Arkiv måned: juli 2011

ME, MYSELF AND I ON A DATE

I skrivende stund nyter jeg en fredlig date med megselv. Jeg stor koser meg med is, iste og filmen Nanny McPhee and the big bang
 


Nom nom!

Jeg ryddet også alt som er å rydde på rommet mitt tidligere i dag. Oppi skuffer, bakom kommoder, nattbord og alt som var å rydde. Og da fant jeg ut at madrassen min er sulten... Q. Sett filmen?
Q. Hva skal du gjøre i kveld?


Glem ikke å melde deg på UKENS BLOGG 

VIL DU VÆRE UKENS BLOGG?

Jeg føler selv at bloggen min begynner å bli kjedelig. Og jeg har bare hatt den i en uke. Så jeg tenke å gjøre noe som ikke bare er gøy for meg, men for leserne også! En gang i uken skal jeg avgjøre hvem som blir ukas blogg.

Hver fredag skal jeg poste et innlegg som dette, hvor du kan melde deg på. Det er en liten mulighet for at jeg plukker ut fra uka før også, men om du vil bli ukas blogg så vil jeg anbefale å melde deg på den som blir lagt ut hver fredag. 

Jeg vet at det er søndag i dag, men dette er den første. Ukas blogg får en kort vurdering av meg - som blir postet på mandag, og blir linket i sidemenyen fra mandag til og med fredag. Jeg bruker da resten av helgen på å vurdere og finne neste ukes blogg. Jeg vet at premien ikke er noe stor, men er det ikke alltid litt gøy å bli vurdert?

Denne gangen blir det litt kort tid. Men jeg skal nok få til å finne og vurdere en blogg på den tiden, no worries. 

Så om du ønsker å være med i trekningen av denne ukas blogg er det bare å skrive det i kommentarfeltet. Husk at du må ha med bloggadressen, så jeg finner bloggen din.


Q. Er du med?

 

BLOGG VURDERINGER

Det er ikke stygt ment om jeg sier noe negativt om bloggen. Alt som kan kalles "negativt" er ment som konstruktiv kritikk, håper ikke dere blir såret av noe!
OBS! Jeg valgte de 3 beste bloggene som meldte seg på, etter min mening. Ikke alle kunne bli vurdert, håper ingen blir sur fordi det ikke var deres blogg som ble vurdert. Kanskje en annen gang?


www.hegeokland.blogg.no

DESIGN:
Designet hennes er helt ok. Jeg savner en litt bedre header, men ellers er designet ganske fint. Jeg liker at det er veldig enkelt, med få farger og tekst som er leselig. Jeg føler at om det hadde vært en header som var lagt litt med tid og arbeid i så hadde designet vært komplett og gått fra helt ok til kjempe fint!

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Hun skriver bra, uten skrivefeil. Hun skriver også på bokmål, og ikke på dialekt, noe som jeg syns er ganske viktig. Det er ikke så masse tekst, noe jeg i hvert fall syns er greit ettersom jeg ikke liker å lese. Har ikke så mye å si, det er ikke noe å klage på her.

INNHOLD:
Jeg liker innholdet hennes spesielt godt. Hun blogger mye om sminke. Og ikke bare hverdagslig sminke men hun tar inspirasjon fra karakterer i filmer og andre ting. F.eks Joker i Bat Man og Avatar, og hun er kjempe flink! Jeg har blitt hekta på bloggen hennes. Man lærer veldig mye! Hun blogger også litt om hår og legger ut hårvideoer. Tidligere har hun blogget en del om hverdagen sin, noe jeg savner litt i de nyere innleggene. Jeg ønsker også at hun skriver hvor man får kjøpt produktene og sminken hun bruker. 


BILDER:
Hun har med mye bilder - og ganske bra bilder også! Jeg liker en blogg med masse bilder. Hovedsakelig så er bildene av trinn-for-trinn sminke eller hår, og resultat bilder. Men bilder er bilder, og disse bildene er veldig bra.

SLUTT VURDERING:
 Hege er en nydelig jente! Bloggen hennes passer bra for folk som er interessert i hår og sminke og ønsker å lære mer. Den er absolutt verdt å lese om dette er innen for dine interesser. Jeg liker veldig godt at hun ikke har for mye tekst og ganske masse bilder. Hun skriver bra og har gode forklaringer. Men som sagt, jeg ønsker at hun skal skrive hvor man får kjøpt produktene og sminken hun bruker.

