Kategori: Everyday

LITE BLOGGING...

Heisann! 
Beklager for lite blogging. På onsdag og torsdag hadde jeg vel egentlig ingen unnskyldning for å ikke blogge. Eller, på torsdag var jeg jo syk da så.. Men jeg kom ikke på noe bra å blogge om. Og på fredag kom jeg hjem fra skolen og slappet litt av, og spiste og gjorde meg klar og så måtte jeg stikke igjen, siden jeg var på kino med Anne og Alexandra og så Paranormal Activity 3. Kjempe bra film!

Og i går var jeg i bursdagsbesøk hos kjære Isabell! Jeg sto opp et par timer før det begynte da. Men så dusja jeg og så det nyeste episoden av Vampire Diaries, og så måtte jeg gjøre meg klar. Så når jeg kom hjem så jeg Skal Vi Danse, og så var jeg for slapp til å blogge.


ur gammelt bilde..

Veldig uinteressant, I know! Men jeg må bare la dere få vite at jeg kommer ikke til å blogge så mye fremover. Kameraet mitt har fucket opp det store minnekortet, så nå har jeg bare ett med et par hundre MB. Og så har jeg så masse skolearbeid. Vi har sånn 3 innleveringer hver uke, i tillegg til prøver og framføringer og lekser og alt... Så skolen suger opp all energien min. Men etter jul, kanskje, så tenker jeg at jeg kommer tilbake for fullt, håper jeg. Vi får se. I mellom tiden kommer jeg til å blogge når det passer meg!

Dere får kose dere med en av favoritt sangene mine ATM da!

Glee (Rachel & Quinn) - I feel pretty / unpretty

Q. Hva har du gjort i det siste?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

I'M ALIVE

God kveld!
Ja, nå er det lenge siden jeg har blogget. Ble igrunn bare litt lei. Ved siden av bloggen har jeg hatt utrolig masse skolearbeid å gjøre. Ja, ikke mindre enn 3 innleveringer hver uke omtrent, masse lekser og prøver. Og da ble jeg så sliten og lei av alt. Så bloggen føltes bare som noe jeg MÅTTE gjøre, istedenfor noe jeg ville gjøre. Så jeg tok en pause, men nå er jeg tilbake, I hope. Kommer ikke til å blogge like ofte som før, og 365 days og Music 365 kommer jeg ikke til å fortsette med med det første. Først og fremst fordi jeg ikke gidder, men også fordi dataen min spiser minnebrikkene mine, de funker ikke etter å ha vært i dataen... 


veldig gammelt bilde, har ikke tatt noe nytt.

En liten oppdatering
For å oppdatere dere litt på hva jeg har gjort i det siste, så kan jeg nevne at jeg har vært på to AUF møter, hvor vi for det meste har planlagt litt aktiviterer for resten av året og neste år. Jeg har vært på nattcup, som ikke var så veldig gøy da. Jeg har funnet ut at katten min skal ha kattunger, det er ikke lenge til de kommer! Jeg har farget håret - og det ble ikke særlig bra... Men skal farge det igjen, men venter til litt nærmere jul. Jeg har shoppet en hel drøss med julegaver. Blitt flinkere i matte! Amazing, right?!

Så har jeg en del planer for resten av uken...
Vi (meg og mamma, og sikkert min bror hvis han vil) skal enten på besøk til eller få besøk av kusinen til min far og tremenningene våre. Har nettopp møtt kusinen til pappa for første gang siden jeg var veldig liten, så jeg husket henne selvsagt ikke. Så vi tenkte at jeg måtte møte tremenningen min og litt sånn. Vet ikke om det blir noe av siden mamma skadet hoften, men jeg håper jo det da. I så fall skal det skje i morgen eller på torsdag, husker ikke, tror det var på torsdag.
På fredag skal jeg på kino med Anne og Alexandra for å se Paranormal Activity 3, gleder meg!
Og på lørdag skal jeg i bursdag besøk til søta mi, Isabell, som fylte 15 år på søndag.
Og hvis noen lurte så var jeg hos Sara tidligere i dag. Var en stund siden jeg hadde vært med henne, så det var koselig! De har forresten fått ny pus, helt herlig!


nye pusen til sara!

Må si at det var litt artig å gå inn på statestikken og se at jeg hadde rundt 20 besøk hver dag, selv om jeg ikke har blogget i det hele tatt! Setter stor pris på det.

Q. Hva har du gjort i det siste?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

KOM BLÅNE, KOM JENTE, KOM GUTT...

... snart kommer jula til blåfjell. Klinger i hei, klinger i hi! Hei, ho, må denne dagen bli god, den første dagen i blå fjell! 


Denne herlige saken kom mamma hjem med fra butikken for litt siden. Så da fikk jeg jo selvfølgelig blåfjell sangen på hjernen! Jeg syns det er altfor tidlig å begynne å selge julebrus og kakemenn og sånn allerede nå. Det er over 2 måneder til jul, og de begynte vel å selge alt det i september en gang. Syns bare det er tragisk...

Men når jeg først får julebrus blir jeg vel bare til å drikke den opp også! Så nå sitter jeg å koser meg med Disney Channel og stratos. Sparer julebrusen til jeg skal lage taco en gang i kveld.  


kjæresten min 

Q. Hva syns du om at de har begynt å selge julebrus og sånn allerede?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

LENGE LEVE KJEKKE LEGER!

Hello!
Idag måtte jeg stå opp litt over 7, til tross for at vi har ferie. Jeg skulle til legen og ta røntgen av hoften. Og først dro vi jo selvfølgelig på feil sted, og når vi kom til riktig sted fant jeg jo aldri ut hvor det var. Det viste seg jo at 4. etasje, ikke var 4 trapper opp, men heller 40, fun! 

Men når jeg endelig fant frem tok det ikke mer enn 5 minutter før jeg fikk komme inn, og da var det ikke en lite kjekk lege heller. Og han hadde jo den fineste kristiandsands-dialekten! Hadde ikke hatt noe i mot å tatt røntgen der flere ganger. 

Akkurat nå sitter jeg bare å ser på TV og tenkte å finne meg noe å spise. Blir sikkert bare sjokoladen min... Er så sjokoladesyk for tiden. Har foreløpig ingen andre planer for dagen, men tenkte at jeg skulle begynne med en spennende ny ting på bloggen, så stay tuned! 

Q. Hva skal du i dag?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

HEKTA PÅ BIG BROTHER

Heisann søte lesere og folk som aldri har vært her før!
Nå sitter jeg å ser på Big Brother og skal snart bytte kanal for å se på I Kveld Med Ylvis. Vet ikke om jeg ser reprise eller hva jeg gjør. Men jeg visste i hvertfall at David røk. 

Jeg er den typen som ELSKER Paradise Hotel. Så når jeg hørte at Big Brother skulle begynne igjen måtte jeg jo selvfølgelig se på det. Men jeg så ikke mer enn to episoder før jeg gikk lei. Nå har jeg hatt sånne dager da jeg tilfeldigvis ser på det, og vet dere hva? Jeg er helt hekta! Hadde aldri trodd jeg kom til å si det, men jeg elsker Big Brother! Nå ser jeg repriser og repriser av repriser og Little Brother og alt mulig! Skal helst ha det meste med meg to ganger. 

 

Mine favoritter er Tine og Joakim. Det er umulig å digge de to! Og før Andreas M trakk seg var han selvsagt en av favorittene, han er jo så fin! 
Jeg husker førsteinntrykket mitt av Tine, det var ikke noe bra! Nå digger jeg den jenta! Hun er helt rå! Og det er Joakim og. Også har han den herligste dialekten. Jeg blir helt betatt når jeg hører dialekta hans. 

Tine BarstadJoakim Myhre Eik

Q. Flere som er hekta på Big Brother? Eller kanskje noen ikke liker det?

WHAT TO DO, WHAT TO DO?

God morgen!
Denne uken har vi altså høstferie, og vet dere hva? Jeg tror aldri jeg har kjedet meg så masse før! I går kjedet jeg meg sånn at jeg frivillig tilbydde meg å være med mamma og hente noe gjerder, bare for å få tiden til å gå. Og nå sitter jeg å lurer på hva jeg skal gjøre i dag. Alle er jo vekk reist, nesten alle i hvert fall ... What to do, what to do?


gammelt bilde.. jeg må bli flinkere å ta mer bilder!

Q. Kjeder du deg også i høstferien?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

IMPONERENDE SAMBA

God kveld!
I skrivende stund sitter jeg å ser på Skal Vi Danse, eller reklamen da. Atle Pettersen (min favoritt), danset som nummer 1. Jeg syns sambaen hans var imponerende! For noen hofter! Hadde aldri trodd han klarte bra hoftebevegelser, men han imponerte stort! 

Desverre, fikk han bare 32 poen, det er det dårligste han har fått faktisk. To 8'ere, en 7'er og en 9'er. Men han kommer nok videre uansett. Men vi må fremdeles stemme!Kan ikke klage på antrekket hans da. Rosa skjorte! Men syns skjorten kunne vært bittelitt mer åpen, kanskje. (A) Haha! 

For å stemme på Atle sender du: 2 til 26400

Q. Ser du på Skal Vi Danse? Isåfall, hvem heier du på?
Q. Skal du stemme på Atle? Syns om Sambaen hans?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

KOSELIG DAG

Heisann!
Sorry for lite blogging i dag. Jeg hadde rett og slett ikke noe å blogge om. Og nå har jeg vært et par timer på Straume sammen med kjære Rebecca og koset meg. Vi var på Dolly Dimpels og spiste pizza, så gikk vi rundt å kikket litt på Sartor før vi stakk opp på Burger King og kjøpte oss BKool is. Så nå har jeg kommet hjem og sitter feit og god i sengen min.  

Planen for min kveld videre er vel bare å se på Skal Vi Danse og chille. Og så har jeg kjøpt hårfarge, så nå skal jeg snart bli kvitt den stygge etterveksten! Skal ikke ha rødt hår denne gangen. Men jeg kjøpte to forskjellige farger som jeg skal blande. Den ene var litt lysbrun med rødskjær i og den andre var mørkbrun. Så nå er det snart på tide å farge håret. Får vel gjøre det i løpet av høst ferien.


stygg ettervekst, ser jo ut som jeg har skikkelig viker...

Q. Hva har du gjort i dag / skal du gjøre i kveld?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

HØSTFERIE

Hello superstars!
Nå har vi endelig fått høstferie. Vet at mange snart er ferdig med høstferien, men her har den nettopp begynt. Jeg har lengtet etter ferie siden første skoledag. På tide at den kom. Etter høst ferien er det vel 9 uker til Juleferien, og to av de ukene har vi Ung prosjektet. Så ser allerede fram til det! 

Nå sitter jeg å spiser kylling og skal til å se den nyeste episoden av Vampire Diaries! Må nesten se forrige episode, for etter en uke har jeg nesten glemt hva som skjedde. 

Q. Har du høstferie?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SYK, IGJEN...

God morgen!
Skal skrive dette innlegget veldig kjapt, orker ikke å sitte så mye på dataen i dag. Dette er den femte gangen jeg er syk siden skolen begynte, og nå er jeg dritt lei... Nå ligger jeg da med skikkelig migrene, har aldri hatt så vondt i hode før. Jeg fikk migrene rett før jeg la meg i går og den plaget meg i hele natt. Men jeg sto opp for å gå på skolen, for jeg følte meg fin. Etter ti minutter begynte hodepinen å komme tilbake. Og et kvarter før jeg egentlig skulle gå måtte jeg bare gå å legge meg igjen. Ikke gøy... 


enda et gammelt bilde.

