HEKTA PÅ BIG BROTHER

Heisann søte lesere og folk som aldri har vært her før!
Nå sitter jeg å ser på Big Brother og skal snart bytte kanal for å se på I Kveld Med Ylvis. Vet ikke om jeg ser reprise eller hva jeg gjør. Men jeg visste i hvertfall at David røk. 

Jeg er den typen som ELSKER Paradise Hotel. Så når jeg hørte at Big Brother skulle begynne igjen måtte jeg jo selvfølgelig se på det. Men jeg så ikke mer enn to episoder før jeg gikk lei. Nå har jeg hatt sånne dager da jeg tilfeldigvis ser på det, og vet dere hva? Jeg er helt hekta! Hadde aldri trodd jeg kom til å si det, men jeg elsker Big Brother! Nå ser jeg repriser og repriser av repriser og Little Brother og alt mulig! Skal helst ha det meste med meg to ganger. 

 

Mine favoritter er Tine og Joakim. Det er umulig å digge de to! Og før Andreas M trakk seg var han selvsagt en av favorittene, han er jo så fin! 
Jeg husker førsteinntrykket mitt av Tine, det var ikke noe bra! Nå digger jeg den jenta! Hun er helt rå! Og det er Joakim og. Også har han den herligste dialekten. Jeg blir helt betatt når jeg hører dialekta hans. 

Tine BarstadJoakim Myhre Eik

Q. Flere som er hekta på Big Brother? Eller kanskje noen ikke liker det?

3 engler

mmarenh

Dato: 10.okt.2011 Tid: 22:48 URL: http://mmarenh.blogg.no
Takk for kommentaren!

Syns ikke noe særlig om BB egentlig, vet ikke helt hvorfor, men haha :))

Rebecca Algrøy

Dato: 10.okt.2011 Tid: 23:17 URL:
Er fullstendig hekta på BB! :-D Syns ikke noe om Tine eller Joakim, men Roberto og Marius derimot! ELSKER DE <3

Silje Morlandstø - foto & livet

Dato: 10.okt.2011 Tid: 23:20 URL: http://siljemorlandsto.blogg.no/
Rebecca Algrøy: du syns bare de er fine :O syns ikke de er noe fine faktisk, joakim er den fineste som er igjen, faktisk!

Skriv en ny kommentar

hits