TERNINGKAST: 5


www.amigos3.blogg.no

DESIGN:
Jeg liker designet deres veldig godt faktisk. Det er enkelt med få og fine farger. Headeren er enkel, men veldig fin, og den funker! De bruker en leselig skrift, alltid bra det. 

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Disse jentene har en bra skrive måte. De skriver på bokmål - alltid positivt. Og de skriver rett! Jeg liker altså ikke en blogg med masse skrivefeil. Derfor er det positivt at de ikke har skrivefeil. Jeg liker at innleggene ikke har så masse tekst, mye kjekkere å lese da.

INNHOLD: 
De blogger vel hovedsaklig om hverdagen deres. De har med outfit nå og da, som alltid er like kjekt. Jeg har altså ingenting å klage på når det kommer til innholdet, jeg syns deres innhold er veldig bra. Spesielt om man liker å lese om hverdagen til folk, istedenfor å lese milesvis lange innlegg om aktuelle tema hverdag. (ikke at det er negativt, men ikke min smak). Alt i alt, innholdet er kjempe bra!

BILDER:
Jeg liker at de bruker masse bilder! Det er MINST ett bilde i hvert innlegg, og de fleste innleggene har ganske masse bilder. Ikke så mange bilder at det blir kjedelig å se på, men akkurat nok. Jeg syns også at bildene kjempe fine! 

SLUTTVURDERING:
Jeg er altså fast leser av denne bloggen, derfor valgte jeg å vurdere den, så flere kan få gleden av bloggen deres. Dette er en av de beste bloggene jeg vet om. Jeg liker å lese om hverdagen deres, at de ikke blogger om så mye annet enn hverdagen og outfit - itillegg til nydelige bilder da - gjør ikke meg noe, for jeg liker bloggen deres sånn som den er. Jeg savner faktisk ingenting på bloggen deres. Den er absolutt verdt å lese, jeg vil anbefale denne bloggen på det sterkeste!

TERNINGKAST: 6


www.lisella.blogg.no

DESIGN:
Jeg syns det er veldig fint og enkelt. Men, jeg savner farger. Svart/hvitt blir kjedelig i lengden. Om hun bare hadde hatt farge på teksten på headeren, eller en dus farge på bakgrunnen hadde designet blitt noe helt annet. Det hadde vært mye finere, etter min mening.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Hun skriver også - som de andre - på bokmål, og hun har ikke skrivefeil (som jeg har lagt merke til). Men det eneste jeg vil kommentere på er at hun skriver ofte med flere punktum bak en setning, istedenfor bare et. Jeg vet det er en liten ting, men det er det eneste jeg kan si noe på.

INNHOLD:
Hun blogger om hennes interesser og hverdagen sin. Det er mye om fashion, foto, redigering og cheerleading. Det er også masse vakre bilder av henne, siden hun er modell for Team Models. Jeg liker veldig godt innholdet hennes. Jeg liker en blogg der man blogger om sine interesser og hverdagen sin, det gjør en blogg verdt å lese for min del. Veldig bra innhold!

BILDER:
Hun har veldig bra bilder! Masse fine bilder. Det liker jeg. Som sagt, jeg liker en blogg med masse bilder! Det er veldig viktig for at jeg skal like en blogg, etter som jeg ikke liker å lese. Hun tar altså helt nydelige bilder. Ingenting å klage på her.

SLUTTVURDERING:
 Madelene Lisella (nydelig navn btw), har en kjempe bra blogg. Jeg elsker stilen hennes, hun har spesiell stil, sin egen. Det er virkelig positivt. Bloggen hennes vil jeg gjerne anbefale! Som sagt, jeg syns innholdet hennes er veldig bra. Hun skriver rett og har med masse bilder. En blogg som er verdt å lese!

TERNINGKAST: 5+ 


 

VURDERE DIN BLOGG?

Mens jeg nå sitter her å kjeder meg og nok en gang ser på den samme Harry Potter filmen fant jeg ut at jeg har lyst å vurdere noen blogger. 

Om du er interessert i å være med så er det bare å skrive det i en kommentar og legge ved bloggadressen.

Jeg vurderer max 4 blogger, men jeg får se hvor mange jeg gidder. Minimum blir 2. Jeg kommer til å skrive hva jeg syns er positivt og negativt med bloggen og gi terningkast. 

Så, som sagt, om du ønsker å være med er det bare å skrive det i kommentarfeltet + bloggadresse. Jeg gir de som blir vurdert beskjed når jeg er ferdig med vurderingen.

Vurderingene blir mest sannsynlig lagt ut på ettermiddagen / kvelden i morgen.


