UKENS BLOGG #8

Ukens blogg ble Andréa Dybvik fra andreadybvik.blogg.no! Gratulerer!


Andréa Dybvik, 14 år, Oslo

INNHOLD:
Andréa skriver nok for det meste om sin hverdag og litt andre ting inni mellom, slik jeg fikk det med meg. Syns det er koselig å lese om andres hverdag, så det er absolutt en god ting! Og det er jo selvfølgelig alltid greit med litt variasjon, så det er jo et pluss det også! Jeg har bare lest gjennom innleggene på forsiden hennes, og det var ikke så mange, så kan hende hun har litt mer variasjon enn det jeg fikk med meg.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Hun skriver veldig bra og på bokmål - veldig viktig! Det er ikke noe å trekke for her egentlig. Det eneste jeg ikke liker er at hun skriver midtstilt, men det er smak og behag, så det er egentlig ikke noe jeg kan trekke for.

DESIGN:
Jeg syns desginet er veldig enkelt og fint! Headeren er utrolig pent! Designet er kanskje litt vanlig, syns jeg. Med sånn helt vanlig skrift, men det er jo veldig fint selvom!

BILDER:
Vet dessverre ikke hvilket kamera hun bruker, men jeg syns bildene hun tar er ganske fine! Som jeg har sett har hun bilder i hvert eneste innlegg, veldig bra! Og hun har i tillegg ganske masse bilder i noen av innleggene, det liker jeg!

SLUTTVURDERING:
Jeg liker denne bloggen! Hun har fine bilder og enkelt, men fint design. En blogg som skriver om hverdag er aldri en negativ ting, og det er jo absolutt bra at hun innimellom skriver om litt andre ting også! Hun tar veldig fine bilder, og hun skriver som sagt på bokmål, gotta love it! Så det er ikke en så verst blogg dette her!

TERNINGKAST: 4


Q. Har du lest bloggen hennes?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

5 engler

danian

Dato: 10.okt.2011 Tid: 14:20 URL: http://danian.blogg.no
Fin vurdering

Marte-kommenterer alltid tilbake

Dato: 10.okt.2011 Tid: 14:28 URL: http://martekristinaa.bloggr.no
Nei, jeg har ikke lest bloggen hennes:)

Siri

Dato: 10.okt.2011 Tid: 14:52 URL: http://siriogdyra.blogg.no
Grattis! ♥

trine & kristina

Dato: 10.okt.2011 Tid: 14:58 URL: http://phoyo
Kjempefin blogg!

mathildeeeeee

Dato: 10.okt.2011 Tid: 18:30 URL:
Æææææ Grattis Andrea!! Hun er bestisen min haha..

Skriv en ny kommentar

hits