Så nå har jeg tenkt å søke litt kjapt etter et sted jeg finner lydbøker. Det pleide jeg alltid å høre på når jeg hadde hodepine før, men nå vet jeg ikke hvor de er, pluss at alle var heste-lydbøker. 

Q. Flere som har migrene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

SHIT! IT'S SUNDAY...

Hola hola!
Jeg kom nettopp på at det var søndag i dag. Har tenkt at det var lørdag i flere timer. Så jeg hadde tenkt å være våken lenge og sove lenge i morgen, men neida. Det er søndag... Helgen er alt for kort. Skulle minst hatt en dag tid. Hva trenger vi all den skolen til? Ubrukelig...

Det er veldig umotiverende å tenke at det er mandag i morgen. Opp klokken 7, så 7 - 8 timer skole for å så gå hjem å sløse resten av dagen på å sove. Heldigvis er det snart høstferie. Ja, jeg venter jo på at det snart skal bli sommerferie, allerede..  


gammelt bilde

Enda mindre motiverende er det å tenke på at i morgen har vi utegym de to første timene, og så er det bare musikk en time og 2-3 timer "tentamen" i sidemål... fuck my life ... Det kjipeste er jo at jeg aldri bruker mer enn en time på tentamen når vi må skrive stil. Så jeg får bare bruke laaaaang tid på å skrive, så jeg slipper å sitte å gjøre ingenting.

Q. Syns du også at helgen går for fort?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

SCHOOLWORK ON A SUNDAY

God morgen!
Nå sitter jeg da med Disney Channel på TV'en i bakgrunnen og jobber med en engelsk oppgave som skal leveres i morgen. I tillegg til at jeg burde begynne på semester oppgaven i samfunnsfag og gjøre ferdig musikkinnleveringen. Så må jeg også skrive ut en norsk stil som tydeligvis ikke ble levert når jeg sendte den til læreren min. Fun!


Jeg sitter nydusja og uten sminke så det ble bare et litt gammelt bilde.

Q. Har du og masse skole arbeid?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

PIGGY BANK

Denne lille, søte grisen fikk jeg av to av fetterne mine til konfirmasjonen. Og vet dere hva? Det er sikkert en av de beste gavene jeg har fått. Inni den har jeg penger som jeg sparer til julegaver. Og i går satt jeg barnevakt - noe som betyr mer fôr til lille grisen. Jeg tjente 350 kr, og så bestemte jeg å telle alle pengene jeg hadde i den. Først tenkte jeg at det var vel sikkert rundt 300, så jeg vurderte å legge inn alle de 350 kronene jeg tjente. Så fant jeg ut at jeg faktisk hadde hele 550 kr, ikke så mye, men jeg har spart i så vidt mer enn en måned. Så jeg fôret grisen min med 150 kr, og nå tror jeg at jeg er på god vei til masse fine julegaver - i tillegg til ny kjole og sko! 

Ikke så veldig interessant, men jeg måtte ha noe å blogge om!En sparegris er faktisk ikke en så ille idé. Når jeg finner ut at jeg har 250 kr mer enn jeg trodde så er ikke det så ille. Det kommer vel av alle 20 kroningene jeg har der da, jeg tenker ikke at det blir så veldig mye, men når jeg har 200 kr i 20 kroninger blir det plutselig en del.

Q. Har du en sparegris?
Q. Syns om bildene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

Heisann!
Dette innlegget skriver jeg egentlig bare for å oppdatere. Jeg har ikke noe spesielt å fortelle. Jeg har vært på skolen, og vi fikk en engelsk oppgave i dag som vi skal levere i dag, egentlig. Men vi fikk det utsatt da. Så nå skal jeg spise litt gelé og så skal jeg sove en liten time og så skal jeg sitte barnevakt et par timer og se Beat For Beat fordi Atle Pettersen skal være med i kveld. Og så skal jeg se siste episode av Teen Wolf og den nyeste Vampire Diaries episoden som kom ut i dag.


slenger med et gammelt bilde

Q. Hva er dine planer for dagen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

I KVELD ER MO PÅ MIGRAPOLIS

God kveld!
Som mange vet mistet x-factor Mo bestevennen sin på Utøya i sommer. Og har siden det ikke latt seg intervjue. Så vidt jeg forstod det skal Mo snakke om Utøya og hvordan det var å miste sin bestevenn på Migrapolis på NRK kl. 22:25.

Mo var jo selv tilstede på Utøya, og jeg kan ikke forestille meg hvor fælt det må ha vært for Mo å komme seg likehel fra Utøya, men miste sin bestevenn. Det skjedde sikkert med flere som var der, og jeg sender mine tanker til alle som mistet noen hver dag!

Jeg syns det er utrolig tøft av Mo å gjøre dette! Det må være så vanskelig å stille opp på TV og snakke om at han mistet sin aller bestevenn.  


Mo og Isma

EDIT: Jeg trodde altså at Mo skulle snakke ut om Utøya og å miste sin bestevenn. Men jeg skjønner veldig godt at han ikke gjorde det! HER kan dere lese litt om det som ble vist på Migrapolis. 

Q. Skal du se Migrapolis?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

SJUUK

Hallo!
Da har jeg også blitt syk. På skolen i går var det mange som gikk rundt med forkjølelse og sikkert influensa, og nå fortiden blir jeg visst veldig fort smittet. Kan ikke se på folk som er forkjølet uten å bli smittet. Ikke gøy... I tillegg har jeg den sykeste hodepinen. Hver gang jeg reiser meg kjennes det ut som noen stikker en kniv inn i pannen på meg og vrir den rundt...


har ikke noe annet bilde

Men, men.. Når jeg da er syk får jeg sløse vekk dagen med å se ferdig de 3 eller 4 siste episodene av Teen Wolf. Har ikke lyst å se de egentlig. Sesong 2 kommer jo ikke ut før til neste år en gang. Men klarer ikke å vente...

Q. Flere som er syk?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

I KVELD MED YLVIS

Heisann! 
Da var jeg godt plantet i sengen foran TV'en og skal sitte i vel en time å se på I Kveld Med Ylvis. Hva er vel morsommere enn tre bergensere i ett talkshow? Jeg bare elsker det programmet! Jeg ler så jeg griner hver gang! Og det er ingen tvil om at Kalle er den morsomste!

Lille gullungen min kom inn i sted, men så gikk hun ut igjen ganske fort. Hun ville ikke sitte å se på TV med meg. Men det er jo forståelig, hun har fått seg en ganske så søt, liten, lodden venn som hun alltid tar med seg når hun skal inn, men han tør ikke å komme inn selv da. 
Er ikke pusen min søt?

Q. Ser du på I Kveld Med Ylvis?
Q. Hvem syns du er morsomst? 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DESPERATE HOUSEWIVES SEASON 8

Hei søte lesere!
I dag på skolen fortalte Anne meg at hun hadde sett sånn sneak peak på sesong 8 av Frustrerte Fruer og da hadde det stått at det kom ut 25. september i USA. Det vil si at hver mandag får vi ny episode på internett! Så når jeg nå kom hjem gikk jeg selvfølgelig rett for å sjekke om det var kommet ny episode, og gjett om det var! Så nå skal jeg kose meg i 40 minutter med sesong premieren av en av verdens beste serier. 

Desverre er sesong 8 også den siste sesongen av Frustrerte Fruer... Det syns jeg faktisk er sykt trist! Kommer nok til å savne denne herlige serien kjempe masse når sesong 8 er ferdig. Får bare håpe at de ukene til det er ferdig går veldig sakte! Vil ikke at det skal ta slutt...

Q. Skal du se Frustrerte Fruer?

Følger du DENNE linken kan du se Frustrerte Fruer helt gratis! 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

I WANT TO SEE


Los Angeles, California


Vancouver, BC, Canada


London, England


New York, New York


Venice, Italy


Barcelona, Spain


Paris, France

Q. Hvor vil du reise?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

HEAVY LIFTING

Heisann!
I dag har jeg desverre ikke fått blogget. Har vært våken mange timer. Men jeg hadde ikke noe å blogge om, så jeg satt på en episode av Teen Wolf. Litt etter kom mamma og spurte om jeg kunne være med henne til Landås å hente noe skifer (eller hvordan det skrives), sånne store stein greier i hvert fall. Så var vi vel vekke i nesten to timer for vi måtte innom Askøy og. Så nå er jeg ny dusja og godt sliten, og helt ør i knærne etter å ha gått opp og ned trapper med tunge stein greier.. Men det var da god trim!  Nå sitter jeg å drikker te og spiser litt digg mens jeg skal se ferdig Teen Wolf episoden jeg begynte på tidligere i dag.

Q. Hva har du gjort i dag?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

LOOK AT THIS

God kveld!
For en liten stund siden kom det en koselig mann på besøk. Han kom fra Polen, han hadde faktisk gått hele veien fra Polen til Norge og var skikkelig dårlig i knærne. Han hadde ingen jobb og barn som led av allergi og astma.

En i familien hans, vet ikke om det var han eller noen andre, hadde tegnet masse fine tegninger som han solgte. Når jeg spurte han om han hadde tegnet de så sa han bare: "Familia". 

Han var ikke særlig god i engelsk, og heller ikke norsk. Men jeg forstod da litt. 

Da jeg så tegningene og fikk med meg at han ikke hadde jobb og ungene led av allergi og astma fant jeg ut at jeg måtte kjøpe en tegning av han. 

Så jeg fant en hundrelapp og kjøpte denne nydelige tegningen du ser her!

Dere skulle sett tegningene. De var helt nydelige, alle sammen. Den som hadde tegnet hadde tegnet masse bilder av hester, katter og hunder og et bilde av Kracow (vet ikke hvordan det skrives) og et av Venezia. Alle bildene var jo helt nydelige. Hadde jeg hatt nok penger hadde jeg kjøpt så mange som mulig, han trenger de nok mer enn jeg gjør. 

 

Q. Syns om tegningen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

ONE DAYVI BLOGGES!
Silje Morlandstø

GEEK

Hei kjære lesere!
Nå har jeg vel vært hjemme i nesten en time. Skal snart lage meg noe å spise og så se en ny episode av Vampire Diaries.

Siden jeg overhode ikke har noe å blogge om disse dagene tenkte jeg enkelt og greit å fortelle dere om karakteren jeg fikk på samfunnsfagprøven. Jeg fikk 5-, sykt stolt! Det er lenge siden jeg fikk en så god karakter i samfunnsfag, så jeg er veldig fornøyd! Vi har ny prøve neste uke, som jeg skal pugge masse til, går for 6'er denne gangen!  

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

TO MÅNEDER SIDEN

Heisann!
I dag er det altså den 22. september, det betyr at i dager det akkurat to måneder siden bombeeksplosjonen i Oslo og massakren på Utøya skjedde. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg syns fremdeles det er grusomt å tenke på. Og nå for tiden har jeg sett Anders Behring Breivik en del i media. Jeg har for det meste prøvd å overse det, men når jeg ser trynet hans med en gang jeg går inn på tv2.no eller vg.no klarer jeg selvsagt ikke å la vær å tenke tilbake på 22. juli. Jeg syns fremdeles det er like uvirkelig i dag som det var for to måneder siden. Tanken på at nærmere 100 uskyldige mennersker ble drept på en så kald er helt forferdelig, har ikke ord...

Og jeg sender fremdeles mine tanker til omkomne, sårede og pårørende etter denne tragedien!

 


Q. Tenker du fremdeles på det?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

MY FAVOIRTE

God ettermiddag!
I skrivende stund sitter jeg å nyter en god Pasta di Parma, en av favoritt rettene mine og ser en episode av Teen Wolf, en av favoritt seriene mine. Begynte på episode 1 i dag, siden jeg bare har sett to episoder av det og har veldig lyst å få med meg begynnelsen. 

