Kategori: Bitch stole my look

"BITCH STOLE MY LOOK" #17

"Bitch stole mye look" #17 er Kate Beckinsale (venstre) og Celine Dion (høyre), som går med lik kjole.

Den eneste forskjellen jeg ser på denne kjolen er at Kate Beckinsale har et stlig magebelte også. Ellers tror jeg bare det er lyset som gjør at Celine Dion sin kjole ser mer svart ut.

Begge har valgt å bruke svarte, høyhælte sko til kjolen, og jeg må si at jeg digget Celine Dion sine sko. Kate Beckinsale sine var jo også pene da!

Når det kommer til hvem som kledde den best syns jeg det er litt vanskelig. Selv om jeg syns beltet til Kate Beckinsale er veldig stilig, så passet det ikke så godt til denne kjolen. Jeg tror at hvis hun hadde droppet beltet hadde hun vært en klar favoritt her. Jeg syns også at Celine Dion så veldig blek ut i den svarte kjolen. Derfor er det vanskelig å velge en favoritt.

Men når jeg da må velge meg en favoritt så syns jeg nok Kate Beckinsale kledde den best. Hun har en mer gyllen brunfarge, som gjør at det ikke blir så mye "kontrast". Hadde Celine Dion vært en smule brunere bare så tror jeg hun hadde kledd kjolen enda bedre enn Kate.
 

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

"BITCH STOLE MY LOOK" #16

"Bitch stole my look" #16 er Kate Beckinsale og Amanda Peet som går med lik kjole. Forskjellen på kjolen er vel bare fargen. Kate Beckinsales kjole er mer rosa enn Amanda Peet sin, som er helt hvit.

Kate Beckinsale har matchende sko i samme rosa farge som kjolen og en pen, liten håndveske til kjolen. Amanda Peet har svarte, prikkete strømpebukser og svarte sko med den hvite kjolen.
 

Jeg syns denne kjolen er veldig søt! Og både Kate og Amanda kledde den veldig godt, syns jeg. De har forskjellig tilbehør og derfor syns jeg de kledde kjolene på to ganske forskjellige måter.

Men når jeg da må velge en favoritt blir det nok Kate Beckinsale, fordi jeg syns fargen på kjolen passet veldig bra til hudfargen hennes og jeg syns det var veldig pent med de rosa skoene og den pene håndvesken til. Men jeg syns jo som sagt at Amanda Peet kledde den kjempe godt også. 
 

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch? 

Nå skal jeg ture til sengs og få meg en god nattssøvn, forhåpentligvis. Så jeg ønsker alle dere en god natt!

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

"BITCH STOLE MY LOOK" #15

"Bitch stole my look" #15 er Heidi Klum og Esperanza Spalding som går med lik genser, men har brukt den på to ganske forskjellige måter.

Heidi Klum har en søt hvit topp med noe mønster på og en grå bukse og brune støvletter til. Esperanza Spalding har en hvit topp under genseren og en svart bukse og noen ganske vanlige sko til. 
 

Jeg må få sagt at jeg elsket den genseren! Syns den var utrolig stilig. De har brukt genseren på to veldig forskjellige måter og jeg syns begge kledde den, på hver sin måte. 


Når det er sagt så er det på tide å velge en favoritt. Som sagt - begge kledde den på hver sin måte. Men jeg tror nok Heidi Klum blir favoritten her. Jeg syns den var mye finere på den måten hun brukte den. Det var litt mer laidback, syns jeg da. 


Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

"BITCH STOLE MY LOOK" #14

"Bitch stole my look" #14 er Kate Middleton vs. Kerry Washington som går med samme kjole.
 

Forskjellen på kjolene er vel egentlig bare fargen. Kate Middleton sin kjole er helt hvit, mens Kerry Washington sin er litt med beige-aktig. 


Kate Middleton har valgt å ha en svart blazer, svart strømpebukse og noen svarte sko til kjolen. Kerry Washington har bare en svart håndveske og noen svarte pumps med kjolen.
 

Jeg syns denne kjolen var utrolig søt! Den ser også veldig komfortabel ut, noe som aldri er et minus. og den er veldig pen på begge. De kler den på to helt forskjellige måter. 


Vanskelig valg er det, men jeg må velge en favoritt og det må nok bli Kerry Washington. Syns bare det så mye mindre formelt ut, veldig avslappet, men også kjempe fint! Men det er ingen tvil om at Kate Middleton også kledde kjolen da.
 

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?
 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

"BITCH STOLE MY LOOK" #13

"Bitch stole my look" #13 er Marisa Tomei, Beyoncé og Amy Smart som går med veldig lik kjole. 

Som dere ser er Marisa Tomei sin kjole stroppeløs. Beyoncé sin har tynne stropper og er litt åpen både framme og bak. Og Amy Smart har tykke stropper og en litt løsere variant enn Marisa Tomei.

Kjolen(e) var utrolig fine, alle sammen. Og alle kledde de, men hvis jeg må velge en favoritt må det nok bli Beyoncé. Jeg syns hun både kledde kjolen best og hennes kjole var den fineste, etter min mening.

