LIKE A ROSE

Hei kjære lesere!
Jeg vet jeg er elendig til å blogge for tiden. Men for å være helt ærlig er jeg litt lei, og da blir jeg ikke så veldig lett inspirert av ting. Og så er jeg så sliten av all skole og sånn, så jeg sover et par timer midt på dagen og sånn. Men jeg lover dere at jeg kommer uansett minst til å ha 2 innlegg for dagen. Det er jo da "365 days" og "Music 365".  

Når det er sagt så er det jo på tide å legge ut dagens sang. Jeg elsker denne sangen! Første gang jeg hørte den syntes jeg ikke noe spesielt om den, så hørte jeg den enda en gang, og siden det har jeg ikke vært lei den et sekund. Har hørt den hundrevis av ganger og den er vel en av de eneste sangene jeg aldri har vært lei, som jeg har hørt på lenge. Dessuten så elsker jeg bandet også! De splittet opp for en del år siden, men siden det har de vært med i MGP og spilt sammen mange andre steder.

A1 - LIKE A ROSE

Music 365 - 6

Nå får jeg da returnere til skolearbeidet. Må skrive en laaang semester oppgave om Den Kalde Krigen, som skal leveres inn neste uke, I think. På tide å begynne skikkelig, har ikke skrevet en hel side en gang...

Q. Syns om sangen? Liker du A1?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

1 engel

helenee1995

Dato: 18.okt.2011 Tid: 20:18 URL: http://helenee1995.blogg.no
bra den :)

Skriv en ny kommentar

hits