MITT LILLE LAND

EDIT! Noen tror tydeligvis at denne CD'en blir solgt for å tjene penger på det. Det står inni heftet at pengene går til gjennreisning av Utøya - som koster MASSE penger! I tillegg til Norsk folkehjelp og Amnesty. Artistene stilte frivillig opp og gjorde dette GRATIS.Både jeg og mamma satt å så på nyhetene 24 / 7 etter 22. juli. Tror begge tenkte veldig masse på det. Så i dag gikk vi innom Statoil før vi skulle kjøre ut til Sandsli for noe greier. Og da fikk mamma øye på denne CD og kjøpte den med en gang. Den har sanger som bl.a. Maria Mena - Mitt Lille Land, Herborg Kråkevik - Til Ungdommen og Hanne Krogh - Rose.

Vi hørte den i bilen hele veien til og fra Sandsli. Og nå holder jeg på å legge alle sangene inn på PC og velge ut de som skal inn på IPoden. Inni det lille heftet er teksen til Til Ungdommen og Mitt Lille Land, i tilleg til et par sitater fra forskjellige folk. Bl.a sitatet fra Jens Stoltenberg:
"Ondskap kan drepe et menneske, men aldri beseire et folk. I kveld skriver det norske folk historie. Med det sterkeste av alle verdens våpen, det frie ord og demokrati, stakervi ut kursen for Norge etter 22. juli 2011" 

Bak på det lille heftet står dette. Det er orginalen til sitatet vi alle kjenner så godt til. "Om én mann kan vise så mye hat. Tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen."

Q. Har du CD'en?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

10 engler

h a n n a ♥ kommenterer tilbake

Dato: 01.okt.2011 Tid: 17:13 URL: http://hannalanda.blogg.no
nei men ønsker meg den

Andrea Mythe

Dato: 01.okt.2011 Tid: 17:13 URL: http://www.mmythe.blogg.no
Jeg ønsker meg den!

helenee1995

Dato: 01.okt.2011 Tid: 17:16 URL: http://helenee1995.blogg.no
visste ikke at det hadde kommet en cd, men skal definitivt kjøpe den :)

Sophie

Dato: 01.okt.2011 Tid: 17:20 URL: http://sophiebf.blogg.no
mitt lille land <3

kristine way - kommentere alltid tilbake *3*

Dato: 01.okt.2011 Tid: 18:52 URL: http://kriistinek.blogg.no
har tenkt å kjøpe den ♥

Lise & Natalia

Dato: 01.okt.2011 Tid: 20:10 URL: http://lntb.blogg.no
Den virker kjempesøøt, har så lyst og kjøpe den.. men finne den ikkje noken plas..!

Silje Morlandstø

Dato: 01.okt.2011 Tid: 22:16 URL: http://siljemorlandsto.blogg.no/
Lise & Natalia: De selger den på Statoil. :-)

Aurora

Dato: 01.okt.2011 Tid: 23:33 URL:
Tenk at folk prøve å tjene penger på dette.. Ikke faen at jeg skal kjøpe denn CD-en ihvertfall! Og syns at ''til ungdommen'' er helt utrolig dårlig framført av hun kråka, kan jo ikke synge..

Silje Morlandstø

Dato: 01.okt.2011 Tid: 23:35 URL: http://siljemorlandsto.blogg.no/
Aurora: Unnskyld meg? Men nå blir jeg litt frustrert. Pengene de tjener på den CD'en går til gjennoppbygningen av Utøya, Norsk Folkehjelp og Amnesty. Det der var for å si det rett fremt - jævlig ufølsomt av deg! Om du hadde bare tatt deg tid til å tenke to ganger hadde du kanskje skjønt at det ikke er for å tjene penger til artistene. De gjør det FRIVILLIG og GRATIS! Prøv å ha alt fakta før du uttaler deg -.- Gaahd

Torhild

Dato: 02.okt.2011 Tid: 00:11 URL:
Enig med Silje der, Aurora!

Skal vi uttale oss om noe vi tror, så si at du tror det er slik! Ikke si det som om du vet fakta bedre enn andre. Vi; Silje og meg selv + kanskje noen flere, tror det som står på trykk i albumet!

Uansett er CD'en veldig fin å høre på! ...og koster bare 99,-, på Statoil-stasjonene :)))

Skriv en ny kommentar

hits