LOVE THIS SONG

God morgen!
Nå har jeg nettopp våknet. Har sovet i nesten to timer nå. Er skikkelig trøtt... Men, men! Tenkte jeg skulle fortelle dere om en sang jeg har elsket i mange år. Mange av dere har sikkert hørt den før. 


When Love Found a Voice - Alejandro Fuentnes

Første gang jeg hørte denne sangen var vel under Idol 2005 da Alejandro var med. Vi kjøpte Idol CD-en senere og sangen hans var favoritten min lenge! Jeg fikken MP3-spiller til jul det året, eller kanskje året etter, husker ikke. Og da la jeg alle de sangene inn på MP3-spilleren min, og der er de fremdeles. Jeg bruker bare MP3-spilleren min når jeg ikke finner IPoden eller den er tom for strøm og jeg ikke har tid til å lade den. 

Men nå har jeg begynt å høre den igjen. Var litt nysgjerrig på hvem som hadde skrevet den, eller hvem som sang orginallåten, men tror faktisk det er Alejandro sin sang. Så nå har jeg lastet den ned og lagt den inn på IPoden også.

Q. Hørt den før?
Q. Syns om sangen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

4 engler

Charlene i New Jersey

Dato: 20.sep.2011 Tid: 17:57 URL: http://www.njch.blogg.no
Den sangen er såå fin! Hadde helt glemt den, i begynnelsen av sangen husket jeg ikke noe, men når refrenget kom fikk jeg mange minner tilbake :-D

Kjempe fin blogg forresten!:)

ioml

Dato: 20.sep.2011 Tid: 18:17 URL: http://ioml.blogg.no
husker jeg og hørte mye på den før, men den er blitt litt glemt. kjempe fin blogg! :D

Susanne

Dato: 20.sep.2011 Tid: 18:49 URL: http://sujo.blogg.no
Ååh, så fin sang! :)

idaibrasil

Dato: 20.sep.2011 Tid: 19:07 URL: http://www.idaibrasil.blogg.no
Åh, den sagen er såå fin :) Elsker den!

Skriv en ny kommentar

hits