"BITCH STOLE MY LOOK" #15

"Bitch stole my look" #15 er Heidi Klum og Esperanza Spalding som går med lik genser, men har brukt den på to ganske forskjellige måter.

Heidi Klum har en søt hvit topp med noe mønster på og en grå bukse og brune støvletter til. Esperanza Spalding har en hvit topp under genseren og en svart bukse og noen ganske vanlige sko til. 
 

Jeg må få sagt at jeg elsket den genseren! Syns den var utrolig stilig. De har brukt genseren på to veldig forskjellige måter og jeg syns begge kledde den, på hver sin måte. 


Når det er sagt så er det på tide å velge en favoritt. Som sagt - begge kledde den på hver sin måte. Men jeg tror nok Heidi Klum blir favoritten her. Jeg syns den var mye finere på den måten hun brukte den. Det var litt mer laidback, syns jeg da. 


Men hva syns du?
Who dressed better? Left bitch or right bitch?VI BLOGGES!
Silje Morlandstø 

6 engler

Sunniva B. Kaalaas

Dato: 17.sep.2011 Tid: 00:37 URL: http://www.subeka.blogg.no
Helt klart Left bitch, heidi klum!

vaatne - svarer alltid

Dato: 17.sep.2011 Tid: 01:24 URL: http://vaatne.blogg.no
Left bitch:-D

kamerasilje

Dato: 17.sep.2011 Tid: 12:11 URL: http://kamerasilje.blogg.no/
Ha en fin dag :)

Marit & Olivia

Dato: 17.sep.2011 Tid: 12:32 URL: http://isbil.blogg.no
Right bitch, Esperanza Spalding :D

J o h a n n e

Dato: 17.sep.2011 Tid: 13:07 URL: http://enrosaelefant.blogg.no
Jeg syns Esperanza Spalding kledde den best. Hun ser mye mer gjennomført og stilfull ut. For meg ser det ut som om Heidi Klum bare har slengt på seg forskjellige plagg som hun liker uten å tenke over hvordan resultatet vil bli, som i mine øyne ikke ble så veldig bra.. Hvis hun hadde brukt en blazer i samme nyanser som skoa, eller i hvertfall en metallisk - siden skoa er metalliske - blazer/jakke, så tror jeg resultatet hadde blitt mye, mye bedre. For den jakka passet overhodet ikke sammen med resten av antrekket. Syns jeg, da!

Kjempefin blogg! Liker innlegg som dette - superbra!

Skriv en ny kommentar

hits