Jeg har skrevet det i et innlegg før, men jeg vil absolutt anbefale denne serien for alle! Den er utrolig spennende, jeg ble hekta etter 5 minutter første gang jeg så det. 

Men nå får jeg virkelig logge ut av bloggen en liten stund og sette på igjen episoden, så jeg får sett den ferdig før dagen er over! 


bilde fra noen dager siden, hadde ikke noe nyere

Q. Ser du på Teen Wolf?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BARNEVAKT

Heisann!
Da sitter jeg barnevakt nok en gang. Vet ikke helt hvor lenge jeg skal sitte barnevakt, men regner med at det blir frem til rundt klokken 10. Men det er jo ikke noe stress å sitte barnevakt, minste man er alltid lagt seg før jeg kommer opp, og eldste man på 6 år klarer fint å legge seg når han får beskjed. Så det er jo en gangske grei måte å tjene penger på, syns jeg da.

Q. Hva gjør du i kveld?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

HEADACHE

God morgen lesere!
Nå sitter jeg da i sengen med Rachel Ray på TV'en med hodepine! Har ikke så mye hodepine nå da, var mye verre i dag tidlig, så jeg gikk ikke på skolen. Får håpe det går over til i kveld, da skal jeg sitte barnevakt et par timer, og det blir ikke så deilig hvis niesen min er i et skikkelig grinete humør når hun skal sove. Men hun er jo som regel grei da, så det går vel fint. 


bilde fra i går

Vet at dette innlegget egentlig var veldig uinteressant. Men jeg har rett og slett ingenting å blogge om for tiden. Har skikkelig bloggsperre, så hadde satt veldig stor pris på tips til noe jeg kan blogge om.

Q. Noen flere som er hjemme fra skolen i dag?
Q. Tips til hva jeg kan blogge om?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

KORT DAG

Heisann!
Jeg elsker tirsdager, sånn egentlig. Da slutter vi 12.15 og jeg kan gå tidlig hjem å sove! Eller jeg legger meg sjeldent til å sove før et par timer etter jeg har kommet hjem da. Men jeg våkner i det minste før klokken er åtte... 

Så nå sitter jeg her og er skrubbsulten, men vi har jo ingenting godt. Brødmat bare... Så jeg får vel snart gå inn på kjøkkenet for å stå å glo inn i kjøleskapet i en evighet før jeg finner et eller annet usunt som er spiselig. Standar! 
Vet ikke hva jeg skal senere i dag, sikkert ingenting. Er så slapp for tiden - orker ikke å gjøre noe!

Q. Hva skal du i dag?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BROWNIES BAKING

God kveld!
Nå har jeg nettopp satt brownies inn i ovnen og venter på at de skal bli ferdig. Er vel 20 minutter igjen nå. Når de er ferdig så skal jeg la de kjøle til det er premiere på det nye programmet I Kveld Med Ylvis som går på TV Norge kl. 22.00. Gleder meg insane til det begynner. Ingenting kan vel være morsommere enn tre Bregensere på et Talk Show. Ja, fordi han ene fra Raske Menn, som jeg aldri husker navnet på (Kalle eller noe), skal jo også være med. Jeg kommer til å vri meg i latterkrappe!

Tumblr_lqiwtn5tkr1qcsu3eo1_500_large
foto_weheartit

Q. Skal du se I Kveld Med Ylvis?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

TRØTTITRYNE.COM

Hola!
I skrivende stund ligger jeg i sengen og er trøtt til tusen! Så tenkte bare at jeg skulle skrive et siste innlegg for dagen mens jeg vurderer om jeg skal gidde å gå hele veien inn på badet for å pusse tenner eller om jeg bare skal legge meg til å sove med en gang. Nei, jeg får vel pusse tenner. Skal ikke ha noen hull nå nei!


random bilde fra tidligere i dag

Så da får jeg ta turen inn på badet og pusse tenner, så er det rett i loppekassa å legge meg. Vi blogges i morgen, god natt!

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

KING OF PASO DOUBLE

Good evening readers!
Nå har jeg nettopp sett på resultatene til Skal Vi Danse og jeg er så utrolig fornøyd med at Rachel røk ut. Jeg har sagt det hele tiden; Hun skulle ut først! - Og jeg får alltid viljen min! Syns rett og slett ikke Rachel hadde noe som helst i Skal Vi Danse å gjøre. Hun ble kjent fordi hun var sammen med Petter Northug, da skal man virkelig ikke i Skal Vi Danse! 

Når det er sagt så er jeg storfornøyd med Atle sin dans! Paso Double er favoritt dansen min i Skal Vi Danse og da passet det kjempe bra at han skulle danse den. Jeg har aldri sett noen danse Paso Double så bra i Skal Vi Danse - noen sinne! Han var helt konge! Neste gang blir det fire tiere, det må det bli!


bildet er fra første sending

Q. Hva syns du om Atle sin dans?
Q. Hva syns du om at Rachel røk ut?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

Husk å melde deg på ukens blogg! 

PEPPES MED REBECCA

Heisann!
Nå sitter jeg å venter på å bli hentet av Rebecca og moren, som skal kjøre oss inn på Sartor. Vi skal nemlig på "date" på Peppes vi. Nå er det lenge siden jeg har vært med Rebecca. Syns faktisk det er veldig synd at vi ikke er så ofte med hverandre lengre, vi er jo begge opptatt med hver vårt, pluss skole og alt sånn - så det blir lite tid, desverre. 

Jeg har så masse å fortelle henne! Men hver gang jeg har masse å fortelle henne så glemmer jeg halvparten, haha. Men hun har sikkert enda mer å fortelle meg, så dette kommer til å bli utrolig koselig! Håper det ikke er så masse folk på Peppes, da er det enda koseligere!

Tar kanskje bilder når jeg kommer hjem av hva jeg går med og sånn, men gidder ikke nå. Har vel ikke tid uansett, Rebecca og de kommer snart så.

Q. Hva skal du gjøre i dag da?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

KLØNETE

Heisann!
I skrivende stund sitter jeg å nyter en herlig Big One pizza! Haha, jeg klarte å miste halve pizzaen på gulvet, jeg er skikkelig klønete. Og det er ikke første gangen jeg har mistet en pizza på gulvet, jeg er ikke så heldig med pizzaer tydeligvis. Det er ikke det eneste jeg mister på gulvet, jeg griser med ting hele tiden. Nesten litt frustrerende... 

hissig...

Q. Er du klønete også?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BARNEVAKT

Hola chicas y chicos!
Ja, er ikke særlig god i spansk...
Men nå sitter jeg barnevakt oppe hos min bror som er på fotball trening. Her skal jeg sitte i en og en halv time til, ikke så ille det.

Koser meg litt med webcameraet mitt. Er ikke så mye annet å gjøre på, haha. Får gidde å strekke meg etter kontrollen og finne noe på TV-en kanskje, hvis jeg gidder, haha!


howdy partner!
ja, sånn kan det gå..

Så utrolig kjekt er det å sitte barnevakt! Tjener jo penger på det, og det er ikke så lenge siden jeg klagde på at jeg trengte penger - sårt!

Q. Hva gjør du i kveld?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

TRØTT I TRYNE

God morgen!
Nå har jeg lagt å halvsovet i litt over en time. For en gang skyld har ikke jeg sovnet og sovet i flere timer, faktisk litt deilig. Så nå må jeg bare få det tunge rompa mi opp av sengen og gå å lage meg litt mat før jeg skal sitte barnevakt hos min bror om en halvtime.

 

trøtt i tryne...

Q. Hva skal du i kveld? 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

JEG TWITRER


Góðan daginn!
Er litt opphengt i islandsk for tiden, vi fikk en ny i klassen i år som kommer fra Island, syns det er utrolig morsomt når han sier hva ting er på islansk, så måtte bare skrive en av to ting jeg kan på islandsk, haha! 

Men til poenget! Jeg twitrer - faktisk! Har aldri skjønt meg på Twitter, har hatt Twitter lenge nå og før i går hadde jeg bare én tweet! Har ikke så mange flere enda da, men har begynt å skjønne meg litt på det. Syns det er utrolig gøy faktisk!  

Jeg hadde satt veldig stor pris på om dere hadde followet meg! Hvis dere follower meg så lover jeg at jeg skal followe dere også, men da må dere skrive i kommentarfeltet hva dere heter på Twitter, så klart! 

Klikk på fuglen for å followe meg! 

Q. Har du Twitter?
Q. Follower du meg?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

TIDLIG FERDIG

Heisann!
I dag sluttet vi klokken 12.15 på skolen, det gjør vi hver tirsdag, syns det er herlig å starte uken med kort dag på skolen. Vi hadde jo fri i går. Men i morgen er det jo på'an med 6 timer skole, ikke ferdig før 14:45. Men, men... Overlever sikkert. 

Nå tror jeg bare jeg skal sove en liten stund, eller i hvert fall slappe av og så får jeg gjøre litt lekser og kanskje rive resten av tapeten på rommet, kanskje. Fy så slapp jeg er! Burde vært ferdig med det for lenge siden! Shame on me...

Høyre vant forresten kommune valget her jeg bor. Ikke fornøyd! Vi har jo akkurat samme styre her som før da, så jeg overlever sikkert. Men syns Arbeiderpartiet skulle vunnet. Det kom ikke som noe sjokk at Høyre vant da, de er veldig populærer her ute på Sotra - desverre. Ja, ja, bare fire år til neste fylke- og kommune valg og da kan jeg velge! Wohoo!
I know, I know -
ikke interessant!
 

Q. Hva er dine planer for dagen?
Q. Er det dritt vær der du bor også? 
Q. Hvem vant kommune valget der du bor? 
 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

HEALTHY SNACK

I skrivende stund sitter jeg å knasker på oppskjærte gullrøtter og agurker. Det er så utrolig godt, og sunt! Det er ikke så mange grønnsaker jeg liker - jeg er veldig kresen - men agurk og gulrot er noe av det beste jeg vet om! 


Dette her sitter jeg nå og knasker på mens jeg koser med med Disney Channel. Jeg vet, jeg er litt barnslig, men Disney Channel er faktisk favoritt kanalen min, love it!

Ikke glem å stille masse spørsmål til spørsmålsrunden min!

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BURSDAGSBESØK

Nå skal jeg straks i bursdagsbesøk til Sara som fylte 16 år i går. Venter bare på at broren min skal gjøre seg klar, besøket begynte for et kvarter siden... Får gå ned å mase litt mer på han.


Kan hende jeg gidder å ta bilder av antrekket mitt når jeg kommer hjem, vi får se. Gidder i hvertfall ikke å stresse med å ta bilder og legge de inn på dataen og redigere og alt sånn, alt for masse styr.

Q. Hva skal du i kveld?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

09/11

I dag er det ti år siden terrorangrepet på World Trade Center skjedde. Selv om jeg bare var 5 år på den tiden så husker jeg det faktisk veldig godt. Det er ikke akkurat slikt man glemmer. Jeg har ikke så mye å skrive om det, som femåring gikk det ikke noe særlig inn på meg, men når jeg ble litt eldre og fattet litt mer hva som hadde skjedd må jeg innrømme at jeg var passe sjokkert - og fremdeles er det.

Så i dag har jeg tent lys for den tragiske hendelsen for ti år siden.Bildene er tatt med Canon EOS 1100D og redigert i Lightroom 3

Q. Har du tent lys i dag, eller skal du?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

MATLAGING OG SKAL VI DANSE

I skrivende stund sitter jeg på kjøkkenet og steker koteletter som meg og mamma skal ha til middag / kvelds mens vi ser på premieren av Skal Vi Danse 2011! Gleder meg som en liten unge. Har ventet på at klokken skal bli 19.00 i hele dag. Eller har egentlig ventet på det siden jeg fikk vite at Atle Pettersen skulle være med, hehe!


