UKENS BLOGG #2

Den som vant ukens blogg er en herlig jente som jeg kjenner på ekte, hun er utrolig pen og grei, og jeg liker bloggen hennes ganske godt. Vinneren er ... *drum roll* ... SILJE DALLAND!
"Name: Silje Dalland
Eyes: blågrønn
Hair: blondt
Me: høylytt. gal. litt plagsom. glad. lat. morsom. entusiastisk. beliber. latterfull. smilende.
Obsessions: Justin Bieber. Turn. Venner. Frustrerte Fruer. Klær&Sko. Sminke. Laughing. Mobil. Photography. Mat. Pc. Sommer. Gutter. Musikk. Shopping. Cheerleading. Blogg. Glitter&Diamanter. Rosa. Selena Gomez."
- fra innlegget Om meg.

INNHOLD:
Silje skriver hovedsaklig om hverdagen sin. Hun har også lagt ut noen tips, som jeg likte veldig godt. Blant annet DETTE innlegget som handler om hvordan få sunnere hår. Jeg liker veldig godt blogger som hennes, som skriver om ting som hverdagen sin, tips og sånn, så denne bloggen er virkelig å anbefale.

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Jeg liker at hun skriver på bokmål. Det har jeg sagt mange ganger før at er veldig viktig for meg. Hun skriver rett - men jeg ønsker at hun skal skrive med storbokstav etter punktum, utropstegn osv, og jeg liker ikke helt at hun skriver midtstilt - det er en smakssak altså. Det er bare småting, men det er det eneste jeg har å trekke på.

DESIGN:
Jeg digger designet! Det er enkelt og oversiktlig. Hun har ingen header, men altså, med det rette designet så passer det uten header, og det funker med det designer hun har. 

BILDER:
Silje tar sine bilder med et Canon EOS 550D. Bildene hennes er veldig bra, og jeg liker at hun har masse bilder. Som noen av dere kanskje har fått med dere så spiller den en stor rolle for at jeg skal gidde å lese en blogg, så det er absolutt et pluss! 

SLUTT VURDERING:
Silje er en nydelig jente, og jeg liker bloggen hennes veldig godt. Det eneste jeg har å trekke på er sånne bitte små ting. Jeg vil absolutt anbefale denne bloggen for de som liker å lese om hverdagen til folk og se masse bilder. Veldig bra blogg!

TERNINGKAST:

 

4 engler

Tina T.C

Dato: 09.aug.2011 Tid: 00:28 URL: http://www.tctinaa.blogg.no
kjempe bra vurdert ! ♥

silje dalland - ♥

Dato: 09.aug.2011 Tid: 00:34 URL: http://siljedalland.blogg.no/
åee, tusen takk!<3

Rebecca, you know

Dato: 09.aug.2011 Tid: 02:14 URL: http://rebeccaalgroy.wordpress.com
Bra vurdering, vennen <3

Madelene Lisella

Dato: 09.aug.2011 Tid: 03:47 URL: http://lisella.blogg.no
Gøy med vurderinger! :)

Skriv en ny kommentar

hits