av dere kanskje har fått med dere så spiller den en stor rolle for at jeg skal gidde å lese en blogg, så det er absolutt et pluss! 

SLUTT VURDERING:
Silje er en nydelig jente, og jeg liker bloggen hennes veldig godt. Det eneste jeg har å trekke på er sånne bitte små ting. Jeg vil absolutt anbefale denne bloggen for de som liker å lese om hverdagen til folk og se masse bilder. Veldig bra blogg!

TERNINGKAST:

 

SE SÅ SØTE!

For en liten stund siden kom jeg hjem fra Camilla. Var koselig å se henne igjen, vært altfor lenge siden sist. Var med henne hjem etter skolen siste skole dag - det var sist gang jeg så henne. Og kattungene deres har blitt så store! Jeg er helt forelsket! 

Ja - kameraet mitt suger! Men vi har bestilt nytt, så snart - forhåpentligvis, begynner det å komme bra bilder! ^^

Den til venstre skal Camilla beholde, den i midten er min favoritt "Alien" som jeg kaller den fordi den så ut som en ailien før den åpnet øynene, og den mørke grå er den enste jenta igjen - de har allerede gitt vekk en.


Kjekkasen min <3 Skulle ønske jeg fikk lov å få den.


Liker å bli klødd på magen, ja.


Nå skal jeg kose meg med å se Bridalplasty. Ukens Blogg blir kåret senere - jeg lover! 

PRÆKAS!

Det blir nok litt lite blogging idag. Jeg skal nemlig bort til min nydelige Camilla ♥
Fortvil ikke, jeg har kåret Ukens Blogg, men bloggvurderingen kommer senere, har ikke tid til å skrive den nå. For nå skal jeg stikke til snuppa mi som jeg ikke har sett på ALTFOR lenge.

Nydelig! 


DAY 6 - EN MATRETT JEG ELSKER

KYLLINGPASTA!
Jeg bestilte det på en kafé/restaurant på Fagernes i sommer. Det var skam godt! Egentlig så er det kylling i hvitsaus med karri, pasta og salat. Men når jeg ba mamma kjøpe inn det til meg så kjøpte hun Bali Kyllingsausistedenfor, så det ble ikke det samme når jeg laget det.  

 Du trenger:
Kyllingfilet

Pasta

Bali kyllingsaus eller hvit saus - det er mye bedre!

Karri

OBS! Om du bruker Bali Kyllingsaus og ikke hvitsaus trenger du også fløte!


Jeg har altså glemt framgangs måten, allerede. Gullfiskhukommelse, haha! Men et tips: Ikke svi kyllingen! Det gjorde nemlig jeg. Er ikke akkurat noen mesterkokk. 

Men dette er altså en kjempegod rett, om du klarer å lage det skikkelig selvfølgelig. Min ble ikke halvparten så god som den jeg fikk servert på Fagernes, men det var spiselig.

Ja - jeg vet at bildene mine suger. Men vi har bestilt speilrefleks nå, så får håpe det kommer om ikke så veldig lenge så jeg endelig kan få tatt litt bilder med skikkelig kvalitet. 

Ikke glem å melde deg på Ukens Blogg - siste sjanse nå!

 

GRATISDESIGN NR. 1


KLIKK PÅ BILDET FOR FULL STØRRELSE

Jeg har laget gratis design. Jeg tenkte å ha det på min egen blogg, men så ombestemte jeg meg fordi jeg skulle lage noe litt annerledes til bloggen min. Så de som vil får ta del i designet.
Jeg vet at det ikke er noe sånn super fint design, men det duger vel? Eller? 

VIKTIG: Det er IKKE lov å fjerne der det står: "© av Silje Morlandstø 2011"'

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL DESIGNET!
Det er veldig fint om du sier ifra om du bruker designet mitt.

Ikke glem å melde deg på Ukens Blogg!