Jeg er mesterkokken i familien, så derfor er det jeg som lager maten her i huset. Og fordi ingen andre gidder da. Mamma har jo funnet ut at siden jeg har lært meg å lage koteletter, så trenger ikke hun å gjøre det lengre, kjeekt for meg ..

Q. Hva skal du i kveld?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

GOD MORGEN

God morgen kjære lesere!
Nå har jeg vært våken en stund. Vært ute med hunden, hengt klær til tørk (er jeg ikke flink?), dusjet og spist frokost. Og nå venter jeg bare på at det skal bli kveld!

Ja - for i kveld er det nemlig premiere på Skal Vi Danse - som jeg aldri har gått glipp av en eneste sesong av, elsker det programmet! Og som dere sikkert vet så er Atle Pettersen en av deltakerne og selvfølgelig heier jeg på han. Skal stemme uansett om han er god eller dårlig! Så satser jeg på at mamma og heier på han, da får han mer stemmer. Hehe!

Vinneren av Skal Vi Danse eller?

HER kan dere lese hva danserne skal danse på premieren.
 

Q. Skal du se Skal Vi Danse i kveld?
Q. Hvem heier du på?
 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

JUSTIN BIEBER OG KATTUNGER

Da er det vel nesten en time siden jeg kom hjem fra Camilla etter en kjempe koselig kveld med masse digg og Justin Bieber: Never Say Never. Blir aldri lei den filmen, nå har jeg sett den tre ganger og det er vel snart på tide å se den en gang til. Visste du at - jeg likte ikke Justin Bieber i det hele tatt før jeg så filmen? Så se filmen! Enten du liker han eller ikke!

Camilla har også noen herlige kattunger hjemme! Så jeg tok en del bilder. Men har bare av to av kattungene (de har 3), vi tok ikke den siste med ned. 


Min lille favoritt, "Alien", som har fått Hitler bart fordi han snuser borti skitne ting!


Camilla og hennes navnløse kjekkas! Kunne jo kalt han No Name (A)


Heil Hitler! Mangler jo bare sleiken nå så...


Ahahah! Heerlig!


Haha! Jeg døde!
Helt oppslukt i Justin BieberDo you wanna have some Schweppes, just you and me?

Camilla <3

 Hvis dere la merke til det så kalte jeg den ene katten Alien, på det første bildet. 


<- Dette er grunnen. Når han var nyfødt så han ut som en alien i trynet - fordi de ikke hadde åpnet øynene enda og den hvite flekken midt i ansiktet fikk hodet til å se mye større ut. Så jeg syntes han lignet på en alien (noe han ikke gjør nå) så jeg døpte han Alien. 


Q.
Har du sett Never Say Never? Likte du den?

Q. Syns om bildene? Herlige katter, ikke sant?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SEE YAH

Nå stikker jeg straks til bussen! Som jeg nevnte i forrige innlegg skal jeg til Camilla og så skal vi se Justin Bieber: Never Say Never. Tredje gang jeg ser den, men blir aldri lei! Den er så utorlig bra! Syns bare det er synd at DVD versjonen er litt annerledes enn den som gikk på kino og den jeg så på nettet første gang, men den er døds bra anyways.

Q. Hva skal du i kveld?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

JEG DØR!!

 

MØDRE OG ALDRING:
"Det e tyveårsgrense her ja, visst faen e det det!" 
Elsker Dagfinn Lyngbø! Han må jo være verdens morsomste mann! Bergensere altså, vi e morsomme vi!

 

Hadde faktisk aldri sett disse videoene fra Dagfinn Lyngbø Show (Den ene er fra Ka e Vitsen) fra 10 år tilbake. Trodde jeg hadde sett alt det var å se av Dagfinn Lyngbø, men nå har jeg i hvert fall noe å kose meg med i kveld da!

Q. Liker du Dagfinn Lyngbø?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

TATTOOS

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker alt som har med kunst å gjøre. Enten det er et arkitekthus eller en stor tatovering over hele kroppen. Jeg skal få tatovering til 16 årsdagen av moren og broren min. Skulle egentlig få det til 15 årsdagen. Men ingen tatoveringsstudio i Bergen tillater at folk under 16 tar tatovering, uansett om de har foreldres tillatelse. Håper bare de gir 16 åringer med foreldres tillatelse lov å ta tatovering på Leading Light, vil ikke ta noe annet sted. Tror desverre ikke man får lov å ta før man er 18 på Leadin Light.

Og bla, bla, bla... Dere bryr dere lite. Så skal legge ut noen bilder av tatoveringer jeg falt litt for.


bilder_weheartit.com

Q. Liker du tatoveringer?
Q. Et sted du vil anbefale å ta tatovering (der du kan være 16 med foreldres tillatelse)? 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

K&H LEKSE - DONE!

Så vidt jeg vet er den eneste leksen vi hadde i Kunst & Håndverk å gjøre ferdig framsiden til mappen vår. Det er den første oppgaven vi får hvert år. Tror faktisk aldri jeg har fått noe bedre enn 4 på den før, så nå er det på tide med en 5'er, eller helst 6'er selvfølgelig! 

Oppgaven i år var å tegne våre attributter. For de som ikke vet hva det betyr, så er det noe som beskriver deg eller gjerne noe du interesserer deg for. Jeg kom ikke på noe annet enn musikk. Har nok ikke så masse interesser. Kunne vel like så godt tegnet et kamera, etter som jeg elsker å ta bilder, men det er nok mest musikk jeg interesserer meg for. Det kan hende det ikke er så fint å høre på når jeg synger, jeg vet ikke, men jeg gjør det likevel. Syng med den stemmen du har! Jeg elsker musikk.

Q. Tycks?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

VIL DU VÆRE MED Å FORANDRE VERDEN?

Endelig har jeg fått et etterlengtet medlemskort fra AUF i posten. Så nå er jeg offisielt AUF medlem. Syns politikk er utrolig spennende jeg, og jeg har alltid holdt med Arbeiderpartiet, uansett. Har tatt utallige tester for å se hvilket parti jeg burde stemme på og har fått Arbeiderpartiet hver gang. Så når jeg skulle melde meg inn i sånn ungdomsorganisasjon så måtte det bli AUF.

I kveld er det også noe sånn skolevalgvake med AUF på Folkets Hus i Bergen. Men jeg vet ikke om jeg gidder å gå da, dessverre. Hadde det vært i helgen eller noe så hadde jeg lett gått. Men det begynner kl. 19.00 og vi har skole i morgen, så hadde ikke fått vært der så lenge.

Q. Er du med i AUF eller en annen ungdomsorganisasjon?
Q. Skal du på skolevalgvake i dag?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DAY 19 - DIN VERSTE UVANE

Å knekke på fingrer - jeg gjør det hele tiden uten å tenke over det. Jeg legger faktisk ikke merke til at jeg gjør det. Jeg kan ikke huske om jeg har knekt på fingrene i dag, men jeg regner med at jeg har det. Jeg pleier alltid å gjøre det hvis jeg er nervøs, da gjør jeg det veldig mye. 

Jeg knekker faktisk ikke bare på fingrene, men alle ledd jeg får til å knekke! Det er utrolig irriterende, men jeg klarer bare ikke å slutte. Jeg er livredd for å ende opp med leddgikt.


random bilde av meg og anne fra diskoteket på lørdag

Q. Din verste uvane?
Q. Tips til å slutte å knekke på fingrene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

ET KÅSERI OM KÅSERI

Nå har jeg nettopp begynt på en innlevering som skal leveres inn på onsdag. Vi skal skrive et kåseri. Yey! Vi hadde egentlig 90 minutter på skolen å skrive det også, men jeg kom rett og slett ikke på noe å skrive om. Vi fikk jo masse alternativer til hva vi kunne skrive om, men jeg kom ikke på noe om de tingene, så jeg fant ut at jeg skal skrive et kåseri om kåseri og hvor utrolig unødvendige de er. 

Har ikke kommet så langt da. Skal skrive minst en side, så har en del igjen. Men nå skal jeg sove en time eller to og så får jeg skrive videre i kveld og i morgen om jeg ikke blir ferdig.


VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

JEG HAR ØVELSESKJØRT!

Du leste riktig! Jeg har øvelseskjørt - for første gang! 
Riktignok har jeg ikke vært ute på veien og kjørt i traffikken - for det har jeg ikke lov til enda. Jeg har verken tatt trafikalt grunnkurs eller fylt 16. Men på privateiendom har du lov å øvelseskjøre litt. Og det har jeg og min bror gjort i dag. Han kalte meg et naturtalent! Jeg må innrømme at når jeg fikk teken på det hadde jeg bare lyst å kjøre mer! Så nå gleder jeg meg til jeg har tatt trafikalt og fyller 16 - da skal jeg ut på veien og kjøre. Og prøve å ikke krasje... Heh...Nå skal jeg gå å gjøre meg klar til jentekveld hos bursdagsbarnet Serina! Kommer et innlegg til om ikke så lenge, må jo ha Day 15 av 365 days, så det lager jeg nå og publiserer før jeg stikker. Kommer ikke hjem før i morgen og da skal jeg dusje og fikse meg og så kommer det vel et innlegg før jeg må dra på Ågotnes og sette opp diskoteket. Hektisk! Men på søndag kommer det nok masse bilder fra både jentekvelden og diskoteket. Stay tuned!

EDIT: Jeg kan desverre ikke skrive noe 365 days innlegg i dag, det blir ikke noe tid til det, men jeg lover at dere skal få både day 15 og day 16 i morgen - om jeg har tid hvis ikke kommer jeg selvfølgelig med day 15 - 17 på søndag, da har jeg masse tid!

Q. Dine planer for kvelden?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

LAVKARBO OPPSKRIFTER?

Jeg har fått høre at lavkarbo diett ikke bare er sunt og fungerer utrolig bra, men også at du får masse energi av det - noe jeg trenger! Skolen suger ut all energien jeg har og jeg er helt tom når jeg kommer hjem og resten av dagen. Det er faktisk utrolig kjipt... Så nå trenger jeg oppskrifter til lavkarbo.

Så har du noen lavkarbo oppskrifter eller vet om nettsider hvor jeg kan finne det så må du gjerne skrive det i kommentarfeltet! Enten det er kake oppskrifter eller en sunn fiskerett så er det bare å skrive! Jeg setter pris på alt av lavkarbo oppskrifter!

foto_google

Q. Har du noen oppskrifter eller sider med lavkarbo oppskrifter?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SNART HELG!

Da er det torsdag igjen! Nå er det endelig snart helg, og jeg har masse planer! I morgen er det vanlig skoledag, men vi har jo 120 minutter med Kunst & Håndverk, elsk! Og etter skolen er det hjem - sove - fikse meg - og så drar jeg til Serina på jentekveld, mest sannsynlig. Og på lørdag holder klassen min diskotek for 5-7. klasse, så da skal jeg dit kl. 17.00 og er der til rundt klokka 00.00. Så har jeg foreløpig ingen planer på søndag. 
 
random bilde.

Q. Gleder du deg til helgen?

 VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

I LOVE HOMEWORK

... or not ...
Før skolen startet fant jeg ut at jeg skulle ta med meg bøker for et fag hver dag og gjøre ferdig leksene i det faget den dagen. Så idag tok jeg engelskleksen - som jeg ikke gadd å gjøre ferdig. Noen av oppgavene måtte vi tydeligvis få av læreren. Kanskje litt smart å gi de til oss?


