UKENS BLOGG #4

Vinneren av ukens blogg er Charlotte og Maria fra ckms.blogg.no! Gratulerer!
"Vi er to jenter fra Bærum. Maria og Charlotte heter vi. Vi legger desverre ikke ut bilder av oss selv. Vi er anonyme ;)Vennligst legg merke til at ALLE bilder på denne bloggen, som Maria har redigert eller laget er copyright. Unntak er når dere ser at jeg ikke har redigert/mixa på det. Tusen tak kfor at du kikker innom bloggen vår <3"

INNHOLD:
Maria og Charlotte sin blogg har veldig mye av tegninger og bilder, noe som jeg liker veldig godt. De har en del lengre innlegg også (som jeg ikke gadd å lese, haha), men fordi som liker å lese litt lengre innlegg så har de ihvertfall noen av de også. Som jeg har fått med meg er det Charlotte som tegner tegningene de har, og jeg må få si at tegningene hennes er helt nydelige! 

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
De skriver på bokmål - som jeg har sagt før, det er positivt! Men det jeg ikke liker er at de bruker så masse smilyer og noen ganger skriver midtstilt. Det er selvfølgelig smak og behag, men jeg liker det ikke, det må jeg desverre trekke på.

DESIGN: 
Jeg syns designet deres er ganske fint. Det er veldig enkelt, men jeg syns det ser bra ut sånn som det er. Det eneste jeg syns kunne vært annerledes er sidemenyen, jeg ville hatt den litt smalere - men det er også smak og behag.

BILDER:
Jeg vet ikke hvilket kamera de bruker, men bildene er kjempe fine! Jeg elsker en blogg med masse bilder, så det er definitivt et pluss!

SLUTT VURDERING:  
Jeg liker bloggen ganske godt egentlig. Det er bare småting å pirke på, som trekker litt ned. Det er litt synd at de ikke vil legge ut bilder av seg selv og holde seg anonyme, for jeg skulle likt å visst hvem disse to bak denne bloggen er, Charlotte er jo kjempe flink å tegne, og begge to tar veldig fine bilder. Men det er ikke noe å trekke på at de er anonyme, det er deres valg. Så denne bloggen er å anbefale!

TERNINGKAST: 4+

Vi blogges!

6 engler

€ Jannicke - Foto, tanker & hverdag

Dato: 22.aug.2011 Tid: 16:05 URL: http://jt0byy.blogg.no
Bra vurdert :D

SBH

Dato: 22.aug.2011 Tid: 16:35 URL: http://solveigbrusdal.blogg.no
gratulerer til de da! bra vurdert :D

tdfoto

Dato: 22.aug.2011 Tid: 16:36 URL: http://tdfoto.blogg.no
SV; Takk :D

Lene Nygård

Dato: 22.aug.2011 Tid: 16:58 URL: http://lenenygaaard.blogg.no
SV: uff så kjipt! god bedring da :D

Emma

Dato: 22.aug.2011 Tid: 17:18 URL: http://www.emma31love.blogg.no
Fin blogg du har! :)

ckms

Dato: 22.aug.2011 Tid: 21:59 URL: http://ckms.blogg.no
Tusen takk for at vi ble ukas blogg:D Da vet jeg hva vi kan gjøre bedere. Tusen takk for dine snille ord

Skriv en ny kommentar

hits