DAY 5 - NOE JEG SAVNER

Noe jeg savner må utentvil bli å være liten. Som når jeg gikk i barnehagen. Alle lekte med alle. Vi brydde oss ikke om de vi lekte med hadde en annen hudfarge enn oss, eller kom fra et annet land eller så litt annerledes ut. Alt som betydde noe var at vi hadde det gøy med de vi lekte med. Og ikke minst, gutter og jenter kunne faktisk være med hverandre uten at det absolutt måtte være noe på gang mellom de. 

Den største sorgen var når leken ble ødelagt. Og den beste gutten i verden var pappa. Kjærlighet var en klem eller en kyss på kinnet. Det var så lett når vi var små. Jeg savner det helt ekstremt. Ingen skole til å torturere oss. Ingen foreldre som maser om at vi må hjelpe til med husarbeidet - for det var vi for små til. Vi gjorde jo bare sånne enkle ting som å putte lekene våre tilbake i kassen de skulle være i.

Jeg savner å være liten, noe helt sykt!

Bilde fra lenge siden. Var sikkert et bursdagsbesøk når jeg gikk i barnehagen elns. Kan tenke med at det var Sara sitt bursdagsbesøk, men skal ikke si noe for sikkert.Ikke glem å melde deg på Ukens Blogg!


MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Nå har verdens beste Rebecca, nettopp gått hjem. Hun kom hjem fra Spania idag. Savnet henne! Var godt å se henne igjen. Så fikk jeg en kjempefin vekse av henne, og et armbånd med! Wii! Hun lurte meg med at hun ikke hadde penger til noe veske, og kom hjem med sokker til meg. Haha! Hun er så herlig <3

Men til poenget. Nå er altså den andre "Ukens Blogg" i gang. Så om du ønsker å bli med, så er det bare å skrive i kommentarfeltet at du er med. Og husk å legg igjen bloggadressen din også. Premien er ikke noe spesielt, bare en bloggvurdering jeg kommer til å poste på mandag og en link i bloggen min fra mandag til fredag.

Så, er du med?


DAY 4 - HVA HAR DU I SMINKEPUNGEN?

Som jeg har sagt i flere innlegg tidligere, jeg har et sugekamera! Så jeg vet at bildene mine ikke har noe spesielt bra kvalitet. Men vi skal kjøpe nytt kamera. Snart, forhåpentligvis.


Mineralpudder, kjøpt på frisørsalongen. 


ID bareMinerals koster, kjøpt hos Marianns Hudpleie, Sotra. Følgte med i en startpakke til 998 kr


Foundations. Dream Matte Mousse i fargen Golden fra H&M til rundt 100 kr, tror jeg.
To foundations fra ID bareMinerals i fargen Medium og Medium Beige kjøpt hos Marianns Hudpleie, Sotra. Fulgte med i samme startpakke som kostene.


The Falsies Volume Express Mascara kjøpt på H&M, husker ikke pris.
GOSH Amazing Length'n Build, vannfast, fra Vita til 89 kr
Volume Million Lashes - mamma kjøpte den, så aner ikke hvor den er kjøpt, men du får den overalt. Eyebrow liner fra H&M i fargen Blond, husker ikke pris.
Eyeliner kjøpt på frisørsalonger, husker ikke pris.

Dett er altså det som er å finne i sminkepungen min. Jeg har en del andre småting, men det er bare svamper og øyenbrynskoster og sånn. Har mer sminke på badet også. Så dette er langt i fra alt.
 

Q. Har du noen av de samme tingene?

JEG HAR LAGET BLOGGDESIGN

Jeg har faktisk klart å lage et helt bloggdesign selv! Ikke så ille eller hva?
Det var egentlig ferdig i går. Men som jeg nevnte i det forrige innlegget klikket hele designet. Så jeg gadd ikke å stresse med å fikse det der og da. Men nå har jeg fått fiksa det!

Altså, headeren er midlertidig. Når jeg får nytt kamera skal jeg gidde å ta masse bilder så jeg kan lage en skikkelig header.

