Kategori: Bloggdesign

FIKSET PÅ DESIGNET

Var litt lei det rosa designet mitt nå, så jeg har endret litt på designet. Har fått brunt designt - noe jeg egentlig aldri hadde vurdert å hatt. Men det var jo ikke så gale, syns jeg da. Passer jo til høst da, så det får vel være slik en liten stund nå. Har også fjernet menyen jeg hadde under headeren, følte at den var så unødvendig. Headeren min er bare midlertidig. Ja - jeg vet at jeg sier det om hver eneste header jeg har, men jeg skal få meg en skikkelig header en eller annen dag, må bare gidde å ta litt bilder og sette sammen en skikkelig header.  
Bildet på headeren er tatt av meg, hvis noen lurte. Bruker Canon EOS 1100D og vanlig 18mm - 55mm zoom.

Q. Hva syns du om det nye designet?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FIKSET PÅ DESIGNET


Var litt lei av designet mitt. Syns det var for smalt og ble litt lei av fargene. Så fikset litt på det. Fant ut at jeg skal ha rosa en stund. Det er så fint og lyst syns jeg. 

DESIGNET FØR:

(Klikk på bilde for større)

Headeren er midlertidig. Når jeg får tatt flere bilder så skal jeg lage ny. Det kan nok bli en stund til, men jeg lover at det kommer en ny en gang. 

Q. Hva syns du?


VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

NYTT DESIGN

Da har jeg rotet sammen et nytt design. Ble litt lei det gamle. 
Jeg vet - at jeg ikke er proff. Men det er i hvertfall et design, ikke sant?


Det gamle designet. (Klikk for større)


Det nye designet. (Klikk for større)


Q. Tycks?
Q. Hvilket var finest? Det gamle eller det nye?
JEG HAR LAGET BLOGGDESIGN

Jeg har faktisk klart å lage et helt bloggdesign selv! Ikke så ille eller hva?
Det var egentlig ferdig i går. Men som jeg nevnte i det forrige innlegget klikket hele designet. Så jeg gadd ikke å stresse med å fikse det der og da. Men nå har jeg fått fiksa det!

Altså, headeren er midlertidig. Når jeg får nytt kamera skal jeg gidde å ta masse bilder så jeg kan lage en skikkelig header.

So what do you think?

hits