Har aldri hatet engelsk så sykt mye. Vi har utrolig mye lekser i engelsk denne uken... Men det må vel bli gjort det også. Er bare en lettelse at jeg allerede er ferdig med matteleksen da, så da er det ikke så mange lekser igjen denne uken!

 Q. Har du masse lekser?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DAY 17 - NOE DU IKKE FORLATER HUSET UTEN

Jeg vet jeg er veldig sløv med denne Day to Day - challange greien, men jeg skal gjennomføre den, om det så tar meg et år, men jeg er snart ferdig da. 

Noe jeg ikke forlater huset uten - det er veldig fristende å si klær nå. Altså hvem går ut av huset naken? Man må nok ha på seg klær for å gå ut av huset, men det er så obvious at jeg må nok si mobilen min. Jeg må ha den hvis jeg må ringe noen, eller sjekke klokken eller hva som helst. Jeg kan gjøre det meste med mobilen min og derfor må jo den selvfølgelig være med overalt!

Min nydelige,knuste, gamle mobil. Den har vel vært gjennom litt av hvert, men den funker fint fremdeles. Bortsett fra at den av og til slår seg av uten grunn og henger seg ofte opp når jeg virkelig trenger den. Heh - gleder meg til jeg skal få ny, whenever that is...

Q. Noe du ikke forlater huset uten?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

IDOL 2011

Da var Idol i gang og jeg gleder meg som en liten unge! Idol har alltid vært favoritt programmet mitt. Savnet det veldig de årene det ikke gikk - selv om x factor også kom, det var liksom ikke like gøy. Men nå er det tilbake! Og jeg skal sitte klistret foran TV'en hver kveld det går - eller nesten hver. 

Men en ting irriterte meg litt - Hvor er Jan Fredrik? Det er ikke noe Idol uten han desverre, han er halve grunnen til at jeg ser på programmet! Men jeg overlever nok, I hope.


Q. Skal du se Idol?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

LASANGE OG VD

I skrivende stund venter jeg på at lasangen skal kjøles ned og enda en Vampire Diaries episode skal bufre ferdig så jeg kan nyte litt god mat og en spennende episode!

Siklet litt etter denne når jeg og mamma var på butikken i stad, så jeg måtte jo selvfølgelig bare ha den! Er ikke første gang den bare har stått der i kjøledisken og fristet meg... Så nå var det på tide å kjøpe!

Men nå blir jeg bare mer og mer sulten, så får satse på at lasangen ikke er for varm nå og så stikker jeg å ser Vampire Diaries.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BIG BROTHER 2011

Da var Big Brother 2011 i gang! Har gledet meg veldig! Har faktisk aldri sett det før, men tenker meg at det er noenlunde sånn som Paradise. 20 år gamle fjortiser? Da blir det i hvert fall gøy å se på. Regner med at jeg kommer til å bli helt avhenig av det. 

Så nå koser jeg meg med iste med øynene limt fast i TV-skjermen. Big Brother koos! <3

 

 Q. Skal du se Big Brohter?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

HANDY WOMAN

Nå har jeg endelig begynt å rive tapeten på den ene veggen. Det er altså bare den som skal rives. Så skal vi flytte døren inn til klesskapet mitt til andre siden av veggen og så legge ny tapet og så male den veggen rød. Masse arbeid, men da kan jeg endelig innrede rommet mitt sånn som jeg vil ha det.

Yeah, jeg er flink! Den bossekken du ser på det øveste bildet er full av tapet. Det er faktisk ganske slitsomt å rive av tapeten, spesielt siden jeg aldri klarer å nå helt til det øverste på veggen... Men, men. Det må gjøres. 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

Ikke glem å melde deg på UKENS BLOGG!

DAY 15 - NOE JEG GLEDER MEG TIL OG HVORFOR

Å bli ferdig med 10. klasse - helt klart! 
Why? Fordi jeg går på den styggeste, ekleste, dårligste, mest sugne og elendige skolen som finnes. Vi fikk ny skole da jeg begynte i 9. klasse, helt ny. Vår ungdomsskole, Ågotnes, og en annen ungdomsskole, Ulveset, ble slått sammen til en ungdomsskole, Tranevågen, som ligger omtrent på samme plass som Ågotnes gjør. 
foto_google

I 8. klasse på Ågotnes syntes jeg det bare var gøy å gå på ungdomsskolen. Jeg fikk lett 5 i snitt uten å gjøre en insats. Vi hadde én time på 90 minutter og resten var 45 minutter og vi slutta klokken 14.00 hver dag - og dette syntes jeg var greit. Nå har vi ikke én eneste time på under 60 minutter. Den første og siste timen er 90 minutter og den andre og tredje timen er på 60 minutter og vi har bare tre friminutt og går på skole fra 09:45 til 14:45 hverdag, utenom tirsdag da vi slutter klokken 12:15 med et lite friminutt.


foto_google

Tranevågen er tortur. De stapper på oss alt vi skal lære og bruker 10 min på å gå igjennom hver av tingene - for vi har jo liksom ikke tid til å gå nøye gjennom noe så vi faktisk kan oppnå de karakterene vi ønsker.

Og de jager oss ut i det første og det siste friminuttet fordi vi liksom ikke får nok luft. Så da bare lurer jeg litt... Hvorfor får vi ikke flere friminutt? Det burde faktisk ikke vært lov å holde elevene inne så lenge av gangen. Stolene vi har skulle liksom være god for ryggen, men nei! Jeg har hatt så insane vondt i ryggen siden den nye skolen kom.  foto_google

Ja - det ble et litt langt innlegg... Litt frustrasjon å få ut kanskje, haha. Men poenget er jo at jeg gleder meg til å bli ferdig med 10. klasse fordi jeg hater den håpløse skolen jeg går på. 

Q. Noe du gleder deg til?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

JUSTIN BIEBER TIME!

Mamma var så utrolig grei i dag at hun faktisk kjøpte Justin Bieber - Never Say Never til meg da jeg så den inne på butikken og sa: "Åh! Den filmen skal jeg ha!" Tenkte egentlig at jeg skulle kjøpe den selv en gang jeg hadde penger med meg, men så la mamma den i handle kurven å kjøpte den til meg! Happy face!

Jeg har sett den en gang før. Men det var i dårlig kvalitet på internett. Blir litt digg å få sett den i skikkelig kvalitet da. Og har ikke noe i mot å se den igjen - den er jo insane bra!

Q. Har du sett den?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

NY SOFA

I dag har vi fått ny sofa! Eller egentlig i går, men vi tok den inn i dag. Var vel på tide med en ny. Den gamle var jo omtrent like gammel som meg, men den var ikke stygg da, bare litt slitt. 

Vi blir vel nødt til å støvsuge sofaen litt. Den er bittelittegranne støvete. Men jeg syns den var fin jeg. Litt blå-lilla, og den passer mye bedre til salongbordet enn den gamle sofaen - så jeg er fornøyd.

Har ingen bilder av den gamle sofaen desverre. Den står ute på terrassen, men nå gidder jeg ikke å gå ut å ta bilder - hehe. 

Beklager for litt dårlige bilder. Skulle bare ta noen bilder litt kjapt, så jeg gadd ikke å finne de beste innstillingene og sånn.

Q. Do you like?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SNART HELG!

Bare én dag igjen på skolen og så er det helg! Fy så deilig! Hver dag denne uken har jeg angret på at jeg gikk på skolen - fordi jeg er syk. Ender opp med hodepine, tett nese, sårhals osv osv. hver dag på skolen. Og smart som jeg er tar jeg ikke med meg smertestillende, selv om det er noe av det første jeg sier til meg selv at jeg må huske. Men, men... Sånn kan det gå!


Imorgen har vi enten utrolig mye matte, eller utrolig mye naturfag - de har visst ikke bestemt seg helt, men vi har også to hele klokke timer med Kunst & Håndverk! OPPSIG! Elsker K&H, tentke å være hjemme fra skolen i dag hvis jeg følte meg like syk, bare for å spare opp energien til i morgen, men jeg gikk jo på skolen, for jeg følte meg SÅ pigg... Ehe... Følte meg ikke like pigg etter en time på skolen. Men nå er det jo snart helg, to hele dager med slasking og tid til å bli frisk. Så på mandag skal jeg være frisk som en fisk! 

Endelig ferdig å legge bokbind på den siste boken!

Q. Hvordan har din uke vært?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

PRETTY LITTLE LIARS KOS!


I skrivende stund skal jeg til å se Pretty Little Liars mens jeg koser meg med brus og vannmelon og is og sjokolade! Hadde en plan om å bli sunn, men nå som jeg er syk så skal jeg nyte et par late dager til! 

Omnomnom!

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

JEG ER BLITT BRUN!

... eller ikke.. 

Var kanskje litt heldig med lyset akkurat der, for det er mer skille på bildet en i virkeligheten. Menmen...
Var å tok sol med Christine i dag. Vi satt på bussen som nettopp hadde begynt å kjøre så spør hun: "Blir du med å ta sol?" Men jeg svarte at jeg ikke hadde penger, men det hadde hun, så jeg fikk låne. Vi har to solsentre ute på Ågotnes, det er Brun og Blid, og Whap Solsenter (tror jeg det het). Det er halv pris på Whap, så vi får 8 minutter sol for 10 kroner. Og solariumene der er faktisk ikke så dårlig, og man blir bra brun for prisen! 

Vi tok sol i 24, altså 30 kr, og jeg fikk faktisk ganske mye skille! Så der skal jeg fortsette å ta sol, istedenfor den elendigheten av et solarium jeg har hjemme.

Q. Tar du sol?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

DAY 14 - NOE DU GRUER DEG TIL

Resten av 10. klasse enkelt og greit. Jeg slet meg gjennom 9. klasse og kan ikke forestille at 10. skal være noe enklere. Jeg gruer meg også kjempe mye til å få vite hva jeg kommer opp i i eksamen. Jeg håper på engelsk! Det er det eneste jge kan garantere at jeg kommer til å få god karakter i. Kommer jeg opp i tysk eller matte sliter jeg så sykt! Det er selvfølgelig lenge til, men det var det eneste jeg kom på i farten.
Q. Noe du gruer deg til?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SYK SA DU?

Herlighet, jeg er så elendig idag... Tror jeg ble syk på lørdag, for da begynte jeg å bli litt sår i halsen og tett i nesen. Men i natt fikk jeg ikke sove i det hele tatt, men var lys våken når det var på tide å stå opp. Jeg hadde så sykt vondt i halsen og var tett i nesen, og det svir i nesen! Kjennes ut som jeg brenner...

Men jeg gikk på skolen da, tenkte at jeg bare var litt forkjølet og at det sikkert ble bedre utover dagen. FEIL! Ble bare verre, fikk skikkelig hodepine, og halsen var så vond! Så jeg fant ut at jeg bare måtte stikke hjem, så for vel en halvtime siden kom jeg hjem fra skolen. Så nå sitter jeg og drikker te og ser på The Talk.

Ble et syteinnlegg, men det må til. Jeg er syk, vær grei!

Q. Noen flere som er syk i dag?

Vi blogges!

DAY 9 - ROMMET MITT

Nå har jeg utsatt Day 9 for lenge, så i dag ryddet jeg faktisk rommet mitt og fant ut at det var på tide å ta noen bilder og vise dere det. Det er ikke noe spesielt, men vi skal pusse det opp litt, eller ganske masse!


Stygge gardiner - jeg vet! Skal kjøpe nye.


Gammel og stygg TV, men den funker!
Lampen skal ut! Må bare få byttet lyspære i taklampen først.