Q. Er du med?


EVEN THE WORST SONGS CAN BE GOOD


Denne versjonen av Friday er bevis på at Rebecca Black ikke kan synge! Jeg har ikke noe i mot Rebecca Black som person, jeg syns tvertimot hun virker som en herlig jente! Men, hun kan ikke synge. Hennes nye sang My Moment er faktisk ikke så innmari gale. Den er langt i fra den beste, men den er ikke like gale som Friday.

 

HARRY POTTER TIME

Oh yeah! Fant nettopp ut at Harry Potter og Ildbegeret går på TV! (På FEM om du lurte). Da er det selvfølgelig på tide å finne fram brus og digg å sitte meg til å se på.

Har sett denne filmen en milliard ganger før, men Harry Potter filmer blir aldri dårlige, bare bedre og bedre for hver gang jeg ser de. Jeg er altså verdens største Harry Potter fan.


Q. Skal du se Harry Potter?
Q. Syns om Harry Potter?
 

SKIN COLOR VS HEART COLOR


Jeg vet jeg har skrevet et innlegg om dette før. Men det er så utrolig sant! Og at en 7 år gammel liten jente sa det er bare så fantastisk. Den lille jenta er virkelig klok! 


 

OUTFIT, INNKJØP OG MAKEUP 30.07.11

DAGENS OUTFIT
TOPP - BIK BOK
BELTE - VERO MODA?
Husker ikke resten, eller pris.

DAGENS INNKJØP

Øredobber fra H&M - 49 kr


Topp/genser fra Vero Moda - 99 kr


Høst/vinterjakke fra Vero Moda - 299 kr

DAGENS MAKEUPBruker bare en svart og hvit øyenskygge fra et sminkesett jeg fikk til jul.
Vet at det ikke er perfekt, er ikke verdens flinkeste akkurat.


Q. Tycks?

SVAR PÅ SPØRRE RUNDEN

Fikk noen spørsmål flere ganger, men jeg gidder ikke å svare på det samme spørsmålet flere ganger. Så dere finner svar på alt dere har spurt om her uansett. Om noen har spurt f.eks hva min yndlings film er og en annen har spurt om hva min favoritt film er så er jo det akkurat det samme. Just in case you wondered.

Yndlings film?
 -
I am Number Four er helt klart favoritt filmen min! Men jeg elsker alle Harry Potter filmene også, det fins ikke bedre.

Yndlings mat?
- Det aller meste som har med kylling å gjøre.

Yndlings drikke?
-  Lime iste! Er helt avhengig.

Yndlings dyr?
- Hund og katt.

Yndlings blogg?
- www.glennhenriksen.com - er helt hekta.

Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden? 
- Pleier nesten aldri å bruke skjorter, men om jeg en gang i blant gjør det så pleier jeg å bruke mage belte. Kommer helt an på skjorta. Har de nok aldri oppi bukser, med mindre det er en høytlivsbukse. 

Hva vil du bli?
- Haha! Jeg skal bli alt vettu! Jeg skal prøve å ramse opp alt jeg skal bli, men kommer nok til å glemme noe. Jeg skal bli: Statsminister, konditor, politi, advokat, dommer (i rettsalen og sånt), frisør / stylist, skuespiller, musiker, programleder, komiker, forfatter, kunstner osv. - Vedder på at jeg aldri kommer til å bli noen av delene, ender vel opp som vaskedame.

Yndlingsantrekk?
- Huff, jeg vet ikke... Har et antrekk med en beige høytlivsbukse, en hvit baggy topp og et beige sjal da som jeg liker veldig godt, men vet ikke om jeg vil si at det er mitt favoritt antrekk. 

Hvor ser du deg selv om ti år?
- Om ti år bor jeg i Los Angeles og er skuespiller eller Hollywood frue. - Haha, jeg vet; lite sannsynlig.

Har du dyr? 
- Jeg har en hund og to katter. 
 
Nevn 3 ting som står høyest i livet ditt nå!
- Venner, familie og fremtiden.

Hvor lenge har du blogget?
- Laget denne bloggen 24. juli, altså i underkant av en uke. Men har hatt 3 blogger før. Den første blogget jeg på i 2 - 3 mnd, den andre varte nok i under en uke fordi jeg rett og slett ikke hadde tid. Den tredje varte nok heller ikke så lenge, og den sletta jeg like etter nyttår 2010. Så det er 1 og et halvt år siden jeg blogget sist. 