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch, middle bitch or right bitch?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

"BITCH STOLE MY LOOK" #12

"Bitch stole my look" #12 er Olivia Palermo og Elle Fanning som går med samme kjole. Kjolen er ganske søt med blonder helt oppe på kjolen.


Kjolen er da ikke helt min stil, ikke noe jeg ville gått med. Men så handler det jo ikke om meg heller. Olivia Palermo bruker noen nydelige røde og svarte høyhælte sko og en liten håndveske som ser ut til å være sølvglittrende. Elle Fanning derimot har bare noen svarte høyhælte sko til kjolen.


Aldersforskjellen på Olivia Palermo og Elle Fanning er 12 år. Syns på en måte det er litt rart at en 25 åring og en 13 åring går med samme kjole, men den var søt på begge.


Men til hvem som kledde den best. Jeg syns nok Olivia Palermo kledde den best. Grunnen er bare at Olivia ser skikkelig bra ut i den kjolen, mens det heller ser ut som kjolen har på seg Elle, den ser litt for stor ut. Og jeg vet at det er meningen at den skal være litt romslig og luftig, men den så litt for stor ut. Det er bare min mening da.


Men hva mener du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?
 
 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

"BITCH STOLE MY LOOK" #11

"Bitch stole my look" #12 er Gwen Stefani og Iman som går med lik jumpsuit. Den eneste forskjellen er fargen.


Gwen Stefani sin jumpsuit er svart med litt paljetter og gjennomsiktige armer. Iman sin jumpsuit derimot er gull-brun med paljetter. Iman har et svart magebelte med en gull-beltespenne, mens Gwen Stefani bare har et helt vanlig svart belte. 


Selv syns jeg Gwen Stefani kledde den best. Det var et mye bedre farge valg enn Iman sin gull-brune jumpsuit. Iman sin kjole matcher hudfargen hennes nesten. Misforstå meg rett! Det er ikke frekt ment! Det var bare ikke særlig pent. 


Så Gwen Stefani er helt klart en vinner i "Bitch stole my look" #11


Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?

 

 

 


VI BLO
GGES!
Silje Morlandstø

"BITCH STOLE MY LOOK" #10

"Bitch stole my look" #10 er Freida Pinto og Helena Bonham Carter som går med lik blonde kjole. 


Freida Pinto har noen søte, svarte, høyhælte sko til kjolen, mens Helena Bonham Carter har valgt å bruke svarte pumps til kjolen. 


Jeg vet ikke helt hva jeg syns om kjolen. Den var ikke helt min smak, men det var på en måte fin også. Disse to kledde kjolen ganske bra begge to faktisk. 

Etter min mening kledde Helena Bonham Carter kjolen best. Fordi den satt bedre på henne. På Freida Pinto var den så formløs. 


Men hva syns du? 
Who dressed better? Left bitch or right bitch?

 

 

 

 

 

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

"BITCH STOLE MY LOOK" #9

"Bitch stole my look" #9 er de David Beckham og Adam Levine, de første mennene jeg har med i "Bitch stole my look".

Her går David Beckham og Adam Levine med samme jakke. Den jakken syns jeg selv var helt grusom! Skjønner ikke at de faktisk går med den...

Men om jeg må velge en som kledde den best syns jeg faktisk Adam Levine kledde den best. Vet ikke helt hvorfor, men den så vel bare mindre grusom ut på han.

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?

Vi blogges!

"BITCH STOLE MY LOOK" #8

"Bitch stole my look" #8 er Katharine McPhee og Anne Hathaway som går med lik kjole.

Jeg ser litt forskjell i kjolene da. Fargen kan være pga lyset, men jeg syns Katharine sin er mye mer "fjærete" enn Anne Hathaway sin, men den er jo nesten prikk lik, og kjempe pen etter min mening.


Katharine McPhee har valgt noen pene høyhælte sko å ha med kjolen, mens Anne Hathaway bruker noen svarte pumps med kjolen. 

Jeg syns begge kledde kjolen på hver sin måte, og det er vanskelig å velge en favoritt, men det må nok bli Anne Hathaway bare fordi jeg syns kjolen sitter mye finere på henne. 


Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch? 

 

 

Ikke glem å melde deg på Ukens blogg!

Vi blogges!

"BITCH STOLE MY LOOK" #7

"Bitch stole my look" #7 er Sofia Coppola og Rihanna med samme grusomme eh .. gardin?  

 
Sofia Coppola har også en svart tights/strømpebukse under og svarte sko med den. Rihanna har en beige veske og hvite sko på.
 

Jo altså... Den der, saken, var grusom! Den hadde vel kanskje sett en smule bedre ut om de hadde tatt med på et magebelte også eller noe, men fy! Den var grusom!


Men Rihanna kan gå med alt og kle alt, uansett! Selv om denne gardinen var helt grusom så er det absolutt ingen tvil om at Rihanna kledde den best! Når det kommer til stygge klær så kler Rihanna de alltid best - det er altså ikke ment frekt, hehe!


Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?Vi blogges!

"BITCH STOLE MY LOOK" #6


"Bitch stole my look" #6 er Katy Perry og Dita von Teese som har veldig, veldig lik look. Den eneste forskjellen er kjolen, men der er fargen veldig lik og da. 
 

Jeg vil kalle dette en mer "typisk Katy Perry"-look. Jeg syns begge kledde den, og det er faktisk vanskelig å velge hvem som kledde den best. Men fordi det er "typisk Katy Perry" så må jeg gå for henne.

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?

Vi blogges!

"BITCH STOLE MY LOOK" #5

"Bitch stole my look" #5 er Halle Berry og Jennifer Garner som går med veldig lik kjole, selv om fargen er annerledes. 

Jeg syns at begge kledde kjolene på hver sin måte. Jeg tror om begge hadde hatt blå kjole at Jennifer Garner hadde kledd den best. Og om begge hadde hatt rød-rosa kjole at Halle Berry hadde kledd den best. Men om jeg må velge en som kledde den best må det være Halle Berry fordi at fasongen passer bedre og ser bedre ut. 

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?
 

OBS! 
Dette "bitch" greiene er på ingen måte ment stygt, det er - helt ærlig - kopiert fra "Bitch stole my look" fra programmet "Fashion Police".
(kommer til å nevne dette i mange av disse innleggene fremover etter som det kanskje ikke er det samme som leser alle innleggene) 

IKKE GLEM Å MEDLE DEG PÅ UKENS BLOGG

 

"BITCH STOLE MY LOOK" #4

"Bitch stole my look" #4 er Eva Mendes og Jenny McCarthy som går med lik kjole. Eva Mendes har valgt å bruke sølvsko med kjolen, mens Jenny McCarthy har svarte pumps.


Jeg likte best kjolen på Jenny McCarthy, selv om begge kledde den ganske godt. Jeg liker også hvordan Jenny har valgt å klippe av ermet på kjolen.  

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch? 
 

OBS! 
Dette "bitch" greiene er på ingen måte ment stygt, det er - helt ærlig - kopiert fra "Bitch stole my look" fra programmet "Fashion Police".
(kommer til å nevne dette i mange av disse innleggene fremover etter som det kanskje ikke er det samme som leser alle innleggene) 

 

IKKE GLEM Å MEDLE DEG PÅ UKENS BLOGG


"BITCH STOLE MY LOOK" #3

"Bitch stole my look" #3 er Diane Kruger og Kate Bosworth i ganske lik kjole. 
 

Jeg liker ikke at Kate Boshworth har satt en så stygg jakke sammen med den kjolen, det ødelegger hele looken! Diane Kruger derimot har satt sammen kjolen med noen beige/hudfargede pumps, noe som passer meget godt! Etter min mening må det bli Diane Kruger som kledde dette best.
 

Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch? 
 

OBS! 
Dette "bitch" greiene er på ingen måte ment stygt, det er - helt ærlig - kopiert fra "Bitch stole my look" fra programmet "Fashion Police".
(kommer til å nevne dette i mange av disse innleggene fremover etter som det kanskje ikke er det samme som leser alle innleggene) 

 

"BITCH STOLE MY LOOK" #2

"Bitch stole my look" #2 er Blake Lively vs. Taylor Swift. Kjolen er ikke helt lik, men ganske. 
 

Jeg likte ikke fargen på Taylor Swift sin kjole like godt som fargen på Blake Lively sin. Begge kjolene var veldig pene, men jeg må si at Blake Lively kledde den best! Fasongen var mye finere også. 


Men hva mener du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch? 


OBS! 
Dette "bitch" greiene er på ingen måte ment stygt, det er - helt ærlig - kopiert fra "Bitch stole my look" fra programmet "Fashion Police".
(kommer til å nevne dette i mange av disse innleggene fremover etter som det kanskje ikke er det samme som leser alle innleggene) 

 "BITCH STOLE MY LOOK" #1

"Bitch stole my look" er en ny kategori jeg har laget. Det er rett og slett en kategori jeg skal fylle med "hvem kledde den best?" Overskriften er tatt fra et program - Fashion Police - som går i USA, hvor de har noe der de viser to eller flere stjerner som har lik, eller nesten lik, look - tenker ikke bare på kjoler da, men  hår, sminke osv. Tenkte det var litt mer kreativt en "VS" eller "Hvem kledde den best?" eller "Who dressed better?" osv osv. 

"Bitch stole my look" #1 er Rihanna og Kyile Minogue som går med samme kjole.

Jeg syns selv denne kjolen var helt grusom, den kan ikke beskrives på noen annen måte! Men, om noen ser bra ut i den så må det være Rihanna. Kyile Minogue så ikke bra ut i den - at all, spør du meg.


Men hva mener du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch? 


OBS!
Dette "bitch" greiene er på ingen måte ment stygt, det er - helt ærlig - kopiert fra "Bitch stole my look" fra programmet "Fashion Police".

 

 

 
 
 

hits