Kategori: Anbefalinger

FILM ANBEFALING

Hallo!
Siden jeg ikke har noe annet å blogge om, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne anbefale en film jeg virkelig elsker. Mange av dere har sikkert sett den før. 

Filmen jeg vil anbefale er Source Code. Det handler om et program hvor de sender en person tilbake i tid for å finne ut hvem det er som legger bomber på togene. Det er lenge siden jeg har sett filmen, men jeg mener at han som blir sendt tilbake i tid bare får 8 minutter på seg, og må gjøre det om og om igjen til han klarer det. Litt senere i filmen får han vite noe som sjokkerer både han og seerne veldig. Jeg kan ikke si så mye, for det avslører alt det spennende i filmen, men jeg vil virkelig anbefale denne filmen!

Q. Har du sett den? Likte du den?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

TEEN WOLF

God kveld!
Jeg vet jeg ikke har blogget noe spesielt. Bare to innlegg med bildet og et om en foundation som jeg måtte skrive fordi jeg absolutt ikke hadde noe annet å skrive om.

Jeg har ikke gjort noe spesielt i dag. Søndager er vanligvis slappe dager for meg. En dag for å lade opp energi til resten av uken. Så litt tidligere i kveld lagde jeg meg taco og så på Teen Wolf som jeg har blitt helt bitt av! Må være noe med meg og sånne Vampyr og Varulv serier. Nei - jeg ser ikke på Twilight, det suger! Men Teen Wolf er sykt bra! Har bare sett to episoder av det da og nå vurderer jeg å finne det på internett og se mer!  Har ikke satt meg helt inn i handlingen i filmen, men det er vel hovedsakelig om varulver. Har fått med meg at en av varulvene er sammen med datteren til en familie som prøver å utrydde de. Syns i hvert fall det er utrolig spennende. Det går søndager kl. 20.00 på TV Zebra. Vil anbefale alle som ikke har sett denne serien om å se den! 

Q. Hva har du gjort denne søndagen da?
Q. Ser du på Teen Wolf?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

FILM ANBEFALINGER


I AM NUMBER FOUR

Denne filmen handler om en gutt som var en av 9 unger som ble reddet fra planeten Lorien da den ble angrepet av Mogadorians. De lever i skjul for å bli trent opp til å kunne dra hjem og redde hjemme planeten deres. Så langt kom de aldri. Men nå må de redde Jorden fra disse onde skapningene. Nummer 1, 2 og 3 er allerede drept. Neste i køen er John Smith, nummer 4. 
TERNINGKAST: 6
Dette er min absolutt favoritt film! Den beste jeg noen gang har sett. Det har kanskje noe med at jeg er veldig opptatt av Sci-Fi og spennings filmer. Men denne filmen bygger på spenningen gjennom hele filmen. Du får virkelig lyst å se etterfølgeren, om den kommer. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg virkelig elsker denne filmen!) Virkelig verdt å se!

IT'S A BOY-GIRL THING


Denne filmen handler om en gutt og en jente som har vokst opp som naboer. De avskyr hverandre og plager hverandre 24/7. Plutselig en dag våkner de opp i hverandre sin kropp og har ingen anelse om hvordan de skal komme seg tilbake i sin egen. Jeg kan ikke si så mye mer uten å røpe hva som skjer i filmen.
TERNINGKAST: 4
Det er ikke den beste filmen jeg har sett. Men en god komedie! Den er absolutt verdt å se. Jeg koste meg når jeg så den. Vil virkelig anbefale dere å se den, veldig grei film for en kjedelig dag, eller en kosekveld med venner.


Q. Sett noen av de? 

TV-serie anbefalinger

Nå som det er sommerferie har jeg mye tid til overs, er for lat til å gidde å finne på noe. Så når jeg sitter å kjeder meg ser jeg mye på film og serier. Her er to serier jeg kan anbefale.

 


PRETTY LITTLE LIARS
Kan du se HER

 


SURFACE
Kan du se HER


Dette er to serier jeg ser på nå. Jeg har nettopp begynt å se på Surface. Det er utrolig spennende! Jeg vil virkelig anbefale den serien, og jeg er veldig kresen til TV serier og filmer. 
Pretty Little Liars har jeg sett på et par måneder. Sesong to har nettopp begynt i USA, så jeg ser det på internett, det kommer en ny episode i morgen. Dette er min absolutt favoritt serie, aldri sett noe bedre, det er så spennende og man blir helt avhengig!

 


ShoutMix chat widget
hits