KVELDENS ANTREKK

Da har jeg kommet hjem fra bursdagsbesøket til Sara. Eller er vel over en time siden jeg kom hjem. Det var ikke noe stort besøk, bare et lite familiebesøk. Moren til Sara er altså kusinen min, men på grunn av aldersforskjellen så regner jeg med Sara som kusinen min da, der er det jo bare 5 måneder i mellom. Noe som minner meg på at i dag er det faktisk nøyaktig 5 måneder til jeg fyller 16, ikke lenge til! 

Men så sa jeg jo at jeg kanskje skulle vise dere antrekket jeg gikk med, og snill som jeg er gadd jeg faktisk å ta bilder av det når jeg kom hjem. 
Topp Vet ikke // Singlet Bik Bok // Bukse KappAhl // Perlesmykke Vet ikke // Ring Glitter (?) // Øredobber H&M

Ble en del detaljer her ja, men fikk litt kick og fant ut at jeg skulle ta bilde av alt! Glemte desverre å ta bilde av armbåndet jeg gikk med. Det er et charmarmbånd jeg fikk av søsteren min til konfirmasjonen. Det er vel det tilbehøret jeg bruker mest, elsker det! Bruker det nesten hver dag! Har også et gullsmykke jeg fikk av mamma til konfirmasjonen, men det ligger ikke på et veldig synlig sted, så jeg glemmer å ta det på. Pluss at jeg for alt i verden ikke vil miste det!

Q. Tycks?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

5 engler

Susanne

Dato: 11.sep.2011 Tid: 22:38 URL: http://susm.blogg.no
Kjempe fint :D

Silje Morlandstø

Dato: 12.sep.2011 Tid: 00:07 URL: http://siljemorlandsto.blogg.no/
Susanne: Tusen takk :-D

Sofie

Dato: 12.sep.2011 Tid: 00:09 URL:
Søtt! :-)

Dato: 12.sep.2011 Tid: 00:12 URL:
Fint!

Silje Morlandstø

Dato: 12.sep.2011 Tid: 00:15 URL: http://siljemorlandsto.blogg.no
Sofie og Anonym: Tusen takk ^^

Skriv en ny kommentar

hits