Kategori: Blogg

FAST ELLER RANDOM?

Postet dette innlegget for nesten to måneder siden, men tenkte å reposte det, bare for å se om jeg har fått flere lesere nå. 


Det jeg vil at du skal gjøre er å skrive dette i kommentarfeltet:
Navnet ditt:
Alderen din:
Bosted:
Fast eller random:

For eksempel om jeg skulle kommentert. (Nå sier vi at jeg er fast leser av min egen blogg, ok?)
Navnet ditt: Silje Morlandstø
Alderen din: 15 år
Bosted: Sotra
Fast eller random: Fast

Om du ikke ønker å dele navnet ditt, alderen din, eller hvor du bor er det fritt for. Hadde bare vært litt kjekt å vite hvem leserne mine var også.

slenger med et gammelt bilde.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BLOGGER JEG LESER

Heisann!
Tenkte jeg kunne skrive en liten liste over blogger jeg leser og anbefaler. 
Som mange andre leser jeg jo toppliste bloggene. Jeg har mine dager da jeg titter innom nesten alle bloggene på topplisten, men det er få av de jeg leser fast.

Så, bloggene jeg leser er:


tcmn.blogg.no


tuvaw.blogg.no


takinkroop.blogg.no


glennhenriksen.com


larstangen.com


rhenriksen.blogg.no


voeblogg.no


annikensg.blogg.no


leLuca.nu


cawoline.com

Nå har jeg sikkert glemt en del blogger. Men dette er de bloggene jeg er innom nesten hver eneste dag.
Andre blogger jeg kan anbefale dere å lese er: amigos3.blogg.no, anybanany.com, danielogmarius.com, torarnenjaamo.net, iselinkl.blogg.no, camillaholmberg.blogg.no, siljedalland.blogg.no, atlepettersen.blogg.no og carolinemaria.blogg.no. Noen av disse oppdaterer ikke så veldig ofte, men jeg leser alle disse bloggene, noen sjeldnere enn andre. De jeg har bilde med leser jeg så å si hver dag, de andre er jeg innom når jeg har lyst å lese litt blogger.


Q. Leser du noen av disse bloggene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

NEED INSPIRATION

Ciao!
I dag har jeg ikke blogget i det hele tatt. Jeg har bare lagt i sengen å vært syk. Men jeg har absolutt ingenting å blogge om. Jeg trenger inspirasjon fra andre blogger om hva jeg kan blogge om. Så jeg har veldig lyst at alle som leser dette innlegget legger igjen bloggadressen sin i kommentarfeltet - og gjerne andre blogger dere syns er bra! Jeg kommer til å ta en tur innom alle bloggene og kanskje legge igjen en kommentar eller to. Q. Hva er din blogg?
Q. Har du noen blogger du vil anbefale?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

LESE DIN BLOGG?

Good evening!
Tenkte jeg skulle gjøre som mange andre bloggere, lese din blogg! Jeg trenger masse inspirasjon til hva jeg kan blogge om, så da er det bare å kommentere på dette innlegget så skal jeg ta turen innom din blogg! Jeg skal prøve å ta turen innom og kommentere på alle bloggene i løpet av morgen dagen, men lover ingenting. Jeg kommer i hvert fall til å se innom alle bloggene, men noen kommentar kan jeg nok ikke love til alle, skal prøve da!Skal jeg lese din blogg? Da er det bare å kommentere på dette innlegget!
Du må gjerne også anbefale andre blogger! Jeg er alltid ute etter nye blogger å lese.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

NY SPONSOR

God morgen alle sammen!
Jeg som veldig mange andre har fått en mail der jeg fikk en ny sponsor; Miinto.no. Jeg tok en titt innom siden deres da for å se om det var fine klær. Og det var det massevis av! 

Under her ser dere noen få eksempler på noe av det jeg syns var veldig fint der:

Blazer i ull og kashmir fra Marc CainKortbukse fra Designers Remix

GummistøvelPumps

 

De har avtaler med over 100 motebutikker i Norge. Og du betaler kun én frakt om du handler fra flere forskjellige butikker på Miinto. 

Jeg syns kanskje det var litt dyrt der, men de hadde en del litt rimelige ting også der, så det er nok et sted jeg kommer til å shoppe en gang. Det er også salg på ganske masse der nå, og veldig masse fint! Så vil anbefale å ta turen inn.

