Kategori: Fashion

VIL DU HA EN KOMMENTAR?

Om du ønsker å få én kommentar av meg er alt du trenger å gjøre å gå inn på DENNE linken og stemme! Etter du har gjort dette skriver du "Har stemt" i kommentarfeltet. Det er også viktig at du faktisk stemmer. Hvis jeg har 10 kommentarer der det står "Har stem" og 5 stemmer på collagen skjønner jeg jo at ikke alle har stemt. 

Det betyr kjempe masse om dere stemmer! Så jeg vil bare si tusen takk på forhånd til de som stemmer, setter kjempestor pris på det!

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

INSPIRASJON


foto_lookbook

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

NEW JACKET

God kveld!
Som jeg sa i forrige innlegg skulle jeg skrive et innlegg og den nye jakken jeg kjøpte - eller vise den til dere da. Jeg elsker den jakken. Kjøpte den på Vero Moda i dag for 300 kr.  Den er utrolig deilig og varm! Den finnes i flere forskjellige farger. I brun, slik som jeg har, og grønn og rød og blå. Husker ikke om det var flere farger, men tror det bare var de. Rebecca har faktisk også tenkt å kjøpe en slik - bare i grønn. Men hun hadde ikke nok penger i dag. 

Nå er det 10 minutter til Skal Vi Danse begynner. Heia Atle!

Q. Syns om jakken? Har du slik?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DAGENS OUTFIT


Topp Vero Moda // Bukse Cubus

Nydelige Rebecca!


Og meg..

Kjøpte også meg en ny jakke og en foundation, men skal ha det i et eget innlgg litt senere, nå skal jeg bytte klær til noe med behagelig, så skal jeg rive litt tapet og så skal jeg lage mat og se på Skal Vi Danse - heia Atle! Innimellom det kommer det nok et innlegg.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

KVELDENS ANTREKK

Da har jeg kommet hjem fra bursdagsbesøket til Sara. Eller er vel over en time siden jeg kom hjem. Det var ikke noe stort besøk, bare et lite familiebesøk. Moren til Sara er altså kusinen min, men på grunn av aldersforskjellen så regner jeg med Sara som kusinen min da, der er det jo bare 5 måneder i mellom. Noe som minner meg på at i dag er det faktisk nøyaktig 5 måneder til jeg fyller 16, ikke lenge til! 

Men så sa jeg jo at jeg kanskje skulle vise dere antrekket jeg gikk med, og snill som jeg er gadd jeg faktisk å ta bilder av det når jeg kom hjem. 
Topp Vet ikke // Singlet Bik Bok // Bukse KappAhl // Perlesmykke Vet ikke // Ring Glitter (?) // Øredobber H&M

Ble en del detaljer her ja, men fikk litt kick og fant ut at jeg skulle ta bilde av alt! Glemte desverre å ta bilde av armbåndet jeg gikk med. Det er et charmarmbånd jeg fikk av søsteren min til konfirmasjonen. Det er vel det tilbehøret jeg bruker mest, elsker det! Bruker det nesten hver dag! Har også et gullsmykke jeg fikk av mamma til konfirmasjonen, men det ligger ikke på et veldig synlig sted, så jeg glemmer å ta det på. Pluss at jeg for alt i verden ikke vil miste det!

Q. Tycks?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

INSPIRASJON

inspirasjon fra lookbook.nu

Jeg elsket disse antrekkene. Det øverste er nok noe jeg kunne gått med, men det nederste tror jeg nok ikke jeg hadde følt meg komfortabel i. Men fy så fint det var! 

Q. Likte du antrekkene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

OUTFIT 28.07.11

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en koselig tur med Sara og hundene våre Nikki og Evita. Var fint å se gamlo Evita igjen og. Verdens herligste hund, utenom Nikki selvfølgelig.

DAGENS OUTFIT:


Topp - Cubus (2 for 149)
Tights - Cubus 
Sko - Økonomi sko
Belte - Vero Moda (?) 

(Husker ikke prisen på det andre)

 Q.
You like?

 

Outfit 27.07.11

Heisann!
For ikke så lenge siden måtte Sara desverre gå. Vi så en film som heter It's A Boy Girl Thing. Kjempe bra film. Det var koselig å være med Sara igjen, var lenge siden sist. Men det skal ikke bli like lenge til neste gang!Q. You like? ^^,

 

hits