LET'S TWIST AGAIN

Hola!
Nå har jeg da sittet en stund med gitaren på fanget og lært meg nye sanger. Mens jeg satt og lærte meg Rolling in the Deep kom jeg på at vi har fremføring i musikk på mandag, så jeg måtte lære meg to sanger. Heldigvis var de veldig enkle. Den ene begynte jeg på for ti minutter siden, og den var faktisk mye gøyere enn jeg hadde trodd, fikk den på hjernen. 

De to sangene vi skal fremføre er Let's Twist Again og Always On My Mind. Er ikke sikker på hvem som synger den første, men Always On My Mind er det mange artister som har synget, bl.a. Elvis og Michael Bublé. Den var ikke like gøy å spille som Let's Twist Again da. Jeg hadde faktisk overhode ikke lyst å spille gitar på de fremføringene, men siden jeg var den eneste som kunne gitar på gruppen min så ble det sånn - klager ikke nå da, det var jo litt gøy når jeg endelig lærte meg de sangene.

Plekteret mitt har blitt skikkelig slitt nå, det har snart gått fra å være gult og fint til å være grått og stygt, stakkars plekteret mitt...

Jeg hater forresten kapoen min. Den holder ikke skikkelig på der jeg vil ha den. Jeg må ha den på femte bånd bare for at den skal festes skikkelig... Trenger virkelig ny!

Q. Hva har du gjort denne torsdagskvelden da?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

2 engler

Anja's Verden

Dato: 15.sep.2011 Tid: 21:25 URL: http://frkac.blogg.no
Først og fremt, takk for kommentaren på bloggen min =)

I kveld har jeg bare slappet av forann tven og blogget litt om min favoritt mascara osv..

Malene Høie

Dato: 15.sep.2011 Tid: 22:18 URL: http://malenehoie.blogg.no/
Kjempe fint bilde!

Har ikke gjort så mye.. Slappet av :)

Skriv en ny kommentar

hits