So what do you think?

DAY 3 - PARFYMENE MINE

Fantasy Britney Spears for women
Jeg har et suge kamera, + at jeg var for lat til å finne fram parfymene mine og ta bilde av de, så fant bare noen bilder på Google. Men det er disse to jeg bruker. 

Jeg er ikke en sånn jente som har 100 parfymer på en gang. Jeg kjøper når jeg trenger ny. Men disse to elsker jeg!

Om noen lurte så heter den blå Britney Spears Circus Fantasy, og så vidt jeg vet så heter den andre bare Britney Spears Fantasy.

Det har vært en slapp dag med lite blogging. Fordi jeg prøvde å lage mitt første design selv. Og alt gikk fint til jeg fant ut at innleggene vises ikke når man trykker på en kategori. Så jeg skulle prøve å fikse det, så ble jo selvfølgelig hele designet fucket. Såeh... Hele dagen gikk opp i ingenting... Yey! Designet jeg har nå er bare midlertidig, derfor har jeg ingen header.

HOT OR NOT

Lange sommerkjoler, HOT or NOT?

Selv syns jeg ikke at disse lange sommerkjolene er noe fine. Jeg liker de ikke i det hele tatt. Det er fint på noen selvfølgelig, men ville nok aldri kjøpt en selv.

Så hva syns du?VIL DU TJENE PENGER PÅ BLOGGEN?

Frossle.com

Det er vel ingen hemmelighet at vi alle - meste parten av oss i hvert fall - ønsker å tjene penger på bloggen. Ikke sant? Med Frossle.com er det enkelt! Når du registrerer deg får du 50 kr! Så kan du velge mellom andre "programmer" du ønsker å sammarbeide med. Du sender en søknad, enkelt og får kjapt vite om den er godkjent eller ikke. Det er super enkelt!

Frossle.com

Om du ønsker å bli medlem er det bare å klikke på et av bildene, eller de stedene der det står Frossle.com. Det er raskt og enkelt! Jeg vil anbefale det til alle som ønsker å tjene penger på bloggen!

DAY 2 - MINE 3 YNDLINGSSANGER NÅ

 

Disse tre sangene hører jeg på hele tiden nå. 
MADDI JANE - ROLLING IN THE DEEP
MADDI JANE - JAR OF HEARTS
NATASHA BEDINGFIELD - UNWRITTEN
Jeg vet at sangene Maddi Jane synger er coverlåter, men jeg syns hennes versjoner er mye bedre enn orginalene. 

 

DAY 1 - BILDE AV MEG SOM LITEN


Fra venstre: Serina, Emilie, meg og Mats.
Var vi ikke søte?Her var jeg 3 år gammel! Holder lillebroren til Sara. Nedsig... nyfødt baby brunere enn meg.. Haha! DAY TO DAY CHALLANGE

Jeg har veldig lite å blogge om nå for tiden - eier jo ikke fantasi... Så jeg tenke jeg skulle ha en sånn dag-til-dag utfordring. Dere må gjerne kopiere om dere vil.

Day 1 - Et bilde av deg når du var liten
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 3 - Parfymene dine.
Day 4 - Hva har du i sminkepungen?
Day 5 - Noe du savner.
Day 6 - En matrett du elsker.
Day 7 - Noe som irriterer deg.
Day 8 - Mobilen din.
Day 9 - Rommet ditt.
Day 10 - Sminken du bruker.
Day 11 - Ti ting om deg selv.
Day 12 - Det du kjøpte deg sist.
Day 13 - Et sted du vil til akkurat nå.
Day 14 - Noe du gruer deg til
Day 15 - Noe du gleder deg til, og hvorfor.
Day 16 - En sang du virkelig er lei.
Day 17 - Noe du ikke forlater huset uten.
Day 18 - Din favorittblogg.
Day 19 - Din verste uvane.
Day 20 - Noe du er redd for.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

hits