Bamsen min! Kan ikke sove uten den. <3

Der har dere rommet mitt. Ikke noe spesielt, men jeg skal male den ene veggen purpurrød, røde gardiner, ny seng, ut med solariumet! Male det meste av møblene, få ut den stygge kisten, male de hvite veggene på nytt, male døren (som dere ikke fikk se) siden den er beige. Skal kjøpe masse nytt sengetøy og alt skal rett og slett pusses opp, må bare få flyttet den teite skapdøren til andre siden - mye arbeid! Må mase på mamma, hehe...

Vi blogges!

DAY 13 - ET STED DU VIL NÅ


CALIFORNIA! Det er drømme reisemålet! En gang i livet mitt skal jeg bo der. Elsker California, men har desverre aldri vært der. Syns det er helt nydelig der. Og det er så mange steder jeg har lyst å se - spesielt Walk of Fame

Q. Hvor vil du akkurat nå?

Vi blogges!

OUTFIT 20.08.10Bukse - Spar Kjøp // Genser - Vero Moda 99 ,- // Hvit singlet - Julegave

Har faktisk vært flink og lagt på bokbind på 4 av bøkene mine, gadd ikke å ta flere med meg hjem i helgen. Vanligvis legger jeg på bokbind på sånn 3 bøker, men vi får premier for finest hylle og da må vi ha bokbind. Også den som har finest hylle til jul får 2 kinobilletter - så jeg skal ha ryddig hylle! 


Er jeg ikke flink? Hihi! Bare drit i den stygge skriften min...

Vi blogges!

I AM NUMBER 11

Teit overskrift, I know.
I dag var første skoledag, stappfull med allslags mulig informasjon om friminutt, timer, lærere, anmerkninger, regler osv. Kan tenke meg at dette blir enda et uutholdelig år. De som styrer med timene og friminuttene og alt sånn har visst enda ikke skjønt at 3 friminutt på 7 - 8 skoletimer ikke er nok... Men, men... Ikke noe vi kan gjøre med det.

Vi har fått 4 nye elever i klassen, 3 av de er utenlandske. En fra Island, en fra Polen og en fra Thailand - utrolig gøy! Selv om de ikke kommer til å være så mye i timene med oss da.

Og jeg hater plassen jeg har fått. Vi har fått et nummer, jeg er 11, og så skal vi sitte ved den pulten der det står 11, uansett hvilket klasserom vi har. Det suger! Jeg vet at i ihvertfall 2 av klasserommene så er pulten min helt fremst - jeg kan ikke sitte helt fremst - det går ikke. 

Men dette er det siste året på ungdomsskolen, jeg får bare drite i alt det negative og fokusere på arbeidet. Jeg må ha gode karakterer.

Anyways, alt dette driter dere sikkert i så tenkte jeg skulle vise dere hva jeg gikk med i dag.
Blå singlet: Cubus 2 for 99 ,- Bukse: Cubus 3 for 2 (398,-)
Husker desverre ikke hvor det andre er kjøpt. 

Vi blogges!

FÅ MEG PÅ FOR FAEN - BILLETTER

Blogg.no deler ut 20 kino billetter til "Få meg på, for faen". Følg DENNE linken for å komme til konkurransen. 

Dette innlegget er hovedsaklig bare så jeg kan være med i konkurransen.

Denne koden skal du skrive inn:

Og så må du gå inn på DETTE innlegget og fylle ut et skjema. 

Vi blogges!
SILJE MORLANDSTØ 

Trykk "Play" under for å se traileren til "Få meg på, for faen"!

Klikk her for konkurransen om kinobilletter du også!

Stikkord: kinovinn

MÅL TIL SKOLESTART

Tusen takk for alle søte kommentarer til mitt forrige innlegg, betyr utrolig mye!

I morgen begynner skolen igjen og jeg begynner endelig på mitt siste år på ungdomsskolen. Gleder meg til å bli ferdig! Ikke fordi jeg gleder meg sånn å begynne på videregående - det gruer jeg meg sykt til! Men fordi jeg vil vekk fra den helvettes skolen...
Anyways... tenkte jeg skulle gjøre som veldig mange andre og skrive en liste over mine mål til skolestart. Det er vel sikkert mye det samme som de fleste andre.  
- PRØVE Å FÅ 6'ER I ALLE PUGGEFAG, ENGELSK OG K&H - Samfunnsfag og RLE, og kanskje litt naturfag er puggefag! Lett å få 6'er i om man bare gidder å pugge - det skal jeg klare! Engelsk skriftlig har jeg 6'er i og den skal jeg beholde, men jeg skal også være mer aktiv i timen og skaffe meg den etterlengtede 6'eren i engelsk muntlig. Jeg har 5'er i K&H, favoritt faget mitt, og jeg vet ikke hvordan det er på andre skoler - men på vår skole er det veldig vanskelig å få 6'er i K&H. Men lærerne har sagt at jeg kan få 6'er i 10ende, om jeg bare jobber litthardere - det skal jeg klare!

- FØLGE GODT MED I TIMENE OG GJØRE LEKSER - Jeg har en tendens til å sette meg bakerst og mase medfolk rundt meg i timene. Det gjør jo selvfølgelig at jeg ikke får med meg det som blir sagt, ehe... Det skal det blislutt på! Om jeg ikke sitter å skriver ned alt som blir sagt så skal jeg ihvertfall følge med og kanskje få inn enting eller to! Og når det kommer til lekser.. hehe.. etter jeg fant ut at det var kanskje to fag leksene ble sjekket igjorde jeg aldri lekser. Skrev av andre før timen begynte om de faktisk sjekket leksene, men nå skal jegbegynne å gjøre de!

- ØVE - PUGGE TIL PRØVER, SPESIELT TENTAMEN - Det har jeg aldri vært flink til. Sitter kanskje 10 min med en bok og skumleser litt før jeg finner ut at facebook er så mye mer interessant. Nå skal jeg legge fra meg dataenog ta opp bøkene og pugge til det sitter!

- SMISKE MED LÆRERNE - Det funker! Synd jeg ikke liker så mange av lærerne, men jeg kan prøve å smiske litt og få de til å like meg, det skader ikke!

- HOLDE MEG UNNA ANMERKNINGER - Jeg hadde vel ganske masse av de første halvår av 9. klasse, men jeg hadde nesten ingen til sommeren! Og nå skal jeg få så lite som mulig, helst ingen - men hey, vær litt realistisk!

- MINST MULIG FRAVÆR - Jeg har alltid vært litt sånn at jeg absolutt skal drøye det så mye som mulig når jeg går til timer eller når jeg er på do i timene. Tusle litt rundt i gangene og se om jeg finner noen å bable med i 5 minutter. Jeg har faktisk veldig lite fravær på karakterkortet, men det er jo fordi man kan ha 2 uker gyldig fraværuten at det kommer på karakterkortet, men jeg bør vel få med meg mest mulig i timene, så ingen drøying. Ihvert fall ikke i matte og tysk timene - det MÅ jeg få med meg alt jeg kan!

Jeg er litt spent på hvordan den siste skal funke, matte og tysk timene har vært de sløveste for meg det siste året. Spesielt på slutten av 9. klasse. Om noen trengte meg til noe i de timen - I'm there! Men det må det nok bli en slutt på. Ta meg heller ut i engelsk timen, eller norsk timen - der sliter jeg faktisk ikke! Såeh, får se hvordan det går da! 

Vi blogges!

TRIST DAG

Det har vært lite blogging i dag, og det er det en grunn for. 

For en uke siden døde min kjære onkel av kreft, og i dag var det begravelse, så jeg kom hjem for vel en time siden, og blogging har rett og slett ikke vært første prioritet.

Det har vært ekstremt trist i dag, og veldig fine taler! Har ikke ord for hvor forferdelig det er å miste en så fantastisk onkel... <'3

Vi blogges!

DAY 12 - DET DU KJØPTE DEG SIST

I går var jeg på MonAmi og kjøpte en Shampoo som gjør at fargen skal holde lenger. Har bare brukt den en gang, så kan ikke si noe om hvor bra eller dårlig den er enda.


System Professional Color Save Shampoo. Husker ikke nøyaktig pris, men såvidt over 200 kr. Jeg håper det er verdt det. Det er jo mye bedre å bruke 200 kr på en shampoo som holder fargen enn å gå annen hver måned og farge håret på nytt til rundt 1000 kr. 
Etter jeg har brukt denne en stund så tenkte jeg at jeg skulle skrive en vurdering om den.

Vi blogges!

VAMPIRE DIARIES KOS

I skrivende stund sitter jeg å koser meg med sesong 2 av Vampire Diaries med brus og Smash og Superchips, yeeh! Slapp kveld, men det er sånn som må til. Fremdeles to dager, utenom idag, til skolen begynner, så har et par sene kvelder med digg og Vampire Diaries foran meg!

Q. Hva gjør du i kveld?

Vi blogges!

I LOVE MY RED HAIR!

Jeg har farget håret - rødt! 
Okei - ikke helt rødt. Det er litt mer sånn brun-lilla-rødt, men det er ganske rødt. Og jeg må si det selv - JEG ELSKER DET!  
For å være helt ærlig trodde jeg ikke jeg kom til å kle det, men det gjorde jeg faktisk. I'm so happy!

FØR:

Ja, jeg vet - stygge bilder, men det er bare for å vise forskjell, ikke mobb!

ETTER:Q. Do you love? ♥

Vi blogges!
DAY 10 - SMINKEN DU BRUKER

Ja - Day 9 mangler, lurer du på hvorfor så står det i et par innlegg under. 

Når jeg leser "Sminken du bruker" så tenker jeg altså hverdags sminke. Det varierer litt. Jeg elsker å "eksperimentere med øyenskygge og sånn, men om vi ser vekk i fra øyenskygge så er det dette jeg bruker: ID bareMinerals foundation i fargene Medium og Medium Beige, Bronzer og Mineral Veil.
Foundation koster fra ID bareMinerals
Når jeg ikke har tid eller ikke gidder å bruke ID foundationen så bruker jeg denne Dream Matte Mousse fra H&M i fargen Golden
Mineral pudder. Kjøpt på frisørsalong.
Volume Million Lashes Mascara
Øyenbrynspenn fra H&M.
Øyenskygge koster. Jeg bruker den svarte til å påføre eyeliner. Bruker svart øyenskygge og litt vann på tuppen av kosten - syns det er mye bedre.

Vi blogges!
 

FILMKOS

I skrivende stund sitter jeg å koser meg med iskrem og iste og ser på "Dum og Dummere" på TV3. Har sett filmen et par ganger før, men den blir aldri dårlig. Elsker Jim Carrey, han er så morsom!

Mmmm... Kæppis is med Oboy pulver!
Jeg lever for iste. Beste som finnes!

Nåw - Nevøen min ligger innpå nabo rommet og synger på We Will Rock You og Ølbriller. ^^

Siste sjanse til å melde seg på Ukens Blogg!

GOD MORGEN!

Kom hjem fra Rebecca veldig sent i går. Fikk min bror til å hente meg klokken 3, så jeg slengte bare inn et "Bitch stole my look" innlegg og så gikk jeg å la meg. Men her er litt bilder fra i går. 


Er ikke sikker på om hun ville at jeg skulle legge ut det bilde så...

Skulle sy inn extentionsene

Gult hår sa du? (A) Haha!

Søta! ♥

Stygt tryne...

Jeg elsker alt i huset til Rebecca. De har så utrolig mye fint pynt!


Kamera: Canon EOS 1100D
Redigeringsprogram: Picasa og Photofiltre 

ME TALAST!