Dine fem favorittblogger er?
- www.glennhenriksen.com, www.larstangen.com, www.tcmn.blogg.no, www.tuvaw.blogg.no og www.danielogmarus.com / www.wellendorf.blogg.no

Yndlingssang? 
- ATM så er det Bli Med Oss - Rolffa og Mitt Lille Land - Maria Mena.

Hvor høy er du?
- ca. 1.65 m.

Yndlings artist?
- Vanskelig å velge... Men må nok bli Eminem og Atle Pettersen. 

Har du noen gang gjort noe du angrer på? I så fall hva?
- Jeg har gjort og sagt masse som jeg i etterkant har tenkt: "Herregud... Hvorfor sa/gjorde jeg det?" Men ikke som jeg går rundt å tenker på i flere måneder etter på. Men det er noen ting jeg har gjort som jeg angrer veldig på, men behøver ikke å si hva det er her.

Hvorfor begynte du å blogge?
- Godt spørsmål... Jeg vet faktisk ikke helt. Jeg liker det, og det er på en måte som en offentlig og mindre privat dagbok hvor jeg putter tankene mine og meningene mine, itillegg til andre ting.  

Hva drømmer du om?
-
 Den store drømmen er å gifte meg med Atle Pettersen (A) Haha! Det er faktisk det. Men jeg har også lyst å bli skuespiller, og artist (tror ikke jeg har det som trengs akkuratt...) Jeg vil helst gjøre noe gøy og tjene bra på det, enkelt og greit.

Hvilken følelse vil du at folk skal sitte igjen med etter at du har vært med dem?
- Om det er noen jeg liker å være med håper jeg at de vil at jeg skal være med de flere ganger selvfølgelig. Jeg vil at de skal ha kost seg ilag med meg. Men om jeg ikke liker de håper jeg faktisk at de ikke kan fordra å være med meg.  

Bloggar du lese?
- Har nevnt noen få av de allerede, men nevner igjen. (Har sikkert glemt noen også). www.glennhenriksen.com, www.larstangen.com, www.julianyland.com, www.allchristopher.com, www.leluca.nu, www.danielogmarius.com, www.tcmn.blogg.no, www.tuvaw.blogg.no, www.camillaholmberg.blogg.no, www.takinkroop.blogg.no - og mange, mange flere. Jeg pleier å lese de som kommenterer på min blogg, de jeg er venner med på blogg.no og blogger jeg bare kommer over plutselig.

I et forhold?
- Lenge leve singellivet, sier jeg bare.

Vert i forhold?
- Det har jeg vettu.

Favorittfarge?
- Mintgrønn.

Favorittkjendis?
- Eminem, Atle Pettersen (om han teller), Justin Bieber, Lady Gaga og Kate Voegele. Haha, jeg elsker de alle! Men om jeg skal velge én favoritt er det uten tvil Eminem.

Drømmemannen?
- Atle Pettersen! Ingen over, ingen vedsiden av, ingen i nærheten!

Kva får deg til å bli interessert i ein blogg? Kva må vere i innhold, og kva har utsjånanden å bety osv?
- Masse bilder! Jeg liker ikke å lese, fordrar det ikke! Jeg kan godt lese et langt innlegg, men vær så snill - putt inn bilder! Istedenfor å oppe over to linjer som mellomrom, legg inn et bilde. Det får teksten til å virke så mye kortere. Og ikke skriv på dialekt og masse unødvendige smilyer. Skriv bokmål eller nynorsk. Ingen vil lese et innlegg der det står: "Heeeeeei blåggen <3<3 I dag har ej våre me min süperdüper hææærlige bæstevænn åver alle! :* :* vi åt is og koooosa åss og no skal vi gå å busselallasova! xD Nattiizz blåggen! låååv ju ååll! <3<3<3" - det er stress! Ikke bruk masse neon farger og ting som ikke passer sammen i designet. Om du ikke er flink til å sette sammen ditt eget design, søk etter gratis design på google, det er mange fine.  
Vet det ble litt langt... Men i hoved sak, et fint design og masse bilder!  


Så vil jeg bare si tusen takk! for alle spørsmålene dere sendte inn. Setter stor pris på det! 


KOSELIG KVELD MED SARA

Har vært ganske lite blogging idag, i forhold til vanlig. Jeg har nemlig vær hos min kjære Sara. Hun lagde "pappa pizza", som hun kaller det - fordi faren pleier å lage den. Den er kjempe god! Etter vi hadde spist oss god og mett så vi på en film som heter Jerk/Off, orginal tittel Going Greek - in case du vil se trailer. (Jeg fant ingen trailer når jeg søkte.) Men det var en gøy film!


