SAVE ME

God kveld!
Beklager for at jeg ikke har blogget mer i dag. Men jeg var på mitt første AUF møte, wey! Så jeg måtte ta bussen inn kl 17, og det begynte kl 18, så dro vi vel hjem rundt 20, og da hadde internettet vårt klikket helt. Kom meg nettopp på igjen. Men nå blogger jeg i det minste!

Den låten jeg hadde tenkt å velge til dagens låt var 500 miles av The Proclaimers, fordi vi nettopp har begynt på den i musikken, og jeg syns den er litt awesome! Men - det er ikke en sang som er typisk meg. Det er forsåvidt ikke de tre første sangene jeg valgte heller. Ikke at jeg ikke liker de, men de er ikke på iPoden min akkurat. Der er bare den beste musikken. 

Så dagens låt er en sang jeg virkelig ELSKER! Hver gang jeg hører på den har jeg den på hjernen flere dager etter på. Jeg har ikke ord for hvor bra den sangen er! 

ATLE PETTERSEN - SAVE ME

Music 365 - 5

Ja, en låt fra Atle Pettersen måtte komme uansett. Snart gir han ut sitt første soloalbum, så du skal ikke se bort i fra at det blir mange sanger fra han fremover. Eller kanskje han blir dagens artist. Kommer jo an på hvor mange av sangene jeg liker da.

Q. Liker du denne sangen? Liker du Atle Pettersen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

1 engel

Dato: 18.okt.2011 Tid: 17:42 URL:
drit bra

Skriv en ny kommentar

hits