UKENS BLOGG

Da er det tid for vurderingen av den første ukens blogg. Ukens blogg ble *trommevirvel* Julie i Michigan

"Jeg heter Julie Simonette, er 16 år og kommer fra Bodø som ligger i Nordland. Jeg har bodd i Bodø hele livet mitt, og ble akkurat ferdig med første året på videregående skole, studiespesialisering. Ellers er jeg en helt ordinær jente som liker å reise, slappe av med en god bok, være med venner og shoppe. Det som skiller meg fra størsteparten av befolkningen er at jeg reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingsstudent. Dette er noe som jeg virkelig ser fram til!"
- fra innlegget About Me.

VURDERING:
Julie meldte seg også på å bli en av bloggene jeg skulle vurdere tidligere. Jeg hadde veldig lyst å velge bloggen hennes, men ettersom hun ikke hadde så mange innlegg ble det litt vanskelig. Men denne gangen måtte jeg bare velge bloggen hennes.

INNHOLD:
Julie blogger om sitt liv som utvekslingsstudent året 2011/2012. Hun skal bo hos en vertsfamilie i byen New Boston, Michigan. Jeg gleder meg til å følge bloggen hennes gjennom dette året. En av mine drømmer er nemlig også å være utvekslingsstudent andreåret av videregående. Jeg tror det kommer til å bli kjempe spennende å lese bloggen hennes gjennom dette året. Lese om alle opplevelsene hennes der, hvordan hun har det der og alt!
Jeg tror Julie sin blogg kommer til å bli kjempe bra! Jeg vet at mange andre også blogger om når de skal være utvekslingsstudenter, men denne gangen falt jeg på Julie sin blogg.
Alt i alt liker jeg innholdet hennes veldig godt, selv om hun ikke har blogget så mye enda. Jeg har en følelse av at hun kommer til å få en kjempe bra blogg!

INNLEGG / SKRIVEMÅTE:
Som dere kanskje har fått med dere er en viktig del av en blogg for meg at man skriver på bokmål eller nynorsk, jeg foretrekker bokmål siden jeg knapt forstår nynorsk. Julie skriver altså på bokmål. Og hun har ingen skrivefeil som jeg har lagt merke til. Jeg har absolutt ikke noe å klage på her. 

DESIGN: 
Designet hennes er vel ganske enkelt, men det er fint. Det eneste jeg kunne ønske at hun hadde var en header det var lagt litt mer tid i. Men jeg liker egentlig designet hennes fordi det er veldig enkelt.

BILDER:
Hun har ikke blogget så mye, derfor er det enda ikke så mange bilder. Men de bildene jeg har sett på bloggen hennes er veldig bra! Jeg håper hun fortsetter å bruke masse bilder i innleggene hennes fremover.

TERNINGKAST: 5

4 engler

KRIISTIINK

Dato: 01.aug.2011 Tid: 18:33 URL: http://kriistiink.blogg.no
bra vurdering ! skal stikke innom bloggen :-)

Johanne

Dato: 01.aug.2011 Tid: 18:37 URL: http://dough.blogg.no
Bra vurdering :-)

AnneDorthe

Dato: 01.aug.2011 Tid: 18:42 URL: http://theed.blogg.no
bra vurdering :)

KARI

Dato: 01.aug.2011 Tid: 18:43 URL: http://fotokbr.blogg.no/
bra vurdert:-)

Skriv en ny kommentar

hits