LITE BLOGGING...

Heisann! 
Beklager for lite blogging. På onsdag og torsdag hadde jeg vel egentlig ingen unnskyldning for å ikke blogge. Eller, på torsdag var jeg jo syk da så.. Men jeg kom ikke på noe bra å blogge om. Og på fredag kom jeg hjem fra skolen og slappet litt av, og spiste og gjorde meg klar og så måtte jeg stikke igjen, siden jeg var på kino med Anne og Alexandra og så Paranormal Activity 3. Kjempe bra film!

Og i går var jeg i bursdagsbesøk hos kjære Isabell! Jeg sto opp et par timer før det begynte da. Men så dusja jeg og så det nyeste episoden av Vampire Diaries, og så måtte jeg gjøre meg klar. Så når jeg kom hjem så jeg Skal Vi Danse, og så var jeg for slapp til å blogge.


ur gammelt bilde..

Veldig uinteressant, I know! Men jeg må bare la dere få vite at jeg kommer ikke til å blogge så mye fremover. Kameraet mitt har fucket opp det store minnekortet, så nå har jeg bare ett med et par hundre MB. Og så har jeg så masse skolearbeid. Vi har sånn 3 innleveringer hver uke, i tillegg til prøver og framføringer og lekser og alt... Så skolen suger opp all energien min. Men etter jul, kanskje, så tenker jeg at jeg kommer tilbake for fullt, håper jeg. Vi får se. I mellom tiden kommer jeg til å blogge når det passer meg!

Dere får kose dere med en av favoritt sangene mine ATM da!

Glee (Rachel & Quinn) - I feel pretty / unpretty

Q. Hva har du gjort i det siste?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

4 engler

Dato: 27.nov.2011 Tid: 21:00 URL:
du må blogge mere søte deg :-)

kan du vise blide av rommet ditt, slik du snakket om at du skulle gjøre?:D

Sophie

Dato: 27.nov.2011 Tid: 23:09 URL: http://sophiebf.blogg.no
syykt fin blogg , elsker designet ! (:

marlenesvee

Dato: 02.des.2011 Tid: 09:12 URL: http://www.marlenesvee.blogg.no
Fin blogg du hadde :D :D

SILJE ♥

Dato: 06.des.2011 Tid: 16:12 URL: http://fpe.blogg.no
Du er så peeen!

Skriv en ny kommentar

hits