Jeg kommer inn døren og blir møtt av denne søte lille skapningen på 3 mnd. Og selvfølgelig tar jeg opp kameraet for å ta bilde. Og da legger hun poten under hodet og poser for kameraet! Haha! Vi døde! For en herlig pus.


Så kommer også trøtte, gamle Evita inn for å hilse på selvfølgelig.  

 


Her har vi da Åsa. Svær katt! Maine Coon (?) tror jeg hun er. Men for en søt katt!


Må til det!


Her har vi da Sara! En av de peneste jentene jeg kjenner. Er hun ikke pen? 


Q. Hva har du gjort i kveld?


 

SPØRRE RUNDE


Spør meg hva som helst! Svarer på det aller meste. Svarene kommer nok senere idag eller i morgen, vi får se hvor mange spørsmål jeg får først.

MADDI JANE - 12 ÅR

Denne jenta er 12 år gammel! Hun har en helt syk stemme! Jeg lyger ikke når jeg sier at hun har en av de beste stemmene jeg noensinne har hørt. Og tenk at hun bare er 12 år gammel! Om noen år, når hun er nærmere 20 årene, tenk hvilken ekstrem stemme hun kommer til å ha! Denne lille jenta har potensiale til å bli noe stort! Hun er helt utrolig, skulle gjerne hatt en stemme som hennes. Det skulle vel vi alle? Haha! Men jeg vil virkelig anbefale dere å høre på de sangene jeg har lagt ut her, og gjerne flere! Hun har en helt syk stemme! Og på toppen av det hele er hun kjempe pen. En liten jente med en stor stemme!Q. Tycks?

 

FILM ANBEFALINGER


I AM NUMBER FOUR

Denne filmen handler om en gutt som var en av 9 unger som ble reddet fra planeten Lorien da den ble angrepet av Mogadorians. De lever i skjul for å bli trent opp til å kunne dra hjem og redde hjemme planeten deres. Så langt kom de aldri. Men nå må de redde Jorden fra disse onde skapningene. Nummer 1, 2 og 3 er allerede drept. Neste i køen er John Smith, nummer 4. 
TERNINGKAST: 6
Dette er min absolutt favoritt film! Den beste jeg noen gang har sett. Det har kanskje noe med at jeg er veldig opptatt av Sci-Fi og spennings filmer. Men denne filmen bygger på spenningen gjennom hele filmen. Du får virkelig lyst å se etterfølgeren, om den kommer. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg virkelig elsker denne filmen!) Virkelig verdt å se!

IT'S A BOY-GIRL THING


Denne filmen handler om en gutt og en jente som har vokst opp som naboer. De avskyr hverandre og plager hverandre 24/7. Plutselig en dag våkner de opp i hverandre sin kropp og har ingen anelse om hvordan de skal komme seg tilbake i sin egen. Jeg kan ikke si så mye mer uten å røpe hva som skjer i filmen.
TERNINGKAST: 4
Det er ikke den beste filmen jeg har sett. Men en god komedie! Den er absolutt verdt å se. Jeg koste meg når jeg så den. Vil virkelig anbefale dere å se den, veldig grei film for en kjedelig dag, eller en kosekveld med venner.


Q. Sett noen av de? 

"I MØRKETS ROM ER LYSET SVAKT"

"I MØRKETS ROM ER LYSET SVAKT, OG HJELPER LITE. SÅ OM ALLE STÅR MED HVERT SITT LYS VIL FARGAN GJENOPPSTÅ!"
- refrenget til Bli Med Oss av Rolffa. En utrolig nydelig sang. Den ble lagd på grunn av alt som skjedde i Oslo og på Utøya 22.07.11. Hører på den 24/7 NONE STOP! Elsker den sangen. Den og Mitt Lille Land - Maria Mena går om og om igjen her i huset.


I mørkets rom er lyset svakt, og hjelper lite. Så om alle står med hvert sitt lys vil fargan gjenoppstå. 
Stå sammen mot terror! Vis kjærlighet og omsorg. Tenn lys for Norge! 

 

DET VIRKER SOM JEG HAR LEST EN BOK

Det som skjedde i Oslo og på Utøya på fredag er så uvirkelig. Jeg har ikke fattet det enda. Jeg har en tendens til å bli revet med i bøker og filmer. Jeg kan gå i flere dager å tenke på det som skjedde i boken eller filmen, ha medfølelse for de det skjedde noe med. Jeg vet det er litt rart... Men det er akkurat slik det virker nå. Jeg har lest om det som skjedde så mye, sett så mye om det på nyhetene. Det virker heller som jeg har lest en bok eller sett en film. Så uvirkelig er det. Slikt skjer ikke, spesielt ikke i lille Norge.


