UKENS BLOGG #6

Denne ukens blogg ble enesioo.blogg.no

"Hei, jeg er en jente på 15 som elsker å danse og bur i Gloppen. Jeg kommer til å blogge om hva som helst så det er bare å glede dere. Innleggene mine kommer til å bli på bokmål siden de fleste på blogg skjønner mest det, men egentlig så snakker jeg nynorsk.."

INNHOLD:
Denne jenta blogger om det meste. Etter det jeg har sett på bloggen hennes har hun en del om musikk, mote (eller gjerne ting hun ønsker seg), litt hverdag, kanskje litt om film og det aller meste - veldig variert, og det er det absolutt ikke noe gale i det! 

INNLEGG/SKRIVEMÅTE:
Hun skriver faktisk ikke så mye i innleggene, noe som til tider kan være litt kjedelig. Jeg er av den typen som liker masse bilder og lite tekst, men det er noe som heter for lite tekst også, desverre. Men når hun skriver så skriver hun på bokmål og hun skriver veldig bra. Av og til så kommer det sånne skrivefeil vi alle har og noen ganger blander hun inn nynorsk, men der er sånne småting som de fleste har.

DESIGN:
Jeg ser at hun har et gratis design, men det er absolutt ikke noe gale med det. Jeg elsker designet! Og ofte er det bedre å ha et gratis design enn et design som ikke er noe særlig fint - ikke det at jeg tror det hadde vært det om hun ikke hadde hatt gratis design. Jeg syns designet er nydelig!

BILDER:
Jeg er ikke helt sikker på hvilket kamera hun bruker. Men jeg tror ikke det er speilrefleks, ikke at jeg er eksperten! Men noen ganger er bildene litt uklare, så jeg tror det er et vanlig digitalkamera. Men hun har da en god del fine bilder. Og som jeg har sagt mange ganger før, jeg elsker en blogg med masse bilder!

SLUTTVURDERING:
Alt i alt liker jeg egentlig denne bloggen ganske godt. Det er en del småting å pirke på her og der og en del som mangler etter min mening. Jeg syns gjerne hun kunne hatt litt mer hverdag, eller mer bilder av seg selv på bloggen - men det må jo hun selvfølgelig velge selv! Men etter min mening så blir det litt lite om henne.

TERNINGKAST: 4


 
Q. Vært innom bloggen?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

2 engler

Susanne <3

Dato: 19.sep.2011 Tid: 16:19 URL: http://susm.blogg.no
Må skjekke den bloggen ut ja :P

omls

Dato: 19.sep.2011 Tid: 17:31 URL: http://omls.blogg.no
Kjempe bra vudert!

Den skal jeg gå innom! :D

Skriv en ny kommentar

hits