I'M ALIVE

God kveld!
Ja, nå er det lenge siden jeg har blogget. Ble igrunn bare litt lei. Ved siden av bloggen har jeg hatt utrolig masse skolearbeid å gjøre. Ja, ikke mindre enn 3 innleveringer hver uke omtrent, masse lekser og prøver. Og da ble jeg så sliten og lei av alt. Så bloggen føltes bare som noe jeg MÅTTE gjøre, istedenfor noe jeg ville gjøre. Så jeg tok en pause, men nå er jeg tilbake, I hope. Kommer ikke til å blogge like ofte som før, og 365 days og Music 365 kommer jeg ikke til å fortsette med med det første. Først og fremst fordi jeg ikke gidder, men også fordi dataen min spiser minnebrikkene mine, de funker ikke etter å ha vært i dataen... 


veldig gammelt bilde, har ikke tatt noe nytt.

En liten oppdatering
For å oppdatere dere litt på hva jeg har gjort i det siste, så kan jeg nevne at jeg har vært på to AUF møter, hvor vi for det meste har planlagt litt aktiviterer for resten av året og neste år. Jeg har vært på nattcup, som ikke var så veldig gøy da. Jeg har funnet ut at katten min skal ha kattunger, det er ikke lenge til de kommer! Jeg har farget håret - og det ble ikke særlig bra... Men skal farge det igjen, men venter til litt nærmere jul. Jeg har shoppet en hel drøss med julegaver. Blitt flinkere i matte! Amazing, right?!

Så har jeg en del planer for resten av uken...
Vi (meg og mamma, og sikkert min bror hvis han vil) skal enten på besøk til eller få besøk av kusinen til min far og tremenningene våre. Har nettopp møtt kusinen til pappa for første gang siden jeg var veldig liten, så jeg husket henne selvsagt ikke. Så vi tenkte at jeg måtte møte tremenningen min og litt sånn. Vet ikke om det blir noe av siden mamma skadet hoften, men jeg håper jo det da. I så fall skal det skje i morgen eller på torsdag, husker ikke, tror det var på torsdag.
På fredag skal jeg på kino med Anne og Alexandra for å se Paranormal Activity 3, gleder meg!
Og på lørdag skal jeg i bursdag besøk til søta mi, Isabell, som fylte 15 år på søndag.
Og hvis noen lurte så var jeg hos Sara tidligere i dag. Var en stund siden jeg hadde vært med henne, så det var koselig! De har forresten fått ny pus, helt herlig!


nye pusen til sara!

Må si at det var litt artig å gå inn på statestikken og se at jeg hadde rundt 20 besøk hver dag, selv om jeg ikke har blogget i det hele tatt! Setter stor pris på det.

Q. Hva har du gjort i det siste?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

3 engler

Aisha Miriam

Dato: 01.nov.2011 Tid: 19:10 URL: http://aishastyle.blogg.no
kjempe tøff header og blogg!<3

Martine <3

Dato: 01.nov.2011 Tid: 19:13 URL: http://miieee.blogg.no
GUUUD SÅ SØØT KATTTTT!!!!!NYDLIG!!!!

Sara

Dato: 01.nov.2011 Tid: 19:54 URL:
Bra du er begynt igjen! :D Søteste pusen min. <3

Skriv en ny kommentar

hits