Jeg våkner opp hver morgen og håper at det ikke skjedde. At det bare var en drøm, en veldig realistisk drøm. Men hver morgen blir jeg slått av samme skuffelsen. Jeg gikk i fakkeltoget i Bergen på mandag. Jeg var å la roser og tente lys på den blå steinen idag. Jeg har en bekjent som var på Utøya og kom seg hjem. Jeg har hørt og lest om mange som mistet sine nære og kjære. Og jeg skulle virkelig ønske det var en bok jeg hadde lest eller en film jeg hadde sett.

Men det som har skjedd er så grusomt at det ikke en gang skjer i filmer eller på TV, eller i bøker for den saks skyld. Noe i nærheten eller lignende, kanskje, men aldri så utrolig gale! Tenk at noe sånn skjedde i lille Norge. Det er virkelig ikke til å tro...
STÅ SAMMEN. VIS OMSORG OG KJÆRLIGHET. TENN LYS FOR NORGE. <3

 

DEN BLÅ STEINEN

For en liten stund siden kom jeg hjem etter en fin tur til byen med mamma og leieboeren vår. Vi tente lys og la ned hvite roser på den blåsteinen. Andre gangen vi har vært der denne uken. Det er så fint å se alle som bryr seg. Og det er så mange fine hilsner og tegninger der. Tok bilde av mange, men teksten er ikke så tydelig, så jeg gidder ikke å legge ut alle.


"DET ER DEI BESTE SOM DØYR"


"TENN LYS I MØRKET.
TENN LYS FOR UNGDOMMEN.
TENN LYS FOR FREMTIDEN." 


"OG OM ME KJENNER GRÅT OG GRU
OG SAKNAD SÅR,
SÅ  MÅ ME LERKESONGEN TRU,
SOM LOVAR VÅR"

 


Det fineste diktet jeg vet om! Mange av dere har sikkert hørt det på frustrerte fruer.
"DO NOT STAND AT MY GRAVE AND WEEP, I AM NOT THERE I DO NOT SLEEP
I AM A THOUSAND WINDS THAT BLOW, I AM THE DIAMOND GLINTS OF SNOW
I AM THE SUNLIGHT ON RIPEND GRAIN, I AM THE GENTLE AUTUMN RAIN
WHEN YOU AWAKEN IN THE MORNINGS HUSH, I AM THE SWIFT UPLIFTING RUSH
OF QUIET BIRDS IN CIRCLED FLIGHTS, I AM THE SOFT STAR THAT SHINE AT NIGHT
DO NOT STAND AT MY GRAVE AND CRY, 
I AM NOT THERE I DID NOT DIE"


Jeg holder også på å skrive et innlegg om mine tanker og følelser rundt det som skjedde på Oslo og Utøya. Det kommer ut senere i kveld.

 

BILDER "UTE MED HUNDEN"

love you nikki <3
Q. Tycks?

 

OM MEG

Heisann!
Tenkte jeg skulle skrive litt om meg selv. Jeg heter Silje Morlandstø, som noen av dere kanskje allerede har fått med dere. Jeg kommer fra et sted som heter Sotra, ca. 15 - 20 minutter fra Bergen. Til høsten begynner jeg i 10. klasse på Tranevågen ungdomsskole. På fritiden liker jeg å være med venner for det meste. Driver med musikk, spiller gitar og synger (med min 'nydelige' stemme...). Jeg elsker å gå på kose turer med min elskede hund, Nikki. Selv om jeg ikke er så flink å få ræven opp av sengen og ta henne med meg ut. 

Og bla bla bla... Nå vet dere litt sånn basic stuff om meg. Lurer du på noe mer? Bare still spørsmål i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan. 

Håper dere trives inne på bloggen min!

 


OUTFIT 28.07.11

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en koselig tur med Sara og hundene våre Nikki og Evita. Var fint å se gamlo Evita igjen og. Verdens herligste hund, utenom Nikki selvfølgelig.

DAGENS OUTFIT:


Topp - Cubus (2 for 149)
Tights - Cubus 
Sko - Økonomi sko
Belte - Vero Moda (?) 

(Husker ikke prisen på det andre)

 Q.
You like?

 

BILDER "TENN LYS FOR NORGE"

 

STÅ SAMMEN! VIS OMSORG OG KJÆRLIGHET! TENN LYS FOR NORGE! Q.
Tycks?

 

HAPPY BDAY KITTEN!

