DAGENS ARTISTER/GRUPPE

God kveld!

I dag har jeg sett en del episoder av Glee. Det er søndag og absolutt ingenting å gjøre. Jeg har sett ferdig alle seriene jeg liker. Så fant ut at jeg skulle begynne å se Glee. Har sett hele sesong en og nesten hele sesong to da, men jeg begynt på sesong to. Jeg syns ikke det er eneste sang Glee ikke har gjort like bra eller bedre enn orginalen. 

Dette er grunnen til at jeg har valgt at "the Glee cast" er dagens artister/gruppe. Jeg vet ikke hva dere vil kalle de, en gruppe, mange individuelle artister eller bare skuespillere. Men uansett, så syns jeg de er imponerende gode, alle sammen! 

 

GLEE - FRIDAY

Jeg er mektig imponert over hvor bra de har gjort en så dårlig sang som Friday! Det som er enda mer imponerende det er at alle i Glee synger sangene selv. Jeg trodde at det i hvert fall måtte være noen av de som ikke gjorde det, at de heller hadde spilt inn noen andre sin stemme, men nei - alle synger selv. Og de er så utrolig flinke!

KURT (CHRIS COLFER) & RACHEL (LEA MICHELE) - DEFYING GRAVITY

 GLEE - DON'T STOP BELIVEIN'

THE WARBLERS - RAISE YOUR GLASS

THE WARBLERS - TEENAGE DREAM

Måtte slenge med to sanger fra The Warblers også, de er jo en del av Glee liksom, selvom de ikke er New Directions. 

Q. Liker du Glee? 
Q. Syns om sangene?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

4 engler

Caroline

Dato: 16.okt.2011 Tid: 19:56 URL:
Jeg ELSKER Glee <3 Hun som spiller Rachel Berry er syyyykt god til å synge :) Og Puck er kjekkas! ^^ <3 Og Finn er søt :) ^^ Og Mike Chang! Hahahahaha :)

Silje Morlandstø - foto, musikk & livet

Dato: 16.okt.2011 Tid: 20:02 URL: http://siljemorlandsto.blogg.no/
Caroline: hahaha! so true! :-D syns han som spiller Blaine er kjekkest da :-D og han som spiller Artie, han er drit kjekk på ekte! fant et sånn sykt digg bilde av han, haha <3

Dato: 16.okt.2011 Tid: 20:55 URL:
digger de! :D

SaraCrohnsAlexandra

Dato: 16.okt.2011 Tid: 21:07 URL: http://www.saracrohnsalexandra.blogg.no
Aldri fulgt med på det :)

Skriv en ny kommentar

hits