UKENS BLOGG #7

Vinneren av denne ukens blogg er Anniken S. Gulbrandsen fra annikensg.blogg.no


"Anniken S. Gulbrandsen, 19 år og mamma til en liten prins f. 10.11.10, og har en liten prinsesse i magen som ventes ca 22.11.11. Denne bloggen er for det meste en mammablogg, som omhandler livet mitt som alenemor til en, snart to små. Her kommer anbefalinger, kanskje noen konkurranser, litt om hverdagen vår, og litt forskjellige tema nå og da."

INNHOLD:
Anniken blogger hovedsaklig om sin hverdag som alenemor til en, snart to, små unger. Hun er mamma til en søt gutt på snart et år ved navn Scott-André - Jeg falt litt for det navnet! Utrolig søtt! Itillegg til sin hverdag som alenemor, blogger Anniken om en del andre ting. Det er vel masse forskjellig. Jeg har bare lest alle innleggene man kan se på forsiden av bloggen hennes, det var ikke så mange, men jeg syns hun har en veldig bra blogg! 

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Hun skriver veldig bra! Og hun skriver på bokmål, som jeg selvfølgelig syns er bra! Nynorsk eller dialekt er bare forstyrrende når man skal lese blogger - syns jeg. Så det er virkelig bra hun skriver på bokmål. Jeg har ikke sett så nøye etter skrivefeil, men jeg har ikke kommer over noen enda.

DESIGN:
Jeg ELSKER designet hennes. Det er utrolig fint. Det er ikke masse dilldall her og der, så egentlig ser det veldig enkelt ut, men det er så utrolig fint! Jeg absolutt elsker designet hennes!

BILDER:
Jeg vet ikke hvilket kamera hun bruker, men jeg syns hun tar veldig bra bilder. Og det er ikke mangel på bilder heller. Hvert eneste innlegg jeg har sett på bloggen hennes har bilder, og det er jo selvfølgelig bra! Jeg syns bildene hennes er kjempe søte.

SLUTTVUERDERING:
Alt i alt liker jeg denne bloggen veldig godt. Jeg er ikke den som er størst fan av mammablogger, men det er ofte de som er best, faktisk. Og denne bloggen er intet unntak! Så langt er den nok den beste mammabloggen jeg har vært innom, og du skal ikke se bort i fra at jeg blir fast leser. Jeg syns Anniken skriver veldig bra, hun har veldig fine bilder og har et oversiktlig og veldig pent design. 

TERNINGKAST: 6


VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

3 engler

KRIISTIINK

Dato: 26.sep.2011 Tid: 19:17 URL: http://kriistiink.blogg.no
Kjempebra vurdert!

Susann

Dato: 26.sep.2011 Tid: 20:11 URL: http://susannolsen.blogg.no
Genialt med ukens blogg da, veldig bra beskrevet av deg, skjønner godt du valgte den bloggen :)

Anniken - alenemor og gravid

Dato: 26.sep.2011 Tid: 20:14 URL: http://annikensg.blogg.no
OI herregud, nå ble jeg glad! :D Hadde aldri trodd jeg kom til å bli plukket ut til å bli ukens blogg på bloggen din! :o Også en så utrolig flott vurdering da! Blir jo så smigret av hele greia! :D Tusen hjertelig takk for alle de søte ordene om bloggen <3 Dette gjorde dagen fullkommen! :)

Skriv en ny kommentar

hits