Som jeg nevnte i et tidligere innlegg så har pusen min bursdag! Hun fyller 1 år! Tiden går fort. Det virker ikke som det er noe lenge siden vi fikk henne, da hun omtrent bare var på størrelse med hodet sitt. Og da overdriver jeg ikke. Hun var knøtt liten, og er fremdeles ganske liten, og tynn med bollemage. (Håper hun er gravid!)
Noen av dere syns sikkert det er sykt teit å blogge om at katten din har bursdag. Men for meg er kattene mine (og hunden min) som babyene mine, de betyr så utrolig masse for meg! Elsker de alle <3'

 

Outfit 27.07.11

Heisann!
For ikke så lenge siden måtte Sara desverre gå. Vi så en film som heter It's A Boy Girl Thing. Kjempe bra film. Det var koselig å være med Sara igjen, var lenge siden sist. Men det skal ikke bli like lenge til neste gang!Q. You like? ^^,

 

Today

Heisann!
Blir sikkert ikke så mye blogging idag. Jeg skal være med min kjære Sara <3 Som jeg ikke har vært med på ALTFOR lenge. Blir kjempe kooselig, gleder meg til å være med henne igjen!

Så nå skal jeg stikke på butikken med mamma, så jeg kan få kjøpt inn litt digg til oss, så skal jeg hjem og rydde og støvsuge kjapt, OG SÅ kommer Sara.

Itillegg har pusen min bursdag i dag! Hun blir 1 år gammel, skriver kanskje et innlegg om henne senere, hvis jeg får tid.

 

 

Sitat fra 7-åring

Dette er ikke et så langt innlegg, men mamma viste meg en gruppe på facebook hvor en mor hadde skrevet noe datteren på 7 år hadde sagt, utrolig rørende. En virkelig intellegent liten jente! 

"DET ER IKKE SÅ FARLIG OM MAN HAR FORSKJELLIG FARGE PÅ HUDEN. DET VIKTIGSTE ER AT MAN HAR SAMME FARGE PÅ HJERTET!"
- Isabell, 7 år. Q. Syns om sitatet?

 

Vi står sammen, hele Norge!

"VI LOVER Å GLEMME DITT NAVN. VI LOVER Å ERSTATTE MED SAMMHOLD OG SAVN. DU SKAL IKKE MINNES, KUN DE LIV DU HAR KREVD. SNART VIL VI GLEMME, AT DU EN GANG HAR LEVD!"
- Et fantastisk sitat. Jeg ønsker å glemme dette monsteret. Du tar rett og slett ikke 80 uskyldige liv! Handlingene hans kan ikke beskrives. Han fortjener ikke å bli husket. Som sitatet sier - Vi skal bare huske de livene han har krevd. Det er de som fortjener å bli husket. Det er de som har brakt Norge sammen og viser hvor sterke vi er! 


 

"EVEN IN THEIR DEEPEST SORROW THE NORWEGIANS DON'T GET HYSTERICAL. THEY RESIST THE HATE. IT IS AMAZING TO SEE HOW POLITICIANS AND THE WHOLE COUNTRY REACTS. THEY ARE SAD TO THE DEEPEST THREAD OF THEIR SOULS. THEY CRY IN DIGNITY. BUT NOBODY SWEARS TO TAKE REVENGE INSTEAD THEY WANT EVEN MORE HUMANITY AND DEMOCRACY. THAT IS ONE OF THE MOST REMARKABLE STRENGTHS OF THAT LITTLE COUNTRY."
- Et fantastisk sitat fra en tysk avis. Det som har skjedd er ubegripelig, jeg har ikke helt fattet det selv, det er ikke til å forstå hvordan én mann kan ta så mange uskyldige liv, ødelegge sitt eget land. Jeg ønsker å glemme dette monsteret, men jeg vet at det kommer jeg nok aldri til å klare, og det er folk der ute som kommer til å bære denne tragedien med seg resten av livet. Folk som var på Utøya og folk som mistet sine kjære. Jeg kondolerer .... 

 

 

"TRYGT OG GODT I VÅRT FEDRELAND. KNUST TIL GRUNNEN AV VÅR EGEN MANN."
- fra Rolffa - Bli Med Oss. En nydelig sang! Jeg kan ikke fatte at en nordmann ville gjøre noe sånt mot sitt eget land, men samtidig er jeg litt lettet over at det var en nordmann, så hatet mot innvandrere ikke ble større. Men det er likevel uforståelig at noen vil gjøre noe så grusomt mot sitt eget land! Men til tross for alt står vi sammen, viser kjærlighet og omtanke til hverandre. Det er det som gjør vårt lille land, så unikt!ROLFFA - BLI MED OSS

 

Dette er det verste som har skjedd Norge siden krigen. Vår egen mann ødelagte Norge. Men det er i tider som denne vi viser hvor sterk vi er som nasjon, hvor mye kjærlighet vi har. Vi står sammen, hele Norge! Vi gir støtte og omtanker til alle rundt oss. Dette viser bare hvor fantastisk vårt lille land er. 