Jeg er nå på vei ut døren for å stikke bort til min kjære Rebecca. ♥ Vet ikke helt hva vi skal gjøre, men vi finner vel på noe. 
I dag er det Day 9 av min "Day to day challange" hvor jeg skal vise rommet mitt. Men nå er rommet mitt så rotete og støvete at det rett og slett er flaut. Så jeg utsetter Day 9 et par dager / uker, til jeg får ryddet og vasket og støvsugd. I morgen skal jeg fortsette med Day 10, også kommer Day 9 tilslutt.
Hadde ikke noen andre bilder, så dere får nøye dere med dette.

WAFFLES

Nå sitter jeg god og mett etter å ha spist kjempe gode vafler - som jeg lagde! Noen må jo si det, så: Jeg er god! Trodde vaflene skulle bli et fiasko, men jeg må si jeg syns jeg begynner å bli god. Kanskje jeg skal bli kokk? Eller baker? 

Mmm, yum yum! Want some? :-3

DAY 8 - MOBILEN MIN

Jeg er litt sløv med denne Day to Day challange greien, men jeg skal komme meg gjennom den, om det så skal ta meg et år. I promise!
Ja - mobilen min er ripete, skitten, stygg, gammel og har sprekk i skjermen. Men den funker, og til jeg skaffer meg ny mobil så får vel denne saken holde. DAGENS INNKJØP

Eller gårsdagen om noen ønsker å se på det slik.
Har helt glemt å blogge noe om det. Først glemte jeg å ta bilder, så tok jeg bilder og glemte å legge de innpå, så lå jeg de innpå og glemte å redigere de (bare lys å farger ofc) og så redigerte jeg de og glemte å blogge om det. Så nå blogger jeg om det og glemmer at jeg har glemt det. ^^


3 high waist bukser fra Cubus. 3 for 2, 199 ,- per stykk.

Favoritten min! Elsker den spesielt fordi den passet perfekt i strl 34. HAPPYFACE!


Ble overlykkelig da jeg helt fint fikk til å dra på meg den svarte buksen i størrelse 34. Jeg var jo så redd for at jeg hadde lagt på meg og ikke kom oppi størrelse 36 en gang. Så det var en lettelse. Men gleden forsvant litt når de andre bare passet i 36. Men jeg hadde i hvertfall ikke lagt på meg, så det er positivt anyway! 


Q. Tycks?
Q. Liker du high waist bukser? 

WHICH TEA CAN I TAKE?

Jeg sitter nå å drikker iskald te etter det umulige dilemmaet mellom å velge Four Red Fruits Tea og Earls Grey Tea. Men Rebecca Black hjalp meg. ♥

I see my tea. Four red fruits tea, earls grey tea. Which tea can I take? 

Men takket være helten min, Rebecca Black, så fant jeg ut hvilken te jeg skulle ta. TUSEN TAKK REBECCA BLACK, du er helten over alle helter!  


 Jeg er i ekstremt-dårlig-humor hjørnet i dag, så dere får unnskylde min ille lite morsomme "parodi". 

JEG FIKK NOE SPENNENDE I DAG

Jeg sto opp litt tidlig i dag, i forhold til vanlig, fordi jeg skulle på Sartor og bestille time hos frisøren og lete etter noen bukser som jeg MÅTTE ha. Jeg hadde bare en time på meg før jeg måtte gå til bussen. Så når mamma ringte opp til meg og ba meg komme ut for jeg skulle "se noe luddig" ble jeg litt sånn små irritert, for å være ærlig. Jeg hadde dårlig nok tid som det var og tenkte at hun bare skulle vise meg at det eddik greien funket på ugresset eller noe. Og enda mer irritert ble jeg når hun begynte med "tampen brenner". Men når endelig så hva det var så var jeg plutselig ikke så veldig irrirt lenger, heller mer overlykkelig! 

Kan du gjette hva det er?Ser du hva det er? Nei?Nå da? Usikker?

Nå ser du det? Ikke sant?

Oh yeah...

Mitt eget Canon EOS 1100D! :'D


JEG ER FORELSKET...

... i Vampire Diaries ♥
I skrivende stund sitter jeg å venter på at en episode skal bufre litt, så jeg kan kose meg uavbrutt med den episoden. Jeg koser meg med isbiter, pepsi max og noe digg mens jeg skal se episode 13, sesong 1 av Vampire Diaries

Hadde seriøst aldri trodd at det var så bra. De fleste episodene opp til episode 5 eller 6 hadde jeg sett 2 - 3 ganger fra før, så det var jo altså dø-kjedelig, men siden det var så mange som sa at det var så bra, og jeg trengte noe å se på etter som Pretty Little Liars bare kommer ut en gang i uken, så bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Og nå er jeg helt forelsket! ♥

Og vi må ikke glemme disse skam digge guttene da! Ehehe (A)
Må si at Steven R. McQueen (Jeremy) er desidert finest, men altså, se på de! N-A-M! - Jeg måtte bare! Haha, jeg er ikke sånn fjortiss som ser på Vampire Diaries bare for å sikle etter disse guttene, men kan ikke akkurat si at det skader å ha med fine gutter da.


Q. Ser du på Vampire Diaries?


 

DAY 7 - NOE SOM IRRITERER MEG

Jeg glemte hele denne "Day-to-day challange" greien i går. Var jo med Camilla et par timer, så var jeg opptatt med å få Ukens Blogg vurderingen ferdig. Men no worries - jeg får gjort den. 

Noe som irriterer meg? - Å ikke bli tatt seriøst / bli sett på som en drittunge!
Vi har vel alle opplevd dette på et eller flere tidspunkt. Jeg skal fortelle dere om tre forskjellige ganger dette har skjedd med meg. Det har skjedd flere ganger, men det er disse tre gangene jeg husker best og som irriterer meg mest. Først og fremst, jeg er ikke akkurat den som ser ut som en liten drittunge - det har jeg aldri vært. En gang når jeg var 11 - 12 år var det en som trodde jeg var 19 år - true story! Det er det eldste noen har trodd jeg har vært, som jeg har fått høre. Så at jeg har blitt tatt useriøst har vist rett og slett bare med at jeg åpenbart er en tenåring. 

Jeg vet at det er mye å lese, og det er vel få som gidder å lese alt. Men om dere skal lese noe av dette, og ikke gidder å lese alt vil jeg anbefale å lese #2 Bankbesøk. Det er den som irriterer meg aller mest!


Ja, filmleiing faktisk! Jeg ble tatt useriøst når jeg skulle leie film! Hvor teit er ikke det? 
Det skjedde på Fagernes i sommer. Jeg og Rebecca skulle leie film, for vi hadde sett ferdig alle filmene jeg hadde tatt med.  Vi endte opp med å leie Megahjerne - ja, vi er litt barnslig, who cares? Men når jeg da gikk bort i kassen med filmen og litt annet vi kjøpte så var det en grei, ung mann som slo alt inn og ga DVD'en til en dame. Hun spurte om navnet mitt som jeg måtte gjenta sånn 5 ganger. Så ba hun meg om å komme å stave navnet mitt. Så sier hun, ganske irritert: "Jeg finner deg ikke! Er du medlem?" Og jeg visste jo ikke at vi måtte være medlem i noe greier for å leie film. Så jeg svarte nei. Så sier hun hissig og høylytt: "Men da finner jeg deg aldri! Har du legitimasjon?" Jeg tror både jeg og Rebecca reagerte veldig på tonen hun brukte. Det er faktisk lov å si ting på en fin måte, man trenger ikke å være hissig! Men jeg sa bare at jeg hadde kun mamma sitt bankkort og spurte om et gikk fint om jeg gikk ut å hentet henne så hun kunne bli sånn medlem greie. Det første svaret jeg fikk var: "Men du må være medlem! Har du legitimasjon?" - hun var ikke noe mindre hissig nå. Så jeg gjentok spørsmålet mitt, så sukket hun tydelig og sa at det var greit. Når mamma da kom inn var hun helt annerledes, smilte og var høflig. Det var helt utrolig å se hvor mye hun forandret oppførselen bare fordi mamma kom inn. 

Det virker kanskje ikke som noen big deal når jeg skriver det sånn, men tro meg - og spør Rebecca om du vil - hun behandlet meg som en drittunge! Jeg leier aldri film av henne flere ganger. 


Det er vel sikkert litt i underkant av 2 år siden, mener jeg. Jeg var på Sartor (kjøpesenteret her jeg bor) sammen med Rebecca, i think. Er ganske sikker på at det var Rebecca. Anyways, jeg skulle kjøpe noe på H&M og da jeg skulle betale var det ikke dekning på bankkortet. Og jeg var sikker på at jeg hadde penger, for det hadde jeg sjekket - kjøper aldri noe med bankkortet med mindre jeg er sikker på at jeg har nok penger. Så jeg spurte om hun kunne henge det jeg skulle kjøpe av så jeg kunne gå ut å prøve å ta ut penger. Men det funket heller ikke. Så jeg ringte til mamma og spurte om hun kunne fikse det. Men hun fikk ikke opp internett, så hun ba meg gå bort i banken og spørre om de kunne gjøre noe. Så det gjorde jeg.
Jeg trakk en kølapp og satt å ventet i vel 10 - 15 minutter før det var min tur. Så jeg satt meg ned ved pulten til en dame og fortalte alt om hvordan jeg hadde prøvd å kjøpe noe på H&M og bankkortet funket ikke der inne, og heller ikke når jeg prøvde å ta ut penger, og jeg hadde ringt til mamma, men hun fikk ikke opp internett og ba meg komme bort der. Så sa hun damen noe sånn som: "Beklager, men når du er under 18 må du ha med deg foreldre for sånt, jeg kan ikke hjelpe deg." Jeg syns da det var litt underlig, hvorfor måtte jeg ha med meg foreldre fordi jeg ikke hadde dekning på bankkortet? Så jeg sa at jeg hadde snakket med mamma og det var hun som hadde bedt meg gå bort. Men damen bare gjentok at jeg måtte ha med meg foreldre. Så da gikk jeg ut fra banken igjen og ringte til mamma som ringte videre til banken.
Hun snakket med en dame og forklarte alt jeg hadde fortalt til mamma og damen i banken. Så sa hun at jeg måtte gå bort igjen i banken og spørre etter en viss dame (jeg sier ikke navnet, åpenbart). Så forklarte jeg denne hyggelige damen alt jeg hadde fortalt mamma og hun andre damen i banken. Så spurte hun meg om hvem det var som hadde hjulpet meg, så jeg pekte på hun jeg hadde snakket med tidligere. Så gikk hun bort og forklarte alt til henne og sa til meg at nå kunne jeg bare gå bort og få hjelp.
Den samme damen som jeg tidligere hadde snakket med sa: "Jeg beklager for det før, jeg trodde du sa at du ville ha et bankkort..." osv osv. Det var jo tydlig at hun ikke hadde hørt etter og fra det sekundet jeg satt meg ned i stolen og nevnte ordet bankkort hadde hun allerede bestemt seg for hva hun trodde jeg kom til å si. Det var åpenbart at hun ikke hørte etter, siden hun stirret inn i en dataskjerm hele tiden. Jeg ble mektig irritert, men hun ga meg hjelp og tok ut penger fra bankkortet til meg og sa at de skulle sende et nytt et til meg i posten siden mitt var avmagnitisert. 
LES! Jeg vet at det er mye å lese, men det er altså denne jeg vil at dere skal lese om dere ikke gidder å lese alt.


