TOPP 5 ARTISTER

God kveld!
Jeg har bestemt meg for at bloggen min skal handle om mer enn bare foto og kjedelige ting. Så fra nå og fremover skal jeg ha en del om musikk! Og da mener jeg ikke sånn musikk som alle andre syns er bra, da snakker jeg om min musikksmak og det jeg hører på. Jeg er ikke den typen som hører på Skrillex og andre dupstep artister og sånn, det er ikke musikk i mine ører. 

Så her er altså min Topp 5 artister liste ATM.

1. Kate Voegele
Jeg har aldri hørt noen si at de syns hun er dårlig! Og det syns ikke jeg heller. Når det kommer til musikk er hun forbildet mitt, hun, Lady Gaga og Adele. Mest henne da. På iTunes listen min er det hun jeg har mest sanger av, eller kanskje nest mest, men jeg skal legge inn flere av hennes sanger da. Hun er helt fantastisk, jeg har enda ikke hørt en dårlig sang av henne, og jeg har hørt de fleste!

2. Eminem
Det er ingen tvil om at Eminem er en av mine favoritt artister. Rap og Hip Hop er ikke det jeg hører mest på, men Eminem er helt utrolig! En ting jeg aldri vil gå glipp av er en konsert med han. Kommer han til Bergen - I'm There! 

3. Lady Gaga
Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke kunne fordra Lady Gaga i begynnelsen, hun irriterte meg og jeg skjønte ikke hva som var så spesielt med henne. Men jeg tok så feil av henne! Hun er så spesiell at hun aldri kommer til å bli glemt, musikken hennes er unik og hun er et forbilde for så utrolig mange, inkludert meg! 

4. Atle Pettersen
Jeg er helt fan av Atle Pettersen, alle som kjenner meg kan skrive under på det! Noen hadde sikkert forventet at han skulle vært nr. 1, men surprise, surprise, han er ikke det! Helt nede på 4. plass! Men jeg syns han er en fantastisk artist med en unik stemme! Jeg er en jente som elsker rock, så hans musikk er perfekt for meg.

5. Justin Bieber
Yes, I'm a belieber! Jeg elsker Justin Bieber. Han er helt utrolig. Har sett filmen tre ganger og gråt de to første gangene jeg så den, han er så fantastisk. Jeg begynte å like han først etter jeg så filmen for første gang, før det syns jeg han var en ekkel liten unge. Nå forguder jeg han, han er rett og slett amazing!


dårlig bilde, lagde det bare kjapt i photofiltre

Jeg er mer en person som liker artister, istedenfor band, men jeg har endel band jeg liker veldig godt og så, så en dag kommer jeg nok til å legge ut en liste med mine Topp 5 band.

Q. Hører du på noen av disse artistene?
Q. Hvem er dine topp 5 artister?
Q. Skal jeg legge ut en topp 5 band liste også?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

2 engler

Rebecca Algrøy

Dato: 12.okt.2011 Tid: 00:09 URL: http://frkalgroy.blogg.no
1:Silje Morlandstø

2:Eminem

3:Lady Gaga

4:Maria Arredondo

5:Robbie Williams

Sv; Tusen takk, vennen <3 Du er så utrolig støttende! Være med deg på Søndag? :-) <3

m4del1

Dato: 12.okt.2011 Tid: 01:01 URL: http://m4del1.blogg.no/
Eminem og Kate Voegele, eeelsk! :)

Skriv en ny kommentar

hits