DAY 20 - NOE DU ER REDD FOR

Jeg vet jeg har vært sløv med denne "Day to Day - challange" greien. Men dette er altså den 20ende og siste dagen, så jeg kom i mål!

Noe jeg er redd for - eheh... det kan være veldig, veldig masse. Jeg kan nevne i fleng alt jeg er redd for. Bl.a. edderkopper (insekter i det hele tatt), mørket, høyder, nesten alt som har med sjø å gjøre osv.

Men min aller største frykt er ikke noe insekt eller mørket, jeg har heller ikke så sykt med klaustrofobi. Det er nemmelig "vannskrekken" min som er verst. Jeg har ikke direkte vannskrekk, for jeg tørr å bade, og vannet er ikke problemet. Det er alt som befinner seg i vannet. Fra den minste lille sardinen til Loch Ness monsteret. Jeg får helt panikk om jeg skal bade i dyp sjø. Jeg liker ikke å bade der jeg ikke kan se bunnen, men jeg liker heller ikke å bade der jeg kan se bunnen - jeg blir ikke fornøyd!

 
foto_google - skal forestille loch ness monsteret...

Noe som egentlig er ganske flaut med denne fobien min er at jeg ikke liker å se på bilder av hav en gang. Jeg er redd for å få øye på noe freaky sånn helt plutselig. Om jeg hadde vært innpå Google Maps og skulle f.eks dratt kartet fra Norge til USA (om du skjønner hva jeg babler om) hadde jeg ikke nok ikke gjort det, jeg hadde zoomet så langt ut som mulig og så zoomet inn igjen på USA isteden (dårlig forklart, i know...). Det er faktisk sykt flaut. Jeg kan ikke bla i et Atlas en gang, for jeg er redd for å komme over en side med mye hav på... FLAUT!


utsikt fra sotrabroen - print screen av google maps

Q. Har du noen fobier eller noe du er veldig redd for?

VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

2 engler

superac

Dato: 06.sep.2011 Tid: 21:32 URL: http://superac.blogg.no
Jeg har akkurat samme fobi som deg!!

<3 Bente-

Dato: 06.sep.2011 Tid: 21:37 URL: http://bebo.blogg.no
Har en del av de samme fobiene som deg jeg også!

Skriv en ny kommentar

hits