Ja - jeg blir til og med tatt useriøst på legekontoret!
Skolen vår er ikke så langt fra legekontoret, så det tar ikke noe lang tid å gå ned fra bussen og bare bestille en time. Så mamma hadde bedt meg om å gjøre det da jeg hadde klaget lenge over noe greier. Så jeg gjorde jo det. Før skolen gikk jeg ned til legekontoret og fortalte damen i luken akkurat hva det var det gjaldt og hvor lenge dette hadde pågått osv. Denne damen viste tydelig at hun absolutt ikke kunne brydd seg mindre, og det så ut til at hun liksom hadde så utrolig mye bedre ting å ta seg til enn å hjelpe en liten drittunge med noe såkalte "problemer". Men jeg fikk da en time og takket for meg. Jeg ble faktisk veldig irritert. For det første - det er lov å se på meg når jeg snakker til deg! Hvordan skal jeg ellers vite om du hører etter? Jeg vil ikke akkurat ende opp på Haukeland med en amputert arm. (I know, overdrevent!) Og for det andre - FAKE A SMILE BITCH! - Det klarte du tydelig når du snakket med hun som sto foran meg i køen, du lo og smilte og var veldig hyggelig. Hva skjedde når jeg kom inn? 
Jeg fortalte dette til mamma, og hun spurte om hvem det var, hvordan hun så ut og sa at det var underlig, for hun pleide å være veldig hyggelig hun i luken. Og jeg mente det samme. Hver gang jeg tidligere hadde dratt dit sammen med mamma hadde hun alltid vært smilende og blid. Altså, man ville vel trodd at en ungdom som tok med seg moren sin over alt ville blitt tatt mer useriøst enn en som faktisk ikke trenger mamma til å følge henne over alt - men neida! 

Alt dette har resultert i at jeg ALDRI ringer å bestiller timer noen steder selv. Om det er frisør, hudpleie, legetimer, tannlegetimer - hva som helst. Mamma må gjøre det. Spiller ingen rolle om jeg må snakke med de etter mamma har ringt inn, men det hjelper at mamma har snakket først, for da tar de meg plutselig seriøst. 


Q. Har noe lignenede hendt deg noen gang? - fortell gjerne om det.

 

SE SÅ SØTE!

For en liten stund siden kom jeg hjem fra Camilla. Var koselig å se henne igjen, vært altfor lenge siden sist. Var med henne hjem etter skolen siste skole dag - det var sist gang jeg så henne. Og kattungene deres har blitt så store! Jeg er helt forelsket! 

Ja - kameraet mitt suger! Men vi har bestilt nytt, så snart - forhåpentligvis, begynner det å komme bra bilder! ^^

Den til venstre skal Camilla beholde, den i midten er min favoritt "Alien" som jeg kaller den fordi den så ut som en ailien før den åpnet øynene, og den mørke grå er den enste jenta igjen - de har allerede gitt vekk en.


Kjekkasen min <3 Skulle ønske jeg fikk lov å få den.


Liker å bli klødd på magen, ja.


Nå skal jeg kose meg med å se Bridalplasty. Ukens Blogg blir kåret senere - jeg lover! 

PRÆKAS!

Det blir nok litt lite blogging idag. Jeg skal nemlig bort til min nydelige Camilla ♥
Fortvil ikke, jeg har kåret Ukens Blogg, men bloggvurderingen kommer senere, har ikke tid til å skrive den nå. For nå skal jeg stikke til snuppa mi som jeg ikke har sett på ALTFOR lenge.

Nydelig! 


DAY 6 - EN MATRETT JEG ELSKER

KYLLINGPASTA!
Jeg bestilte det på en kafé/restaurant på Fagernes i sommer. Det var skam godt! Egentlig så er det kylling i hvitsaus med karri, pasta og salat. Men når jeg ba mamma kjøpe inn det til meg så kjøpte hun Bali Kyllingsausistedenfor, så det ble ikke det samme når jeg laget det.  

 Du trenger:
Kyllingfilet

Pasta

Bali kyllingsaus eller hvit saus - det er mye bedre!

Karri

OBS! Om du bruker Bali Kyllingsaus og ikke hvitsaus trenger du også fløte!


Jeg har altså glemt framgangs måten, allerede. Gullfiskhukommelse, haha! Men et tips: Ikke svi kyllingen! Det gjorde nemlig jeg. Er ikke akkurat noen mesterkokk. 

Men dette er altså en kjempegod rett, om du klarer å lage det skikkelig selvfølgelig. Min ble ikke halvparten så god som den jeg fikk servert på Fagernes, men det var spiselig.

Ja - jeg vet at bildene mine suger. Men vi har bestilt speilrefleks nå, så får håpe det kommer om ikke så veldig lenge så jeg endelig kan få tatt litt bilder med skikkelig kvalitet. 

Ikke glem å melde deg på Ukens Blogg - siste sjanse nå!

 

DAY 5 - NOE JEG SAVNER

Noe jeg savner må utentvil bli å være liten. Som når jeg gikk i barnehagen. Alle lekte med alle. Vi brydde oss ikke om de vi lekte med hadde en annen hudfarge enn oss, eller kom fra et annet land eller så litt annerledes ut. Alt som betydde noe var at vi hadde det gøy med de vi lekte med. Og ikke minst, gutter og jenter kunne faktisk være med hverandre uten at det absolutt måtte være noe på gang mellom de. 

Den største sorgen var når leken ble ødelagt. Og den beste gutten i verden var pappa. Kjærlighet var en klem eller en kyss på kinnet. Det var så lett når vi var små. Jeg savner det helt ekstremt. Ingen skole til å torturere oss. Ingen foreldre som maser om at vi må hjelpe til med husarbeidet - for det var vi for små til. Vi gjorde jo bare sånne enkle ting som å putte lekene våre tilbake i kassen de skulle være i.

Jeg savner å være liten, noe helt sykt!

Bilde fra lenge siden. Var sikkert et bursdagsbesøk når jeg gikk i barnehagen elns. Kan tenke med at det var Sara sitt bursdagsbesøk, men skal ikke si noe for sikkert.Ikke glem å melde deg på Ukens Blogg!


DAY 3 - PARFYMENE MINE

Fantasy Britney Spears for women
Jeg har et suge kamera, + at jeg var for lat til å finne fram parfymene mine og ta bilde av de, så fant bare noen bilder på Google. Men det er disse to jeg bruker. 

Jeg er ikke en sånn jente som har 100 parfymer på en gang. Jeg kjøper når jeg trenger ny. Men disse to elsker jeg!

Om noen lurte så heter den blå Britney Spears Circus Fantasy, og så vidt jeg vet så heter den andre bare Britney Spears Fantasy.

Det har vært en slapp dag med lite blogging. Fordi jeg prøvde å lage mitt første design selv. Og alt gikk fint til jeg fant ut at innleggene vises ikke når man trykker på en kategori. Så jeg skulle prøve å fikse det, så ble jo selvfølgelig hele designet fucket. Såeh... Hele dagen gikk opp i ingenting... Yey! Designet jeg har nå er bare midlertidig, derfor har jeg ingen header.

DAY TO DAY CHALLANGE

Jeg har veldig lite å blogge om nå for tiden - eier jo ikke fantasi... Så jeg tenke jeg skulle ha en sånn dag-til-dag utfordring. Dere må gjerne kopiere om dere vil.

Day 1 - Et bilde av deg når du var liten
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 3 - Parfymene dine.
Day 4 - Hva har du i sminkepungen?
Day 5 - Noe du savner.
Day 6 - En matrett du elsker.
Day 7 - Noe som irriterer deg.
Day 8 - Mobilen din.
Day 9 - Rommet ditt.
Day 10 - Sminken du bruker.
Day 11 - Ti ting om deg selv.
Day 12 - Det du kjøpte deg sist.
Day 13 - Et sted du vil til akkurat nå.
Day 14 - Noe du gruer deg til
Day 15 - Noe du gleder deg til, og hvorfor.
Day 16 - En sang du virkelig er lei.
Day 17 - Noe du ikke forlater huset uten.
Day 18 - Din favorittblogg.
Day 19 - Din verste uvane.
Day 20 - Noe du er redd for.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

HÅRMODELL

Tidligere i dag maste jeg meg til at mamma endelig ringte inn til Hairport salong og spurte hva de trengte hårmodeller til - vi hadde altså sett et skilt i vinduet der det sto at de trengte hårmodeller. Mamma ringte altså inn først, for det nekter jeg å gjøre selv, men så måtte jeg snakke med denne koselige damen siden det var mitt hår det var snakk om. Jeg fikk forklart at de skulle klippe forskjellige frisyrer som de mener hadde passet meg. De skulle ringe å ta kontakt når de trengte meg, og så en månedtids senere skulle de ta kontakt igjen for å klippe en ny frisyre som kunne passet meg.

Jeg tror egentlig det kommer til å bli litt gøy. Jeg ville være hårmodell ene og alene fordi jeg får en gratis klipp. Jeg er litt redd for å ende opp med kort hår, har jo blitt så glad i mitt lange hår! Men jeg har også sagt at etter konfen min skulle jeg prøve ut forskjellige frisyrer, men jeg vet jo ikke hva som ville kledd meg, så har holdt meg til det samme gamle. Så det blir utrolig spennende å få prøve ut nye frisyrer.


Q. Har du vært hårmodell før?

JEG SKAL BLI BRUN!

Min kjære bestevenninne, Rebecca, er nå i Spania. Der har hun vært en hel uke, og skal være enda en uke. Savner henne littegrann... Men det verste av alt er jo at når hun kommer hjem fra Spania er hun sikkert brunere enn meg. Det liker ikke jeg, jeg er alltid brunere enn henne! Nesten alltid... Så jeg har bestemt meg for å ta sol i minst 10 min hver dag til hun kommer hjem. Hun kommer kanskje fremdeles til å være brunere enn meg, men jeg skal ta henne igjen ganske kjapt! Oh yeah!


Jealous? No?
 


Jealous now?

Hehe, yeah! Jeg har solarium på rommet! Ikke verdens beste, men det funker. Jeg kan ta sol i det en gang i måneden i ca. 20 min, og da holder jeg meg brun nok til å overleve. 


Q. Har du solarium på rommet?
Q. Tar du sol?


ME, MYSELF AND I ON A DATE

I skrivende stund nyter jeg en fredlig date med megselv. Jeg stor koser meg med is, iste og filmen Nanny McPhee and the big bang
 


Nom nom!

Jeg ryddet også alt som er å rydde på rommet mitt tidligere i dag. Oppi skuffer, bakom kommoder, nattbord og alt som var å rydde. Og da fant jeg ut at madrassen min er sulten... Q. Sett filmen?
Q. Hva skal du gjøre i kveld?


Glem ikke å melde deg på UKENS BLOGG 

HARRY POTTER TIME

Oh yeah! Fant nettopp ut at Harry Potter og Ildbegeret går på TV! (På FEM om du lurte). Da er det selvfølgelig på tide å finne fram brus og digg å sitte meg til å se på.

Har sett denne filmen en milliard ganger før, men Harry Potter filmer blir aldri dårlige, bare bedre og bedre for hver gang jeg ser de. Jeg er altså verdens største Harry Potter fan.


Q. Skal du se Harry Potter?
Q. Syns om Harry Potter?
 

SKIN COLOR VS HEART COLOR


Jeg vet jeg har skrevet et innlegg om dette før. Men det er så utrolig sant! Og at en 7 år gammel liten jente sa det er bare så fantastisk. Den lille jenta er virkelig klok! 


 

OUTFIT, INNKJØP OG MAKEUP 30.07.11

DAGENS OUTFIT
TOPP - BIK BOK
BELTE - VERO MODA?
Husker ikke resten, eller pris.

DAGENS INNKJØP

Øredobber fra H&M - 49 kr


Topp/genser fra Vero Moda - 99 kr


Høst/vinterjakke fra Vero Moda - 299 kr

DAGENS MAKEUPBruker bare en svart og hvit øyenskygge fra et sminkesett jeg fikk til jul.
Vet at det ikke er perfekt, er ikke verdens flinkeste akkurat.


Q. Tycks?

hits