UKENS BLOGG #5

Denne ukens blogg (Ukens blogg #5) er Kristine, Isabell og Mari fra www.amigos3.blogg.no. GRATULERER!

"Tre amigos fra Østfold. Vi heter Kristine, Isabelle og Mari og er 15, 17 og 17 år. På denne bloggen vil du få innblikk i vår hverdag, så stay tuned!"

INNHOLD:
Disse tre herlige jentene blogger for det meste om hverdagen sin. Men nå og da kommer de med mer "tankefylte" innlegg, gjerne om aktuelle temaer eller deres egne tanker og følelser. De har også massevis av nydelige bilder på bloggen.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
De skriver på bokmål, alle tre. De har jo ikke noen spesiell dialekt så ser ikke hvorfor de skulle skrevet noen annen måte. Men å skrive bokmål er alltid et pluss! Det eneste jeg ikke liker er at de av og til skriver med midtstilt tekst, men det er jo selvfølgelig smak og behag, så det skal jeg ikke trekke på.

DESIGN:
L-O-V-E it! Det er absolutt ingenting å trekke på med det nydelige designet de har, helt perfekt! Og headeren er utrolig søt også.

BILDER: 
Jeg er ikke helt sikker på hvilket kamera, eller hvilke kameraer, de bruker, men det står sikkert et eller annet sted. Men jeg kan i hvertfall fortelle dere det at de har utrolig nydelige bilder! Og de har en hel del bilder også - og som noen kanskje har fått med seg så elsker jeg en blogg med masse bilder!

SLUTTVURDERING:
Denne bloggen er altså en av mine favorittblogger. Jeg er fast leser og titter innom flere ganger for dagen. Denne bloggen vil jeg absolutt anbefale til alle, på det sterkeste. De har også liveshow av og til, utrolig moro! Elsker bloggen deres! Det er ikke en eneste liten ting å trekke på, på denne fantastiske bloggen.

TERNINGKAST: 6


VI BLOGGES!
Silje Morlandstø

5 engler

kristinbohne - komenterer tilbake!

Dato: 29.aug.2011 Tid: 19:47 URL: http://www.krbohne.blogg.no
bra skrevet!

SaraCrohnsAlexandra

Dato: 29.aug.2011 Tid: 19:52 URL: http://www.saracrohnsalexandra.blogg.no
Gratulerer til de :)

Kristine - Isabelle - Mari

Dato: 29.aug.2011 Tid: 19:54 URL: http://amigos3.blogg.no
sv: tusen takk for alt du har skrevet! det er jo helt sykt :D ble superglad nå, hihi.

Silje Morlandstø

Dato: 29.aug.2011 Tid: 19:56 URL: http://siljemorlandsto.blogg.no/
Kristine: Bare hyggelig! :-D

kristine - isabelle - mari

Dato: 29.aug.2011 Tid: 20:03 URL: http://amigos3.blogg.no
vi laget også et blogginnlegg om det :-D

Skriv en ny kommentar

hits