Q. Hørt om Miinto.no før?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

SPØRSMÅLSRUNDE

 Senere idag kommer jeg til å legge ut svarene på spørsmålsrunden. Har allerede fått masse bra spørsmål, men skader ikke med flere. Og husk at rare spørsmål er de som er morsomst å svare på! Q. Noe du lurer på?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

SPØRSMÅLSRUNDE

Da setter jeg i gang min andre spørsmålsrunde her på bloggen. Er vel en liten stund siden jeg hadde en sist, syns det er litt gøy å svare på spørsmål jeg. Så det er bare å stille så masse spørsmål som mulig! Og rare spørsmål er de morsomste å svare på. Jeg svarer på det aller meste, men ikke veldig private ting. Q. Noe du lurer på?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

BILDEOPPLASTNING?

Jeg får ikke til å laste opp bildene mine i dag. Det kommer bare opp:
Beklager men det skjedde en feil, bildet kunne ikke lastes opp.
Feilmelding:
file upload error: 553 str: 553 Could not create file.

Sykt irriterende! Noen flere som sliter med å laste opp bildene i dag? Noen som vet hvordan jeg kan få lagt inn bildene mine uten å laste de opp på bloggen først? Og helst slik at de ikke blir bredere enn bredden på bloggen, må ha de nøyaktig 700px.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

I NEED YOUR HELP!

Jeg har blitt trekt ut til Blogg vs. Blogg på JLYL.BLOGG.NO. Utrolig gøy! Hadde satt utrolig stor pris på om dere bare hadde gått inn på DETTE innlegget og stemt på meg! 

Tusen takk uansett! :-D 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

DERE ER BEST

Jeg vet at jeg ikke er verdens flinkeste til å kommentere tilbake. Jeg pleier som regel alltid å titte innom bloggen til de som kommenterer på min, men jeg er ikke alltid like flink til å kommentere tilbake. Jeg ser gjerne på det siste innlegget og leser gjennom det. Noen ganger tenker jeg å kommentere, men føler at det er så stress å bla opp igjen og trykke på "kommenter her" eller hva det står (om du ikke har det nederst på innlegget). Jeg vet at jeg er lat, og det er kjipt at jeg er for lat til å gidde å kommentere tilbake hele tiden. 


kommentarer fra innlegget "foto; be mine"

Men siden dere er så flinke å kommentere på min blogg fant jeg ut at jeg skulle lage et innlegg bare til dere, alle faste lesere, alle de som titter innom av og til og alle som bare tilfeldigvis er innpå bloggen min. Dere er best. Jeg har fått noen få teite kommentarer, og jeg bryr meg ikke. For alle de utrolig herlige kommentarene jeg får fra dere gjør opp for det, gange 1000! 


kommetarer fra innlegget "foto; cuteness"

Jeg husker en gang jeg fikk en så utrolig herlig kommentar, men det er en stund siden og jeg husker ikke hva det sto på den eller hvem den var fra, desverre. Men jeg husker at jeg ble så utrolig glad!

Og ofte i virkeligheten får jeg kommentarer om at bloggen min er så bra, fra folk jeg kjenner. Og det betyr utrolig mye det også. Det er jo alltid litt stas å vite at folk liker bloggen din, og ikke bare er inne å kommenterer i håp om å få en kommentar tilbake. 

Så jeg vil bare takke alle dere som gidder å ta dere tid til å kommentere på bloggen min! Dere er best! Og jeg lover at jeg skal prøve å skjerpe meg når det kommer til å kommentere tilbake.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

DAY 18 - DIN FAVORITT BLOGG

Denne var faktisk veldig vanskelig. Hadde du spurt meg for noen uker siden vet jeg hva svaret hadde blitt, uten tvil. Da hadde jeg sagt www.glennhenriksen.com, men nå blogger han nesten aldri og det syns jo jeg er veldig dumt på en måte for da er liksom favorittbloggeren min inaktiv. Så jeg har tenkt litt fram og tilbake og det har stått mellom et par blogger. Men jeg kom til slutt fram til at www.amigos3.blogg.no er min favoritt blogg. De blogger ofte og bloggen deres er bare helt sykt bra! Jeg er innpå den minst en gang for dagen og syns alltid det er like spennende å lese. De vant også denne ukens "Ukens Blogg", så der kan dere lese en bloggvurdering hvor jeg ga dem terningkast 6! Denne bloggen vil jeg absolutt anbefale til alle!

