LOOK AT THIS

God kveld!
For en liten stund siden kom det en koselig mann på besøk. Han kom fra Polen, han hadde faktisk gått hele veien fra Polen til Norge og var skikkelig dårlig i knærne. Han hadde ingen jobb og barn som led av allergi og astma.

En i familien hans, vet ikke om det var han eller noen andre, hadde tegnet masse fine tegninger som han solgte. Når jeg spurte han om han hadde tegnet de så sa han bare: "Familia". 

Han var ikke særlig god i engelsk, og heller ikke norsk. Men jeg forstod da litt. 

Da jeg så tegningene og fikk med meg at han ikke hadde jobb og ungene led av allergi og astma fant jeg ut at jeg måtte kjøpe en tegning av han. 

Så jeg fant en hundrelapp og kjøpte denne nydelige tegningen du ser her!

Dere skulle sett tegningene. De var helt nydelige, alle sammen. Den som hadde tegnet hadde tegnet masse bilder av hester, katter og hunder og et bilde av Kracow (vet ikke hvordan det skrives) og et av Venezia. Alle bildene var jo helt nydelige. Hadde jeg hatt nok penger hadde jeg kjøpt så mange som mulig, han trenger de nok mer enn jeg gjør. 

 

Q. Syns om tegningen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

3 engler

kristinbohne - komenterer tilbake!

Dato: 23.sep.2011 Tid: 19:37 URL: http://www.krbohne.blogg.no
utrolig fint!

Sushi Fashion - Legger ut ditt outfit

Dato: 23.sep.2011 Tid: 20:00 URL: http://www.sushifashion.blogg.no
Har kjøpt tegninger av polakker jeg også, og i ettertid fikk jeg greie på at de ikke tegner en dritt av det. Er fabrikker i Polen som printer ut maaaange, også går de rundt og selger og later som at de eller noen nære har tegnet dem. Det samme hvis det kommer noen på døra og skal selge hjemmelaga plastblomster og vifter osv osv. Alt er fabrikklaget.

Meeeen, hvis du er heldig så var denne mannen ærlig :-) Men tviler. Har vært mange polakker på dørene opp igjennom årene, og alle tegninger har vært katter og hester osv.

Og igjen, jeg blåser egentlig i at de ikke tegner selv, for jeg skjønner jo at det er jobben dems og at de faktisk har en familie å forsørge. Så hvorfor ikke bare kjøpe? :-)

iieh

Dato: 23.sep.2011 Tid: 21:55 URL: http://iieh.blogg.no
så bra du kjøpte da :)

Skriv en ny kommentar

hits