 

TV-serie anbefalinger

Nå som det er sommerferie har jeg mye tid til overs, er for lat til å gidde å finne på noe. Så når jeg sitter å kjeder meg ser jeg mye på film og serier. Her er to serier jeg kan anbefale.

 


PRETTY LITTLE LIARS
Kan du se HER

 


SURFACE
Kan du se HER


Dette er to serier jeg ser på nå. Jeg har nettopp begynt å se på Surface. Det er utrolig spennende! Jeg vil virkelig anbefale den serien, og jeg er veldig kresen til TV serier og filmer. 
Pretty Little Liars har jeg sett på et par måneder. Sesong to har nettopp begynt i USA, så jeg ser det på internett, det kommer en ny episode i morgen. Dette er min absolutt favoritt serie, aldri sett noe bedre, det er så spennende og man blir helt avhengig!

 

Slik lærer jeg å spille gitar

På fredag fikk jeg da altså min egen gitar, har spilt litt på min bror sin gitar før og kunne bare en sang. Så her lærer jeg å spille gitar, denne fyren er kjempe flink å lære videre.

Denne sangen holder jeg på å lære meg nå, utrolig lett! Kan snart hele.

Han lager videoer for nybegynnere - som meg, og videoer for litt mer lærte, og for de som skal spille avansert. Det passer altså bra for alle! Jeg digger han og videoene hans.

 

Herligheten min:
Elsker den gitaren <3

 

Q. Spiller du gitar?


(Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat. )

Fine sanger i denne tiden

ROLFFA - BLI MED OSS

 

MARIA MENA - MITT LILLE LAND

 

Disse sangene går på repeat her. Nydelige sanger som passer utrolig godt til det som har skjedd. Syns spesielt Bli Med Oss passer til denne situasjonen, kanskje fordi den var lagd til det. Det er godt å ha sanger å høre på i slike tider. Ikke sant?

Fakkeltoget 25.07.11

For noen få timer siden kom jeg hjem fra fakkeltoget i Bergen. Omlag 15.000 - 20.000 mennesker var tilstede. Det var utrolig rørende å høre talene som ble holdt før vi gikk i toget. Vi fikk også møtt den ene vi kjente som var på Utøya og så at han hadde det bra.


foto_ba


    

    

Det er helt ufattelig å tenke på det som har skjedd. At en mann kan ha så mye hat. Det er helt uvirkelig, det har enda ikke gått helt opp for meg at det har skjedd. Mine tanker går til alle omkomne, sårede og pårørende. Dette er helt forferdelig... 

 

 

 

 

 

Today

I skrivende stund sitter jeg å ser på Nyhetskanalen om straffen Anders Behring Breivik får. Syns virkelig varetektsfengsling i 8 uker og total isolasjon i 4 uker er alt for mildt! Får for alt i verden håpe han får strengere straff etter dette. Etter min mening burde han bli torturert i 21 år i fengsel og så blitt plassert alene på Dronning Mauds Land uten mat, drikke eller noen kontakt med resten av verden til han dør av sult og tørst eller fryser i hel eller drukner i forsøk på å svømme til sivilisasjon. 

 

Nå får jeg gå å gjøre meg klar til å dra inn til byen (Bergen) for å gå i fakkeltog til minne og støtte for omkomne og pårørende etter tragedien på fredag.

Vi blogges!

Første innlegg 25.07.11

Heisann og velkommen til bloggen min!


Først og fremst vil jeg bare fortelle kort om meg selv:
Mitt navn er Silje Morlandstø, jeg er 15 år og kommer fra Sotra, utenfor Bergen. Det jeg liker å gjøre på fritiden er vel å drive med musikk, være med venner og shoppe.


Jeg kommer til å blogge om alt og ingenting. Blir nok mye om musikk, og om mine meninger om ting og litt om hverdagen min. Jeg har et sugent kamera fra Fujifilm med 10.2 megapixler, så bildene kommer ikke til å bli noe spesielt, men når jeg får spart nok penger så skal jeg kjøpe speilrefleks. 

hits