Q. Leser du bloggen deres?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FAST ELLER RANDOM?

Postet dette innlegget for nesten to måneder siden, men tenkte å reposte det, bare for å se om jeg har fått flere lesere nå. 


Det jeg vil at du skal gjøre er å skrive dette i kommentarfeltet:
Navnet ditt:
Alderen din:
Bosted:
Fast eller random:

For eksempel om jeg skulle kommentert. (Nå sier vi at jeg er fast leser av min egen blogg, ok?)
Navnet ditt: Silje Morlandstø
Alderen din: 15 år
Bosted: Sotra
Fast eller random: Fast

Om du ikke ønker å dele navnet ditt, alderen din, eller hvor du bor er det fritt for. Hadde bare vært litt kjekt å vite hvem leserne mine var også.

slenger med et gammelt bilde.

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

VIL DU TJENE PENGER PÅ BLOGGEN?

Frossle.com

Det er vel ingen hemmelighet at vi alle - meste parten av oss i hvert fall - ønsker å tjene penger på bloggen. Ikke sant? Med Frossle.com er det enkelt! Når du registrerer deg får du 50 kr! Så kan du velge mellom andre "programmer" du ønsker å sammarbeide med. Du sender en søknad, enkelt og får kjapt vite om den er godkjent eller ikke. Det er super enkelt!

Frossle.com

Om du ønsker å bli medlem er det bare å klikke på et av bildene, eller de stedene der det står Frossle.com. Det er raskt og enkelt! Jeg vil anbefale det til alle som ønsker å tjene penger på bloggen!

VURDERE DIN BLOGG?

Mens jeg nå sitter her å kjeder meg og nok en gang ser på den samme Harry Potter filmen fant jeg ut at jeg har lyst å vurdere noen blogger. 

Om du er interessert i å være med så er det bare å skrive det i en kommentar og legge ved bloggadressen.

Jeg vurderer max 4 blogger, men jeg får se hvor mange jeg gidder. Minimum blir 2. Jeg kommer til å skrive hva jeg syns er positivt og negativt med bloggen og gi terningkast. 

Så, som sagt, om du ønsker å være med er det bare å skrive det i kommentarfeltet + bloggadresse. Jeg gir de som blir vurdert beskjed når jeg er ferdig med vurderingen.

Vurderingene blir mest sannsynlig lagt ut på ettermiddagen / kvelden i morgen.


Q. Er du med?


SPØRRE RUNDE


Spør meg hva som helst! Svarer på det aller meste. Svarene kommer nok senere idag eller i morgen, vi får se hvor mange spørsmål jeg får først.

HAPPY BDAY KITTEN!

Som jeg nevnte i et tidligere innlegg så har pusen min bursdag! Hun fyller 1 år! Tiden går fort. Det virker ikke som det er noe lenge siden vi fikk henne, da hun omtrent bare var på størrelse med hodet sitt. Og da overdriver jeg ikke. Hun var knøtt liten, og er fremdeles ganske liten, og tynn med bollemage. (Håper hun er gravid!)
Noen av dere syns sikkert det er sykt teit å blogge om at katten din har bursdag. Men for meg er kattene mine (og hunden min) som babyene mine, de betyr så utrolig masse for meg! Elsker de alle <3'

 

Første innlegg 25.07.11

Heisann og velkommen til bloggen min!


Først og fremst vil jeg bare fortelle kort om meg selv:
Mitt navn er Silje Morlandstø, jeg er 15 år og kommer fra Sotra, utenfor Bergen. Det jeg liker å gjøre på fritiden er vel å drive med musikk, være med venner og shoppe.


Jeg kommer til å blogge om alt og ingenting. Blir nok mye om musikk, og om mine meninger om ting og litt om hverdagen min. Jeg har et sugent kamera fra Fujifilm med 10.2 megapixler, så bildene kommer ikke til å bli noe spesielt, men når jeg får spart nok penger så skal jeg kjøpe speilrefleks. 

hits