LÆRE Å SPILLE GITAR?

Good evening!
Som noen veldig få av dere kanskje vet er jeg newbie på gitar. Jeg fikk gitar i sommer og har desverre vært litt sløv med å spille på den, blitt ganske sjeldent nå, og det er ikke fordi jeg ikke syns det er gøy lengre - jeg syns fremdeles det er utrolig gøy! Men det er rett og slett fordi når jeg setter meg ned i sengen med dataen og tenker på å ta fram gitaren og lære meg litt mer gidder jeg ikke å reise meg for å gå helt bort i hjørnet i andre enden av rommet for å hente den - ren latskap! Så nå har jeg endelig tatt fram gitaren og driver å lærer meg slutten på Grenade - Bruno Mars, og etter det skal jeg lære meg Rolling In The Deep - Adele.

Anyways - stedet jeg lærer meg å spille gitar er faktisk på youtube! De fleste visste sikkert fra før at det er mange bra videoer hvor de lærer deg å spille gitar. Og Grenade - Bruno Mars er en super enkel nybegynner sang som jeg anbefaler alle newbies å lære seg!  

Han her fyren, Marty, er skikkelig genial! Han er kjempeflink å lære vekk, i motsetning til veldig mange andre på youtube som bare spiller gjennom sangen og sier akkordene mens de spiller, nothing else liksom. Så sangen over er den jeg lærer meg nå, jeg kan den egentlig, men bridgen og slutten av refrenget sliter jeg enda litt med.

Og her er sangen jeg skal lære meg etter på! Elsker den sangen, så nå må jeg lære meg å spille den også. Virker ikke så vanskelig heller. 

Og så vil jeg anbefale å alltid spille med kapo, spesielt nybegynnere. Du slipper å holde så hardt på strengene og lyden er mye tydeligere, etter min mening. Det funker med alle sanger, den eneste forskjellen er at lyden er en smule lysere.

Jeg trenger forresten ny kapo, noen som har lyst å kjøpe til meg? (A)

Q. Spiller du gitar?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

2 engler

h a n n a ♥

Dato: 15.sep.2011 Tid: 19:16 URL: http://hannalanda.blogg.no
nei :P

Julie Almestad Sævik

Dato: 15.sep.2011 Tid: 19:30 URL: http://juliesaevik.blogg.no
ja :)

Skriv en ny kommentar

hits